Sluiten
Favorieten
 

Waarom trouwringen met carbon?

Trouwringen met carbon zijn de laatste trend! Het donkere, mat glanzende carbon bestaat, net als een diamant, uit koolstof. De eigenschappen van carbon maken deze erg geschikt voor het gebruik bij trouwringen: het is huidvriendelijk en daardoor ook bijzonder goed te dragen door diegenen die allergieën hebben. Bovendien is carbon ongevoelig voor verkleuring, rekt niet op en wordt niet bros. Carbon is 5 maal sterker dan staal bij het zelfde gewicht.

De trouwringen collecties met carbon bij 123gold

Er zijn nieuwe voorbeeldmodellen van trouwringen met carbon bij 123gold. Of u nu kiest voor puur carbon, of in combinatie met verschillende goud legeringen, het lichte materiaal met het aangename gevoel valt op door zijn donkere kleur en contrastrijke combinatiemogelijkheden met andere metalen zoals goud of edelstaal.

De beste kwaliteit en jarenlange ervaring

Onze jarenlange ervaring bij het ontwerpen van trouwringen maakt onze carbon collectie iets heel bijzonders. De kwaliteitseisen voor trouwringen zijn hoger dan voor andere sieraden, omdat ze iedere dag gedragen worden. Hier heeft het esthetische, matte carbon een streepje voor door zijn hoge robuustheid, aangenaam draaggevoel en huidvriendelijkheid. Omdat onze ringen met carbon zowel stabiel als bijzonder licht zijn, zijn zij bij het dragen bijna niet voelbaar en daarom een ideaal materiaal voor het bijzondere sieraad dat ons iedere dag begeleid.