• Homepage
  • /
  • Steinberg trouwringen en verlovingsringen Blog

123gold trouwringen & sieraden blog

Winnares memoirering actie Instagram in Rotterdam

SAM_0578 SAM_0577

Vandaag was de gelukkige winnares van onze Instagram memoirering actie in Rotterdam. Erg leuk om dit stel te mogen verwelkomen!

Na afgifte van de ring werd ons – het personeel – onverwachts een heerlijke, echte Limburgse vlaai aangeboden! We hebben er van gesmuld en hopen dat u nog lang plezier van uw ring zult hebben!

 

Felicitaties namens het hele team van Steinberg / 123gold!

SAM_0579SAM_0581

Sieraden – Waar moet ik op letten om er voor te zorgen dat deze een leven lang mee gaan?

Zelfs bij normaal gebruik, zullen sieraden onderhevig zijn aan allerlei invloeden van buitenaf. In dit bericht zullen wij uitleggen wat u wel en wat u vooral niet moet doen om nog lang van uw sieraden te kunnen genieten.

ringpolijstenNormale slijtage

Alle sieraden zullen al vrij snel krasjes en deukjes krijgen. Dit is in de meeste gevallen vrij eenvoudig op te lossen door de sieraden bij te werken. Dit kan, bij gematteerde ringen, ook zelf met een matteringssponsje gedaan worden. Durft u dit niet aan, dan kunnen wij, of een andere juwelier, dit voor u doen. Gepolijste ringen en ringen met andere oppervlaktes kunnen alleen machinaal bijgewerkt worden. Het is dan ook aan te raden regelmatig het oppervlak van uw sieraden door de juwelier op te laten knappen.

Lees verder »

Wist u dat – de wondere wereld van de diamant – meer uitleg over onze diamanten

Wij merken vaak – vooral wanneer wij klanten in onze vestiging mogen ontvangen die zich al bij andere juweliers hebben laten informeren, of op het internet hebben gezocht – dat de gedeelde kennis over diamanten onvolledig is of te wensen overlaat.

Ook verbazen veel klanten zich over het soms wel erg grote prijsverschil tussen ons en andere aanbieders, waardoor klanten nog meer in verwarring raken en zich afvragen waar dit aan kan liggen.

whiteDiamond

Informatie:

Vaak proberen aanbieders het gebrek aan kennis van de klant te gebruiken om zo veel mogelijk met de verkoop te verdienen.

Wij proberen juist zo transparant mogelijk te zijn en leggen de klant alles uit wat de klant wil weten.

Ook hebben we op onze site uitgebreide informatie ter beschikking voor een ieder die dit door wil nemen.

Lees verder »

Onderhoudstips voor uw trouwringen en sieraden

Draagsporen zijn levenssporen

Een trouwring is één van de gebruiksvoorwerpen die in het dagelijks leven het meest te verduren heeft. Dagelijks komt deze in aanraking met allerlei voorwerpen en ook weer- en temperatuursinvloeden laten hun sporen achter. Hierdoor kan ook het oppervlak van uw trouwringen veranderen. Het gematteerde oppervlak krijgt gepolijste plekken en het gepolijste oppervlak krijgt matte krasjes. Afhankelijk van hoe u uw ringen behandelt zijn deze meer of minder geprononceerd. Ondanks dat: draagsporen staan symbool voor een geleefd partnerschap en zorgen er natuurlijk voor dat uw trouwring geheel persoonlijk is! Om toch zoveel mogelijk plezier van uw sieraden te hebben, is het goed een aantal verzorgingstips op te volgen.Sieraden reiniging

Controleer de steenzetting

Heeft uw sieraad diamanten, controleer dan goed de zetting voordat u deze reinigt. Wanneer een diamant niet (meer) goed vast zit, laat dit dan eerst door ons herstellen. Doet u dit niet, dan kan door het reinigen het sieraad nog meer beschadigen of u kunt zelfs een diamant verliezen.

Lees verder »

In de spotlight: Marco en Jo

indespotlight-Marco-Jo-851

 

Wat een mooie foto’s kregen we van Marco en Jo. Vooral de foto van de ringen in het embleem is erg geslaagd.
Dit model met 3 briljanten overdwars gezet is ring van de maand november.

Lees verder »