Uw favorieten openen:

Opdrachten & adviezen openen:
Klantgegevens opvragen:

Zo bestelt u online

Contact:
Telefoon: +31 20 3034513
Fax: +31-(0)10-4048310
E-mail: info@123gold.nl

Ons Online-shop adres:
Steinberg 123gold Online-Shop

Meent 3-A
3011 JA Rotterdam

Openingstijden:

Woensdag10:00 - 19:00 Uur
Donderdag10:00 - 19:00 Uur
Vrijdag10:00 - 19:00 Uur
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten
Maandaggesloten
dinsdag10:00 - 19:00 Uur

Terugbelservice:
Wij zijn u graag ook telefonisch van dienst – bel ons of stuur ons een mailtje, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. Wij verheugen ons op u!


eKomi klantbeoordelingen van 123gold.nl Online-Shop

 
4.7 / 5
Bepaald aan de hand van 70 klantbeoordelingen heeft 123gold.nl Online-Shop gemiddeld 4.7 van 5 sterren.
 
47 sterren (67.1%)
 
 
 
23 sterren (32.9%)
 
 
 
0 sterren (0%)
 
 
 
0 sterren (0%)
 
 
 
0 sterren (0%)
 
 


Zo bestelt u online:

 1. Bekijk onze collectie en kies uw gewenste ring(en)

 2. Klik op "Naar configurator" en verander de ring(en) geheel naar eigen wens en inzicht

 3. Voer de juiste ringmaten in en de gewenste gravure

 4. Klik op Bestellen" en volg de verdere stappen


Uw bestelling – zo werkt het

Kies een setje ringen uit onze collectie. Plaats deze in de configurator om ze naar uw individuele wensen vorm te geven. Klik op –advies aanvragen-. Vervolgens ontvangt u uw persoonlijk klantnummer en krijgt u toegang tot ons klantendomein. U kunt uw ringenkeuze te allen tijde veranderen, waarbij altijd de actuele prijs wordt aangegeven. Pas bij het plaatsen van uw bestelling wordt de prijs definitief vastgelegd.

Bepalend voor uw ringmaat is de vinger waaraan u deze wilt dragen. In Nederland bestaan hieromtrent geen dwingende regels; afhankelijk van religie en/of persoonlijke voorkeur wordt de trouwring om de ringvinger (of elke willekeurige andere vinger) van zowel de rechter als de linker hand gedragen.

De ene ring is bovendien de andere niet!
Het draaggevoel varieert per ringvorm en breedte.

Als u uw ringmaat niet kent, bind dan een koordje strak om de plek op de vinger waaraan u de ring wilt dragen en meet het aantal milimeters.

Op basis hiervan kunnen wij u testringen ter bepaling van de exacte maat doen toekomen. Andere eenheden, zoals bijvoorbeeld de binnen-diameter of de Amerikaanse maat volstaan overigens ook.

Voor trouwringen vanaf maat 68 berekenen wij een toeslag per maat:

Basisprijs
(ring zonder briljant)
Toeslag
per maat vanaf maat 68
Tot 400 Euro30 Euro
401 tot 600 Euro 35 Euro
601 tot 800 Euro40 Euro
801 tot 1.200 Euro50 Euro
Vanaf 1.201 Euro60 Euro

 

Bij verlovingsringen wordt vanaf maat 60 een extra toeslag van 50 Euro per ring in rekening gebracht.

Wij hebben ringen in de groottes 45 tot 74. Zodra wij ongeveer de ringmaat van u hebben gekregen, kunnen wij aan de hand van een advies of een opdracht de passende testring opsturen.

Onze testringen zijn kosteloos voor u (m.u.v. portokosten voor de terugzending) en deze ontvangt u met de post. Wij zenden u per post 2 tot 3 ringen. Deze zending graag na het proefdragen (max. 14 dagen) weer naar ons terug sturen. Voor de terugzending krijgt u een retourenvelop.

Een speciale service bij de bestelling van trouwringen is onze modelexemplaar-service. Als u de door u uitgekozen ringen van tevoren wilt bekijken, kunt u deze vanaf een bestelwaarde van 500 Euro als modelexemplaren bestellen. Een modelexemplaar geeft u een duidelijk beeld van hoe de ring er komt uit te zien. Het modelexemplaar komt overeen met de door u gekozen vorm, breedte, hoogte en ringmaat maar is standaard zilverkleurig - dus niet geel, rood, grijs, etc.

Een standaard modelexemplaar kost 40 euro per ring (en eventuele portokosten wanneer u dit exemplaar ter verrekening aan ons terugstuurt). Mocht u dan uiteindelijk het echte model bestellen, dan wordt tot maximaal deze 40 Euro weer gerestitueerd. Tegen een geringe toeslag is het uiteraard mogelijk een van de standaard afwijkend (bijv. met briljant, gravure, aangepaste oppervlakte) modelexemplaar te bestellen.

Het vervaardigen van een modelexemplaar duurt ongeveer 14 dagen.

