Maak nu een afspraak

De kwaliteit van onze trouwringen


De uiterst professionele vervaardiging van uw droomringen in productieland Duitsland

Onze hoogwaardige producenten, met wie wij al jarenlang succesvol samenwerken, vervaardigen uw trouwringen geheel naar persoonlijke wens. Veel gekwalificeerde handen en ogen in het exclusieve productieland Duitsland staan garant voor de uitmuntende productiekwaliteit van 123GOLD.

Voor de hoogste graad aan perfectie versmelten bij de productie van onze trouwringen high-tech en handwerk tot een perfecte eenheid. Of u nu voor een sieraad of voor trouwringen van 123GOLD kiest, ieder artikel doorloopt een hooggespecialiseerd productieproces. Dit loopt van legeren en in vorm draaien tot aan het polijsten van de ringen, de zetting van de waardevolle diamanten en de individuele gravure. Aan het einde van ieder productieproces garandeert de eindcontrole van ieder afzonderlijke trouwring door ervaren medewerkers een onberispelijk eindproduct. Dit voelt u aan het aangename draagcomfort van uw ringen, ringen die u een leven lang begeleiden.

Het beste advies door onze gekwalificeerde medewerkers - bij 123GOLD heel natuurlijk

In de exclusief ingerichte 123GOLD droomwereld verheugen wij ons op u. Hier wordt u door onze medewerkers hartelijk ontvangen. Onze geschoolde medewerkers helpen u uw perfecte droomringen uit te kiezen en geheel naar eigen wens individueel te ontwerpen. De 123GOLD trouwringen-configurator vertegenwoordigd hiermee een adembenemende veelvoud aan opties en oneindige ontwerpmogelijkheden.

In onze trouwring-centra ontwikkelt u in stijlvolle omgeving samen met onze geschoolde medewerkers uw persoonlijke ringen van de liefde. In de romantische liefdeshoeken, de elegante lounge of aan de coole bar geniet u van de gezamenlijke tijd bij het uitzoeken van de ringen die u een heel leven lang zullen begeleiden.

Voel de verschillende ringprofielen en beleef de werking van de metaalkleuren op uw huid. Graag helpen wij u hierbij met tips en aanbevelingen.

Bezoek ons spontaan in onze vestigingen of maak gebruik van de mogelijkheid van te voren een afspraak te maken. Wij verheugen ons erop deze belangrijke stap in uw leven gezamenlijk met u te gaan en u binnenkort in één van onze meer dan 50 vestigingen in Europa te mogen begroeten.

Topkwaliteit bij de service bij uw trouwringen specialist in Nederland

Service wordt zowel in onze Online-Shop als in onze 123GOLD vestigingen met een hoofdletter geschreven. Of u nu uw ringen wilt laten bijwerken of een maatverandering wilt, stenen opnieuw laten zetten of een gravure toevoegen, wij zijn u graag van dienst.

Vanaf een bestelling ter waarde van 500 Euro bieden wij u een zeer bijzondere service - de modelexemplaren-service. Deze zilverkleurige ringen komen overeen met de door u gekozen ringen bij de vorm, breedte, hoogte en ringmaat. Zo kunt u zich van te voren er een nauwkeurige voorstelling van maken hoe de door u gekozen ringen er daadwerkelijk uit komen te zien. Ook opmerkelijke of bijzondere ringvormen, slijpvormen en steenzettingen kunnen - op aanvraag - verwerkt worden in uw modelexemplaar-ringen.