Het draagcomfort van een ring wordt niet alleen bepaald door dikte en breedte. Met name voor het om- en afdoen van een ring is de profielvorm van doorslaggevende betekenis.

Bij 123gold hechten wij veel waarde aan perfecte profielvormen die Zich am de vinger smeden en niet afleiden. U heeft de keuze tussen binnen en buiten rechte, licht of sterk gebogen vormen of een combinatie daarvan. Aan de zijkant lopen de vormen ofwel relatief sterk in de richting van, zijn gebogen, diagonaal of recht. De massievere zijkant zijn ideaal om een zijdelingse diamant zetting te plaatsen. Bij 123gold bieden bij 14 verschillende profielvormen aan, allen hebben met Allemaal hebben ze een hoog draagcomfort gemeen.

Ervaart u het dragen van een ring als storend of zit hij als gegoten? Perfectie en individualiteit staan bij 123gold hoog in het vaandel, daarom heeft u bij ons de keuze uit niet minder dan 12 verschillende profielvormen.

U kunt kiezen uit een rechte binnen- en/of buitenkant, meer of minder gebolde vormen of verschillende combinaties hiervan. Daarnaast bestaan er enigszins spits toelopende, bolle, schuine of juist rechte zijkanten. Met name de aan de zijkant iets bredere vormen zijn uitermate geschikt voor het zetten van briljanten. Welke vorm u ook kiest, uw draagcomfort staat voorop!

kom gerust langs in onze winkel om –uiteraard geheel vrijblijvend- te proberen welke vorm het beste bij u past.

Andere mogelijkheden

Laat u inspireren door onze trouwringlegeringen.