Het is raadzaam de ringmaat van te voren met behulp van onze ringmaat-service te bepalen.

U kunt uw ringen bij ons op verschillende manieren laten graveren.

Lasergravure aan de binnenzijde van de ring (standaardlettertype): kies één van de door ons aangeboden lettertypes.
Kosten per ring: 10 EUR (trouwring), 50 EUR (verlovingsring of ander sieraad)

Lasergravure aan de binnenzijde van de ring (Individueel): Bij deze exclusieve variant kunt u bijna alles in uw ring laten laseren - van uw eigen handschrift tot aparte symbolen en bijzondere tekeningen. Het enige dat wij van u nodig hebben is uw ontwerp. Uiteraard denken we graag met u mee! Kosten per ring: 50 Euro.

Lasergravure aan de buiten- of zijkant van de ring: ook hier hebben we uitsluitend uw ontwerp nodig en zijn we u uiteraard graag op een creatieve manier van dienst! Kosten per ring: 100 Euro.

Uw vingerafdruk laten laseren? Geen probleem! Kosten per ring aan de binnenkant: 100 Euro. Kosten per ring aan de buitenkant: 150 Euro.

Een foto laten laseren? Ook geen enkel probleem! Kosten per ring aan de binnenkant: 200 Euro. Kosten per ring aan de buitenkant: 250 Euro.

Wat u laat graveren bepaalt u natuurlijk zelf. De naam van uw partner en de trouwdatum zijn klassiekers, maar veel paren hebben ons al met creatieve ideeën verrast - dus laat uw fantasie de vrije loop!

Formulier voor een lasergravure

Omdat bij 123gold elke ring en elk sieraad speciaal op basis van uw persoonlijke specificaties wordt vervaardigd accepteren wij uitsluitend vooruitbetalingen, middels overschrijving met iDeal. Het gaat als volgt:

 - Bij bestelling doet u een aanbetaling van 50% van de bestelwaarde.
 - Zodra de ringen/sieraden klaar zijn, ontvangt u van ons bericht, waarop u het restbedrag overmaakt.
 - Zodra uw betaling is binnengekomen wordt uw bestelling geleverd.

Onze bankgegevens ontvangt u bij de bevestiging van uw bestelling.

Uw bestelling kan dus pas in productie worden genomen wanneer 50% van de bestelwaarde op onze rekening staat. De levering van uw bestelling volgt wanneer het restbedrag is betaald!

Wij bieden de optie UPS Rembours, contante betaling bij aflevering (alleen contant, checks of pinnen niet mogelijk), bij een restbedrag tot maximaal 2500 Euro (verwerkingskosten: 20,- Euro).

In alle andere gevallen volgt de levering van uw bestelling wanneer het restbedrag is betaald en bij ons bijgeschreven!

Uw bestelling wordt verzekerd verzonden via Post.nl

  Binnen Nederland
 • - 16,50 EUR

  België
 • - 25,50 EUR

  Overige EU-landen
 • - De verzendkosten worden per bestelling opgevraagd bij Post.nl, vanaf 50,- EUR

  Niet-EU / wereldwijd
 • - Verzendkosten op aanvraag.

Voor de vervaardiging van uw ringen hebben wij gemiddeld 2 tot 5 weken nodig, afhankelijk van model en beschikbare productiecapaciteit. In de orderbevestiging delen wij u de waarschijnlijke levertermijn mee (in de regel wordt het productieproces binnen drie weken na uw aanbetaling afgesloten). Wij versturen uw opdracht verzekerd met Post.nl. Er moet getekend worden voor ontvangst en de zending mag niet door de brievenbus gegooid worden. U krijgt van ons een trackingcode per e-mail toegestuurd als wij uw opdracht verzonden hebben. Mocht u niet thuis zijn, dan zal de postbode het de volgende dag nog een keer proberen of eventueel afgeven bij een afhaalpunt.

Is er haast bij? Uiteraard kunnen uw ringen in voorkomende gevallen ook op kortere termijn geleverd worden. Neem contact met ons op, dan regelen wij uw spoedbestelling!


Aanvullende informatie

Steinberg Ringfabriek B.V. / 123gold Nederland
Meent 3-A
3011 JA Rotterdam
Nederland

KvK-Nummer: 56171390, BTW-Nummer: NL 852004096B01

Heeft u vragen of opmerkingen voor de Online-Shop? U kunt contact met ons opnemen via:

per E-Mail:info@123gold.nl
telefonisch:+31 10 4120905
schriftelijk:Steinberg Ringfabriek B.V. / 123gold Nederland
Online-Shop
Meent 3-A
3011 JA Rotterdam

Wanneer u in de Online-Shop trouwringen of sieraden uitgekozen heeft en het bestelproces inclusief invoeren van de gevraagde gegevens doorlopen heeft en uiteindelijk op de knop "Bestellen" klikt, zal er vervolgens een veld met de vraag "Zijn alle gegevens juist?" verschijnen, waar u dan de mogelijkheid krijgt alle gegevens nog een keer te controleren en eventueel te wijzigen. Zodra u dit veld bevestigd, gaat u een bindende koopovereenkomst aan. U krijgt van de Online-Shop een bevestiging van uw opdracht per e-mail. Deze bevestigingsmail staat gelijk aan de acceptatie van uw keuze en daarmee de sluiting van de overeenkomst.

