HET GRAVEREN VAN DE TROUWRINGEN - INDIVIDUEEL EN ONMISKENBAAR

Maak uw ring uniek.

Graveervoorbeelden bij 123GOLD

Een gravure verleent uw met liefde vormgegeven vriendschaps-, verlovings- of trouwringen een nog sterker persoonlijk karakter. In het verleden werden gravures altijd per hand gemaakt. Dankzij innovatieve technieken kunnen we daarnaast tegenwoordig ook machinaal of met lasertechniek graveren. Dit maakt het mogelijk om niet alleen teksten, maar ook afbeeldingen te graveren.

Traditiegetrouw wordt de voornaam van de bruid respectievelijk de bruidegom samen met de trouwdatum gegraveerd. Indien gewenst kan naast de tekst – u kunt bij ons kiezen uit 12 verschillende lettertypes – een symbool toegevoegd worden zoals bijvoorbeeld een hart of een oneindigheidsteken.

Door middel van lasergravure wordt het design van uw ring nog unieker. Zo kan bijvoorbeeld uw eigen handschrift worden weergegeven of een verborgen tekst of koosnaam worden gegraveerd. Met lasertechniek kan overigens ook de buitenkant van de ring bewerkt worden. Een toch wel heel bijzondere gravure is de vingerafdruk – persoonlijker kan niet! Voor welke soort gravure u ook kiest, het blijft het unieke teken van uw bijzondere vriendschap of liefde.

Formulier voor een lasergravure om te downloaden

Andere Mogelijkheden

Laat u inspireren door onze gravures voor trouwringen.

Graveervoorbeelden bij 123GOLD
Graveervoorbeelden bij 123GOLD
Graveervoorbeelden bij 123GOLD
Graveervoorbeelden bij 123GOLD