Uw favorieten openen:

Opdrachten & adviezen openen:
Klantgegevens opvragen:

123gold Trouwringvestigingen in Nederland

In meer dan 60 vestigingen in Europa wacht er een trouwring-belevingswereld op u, met een speciaal karakter. Vind het beste advies in een vestiging bij u in de buurt.

Met overtuiging en passie wijdt 123gold zich al 10 jaar aan het thema vriendschaps-, verlovings- en trouwringen. In onze meer dan 60 vestigingen in Europa, presenteren wij u een oneindige keuze uit modellen, die als startpunt voor uw individueel ontwerp dienen.

In een stijlvolle omgeving ontwikkelt u samen met onze deskundige medewerkers uw persoonlijke ring van de liefde. Neem plaats in onze romantische, stijlvolle winkel en geniet samen bij het uitkiezen van de ringen die u een leven lang zullen begeleiden.

Probeer de verschillende ringprofielen en kijk hoe de kleur van het gekozen edelmetaal op de huid eruit ziet. Onze medewerkers helpen u graag met advies en uitleg bij uw keuze. Wij hechten veel waarde aan de opleiding van onze medewerkers. Onze vakkennis delen wij graag met u.

Kies een vestiging in de buurt en kom bij ons langs, of gebruik de mogelijkheid een afspraak te maken. Wij zijn u graag van dienst.

www.123gold.nl maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring