Y-1414-3

Grijp naar de sterren! De mogelijkheden zijn eindeloos bij 123GOLD! Niet alleen bieden wij met onze configurator oneindig veel variatiemogelijkheden met Diamantzettings, bij 123GOLD zijn ze ook nog eens bijzonder voordelig.

De diamanten kunnen op de ring, aan de zijkant of zelfs verstopt aan de binnenkant van de ring geplaatst worden.

U bepaalt zelf het aantal, de grootte en de kwaliteit van de te plaatsen diamanten. Op basis van meer dan 60.000 verkochte trouwringen per jaar beschikken wij over een schat aan ervaring wat betreft het zetten van diamanten. U kunt bij ons kiezen uit een aantal standaardposities, maar uiteraard is het ook mogelijk de diamanten geheel naar uw eigen voorkeur te laten zetten. Klinkt ingewikkeld? Onze medewerkers zijn u graag van dienst!

Laat de verschillende mogelijkheden op u inwerken. Een enkele diamant op het midden van de ring is natuurlijk een klassieker. Afhankelijk van zijn omvang komt hij decent over of is hij juist een eyecatcher. Hetzelfde geldt voor meerdere diamanten die in de lengte of dwars op de ring, naast elkaar of verspreid geplaatst worden.

Princess of baquette geslepen diamanten hebben een heldere, moderne uitstraling. Bijzonder zijn diamanten die zich aan bestaande voegen of ringindeling aanpassen of die onregelmatig verspreid als sterren aan de hemel staan.

Ook de manier waarop de diamant gezet wordt is heel belangrijk voor de uitstraling van een diamant. De zetting kan een diamant beter uit laten komen of juist afdoen aan de schoonheid ervan. Zo lijkt de diamant bij spanzetting te zweven, terwijl de diamanten bij incrustatiezetting volledig in de ring lijken op te gaan. Bij chaton- of klauwzetting vangt de diamant veel licht waardoor het meer glinstert.

123GOLD staat voor kwaliteit. Daarom voeren wij uitsluitend de beste kwaliteit diamanten zoals TW-SI (fijn wit met kleine insluitsels), TW-VS (fijn wit met zeer kleine insluitsels), TW-IF (fijn wit, loepzuiver) en de topkwaliteitsdiamant R-IF (river, loepzuiver). Uiteraard ontvangt u bij de diamanten een certificaat van echtheid (IGI, GIA of HRD vanaf 0,30 karaat).

Diamanten zijn relatief gemakkelijk te onderhouden vanwege hun hardheid, maar ze trekken vetten en oliën uit cosmetische producten aan. Daarom hebben we hier onze beste onderhoudstips voor uw sprankelende creaties samengesteld.

Andere mogelijkheden

Laat u inspireren door onze trouwring met diamantzetting.

A-2005-3
A-1239-1
Q-1474-5
Q-1574-1