De kwaliteit van onze trouwringen

Productie

ZEER PROFESSIONELE PRODUCTIE IN DUITSLAND

Onze geselecteerde fabrikanten, waarmee wij al vele jaren succesvol samenwerken, produceren wij uw trouwringen geheel volgens uw persoonlijke wensen. Vele gekwalificeerde handen en ogen bij de exclusieve productiepartner Duitsland staan garant voor de uitstekende productiekwaliteit bij 123GOLD.

Voor de hoogste graad van perfectie smelten hightech en vakmanschap samen tot een perfecte eenheid bij de productie van onze trouwringen.

Of u nu kiest voor een sieraad of trouwringen van 123GOLD, elk product doorloopt een zeer gespecialiseerd fabricageproces. Dit gaat van het legeren en in vorm draaien tot het polijsten van de ringen, het zetten van de kostbare diamanten en de individuele gravure.

Aan het einde van elk productieproces garandeert de eindcontrole van elke afzonderlijke trouwring een onberispelijk product.

Dat voelt u aan het aangename draagcomfort van uw ringen, die u een leven lang zullen vergezellen.

CONSULTING

HET BESTE ADVIES VAN ONZE GEKWALIFICEERDE MEDEWERKERS

In de romantische liefdeshoekjes, de elegante lounge of aan de koele bar, geniet u samen van de tijd terwijl u de ringen kiest die een leven lang bij u zullen blijven.

Wij zien u graag in de feel-good ambiance van de 123GOLD trouwringenwereld. Daar wordt u hartelijk ontvangen door ons personeel. Onze geschoolde en ervaren medewerkers helpen u bij het kiezen van uw perfecte trouwringen en passen deze aan uw wensen aan.
De 123GOLD trouwringconfigurator staat voor een adembenemende verscheidenheid aan ontwerpen en eindeloze ontwerpmogelijkheden.
In onze trouwringencentra kunt u samen met onze deskundige adviseurs in een stijlvolle sfeer uw persoonlijke liefdesringen ontwikkelen.

Voel de verschillende ringprofielen en zie het effect van de metaalkleuren op uw handen. Wij helpen u graag met vele waardevolle tips.

Bezoek ons spontaan bij onze zelfstandige 123GOLD partners of maak van de gelegenheid gebruik om vooraf een persoonlijke afspraak te maken. Wij kijken ernaar uit om samen met u deze belangrijke stap in uw huwelijksleven te zetten en u binnenkort te verwelkomen bij een van onze meer dan 50 partners.

KWALITEIT

BESTE SERVICEKWALITEIT BIJ TROUWRINGENSPECIALIST

Zowel in onze online shop als bij onze onafhankelijke 123GOLD partners staat service hoog in het vaandel.

Of u nu uw ringen wilt laten opknappen of verkleinen, stenen opnieuw wilt laten zetten of een gravure wilt laten aanbrengen - wij adviseren u graag.

Vanaf een bestelwaarde van 800 euro bieden wij u bij uw bestelling een heel bijzondere service - de monsterringenservice. Deze zilverkleurige ringen komen qua vorm, breedte, hoogte en ringmaat overeen met de door u gekozen ringen.

Zo kunt u zich vooraf een nauwkeuriger beeld vormen van uw gekozen ringen. Ongewone of speciale vormen, slijpvormen en zettingen kunnen op verzoek ook in uw voorbeeldringen worden uitgevoerd.