Grijp naar de sterren! De mogelijkheden zijn eindeloos bij 123gold! Niet alleen bieden wij met onze configurator oneindig veel variatiemogelijkheden met edelbriljanten, bij 123gold zijn ze ook nog eens bijzonder voordelig.

"De briljanten kunnen op de ring, aan de zijkant of zelfs verstopt aan de binnenkant van de ring geplaatst worden.""

U bepaalt zelf het aantal, de grootte en de kwaliteit van de te plaatsen briljanten. Op basis van meer dan 60.000 verkochte trouwringen per jaar beschikken wij over een schat aan ervaring wat betreft het zetten van edelbriljanten. U kunt bij ons kiezen uit een aantal standaardposities, maar uiteraard is het ook mogelijk de briljanten geheel naar uw eigen voorkeur te laten zetten. Klinkt ingewikkeld? Onze medewerkers zijn u graag van dienst!

Laat de verschillende mogelijkheden op u inwerken. Een enkele briljant op het midden van de ring is natuurlijk een klassieker. Afhankelijk van zijn omvang komt hij decent over of is hij juist een eyecatcher. Hetzelfde geldt voor meerdere briljanten die in de lengte of dwars op de ring, naast elkaar of verspreid geplaatst worden.

Princess of baquette geslepen diamanten hebben een heldere, moderne uitstraling. Bijzonder zijn briljanten die zich aan bestaande voegen of ringindeling aanpassen of die onregelmatig verspreid als sterren aan de hemel staan.

Ook de manier waarop de briljant gezet wordt is heel belangrijk voor de uitstraling van een briljant. De zetting kan een briljant beter uit laten komen of juist afdoen aan de schoonheid ervan. Zo lijkt de briljant bij spanzetting te zweven, terwijl de briljanten bij incrustatiezetting volledig in de ring lijken op te gaan. Bij chaton- of klauwzetting vangt het briljant veel licht waardoor het meer glinstert.

123gold staat voor kwaliteit. Daarom voeren wij uitsluitend de beste kwaliteit diamanten zoals TW-si (fijn wit met kleine insluitsels), TW-vs (fijn wit met zeer kleine insluitsels), W-if (wit, loepzuiver), TW-if (fijn wit, loepzuiver) en de topkwaliteitsdiamant R-if (river, loepzuiver). Uiteraard ontvangt u bij de briljanten een certificaat van echtheid (IGI, GIA of HRD vanaf 0,30 karaat).

Diamanten zijn relatief gemakkelijk te onderhouden vanwege hun hardheid, maar ze trekken vetten en oliƫn uit cosmetische producten aan. Daarom hebben we hier onze beste onderhoudstips voor uw sprankelende creaties samengesteld.

Andere mogelijkheden

Laat u inspireren door onze trouwringlegeringen.