A-1695-1

Bij 123GOLD kan de breedte van de ringbanen variëren. Dit is vooral bij meerkleurige ringen van belang. U kunt kiezen uit een aantal standaardindelingen of de ring geheel naar eigen smaak indelen.

Bij de 1:1 indeling verloopt de ringbaan precies in het midden. De twee gelijke helften kunnen dan verschillend gekleurd worden.

Bij alle andere indelingen zoals 2:1, 1:2, 3:1 en 1:3, ligt de lijn niet in het midden maar meer naar buiten. Geheel naar uw eigen voorkeur kunt u de breedte en kleur van de ringbanen variëren. Of u trekt een slinger-/golflijn over de ring om zodoende de breedte van de ringhelften aan de omvang van de door u gewenste briljanten aan te passen.

Om de verschillende kleuren nog duidelijker zichtbaar te maken kan de door u vastgelegde indeling door middel van een voegje worden geaccentueerd.

Naast de traditionele 1:1 verdeling met kleurencombinaties als wit-geel, wit-rosé, wit-rood of grijs-wit gaat de trend naar een dominante kleur naast een contrasterend kleuraccent. Voornamelijk in de kleurcombinaties wit-rosé of grijs-rood.

Andere mogelijkheden

Laat u inspireren door onze trouwringlegeringen.

S-1228-1
Q-1571-1
Y-1227-3
M-1166-8