NEDERLAND

Wanneer dromen werkelijkheid worden

Met meer dan 60 partners in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Nederland is 123GOLD met meer dan 100.000 verkochte trouwringen en verlovingsringen de nummer 1 in Duitsland. 123GOLD ziet zichzelf als uitvinder van de trouwringconfigurator als trendsetter voor trouwringen. Wij gebruiken al onze creativiteit en uitgebreide ervaring om samen met onze klanten unieke sieraden te maken.

Unieke verlovingsringen, trouwringen en sprankelende diamanten sieraden zijn vaste onderdelen van onze collectie. Ook hier bieden wij talrijke mogelijkheden voor individuele configuratie. Een ongelooflijke selectie van uitstekende, internationaal GIA-gecertificeerde diamanten bekroont de unieke variëteit van 123GOLD.

In een liefdevolle sfeer ontwikkelt u uw persoonlijke liefdesringen met onze competente adviseurs. Voel de verschillende ringprofielen en zie het effect van de metaalkleuren op uw huid. Onze adviseurs staan u bij met veel waardevolle tips. Wij hechten veel belang aan de opleiding van onze medewerkers. Wij geven onze expertise graag aan u door.

Selecteer een 123GOLD partner bij u in de buurt en kom langs. Of maak van de gelegenheid gebruik om vooraf een afspraak te maken.

Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten!