Contact:Telefoon: +31 20 3034513
E-Mail: info@123gold.nl

Ons Online-shop adres:Steinberg 123gold Online-Shop
Meent 3-A
3011 JA Rotterdam


Openingstijden:
zondag12:00 - 18:00 Uur
maandag gesloten
dinsdag 10:00 - 19:00 Uur
woensdag 10:00 - 19:00 Uur
donderdag 10:00 - 19:00 Uur
vrijdag 10:00 - 21:00 Uur
zaterdag 10:00 - 18:00 Uur

Terugbelservice: Wij zijn u graag ook telefonisch van dienst – bel ons of stuur ons een mailtje, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. Wij verheugen ons op u!
Deutscher Fairness-Preis 2018 von n-tv

Excellent!
1e Plaats: prijs/ prestatie

Beoordeeld werden 123gold partners
in Duitsland

Zo bestelt u online:

Bekijk onze collectie en kies uw gewenste ring(en)

"Klik op "Naar configurator" en verander de ring(en) geheel naar eigen wens en inzicht"

Voer de juiste ringmaten in en de gewenste gravure

"Klik op Bestellen" en volg de verdere stappen"

Uw bestelling – zo werkt het

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Kies een setje ringen uit onze collectie. Plaats deze in de configurator om ze naar uw individuele wensen vorm te geven. Klik op –advies aanvragen-. Vervolgens ontvangt u uw persoonlijk klantnummer en krijgt u toegang tot ons klantendomein. U kunt uw ringenkeuze te allen tijde veranderen, waarbij altijd de actuele prijs wordt aangegeven. Pas bij het plaatsen van uw bestelling wordt de prijs definitief vastgelegd.
Uw ringmaat
Bepalend voor uw ringmaat is de vinger waaraan u deze wilt dragen. In Nederland bestaan hieromtrent geen dwingende regels; afhankelijk van religie en/of persoonlijke voorkeur wordt de trouwring om de ringvinger (of elke willekeurige andere vinger) van zowel de rechter als de linker hand gedragen.

De ene ring is bovendien de andere niet!
Het draaggevoel varieert per ringvorm en breedte.

Als u uw ringmaat niet kent, bind dan een koordje strak om de plek op de vinger waaraan u de ring wilt dragen en meet het aantal milimeters.

Op basis hiervan kunnen wij u testringen ter bepaling van de exacte maat doen toekomen. Andere eenheden, zoals bijvoorbeeld de binnen-diameter of de Amerikaanse maat volstaan overigens ook.
Oversize maten
Voor trouwringen vanaf maat 68 berekenen wij een toeslag per maat::

Basisprijs (ring zonder briljant)Toeslag per maat vanaf maat 68
Tot 400 Euro30 Euro
401 tot 600 Euro35 Euro
601 tot 800 Euro40 Euro
801 tot 1.200 Euro50 Euro
Vanaf 1.201 Euro60 Euro

Bij verlovingsringen wordt vanaf maat 60 een extra toeslag van 50 Euro per ring in rekening gebracht.
Ringmaat-service
Wij hebben ringen in de groottes 45 tot 74. Zodra wij ongeveer de ringmaat van u hebben gekregen, kunnen wij aan de hand van een advies of een opdracht de passende testring opsturen.
Onze testringen zijn kosteloos voor u (m.u.v. portokosten voor de terugzending) en deze ontvangt u met de post. Wij zenden u per post 2 tot 3 ringen. Deze zending graag na het proefdragen (max. 14 dagen) weer naar ons terug sturen. Voor de terugzending krijgt u een retourenvelop.

Modelexemplaren-service (beschikbaar bij bestellingen vanaf 500 Euro)
Een speciale service bij de bestelling van trouwringen is onze modelexemplaar-service. Als u de door u uitgekozen ringen van tevoren wilt bekijken, kunt u deze vanaf een bestelwaarde van 500 Euro als modelexemplaren bestellen. Een modelexemplaar geeft u een duidelijk beeld van hoe de ring er komt uit te zien. Het modelexemplaar komt overeen met de door u gekozen vorm, breedte, hoogte en ringmaat maar is standaard zilverkleurig - dus niet geel, rood, grijs, etc.

Een standaard modelexemplaar kost 40 euro per ring (en eventuele portokosten wanneer u dit exemplaar ter verrekening aan ons terugstuurt). Mocht u dan uiteindelijk het echte model bestellen, dan wordt tot maximaal deze 40 Euro weer gerestitueerd. Tegen een geringe toeslag is het uiteraard mogelijk een van de standaard afwijkend (bijv. met briljant, gravure, aangepaste oppervlakte) modelexemplaar te bestellen.

