TIPS VOOR HET ONDERHOUD VAN UW SIERADEN

De 123GOLD tips voor jou.

Met diamanten ringen, oorbellen en colliers van 123GOLD heb je gekozen voor onvergelijkbaar mooie en zeer persoonlijke sieraden. We wensen je veel leuke en onvergetelijke momenten toe met je individuele liefdessymbolen.

Trouwringen en verlovingsringen zijn een van de meest gebruikte dagelijkse voorwerpen in het leven zoals dagelijkse handelingen en temperatuurinvloeden kunnen zorgen voor beschadigingen aan uw ring. Zo kan het oppervlak van de trouwringen veranderen. De matte afwerking wordt glanzender terwijl een glanzend oppervlak na verloop van tijd mat wordt. Afhankelijk van de kracht die op de ring ontstaat door een stoot. Ondanks een zorgvuldige behandeling, zijn deze min of meer uitgesproken. Niettemin: sporen van gebruik symboliseren de levende sporen van een partnerschap en maken uw trouwring / verlovingsring natuurlijk tot uw eigen sieraad! Om u te helpen zo lang mogelijk van uw sieraden te genieten, helpt het om een paar basistips te volgen.

UW SIERADEN DRAGEN

Sieraden zijn aanwezig in hele speciale momenten in ons leven. Regelmatige verzorging en enkele voorzorgsmaatregelen worden daarom ten zeerste aanbevolen.

Sieraden moeten altijd apart in een zacht sieradendoosje worden bewaard.

Let bij het dragen op zo min mogelijk contact met cosmetica, dampen, vetten en oliën.

Tijdens het sporten, zonnebaden, schoonmaken en in de sauna worden sieraden bij voorkeur niet gedragen om het oppervlak en de stenen te beschermen. Zorg voor een veilige opbergplaats.

Om uw sieraden te beschermen en tekenen van slijtage te voorkomen, raden wij u aan om de trouwring af te doen tijdens de volgende activiteiten:

Arbeidsintensieve activiteiten

Arbeidsintensieve activiteiten

Sport en Fitness

Sport en Fitness

Cosmetica en Wellness

Cosmetica en Wellness

Tuinieren

Tuinieren

HET ONDERHOUD VAN UW SIERADEN

Vuildeeltjes en andere resten kunnen gemakkelijk worden weg gewreven met een zachte doek.

Plaats uw sieraden van tijd tot tijd in een bad met mild zeepsop. Spoel de sieraden daarna grondig af.

Droog het af met een zachte doek.

Gepolijste sieraden kunnen worden gepolijst met de meegeleverde polijstdoek. U kunt ook op matte oppervlakken werken met de meegeleverde matteer-spons.

Het is zo eenvoudig om uw individuele liefdesymbolen te reinigen van alle legeringen (goud, platina, palladium en zelfs roestvrij staal).

HET MATTEREN VAN TROUWRINGEN

Houd de ring stevig in uw hand om te kunnen matteren. Wrijf vervolgens voorzichtig met de matteer-spons in de richting van de gewenste matte bewerking.

Waarschuwing:
Gebruik de matteer-spons alleen als uw diamanten heeft afgeplakt, anders kunt u deze beschadigen.

Gold reinigen

DE DIAMANT REINIGEN

Diamanten zijn relatief gemakkelijk te verzorgen. Ze trekken echter vetten en oliën van cosmetische producten aan en moeten daarom regelmatig worden schoon gewreven met een vochtige, zachte doek.

Ze kunnen ook worden schoongemaakt onder stromend water met een zachte borstel. Het is vooral belangrijk om het vuil op de onderste facetten volledig te verwijderen.

Diamanten hebben de hoogste hardheid, wat betekent dat ze krasbestendig, maar niet schokbestendig zijn. Daarom moeten sieraden met diamanten afzonderlijk in de juwelendoos worden bewaard, dat wil zeggen gescheiden van elkaar.

Verlobungsring reinigen

Onze service

De professionele bijwerking

Van tijd tot tijd of voor een speciale gelegenheid, zoals de trouwdag, wordt een professionele onderhoudsbeurt in de fabriek aanbevolen. Hierdoor lijken uw individuele symbolen van de liefde weer als nieuw.

Maak een serviceafspraak met een partner bij u in de buurt..