Sluiten
Favorieten
 

De Eternal Touch trouwringen collectie van edelstaal

De edelstaal collectie van Eternal Touch biedt trouwringen van edelstaal en goud in een fascinerende combinatie met onbegrensde mogelijkheden. Diamanten of zirkonia's dansen als lichtpuntjes in de moderne en bescheiden ontworpen ringen.

Als uitdrukking van de onvergankelijkheid van de liefde overtuigen de edelstalen trouwringen van Eternal Touch door de grote aantrekkingskracht en het tijdloze ontwerp. Tijdloos en modern - edelstaal is een krachtig en langlevend materiaal dat om uw creativiteit vraagt. Of u nu kiest voor hoogwaardige edelstalen trouwringen, verlovingsringen, partner- of vriendschapsringen - door de elegante bewerking passen edelstaal trouwringen zich aan iedere stijl aan.

Trouwringen van edelstaal bij de trouwringen specialist nr. 1

Edelstaal is een inspiratie voor zowel architecten als sieraden ontwerpers. Het materiaal is extreem hard, robuust en eenvoudig in het onderhoud - geen verkleuringen, ongevoelig voor krassen - en blijft toch tijdloos elegant en vol uitdrukking. Bovendien is er geen enkel metaal zo huidvriendelijk en hypo-allergeen. Juist bij de trouwringen, waar zich vocht onder kan ophopen, is de keuze voor het hygiënische edelstaal een groot voordeel.