• Homepage
  • /
  • Steinberg trouwringen en verlovingsringen Blog

123gold trouwringen & sieraden blog

In de spotlight: Dico & Joyce – “ik heb binnenkort een verrassing voor jou…” – Video

“Al enige tijd was ik druk na aan het denken hoe ik mijn Joyce zou vragen voor altijd mijn vrouw te worden, omdat ik heel zeker wist dat dit het helemaal is samen. Nu had Joyce mij een keer verteld dat zij ooit heel vroeger als kind naar de musical ‘The Lion King’ was geweest en dat als heel erg leuk had ervaren. Nu wist ik ook dat Joyce zondag vrij zou zijn en er verder niets gepland stond in het weekend … 1 en 1 is 2, de gelegenheid!

Dico & JoyceSlechts één ding had ik tegen Joyce gezegd: “ik heb binnenkort een verrassing voor jou…”

Ik had na de musical het Kurhaus voor de nacht gereserveerd met uitzicht op de Pier met oa. het reuzenrad! Na een drukke dag was de verrassing voor Joyce dan ook heel groot toen we niet naar huis gingen maar in gingen checken bij het Kurhaus. De volgende ochtend, na een heerlijke nacht en een relaxt ontbijt, besloten we er nog een dagje Scheveningen aan vast te plakken. Na eerst uitgebreid de Boulevard en Sea-Life door te zijn gelopen bleek die Pier er toch ook wel heel gezellig (en vooral warm) uit te zien en had Joyce al een aantal keren aangegeven dat zij toch ook wel erg graag in dat reuzenrad wilde… en dat was ook precies wat ik van plan was!

Bij de balie aangekomen gebeurde namelijk het volgende…

Joyce bleek (heel toevallig) de 100.000ste bezoekster te zijn van het reuzenrad en daarom kregen wij een heel mysterieus cadeau en de speciale luxe VIP gondel met glazen bodem. Ook werd Joyce gevraagd of personeel van het reuzenrad ons mocht filmen en of wij zelf in de gondel wilden filmen als het cadeau uitgepakt zou worden. Dit – zogenaamd – om het filmpje als PR op de website van De Pier te plaatsen.

Het was een heel gepuzzel om het hele plan en het cadeau/doosje in elkaar te zetten, en er waren een heleboel leugentjes voor bestwil nodig, maar het resultaat mocht er zijn, Joyce had helemaal niets doorgehad!

Dit was uiteraard niet gelukt zonder de inzet van Steinberg Juweliers/123gold om de prachtige ring op tijd klaar te hebben! En uiteraard niet zonder het team van Skyview de Pier. Zij hebben geen enkele moeite gespaard om de VIP gondel helemaal klaar te maken zodat het zo goed mogelijk vastgelegd kon worden en alles zo echt mogelijk te laten lijken!

Daarna kon Joyce iedereen de verrassing vertellen want niemand wist er nog iets vanaf. Het was dan ook een super geslaagd aanzoek om nooit te vergeten!

Daarom: ook dat is een stukje laten zien wat iemand voor jou waard is, ook al ben je misschien niet romantisch, als het goed is vraag je het maar één keer in heel je leven dus doe het in ieder geval zo goed mogelijk!”

Wij bedanken Dico voor zijn prachtige verhaal en de schitterende video! Inspirerend!

Bekijk het filmpje van Dico en Joyce op Facebook

Winnares memoirering actie Instagram in Rotterdam

SAM_0578 SAM_0577

Vandaag was de gelukkige winnares van onze Instagram memoirering actie in Rotterdam. Erg leuk om dit stel te mogen verwelkomen!

Na afgifte van de ring werd ons – het personeel – onverwachts een heerlijke, echte Limburgse vlaai aangeboden! We hebben er van gesmuld en hopen dat u nog lang plezier van uw ring zult hebben!

 

Felicitaties namens het hele team van Steinberg / 123gold!

SAM_0579SAM_0581

Sieraden – Waar moet ik op letten om er voor te zorgen dat deze een leven lang mee gaan?

Zelfs bij normaal gebruik, zullen sieraden onderhevig zijn aan allerlei invloeden van buitenaf. In dit bericht zullen wij uitleggen wat u wel en wat u vooral niet moet doen om nog lang van uw sieraden te kunnen genieten.

ringpolijstenNormale slijtage

Alle sieraden zullen al vrij snel krasjes en deukjes krijgen. Dit is in de meeste gevallen vrij eenvoudig op te lossen door de sieraden bij te werken. Dit kan, bij gematteerde ringen, ook zelf met een matteringssponsje gedaan worden. Durft u dit niet aan, dan kunnen wij, of een andere juwelier, dit voor u doen. Gepolijste ringen en ringen met andere oppervlaktes kunnen alleen machinaal bijgewerkt worden. Het is dan ook aan te raden regelmatig het oppervlak van uw sieraden door de juwelier op te laten knappen.

Lees verder »

Wist u dat – de wondere wereld van de diamant – meer uitleg over onze diamanten

Wij merken vaak – vooral wanneer wij klanten in onze vestiging mogen ontvangen die zich al bij andere juweliers hebben laten informeren, of op het internet hebben gezocht – dat de gedeelde kennis over diamanten onvolledig is of te wensen overlaat.

Ook verbazen veel klanten zich over het soms wel erg grote prijsverschil tussen ons en andere aanbieders, waardoor klanten nog meer in verwarring raken en zich afvragen waar dit aan kan liggen.

whiteDiamond

Informatie:

Vaak proberen aanbieders het gebrek aan kennis van de klant te gebruiken om zo veel mogelijk met de verkoop te verdienen.

Wij proberen juist zo transparant mogelijk te zijn en leggen de klant alles uit wat de klant wil weten.

Ook hebben we op onze site uitgebreide informatie ter beschikking voor een ieder die dit door wil nemen.

Lees verder »