Maak nu een afspraak
S-1159-4

Trouwringen in een magisch kleurenspel van licht en schaduw - Shadowline bij 123gold

De mythische verbinding van helder en donker, licht en schaduw, Yin en Yang, gevangen in adembenemende kleurcombinaties in palladium, goud en zilver. Twee delen die één geheel vormen. Donker goud gepaard met helder oplichtend zilver, platina en palladium.

De voor 123gold exclusief ontwikkelde goudlegeringen in donker grijs vangen het spel van licht en schaduw en verenigen stijl en nostalgie in 10 verschillende legeringscombinaties. De genuanceerde kleurschakeringen geven uw ringen een unieke uitstraling en kracht. Vul het contrastrijke spel van kleuren aan met elegante briljantzettingen. De trouwringmodellen inspireren u hierbij met fonkelende briljanten.

Het gevoel een zeer rein edelmetaal op de huid te dragen zal u inspireren. De donkere grijsgoudlegeringen vervoegen door een hoog aandeel aan palladium en de delen goud over een zeer hoge Zuiverheid. Zo duurzaam als uw liefde is de bestendigheid van de donkere kleur, omdat het hierbij om een hoogwaardige legering gaat.

Het samenspel van de helder-donkere kleurcontrasten kunt u bovendien in de configurator met zelf uitgekozen voegen, oppervlaktes, briljanten en gravures zo ontwerpen, dat de trouwringen uw geheel persoonlijke levens- en liefdesgeschiedenis tot uitdrukking brengen.

Elegantie in donkergrijs - palladium 585/-

De donkergrijze kleur van palladium 585/- is een statement van elegantie. In de combinatie met witte legeringen ontstaan moderne vriendschaps-, partner- of trouwringen met een eenmalig kleurcontrast. Palladium vervoegt over vergelijkbare eigenschappen als platina, omdat het een onderdeel is van de platinagroep. Het materiaal voelt licht en zacht aan, als een veer op uw hand.

platina 950/-met donkergrijs 14 kt.

palladium 950/-met donkergrijs 14 kt.

witgoud 14 kt.met donkergrijs 14 kt.

zilver 925/-met donkergrijs 14 kt.

Vernieuwend en betaalbaar - Donkergrijs goudhoudend metaal 9 kt.

Door de nauwe samenwerking met onze producenten zijn wij in staat u deze vernieuwende goudlegering voor ringen met net dat beetje extra aan te bieden. In het samenspel met palladium 14 kt. of donkergrijs goudhoudend metaal 9 kt. onstaan individuele ringen met uitdrukkingskracht. Speel met de tegenstellingen.

witgoud 9 kt.-met donkergrijs 14 kt.

zilver 925/-met donkergrijs 14 kt.

Edele vervoering - Donker grijsgoud 14 kt.

Het spel van kleuren is met donker grijsgoud 14 kt. een edele vervoering rijker. De rustige indruk van deze goudlegering ondersteunt de helderheid van de heldere legeringen. Donker grijsgoud 14 kt. bevat naast 58,5% goud bovendien 30% palladium en vervoegt hiermee over een buitengewoon hoog aandeel aan edelmetalen. Omdat het hierbij om een permanente legering gaat, blijft de werking van de donkere kleurschakering duurzaam behouden.

palladium 950/-met palladium 585/-

witgoud 14 kt.met palladium 585/-

witgoud 9 kt.-met palladium 585/-

zilver 925/-met palladium 585/-

Glanzende keuze - Witgoud 9 kt.

U bent jong, modern en zwaar verliefd? Met witgoud 9 kt. bieden wij u een legering met een goudaandeel van 37,5% die uw lievelingsdesign betaalbaar maakt. De witte kleur krijgt het materiaal door de menging met palladium en zilver. U maakt in ieder geval een glanzende keuze.

Waardevolle klassieker - Witgoud 14 kt.

Vele gelukkige bruidsparen kiezen voor de waardevolle klassieker onder de legeringen - witgoud 14 kt.. Deze gewilde legering die pas sinds begin van de 20e eeuw ontstond, bestaat voor meer dan de helft, namelijk 58,5%, uit goud. Ze krijgt haar witte kleur, net zoals wit goudhoudend metaal 9 kt. door het bijmengen van palladium en zilver. Om een helder witte kleur te krijgen worden sieraden van witgoud vaak gerhodineerd, dat betekent: in een rhodiumbad gecoat.

Helder en rein - Palladium 950/-

Palladium 950/- lokt met haar heldere en vriendelijke kleur die bijzonder goed in de combinatie met donker grijsgoud 14 kt. tot uitdrukking komt. De Zuiverheid van de legering, met een 95% aandeel palladium, zal u een leven lang vreugde brengen.

Pure passie - Platina 950/-

De natuurlijk witte kleur van platina straalt als de helderste ster aan de hemel. In verbinding met de legeringen in donker grijs, biedt platina een kostbaar contrast. Platina is met haar aandeel van 95% edelmetaal zeer rein. Deze Zuiverheid en het gewicht van platina oefenen een bijzondere aantrekkingskracht uit. De ringen zijn zoals meditatie; zij rusten in zichzelf.

Andere mogelijkheden

Laat u inspireren door onze trouwringlegeringen.

M-1195-4
Q-1473-5
Q-1381-1.jpg
Y-1083-4