Het vervaardigen van een modelexemplaar duurt ongeveer 14 dagen.
:

Het is raadzaam de ringmaat van te voren met behulp van onze ringmaat-service te bepalen.
Gravure
U kunt uw ringen bij ons op verschillende manieren laten graveren.


Lasergravure aan de binnenzijde van de ring (standaardlettertype): kies één van de door ons aangeboden lettertypes.
Kosten per ring: 10 EUR (trouwring), 50 EUR (verlovingsring of ander sieraad)

Lasergravure aan de binnenzijde van de ring (Individueel): Bij deze exclusieve variant kunt u bijna alles in uw ring laten laseren - van uw eigen handschrift tot aparte symbolen en bijzondere tekeningen. Het enige dat wij van u nodig hebben is uw ontwerp. Uiteraard denken we graag met u mee! Kosten per ring: 50 Euro.


Lasergravure aan de buiten- of zijkant van de ring: ook hier hebben we uitsluitend uw ontwerp nodig en zijn we u uiteraard graag op een creatieve manier van dienst! Kosten per ring: 100 Euro.


Een foto laten laseren? Ook geen enkel probleem! Kosten per ring aan de binnenkant: 200 Euro. Kosten per ring aan de buitenkant: 250 Euro.


Wat u laat graveren bepaalt u natuurlijk zelf. De naam van uw partner en de trouwdatum zijn klassiekers, maar veel paren hebben ons al met creatieve ideeën verrast - dus laat uw fantasie de vrije loop!

Formulier voor een lasergravure
Betaling
Omdat bij 123gold elke ring en elk sieraad speciaal op basis van uw persoonlijke specificaties wordt vervaardigd accepteren wij uitsluitend vooruitbetalingen, middels overschrijving met iDeal. Het gaat als volgt:
Bij bestelling doet u een aanbetaling van 50% van de bestelwaarde.
Zodra de ringen/sieraden klaar zijn, ontvangt u van ons bericht, waarop u het restbedrag overmaakt.
Zodra uw betaling is binnengekomen wordt uw bestelling geleverd.
Onze bankgegevens ontvangt u bij de bevestiging van uw bestelling.


Uw bestelling kan dus pas in productie worden genomen wanneer 50% van de bestelwaarde op onze rekening staat. De levering van uw bestelling volgt wanneer het restbedrag is betaald!


Wij bieden de optie UPS Rembours, contante betaling bij aflevering (alleen contant, checks of pinnen niet mogelijk), bij een restbedrag tot maximaal 2500 Euro (verwerkingskosten: 20,- Euro).


In alle andere gevallen volgt de levering van uw bestelling wanneer het restbedrag is betaald en bij ons bijgeschreven!
Verzendkosten
Uw bestelling wordt verzekerd verzonden via Post.nl
Binnen Nederland

16,50 EUR

België

25,50 EUR

Overige EU-landen

De verzendkosten worden per bestelling opgevraagd bij Post.nl, vanaf 50,- EUR

Niet-EU / wereldwijd

Verzendkosten op aanvraag.

Levertijd
Voor de vervaardiging van uw ringen hebben wij gemiddeld 2 tot 5 weken nodig, afhankelijk van model en beschikbare productiecapaciteit. In de orderbevestiging delen wij u de waarschijnlijke levertermijn mee (in de regel wordt het productieproces binnen drie weken na uw aanbetaling afgesloten). Wij versturen uw opdracht verzekerd met Post.nl. Er moet getekend worden voor ontvangst en de zending mag niet door de brievenbus gegooid worden. U krijgt van ons een trackingcode per e-mail toegestuurd als wij uw opdracht verzonden hebben. Mocht u niet thuis zijn, dan zal de postbode het de volgende dag nog een keer proberen of eventueel afgeven bij een afhaalpunt.


Is er haast bij? Uiteraard kunnen uw ringen in voorkomende gevallen ook op kortere termijn geleverd worden. Neem contact met ons op, dan regelen wij uw spoedbestelling!

eKomi klantbeoordelingen van 123gold.nl Online-Shop

4.7 / 10
Bepaald aan de hand van 71 klantbeoordelingen heeft 123gold.nl Online-Shop gemiddeld 4.7 van 10 sterren.
48 sterren (67.6%)
 
23 sterren (32.4%)
 
0 sterren (0%)
 
0 sterren (0%)
0 sterren (0%)
 

AVG - Algemene verordening gegevensbescherming

De algemene voorwaarden voor onze Online-shop vindt u hier