Steinberg / 123gold maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Wanneer u verder klikt/navigeert op onze site gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie vindt u hier.

 
Uw favorieten openen:

Opdrachten & adviezen openen:
Klantgegevens opvragen:

Trouwringen in platina met 123gold

 
Mijn favorieten
 
 
 

Waarom kiezen voor trouwringen van platina?

Trouwringen van platina onderscheiden zich door een hoge reinheid. Platina is puur wit (geen verkleuring), bijzonder bestendig en duurzaam, zeer kostbaar en exclusief.

Wanneer u voor witte ringen kiest, is platina de juiste keuze. Ondanks het feit dat platina veel duurder is dan witgoud doen we bij 123gold ons uiterste best om platina trouwringen voor onze klanten betaalbaar te maken. En het succes bevestigt ons gelijk: wij verkopen naar verhouding duidelijk meer platina trouwringen dan onze concurrentie.

Trouwringen van platina en palladium genereren inmiddels al ruim een derde van onze totale omzet. Naast de voordelige prijzen komt dit ook door onze enorme keuze aan modellen. Bijna al onze trouwring modellen zijn ook als platina- of palladiumversie beschikbaar.

Trouwringen van palladium

Palladium, een overgangsmetaal uit de platinagroep, heeft bijna dezelfde eigenschappen als platina, is echter zeer veel lichter en minder kostbaar. De materiaalprijs ligt iets onder die van goud, zodat de prijs van palladium 950/- ongeveer hetzelfde is als die van goud 18 kt.. Wij geven de voorkeur aan palladium voor de productie van trouwringen bij een keuze uit witgoud of palladium, vanwege haar eigenschappen.

De koningin van de edelmetalen: platina 950/-

Platina 950/- is het reinste edelmetaal dat er bestaat. Zelfs het door ons voor de trouwringen gebruikte fijngoud heeft een reinheid van 'slechts' 22 kt.. Hierdoor is het aandeel aan andere metalen minimaal. De bij trouwringen veel voorkomende gebruikssporen zijn eigenlijk microscopisch kleine verschuivingen in het metaal. Als taaiste edelmetaal is platina 950/- het beste bestand tegen deze verschuivingen en garandeert dat uw trouwringen ook over langere tijd tegen gebruikssporen bestand zijn.

Platina is bovendien zeldzamer dan goud, wat platina 950/- tot een uniek en daardoor bijzonder waardevast edelmetaal maakt.

Prijsbewust en goed: goedkope trouwringen van platina 600/-

Naast platina 950/- en palladium 950/- bieden wij u met platina 600/- een derde alternatief bij de platina-legeringen. De kleur is iets donkerder dan die van platina 950/-, maar zij heeft verder praktisch dezelfde eigenschappen. Natuurlijk is zij door het platinadeel van 60 % en 10 % palladium veel hoger geprijsd dan goud 18 kt., maar toch duidelijk lager dan platina 950/-, in het bijzonder bij relatief brede en massieve ringen.

Platina 600/- is ook uitermate geschikt voor gesinterde meerkleurige ringen in combinatie met geelgoud, roségoud of roodgoud. Het contrast met grijsgoud is daarentegen minimaal.

Het is nogmaals een bevestiging van ons vakmanschap, dat u alleen bij ons zo'n grote keuze heeft uit modellen waarbij u uit drie verschillende hoogwaardige legeringen uit de platinagroep voor uw trouwringen kunt kiezen.