HELDERHEID VAN DIAMANTEN

 - 

Vergelijk nu, selecteer en geniet

 
Sluiten
Favorieten
 

Waarom kiezen voor trouwringen van platina?

Als je voor witte ringen hebt gekozen, is platina de juiste keuze. Aangezien platina 950/- echter aanzienlijk duurder is dan wit goud, zowel wat materiaal als wat de verwerking betreft, doen we bij 123gold ons uiterste best om platina trouwringen betaalbaar te maken voor onze klanten.

Platina trouwringen worden gekenmerkt door een hoge zuiverheid. Platina is door en door wit (geen verkleuring), is bijzonder bestendig en duurzaam, uiterst waardevol en exclusief. Het is een bijzonder gevoel om te trouwen met platina trouwringen.

De koningin van de edelmetalen: platina 950/-

Platina 950/- is het zuiverste van alle edelmetalen. Zelfs het fijne goud dat we gebruiken voor trouwringen heeft een zuiverheid van "slechts" 22 karaat. Hierdoor is het aandeel andere metalen minimaal. Platina 950/- is bovendien zeldzamer dan goud, wat platina 950/- tot een uniek en daardoor bijzonder waardevast edelmetaal maakt. (Het is ongeveer 30 keer zeldzamer dan goud)

De bij trouwringen veel voorkomende gebruikssporen zijn eigenlijk microscopisch kleine verschuivingen in het metaal. Als taaiste edelmetaal is platina 950/- het beste bestand tegen deze verschuivingen en garandeert dat uw trouwringen ook over langere tijd tegen gebruikssporen bestand zijn.

Meer trouwring catalogi

Prijsbewust en goed: goedkope trouwringen van platina 600/-

Naast platina 950/- bieden wij u ook platina 600/- aan als alternatief op het gebied van platina-legeringen. Het is iets donkerder van kleur dan platina 950/-, maar heeft nagenoeg dezelfde eigenschappen als platina 950/-. Platina 600/- is waardevoller dan 18 karaat goud, maar de prijs ligt onder platina 950/- vooral bij relatief brede en massieve ringen.

Platina 600/- is ook ideaal voor meerkleurige ringen in combinatie met geelgoud, roségoud of roodgoud. Het contrast met grijsgoud is daarentegen vrij laag. Het is nogmaals een bevestiging van ons vakmanschap, dat u alleen bij ons zo'n grote keuze heeft uit modellen, waarbij u uit drie verschillende hoogwaardige legeringen uit de platinagroep voor uw trouwringen kunt kiezen.

Trouwringen van palladium

Palladium, ook een metaal uit de platinagroep, heeft bijna dezelfde eigenschappen als platina, maar is aanzienlijk lichter en niet zo waardevol. De prijs van palladium ligt iets lager dan de goudprijs. Vergeleken met witgoud, zouden we de voorkeur geven aan palladium voor de productie van trouwringen vanwege zijn eigenschappen.
En ons succes bewijst ons gelijk: onder de toonaangevende Nederlandse trouwringspecialisten verkopen we veruit de meeste platina ringen. Platina en palladium trouwringen zijn vandaag de dag al goed voor meer dan een derde van onze totale verkopen en de trend neemt toe. Naast de lage prijzen is dit ook te wijten aan de onvergelijkbare verscheidenheid aan modellen. Bijna al onze trouwring patronen zijn ook verkrijgbaar in platina of palladium.