Maak nu een afspraak

ADVIES AFSPRAAK

Onze aanbevelingen:
Maak online een afspraak en vermijd lange wachttijden.

Steinberg Trouwringen Centrum Rotterdam

Ervaar het unieke advies van 123GOLD.

ADRES EN CONTACTGEGEVENS

Steinberg Trouwringen Centrum Rotterdam Meent 3
3011 JA Rotterdam

Telefoon
+31 10 4120905

E-mail
rotterdam@123gold.nl

OPENINGSTIJDEN

Nu gesloten

zaterdag 10:00 - 18:00 uur
zondag 12:00 - 18:00 uur
maandag gesloten
dinsdag 10:00 - 19:00 uur
woensdag 10:00 - 19:00 uur
donderdag 10:00 - 19:00 uur
vrijdag 10:00 - 19:00 uur
26.05.2022 donderdag 12:00 - 18:00 uur Hemelvaartsdag
05.06.2022 zondag gesloten Eerste Pinksterdag
06.06.2022 maandag 12:00 - 18:00 uur Tweede Pinksterdag
 

Routebeschrijving en parkeren

U kunt proberen een parkeerplaats te vinden voor de deur aan de Meent, achter op de Lombardkade of gebruik de parkeergarage Sint Jacobsplaats, op een kleine 5 minuten loopafstand van de vestiging. Ook kunt u parkeren in de parkeergarage onder de Markthal aan de Blaak of die onder het WTC aan het Beursplein, beide op een kleine 10 minuten loopafstand. Wij wensen u een goede reis.

Route plannen

Wij kijken uit naar uw bezoek

Gewaardeerde klanten!

Hartelijk welkom bij de Steinberg-Lounge in Rotterdam.
Wij raden u ten zeerste aan, zeker in de weekeinden, de koopavonden en in de avonduren, een afspraak te maken om lange wachttijden te voorkomen. Gebruik hiervoor alstublieft onze "Online afsprakenkalender".

Telefonisch bereikt u ons van dinsdag tot en met zondag op de aangegeven openingstijden.

Hoogachtend,

Uw Steinberg Team

Bericht

U verstrekt ons uw persoonlijke gegevens voor de verwerking van uw verzoek. Deze worden alleen door ons gebruikt om uw aanvraag te verwerken en worden na verwerking verwijderd. Verdere opslag of verwerking vindt niet plaats. Als u het niet eens bent met de verzending van de gegevens, kunnen we uw verzoek helaas niet verwerken.

Onze producten

Trouwringen

Trouwringen

Verlovingsringen

Verlovingsringen

Diamanten

Diamanten

Sieraden

Sieraden

Trouwringen in Rotterdam

Bij Steinberg in Rotterdam wacht een trouwringen belevenis op u met buitengewone klasse. In een groots opgezette ambiance voelt, ziet en vergelijkt u de pracht en exclusiviteit van onze hoogwaardige trouwringen. Wij bieden zowel ringen van goud - witgoud, geelgoud en verschillende andere goudlegeringen - als ook trouwringen van platina en palladium aan. Tevens hebben wij een unieke keuze aan diamanten, verlovingsringen en sieraden. Het effect van de edelmetalen in combinatie met de fonkelende briljanten in verschillende combinaties en steenzettingen zal u fascineren en betoveren.

Wij inspireren u met een enorm groot assortiment aan modellen, die als uitgangspunt dienen om uw unieke trouwringen te ontwerpen. Naast klassieke trouwringmodellen bieden wij u ook ringen met een bijzonder design en verschillende, uitvoerige briljantzettingen in haar mooiste vorm. Ons uitstekend geschoold personeel helpt u bij het uitzoeken van uw perfecte trouwringen en om deze geheel naar wens individueel te ontwerpen. Ook bij uw persoonlijke gravures zijn aan creativiteit bij Steinberg geen grenzen gesteld. Of u nu een persoonlijke liefdesboodschap in uw eigen handschrift of zelfs de hartlijn van uw kind wilt laten graveren - voor ons team is geen uitdaging te groot!

Unieke trouwringen met de trouwringen-configurator

Als uitvinder van de trouwringen-configurator is 123GOLD sinds 12 jaar leidinggevend bij de vertoning van de ringen in de configurator en de bedienbaarheid door voortdurende technische doorontwikkeling en innovatie. Hierdoor kunnen wij de - door onze klanten met veel liefde ontworpen - ringen op de best mogelijke manier laten zien en ook direct de uitwerking van de wensen van de klant op de prijs zichtbaar maken. De directe koppeling van de configurator met het systeem van de producenten zorgt ervoor dat wij een uiterst nauwkeurige en snelle levering kunnen garanderen. Alleen de toonaangevende Duitse producenten geven wij de opdracht uw trouwringen te laten maken.

In onze vestiging in Rotterdam bieden wij u een uitvoerige keuze aan trouwringen in alle klassieke, moderne en originele designs, in een veelvoud aan verschillende legeringen en in alle prijscategorieën, van zeer betaalbaar tot uiterst exclusief. Met meer dan 100.000 verkochte trouwringen per jaar is Steinberg / 123GOLD Europa's trouwringen specialist nummer 1.

Bij Steinberg Rotterdam vindt u voor iedere gelegenheid een passende ring of sieraad. Of u nu diamanten, trouwringen, verlovingsringen, vriendschapsringen of eenvoudigweg een sieraad zoekt om uw liefde tot uitdrukking te brengen, een veelvoud aan individueel aanpasbare producten van Steinberg laten uw emoties op de best mogelijke manier zien.

Bedrijfsprofiel 123GOLD

UST-ID: NL852004096B01

KvK-nummer: 56171390