Wij staan eindelijk weer voor u klaar! Maak nu een afspraak

Trouwring-configurator

De trouwring-configurator - Oneindige mogelijkheden door de combinatie van materialen, oppervlakken en vormen. Creeër uw zelf ontworpen trouwring.

Ring online ontwerpen

In 2002 starte 123gold in Friedrichsdorf/Taunus in Duitsland met de eerste online trouwring-configurator. De klant koos haar trouwringen niet meer uit een paar modellen van een collectie. Nieuw was de mogelijkheid, door aanpassing van ringbreedte, -vorm, -materiaal en keuze van de diamanten haar individuele trouwring zelf te ontwerpen.
Een succesformule was geboren. In de jaren daarna werd de techniek achter de trouwring-configurator door 123gold vernieuwend en consequent verder ontwikkeld. Hieruit ontstond een uitbreiding van de diamantvormen en de indeling van de trouwringen in schijven werd vrij kies- en verschuifbaar.

Ringontwerp zo individueel als nog nooit

Tegenwoordig biedt de trouwring-configurator van 123gold uitzonderlijke variatiemogelijkheden en optimaal bedieningsgemak. U kunt hoogte, breedte, profiel, oppervlak, voegen, indeling, briljantzetting en materiaal van de trouwringen zelf kiezen. Bijzonderheden bij de ringen, zoals spanzetting of gesinterde oppervlaktes, worden via een afbeelding realistisch voorvertoond en de prijs wordt meteen berekend. De uiterst voordelige eindprijs van uw trouwringen kunt u bij iedere wijziging van het ontwerp meteen zien.

Uw voordelen

De invoering van de trouwring-configurator van 123gold veranderde niet alleen de verscheidenheid van ontwerpmogelijkheden. Door de toepassing van de eigentijdse configurator-technologie tot aan de productie aan toe, kunnen kosten bespaard worden, waar wij graag onze klanten van laten profiteren.