Uw favorieten openen:

Opdrachten & adviezen openen:
Klantgegevens opvragen:
  • Homepage
  • /
  • Diamanten en brilliant-sieraden

Diamanten-Sieraden van 123gold

Alle diamanten vanaf 0,30 karaatalleen met top-certificaten van

De mooiste diamanten hebben bij ons de beste prijs.

Vergelijken is de moeite waard!

onze speciale aanbeveling: Hearts & Arrows


Sieraden van Steinberg

Of het nu om diamant oorbellen, een adembenemend collier of een stralende solitaire-ring gaat die harten laat kloppen en ogen laat fonkelen - bij Steinberg vindt u voor iedere gelegenheid het bijpassende sieraad!

De veelzijdige memoire-ringen zijn diamantringen voor onvergetelijke momenten in het leven. Memoire-ringen zijn meestal met 3 tot 5 briljanten gezet en deze kunnen naar gelieven bijgeplaatst worden wanneer een bijzondere gebeurtenis symbolisch vastgelegd dient te worden. Zo kunt u bijvoorbeeld voor de huwelijksdag of de geboorte van een kind extra diamanten bij laten zetten. Een memoire-ring begeleid u een leven lang..

De onvergetelijke schoonheid van onze diamant colliers zal u betoveren. Een collier flatteert en is perfect voor iedere gelegenheid. Al onze colliers zijn individueel configureerbaar met diamanten naar keuze. Kies uit verschillende kettingen en zettingen, verschillende kleuren, combinaties, legeringen en gehaltes. Zo wordt uw diamant collier uw unieke sieraad!

Passend bij de colliers voeren wij een grote hoeveelheid diamant oorbellen, die u ook met de sieradenconfigurator individueel naar geheel persoonlijke wens kunt aanpassen. Of u deze nu als basis voor iedere dag of voor het grote optreden 's avonds wilt gebruiken - niets siert zo mooi en fonkelend als oorbellen met diamanten. Kies design, kleur, zetting en legering als ook de perfecte diamanten voor uw oorsieraden.

In haar oorspronkelijke vorm is de solitaire een ring met een enkele diamant, briljant geslepen in een klauwzetting. Maar ook als spanring of met scheen betovert een solitaire voor altijd uw hart - in goud, witgoud of platina.

Uniek bij Steinberg is de mogelijkheid of eerst de diamant en dan de zetting te kiezen, of u kiest eerst de zetting en dan vervolgens de diamant. Hoe dan ook, het eindresultaat is een absoluut uniek sieraad dat uw individuele liefde tot uitdrukking brengt.

www.123gold.nl maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring