Wij staan eindelijk weer voor u klaar! Maak nu een afspraak vanaf 03.03.2021.

123GOLD SERVICE

Leer meer over de kwaliteitskenmerken bij 123gold

Trouwring Service – Bij ons bent u in goede handen!

Wij willen dat jullie lang genieten van jullie trouwringen. Daarom hebben onze trouwringenspecialisten een duidelijke doel: Realiseer uw idee van de perfecte bruiloft tot 100% – altijd met een open oor voor uw speciale wensen en een glimlach op uw gezicht. Breng jullie ideeën mee naar het gesprek, zoals ook foto's. U kunt uw persoonlijke adviesgesprek op afspraak op het door u gewenste tijdstip telefonisch of online regelen in onze 123gold trouwringcentrum bij u in de buurt.


Onze Bijzondere Service: Modelexemplaar

Vanaf een bestelwaarde van 500, - EUR bieden wij u een speciale service: wij zullen u een „modelexemplaar“ maken van uw geconfigureerde trouwring in het zilver, waardoor u een nauwkeurige indruk krijgt van de vorm, breedte, hoogte en maat van de ring. Na het testen van het modelexemplaar kunnen onze verkoopspecialisten aanpassingen doen. Met 123gold ontvang je je trouwringen in een unieke perfectie.


Aanpassing in uw ringmaat

Een trouwring moet goed passen, maar na verloop van tijd kunnen je vingers veranderen, je trouwring kan te klein of te groot worden of je wilt hem misschien aan de andere kant dragen. Als u uw trouwring vermaakt wilt hebben staan onze verkoopspecialisten op locatie voor u klaar.


Professionele Bijwerking

Ondanks de waarde van onze trouwringen, laat het dagelijkse gebruikssporen van leven achter op uw ring. Gemateerde oppervlakte gaat met de tijd glanzen, en een gepolijste oppervlakte verliest met de tijd zijn glans, zelfs diepere krassen zijn mogelijk. Onze opknapbeurt zorgt ervoor dat uw trouwringen er weer uit zullen zien als de eerste dag. Platina- of palladium ringen kunnen worden bijgewerkt met bijna geen materiaal verlies. Maar ook gouden of zilveren ringen zien er na het opknappen er weer zo goed als nieuw uit

SERVICE

De beste tips voor trouwringen