A-1762-1

Vanwege de zeer nauwe samenwerking met onze producenten en leveranciers zijn wij in staat tegen bijzonder gunstige tarieven edelbriljanten te zetten.

Probeert u het maar eens uit. Kies een model en stel door middel van diamantzetting uw favoriete ring met briljanten samen. De briljanten kunnen op verschillende manieren worden gezet: kanaalzetting, pavézetting, in de freeslijn of ingewreven. U kunt de briljanten in vrijwel elke gewenste positie en vorm aanbrengen. Speel met de configurator en ontwerp de ring die bij u past.

Briljanten zijn op specifieke wijze geslepen diamanten. Deze wijze van slijpen, briljantslijpsel genoemd, behoort tot de meest geliefde vormen en beschikt over minimaal 57 facetten. De slijpwijze bepaalt de schittering van een briljant en is daarmee het doorslaggevende criterium voor de schoonheid van een diamant. Door de vorm en de hoek waaronder de facetten worden geslepen wordt het binnenvallende licht optimaal gereflecteerd en ontstaat een vurige schittering. Briljantslijpsel verhoogt derhalve de lichtreflectie van een diamant.

Het aantal op de ring aan te brengen briljanten hangt uiteraard af van de grootte van de briljanten en de ring zelf en wordt automatisch berekend door de configurator.

Wij wensen u veel plezier en zijn benieuwd naar uw briljante creaties!

Andere mogelijkheden

Laat u inspireren door onze trouwring briljantkransen.

Q-1480-1
A-1530-1
Y-1271-3
M-1261-1