Steinberg / 123gold maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Wanneer u verder klikt/navigeert op onze site gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie vindt u hier.

 
Uw favorieten openen:

Opdrachten & adviezen openen:
Klantgegevens opvragen:

Trouwringen bij 123gold


Trouwringen...

Trouwringen staan voor de diepe verbondenheid en duurzaamheid van het huwelijk. Dit zijn uw mooiste en meest persoonlijke sieraden. Met individuele trouwringen symboliseert u het bijzondere van uw relatie. Als uitvinder van de ring-configurator hechten wij van 123gold zeer veel waarde eraan u een uitmuntende service te bieden rond om het thema trouwringen. Daarbij luidt ons motto: er zijn geen grenzen bij het ontwerpen van uw trouwring!

Wij bieden u een omvangrijke keuze aan trouwringen in klassieke, moderne en exclusieve designs. U heeft de keuze uit een veelvoud aan verschillende materialen en in alle prijscategorieen, van zeer scherp geprijsd tot hoog-exclusief. Bij ons vindt u niet alleen individueel configureerbare trouwringen van goud, witgoud, platina, zilver en verschillende andere legeringen en kleuren, maar ook verlovingsringen, partnerringen, vriendschapsringen en sieraden.