Wij staan eindelijk weer voor u klaar! Maak nu een afspraak

Trakteer uzelf op platina

Waardevol - zelden - puur.
Nu tegen sensationele prijzen

PLATINA TEGEN UNIEKE PRIJZEN

Waardevol

Zeldzaam

Zuiver

Exclusief

Stralend

Duurzaam

Platina - Kostbaar en nobel

Platina - Kostbaar en nobel

Platina is het kostbaarste en edelste metaal dat er is. Het fascineert ons met zijn witte glans en voelbare zwaarte. Zijn hardheid, glans en zuiverheid maken dit edelmetaal zo gewild. Bij 123gold werken we graag met platina. Daarom bieden wij een unieke variëteit aan met in totaal vier platina-legeringen. Een absoluut pluspunt voor de vormgeving van uw ringen.

Platina - Kostbaar en nobel

Platina - De geschiedenis

Platina werd waarschijnlijk al in het oude Egypte gebruikt: In Oud Egyptische sieraden zijn delen van het edelmetaal gevonden. Platina werd in 1751 als zelfstandig element ontdekt door de Zweedse scheikundige Henrik Scheffer. De legering platina 600/- bevat 600 delen platina, platina 950/- bestaat zelfs voor 95% uit zuiver platina. Vandaag de dag is platina bijzonder populair bij de productie van sieraden. Iedereen die ooit een platinaring heeft vastgehouden weet waarom: De waarde van het materiaal is onmiddellijk voelbaar. Platina ligt aangenaam zwaar in de hand en voelt erg prettig aan.

Platina - De geschiedenis

Platina - Hardheid

Bijzonder mooi is platina in combinatie met diamanten. Het is dan ook geen wonder dat vandaag de dag de meest exclusieve verlovings- en trouwringen van dit edelmetaal gemaakt zijn.
De Vickers-hardheid van platina is zeer hoog - tussen 170 en 270 HV. Daarom zijn platina ringen uitermate robuust. Vooral voor trouwringen, die dagelijks worden gedragen, is dit ideaal. Platina combineert schoonheid met duurzaamheid.

Platina - Hardheid

Platina - Het beste voor uw liefde

Bruid en bruidegom willen het beste voor hun liefde. Daarom ontdekken steeds meer paren platina. Het is het metaal van koningen. Het merk acredo komt daarom met een hele nieuwe platinastandaard. Met PlatinGold en RiverPlatin biedt acredo twee innovatieve platinalegeringen. Het onvergelijkbaar hoge edelmetaalgehalte van 96,8% in PlatinGold zet nieuwe maatstaven en is zelfs hoger dan in Platina 950. RiverPlatin is de helderste platina-legering die momenteel beschikbaar is voor trouwringen. Net als bij diamanten staat River hier voor het mooiste wit. Het helderste edelmetaal voor de mooiste stenen. Een onweerstaanbare combinatie.

Platina - Het beste voor uw liefde

DIE PLATIN LEGIERUGNEN

Deze legering is de voordelige
platinasoort met 600 delen van
dit zeldzame en waardevolle
edelmetaal.

De legering van koningen met
950 delen platina, een
fascinerende uitstraling en
aangenaam gewicht.

De edelste platina-legering met
950 delen platina en nog eens
18 delen goud. Exclusief bij
acredo.

De witste platina-legering voor
trouwringen met een
geelheidsindex van 7,0,
exclusief bij acredo.