Gecertificeerde
diamanten

Uitstekende kwaliteit tegen
onklopbare prijzen

Diamant-Beurs

De diamant - koning der edelstenen

Diamanten-Formen

Diamanten zijn de meest waardevolle en tegelijkertijd meest betoverende schatten op aarde. Voor geen enkele andere edelsteen wordt meer moeite gedaan dan voor de winning van diamant. Geen twee stenen zijn gelijk, elke diamant is uniek en kan daarom niet worden gebonden aan een vaste prijs zoals het geval is bij de edelmetalen goud, zilver of platina.

De internationaal erkende 4 C's (Carat, Colour, Clarity, Cut) bepalen op betrouwbare wijze de waarde en kwaliteit van een diamant. De onmiskenbare omschrijving maakt een duidelijke herkenning mogelijk en is tegelijkertijd een teken van kwaliteit.

DE DIAMANTSPECIALISTEN: WAAROM ZOU U DIAMANTEN KOPEN BIJ 123GOLD?

Een diamant kopen lijkt op het eerste gezicht ingewikkeld, maar met ons professioneel advies en onze expertise zullen wij u ondersteunen bij uw beslissing en de aankoop van een hoogwaardige diamant. Onze experts ter plaatse zullen u alles uitleggen wat u moet weten over losse diamanten, van slijpsel tot helderheid tot karaat.

BIJ 123GOLD KRIJGT U:

Alleen uitstekende kwaliteit

Beste certificaat: GIA

Onverslaanbare prijzen

Alle diamanten zijn onmiddellijk beschikbaar

GECERTIFICEERDE DIAMANTEN

Kies maximale veiligheid en transparantie voor uw diamanten.

KWALITEIT EN VERTROUWEN

De kwaliteit van het certificaat bepaalt alleen of de gegeven informatie correct is. Helaas is hier een grote mate van discretie. We hebben besloten alleen de beste en meest wereldwijd erkende laboratoria toe te laten. Dit geeft niet alleen u, maar ook onszelf de zekerheid dat de gespecificeerde eigenschappen juist zijn en dat de diamant dus de bijbehorende waarde heeft.

DE VOORDELEN VAN EEN CERTIFICAAT

Beste „kwaliteitszegel“ voor diamanten

100% betrouwbaar

Certificaat van echtheid en bewijs van eigendom

Uw Sieraad met gecertificeerde diamanten

Maak uw dromen waar met de configurator.

DIAMANTEN ALS INVESTERING?

Diamanten zijn niet alleen een symbool van tijdloze schoonheid en luxe, maar ook unieke, onvergankelijke edelstenen die niets aan exclusiviteit inboeten. Bij 123GOLD profiteert u van de professionele ervaring en expertise opgedaan bij duizenden transacties. Wij stellen onze jarenlange expertise in diamant ter beschikking van degenen die diamanten van de hoogste kwaliteit tegen betrouwbare voorwaarden willen verwerven en fysiek bezitten.

Vandaag de dag zijn diamanten geschikter dan ooit als waardeopslag en investering:

Inflatiebescherming als concrete investering

Stabiele prestaties

Wereldwijd verhandelbaar

Hoogwaardige concentratie

Grote mobiliteit

Geen verhoging van belastingen en heffingen mogelijk voor de schatkist

Een paar grote bedrijven controleren de productie en dus de levering van diamanten.

ONZE DIAMANT-BEURS

We kunnen ook de uitstekende kwaliteit van onze diamanten garanderen omdat we een eigen diamantbeurs hebben. Dit betekent dat elke geselecteerde steen binnen enkele dagen beschikbaar is. Veel leveranciers zijn afhankelijk van de wereldwijde beurzen en kunnen niet garanderen dat de gekozen steen daadwerkelijk beschikbaar is voor aankoop.
Met de eigen diamantbeurs van 123GOLD krijgen onze klanten de diamant waar ze voor kiezen - en na korte tijd - en in de bekende onberispelijke kwaliteit.

Diamant-Beurs

DE WAARDE VAN DE DIAMANT

De kwaliteit en dus de waarde van een diamant wordt bepaald door de 4C's. Wie besluit een diamant te kopen, moet er zeker van zijn dat de edelsteen voldoet aan de hoge kwaliteitscriteria en de waarde ervan. Karaat, kleur, helderheid en slijpsel zijn hier de beslissende kwaliteitskenmerken, die allemaal samen worden beoordeeld en gecertificeerd om een veilige weg te banen naar diamantbezit.

WIJ ZIJN ER OM U TE HELPEN

Vertrouw op onze jarenlange expertise en profiteer van ons professioneel advies!
Wij adviseren u persoonlijk en begeleiden u van de selectie tot de aankoop van uitstekende diamanten als sieraad of investering.

Neem contact op, wij helpen u graag!

Maak nu een afspraak