Door het verzenden van uw bestelling geeft u aan ons, de door u ingevoerde persoonlijke gegevens en die van de bestelling door. Deze worden door ons intern opgeslagen. U kunt de gegevens van de bestelling als "Opdrachtsbevestiging" uitprinten. U kunt uw bestelgegevens op ieder moment via de klant-login op onze site www.123gold.nl inzien. Hiervoor krijgt u van de Online-Shop uw persoonlijke klantnummer en een wachtwoord.

U kunt bij een bestelling van uw sieraden en/of trouwringen via de Online-Shop van 123gold geen aanspraak maken op het herroepingsrecht. Deze is uitgesloten, omdat bij 123gold iedere trouwring en ieder sieraad als unicaat/maatwerk op basis van de door u gewenste specificaties gemaakt wordt. Ons concept van een uniek design met behulp van de trouwringen- en/of sieraden-configurator staat slechts een specifiek op de klant toegesneden productie toe. Onze Online-Shop heeft daarom ook geen trouwringen en/of sieraden op voorraad.

Op de sieraden die u bij ons koopt is de wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar onze Algemene Voorwaarden.

Opgelet: Van nature krijgen trouwringen en sieraden - ongeacht materiaal - vanaf de eerste dag van dragen gebruikssporen zoals krasjes en deukjes die door het aanraken van hardere oppervlaktes (bijv. glas of ijzer) ontstaan. Wanneer u de rhodineer-optie van uw ringen/sieraden bij de bestelling heeft uitgekozen, zal deze door het dragen van de ringen/sieraden relatief snel slijten. Hetzelfde geldt voor gematteerde oppervlaktes. Bij het materiaal witgoud kan door het slijten van de rhodiumlaag een lichte gele schemering in het materiaal zichtbaar worden.

De door u bij uw trouwring- of ringopdracht gekozen ringmaat wordt door u zelf vastgesteld. Uw vingers kunnen door invloed van warmte, koude, vochtinname, tijd van de dag, gewichtstoename, gewichtsverlies of het uitoefenen van bepaalde takken van sport (bijv. tennis, handbal) in omvang veranderen. Dit kan bij het meten van de ringmaten onnauwkeurigheden veroorzaken. Houd hier rekening mee bij het meten van uw ringmaten!

Aan het naderhand rhodineren, matteren of wijzigen van de ringmaten van ringen zijn kosten verbonden!

Wij doen er alles aan om uw bestelling zo goed mogelijk af te handelen. Mocht u desondanks een klacht hebben over onze service, een product of onze site, vul dan onscontactformulier in, of stuur een e-mail naar info@123gold.nl onder vermelding van uw opdrachtnummer (indien aanwezig). Wij zullen vervolgens uw klacht behandelen en binnen 14 dagen inhoudelijk reageren.

Wanneer wij uw klacht niet op kunnen lossen, kunt u ook een klacht/geschil indienen bij de Geschillencommissie Thuiswinkel. Dit kan viahttp://www.sgc.nl . U kunt ook terecht bij het Europese online geschillenplatform (ODR) via http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Al meer dan 600 jaar worden edelmetalen voorwerpen gecontroleerd op het gehalte aan edelmetaal. Dit is daarmee de oudste vorm van consumentenbescherming die we in Nederland kennen. Het door een waarborginstelling afgeslagen gehalteteken garandeert het gehalte aan platina, goud, zilver of palladium in uw sieraad of gebruiksvoorwerp. In sieraden of gebruiksvoorwerpen van zilver (vanaf 8 gram), goud (vanaf 1 gram) of platina (vanaf 0,5 gram) die u in Nederland koopt, moet een in Nederland erkend gehalteteken voorkomen. Artikelen onder dit gewicht zijn vrijgesteld van het aanbrengen van een gehalteteken. Artikelen van Palladium kunnen vanaf 2010 vrijwillig voorzien worden van een palladiumteken. Op grote voorwerpen wordt naast het keurteken ook een kantoorteken en jaarletter aangebracht. Het kantoorteken geeft aan waar het voorwerp is gekeurd, de jaarletter wanneer het voorwerp is gekeurd. De huidige in gebruik zijnde kantoortekens voor platina, goud, en zilver en de jaarletters van een aantal jaren zijn hiernaast afgebeeld. Onderstaande internationale conventiegehaltetekens zijn, tezamen met een verantwoordelijkheidsteken, een gehalteaanduiding in duizendsten en een Waarborgkantoorteken , eveneens geldig in Nederland. Zie voor meer informatie: www.hallmarkingconvention.org.

Keurtekenplaat Waarborgwet

www.123gold.nl maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring