Zo werkt 123GOLD online

Stap 4 -
Individuele proefringen

Bestel uw trouwringen als proefring om uit te proberen

Verschiedene Gestaltungsmöglichkeiten

Proefringen geven een exact beeld van individueel geconfigureerde trouwringen. Deze worden op voorhand in zilver voor u gemaakt en zien er qua vorm, breedte, hoogte en ringmaat uit als uw ringen.

Voor de zekerheid dat u de absolute droomring krijgt en om latere veranderingen te voorkomen raden wij aan om proefringen te vervaardigen en te testen.

Vooral bij complexe steenzettingen zoals Briljanten krans of Bijzondere ontwerpen vaak gaan veranderingen gepaard met extra kosten.

Wij bieden u twee varianten.
De standaard proefring bevat alle kenmerken die relevant zijn voor het draagcomfort zoals ringmaat, profiel, breedte en hoogte van uw trouwringen. Met de individuele proefring kunnen op aanvraag en tegen meerprijs ontwerp-kenmerken zoals voegen, steenzettingen of speciale oppervlakten worden gerealiseerd.

Zo werkt de proefring-service

U heeft al een keuze voor uw Trouwringen gemaakt uit onze uitgebreide catalogus en mogelijk in onze Trouwring configurator aangepast aan uw individuele ideeën en wensen?

Dan maken wij in de volgende stap graag een proefring voor u.

Wij hebben ongeveer 14 dagen nodig om uw proefringen te produceren. Neem de tijd en draag uw proefringen in verschillende alledaagse situaties en gedurende een langere periode, aangezien uw vingers gedurende de dag veranderen door verschillende invloeden zoals warmte, kou, vochtopname en verlies of wanneer u bepaalde sporten uitoefent.

Wij adviseren vooraf de maat met onze Ringmaat-service te controleren.

Eén Standaard proefring komt overeen met uw echte trouwring in:
Profielvorm, breedte, hoogte, oppervlak (gepolijst, gematteerd, overdwars mat, schuin mat), ringmaat en is zilverkleurig (d.w.z. toont geen kleuren zoals geel, rood, wit, grijs, etc.).
Hiervoor rekenen wij € 40, - per ring.

(Op productieversie)
Wanneer uw echte trouwringen (vanaf € 800 set prijs) worden vrijgegeven voor productie en de proefring geretourneerd, ontvangt u een Tegoed van € 40, - per ring.

Uw standaard proefringen zijn dus gratis!
Alleen de verzendkosten voor het retourneren zijn extra.
Binnen Nederland is dat € 1,82.

Individuele proefringen kunnen verdere details van uw geconfigureerde trouwringen tonen, waaronder bijv. voegen, steenzettingen met zirkonia, unieke gravures of speciale oppervlakken. Aan elk van deze details is een meerprijs verbonden ten opzichte van de standaard proefring.
Helaas kunnen deze toeslagen niet op de retourzending worden gecrediteerd. Wanneer uw echte trouwringen (vanaf € 800 set prijs) worden vrijgegeven voor productie en de proefringen worden geretourneerd, ontvangt u tevens een Tegoed van € 40, - per ring.
Indien crediteren gewenst is, gelden ook hier de verzendkosten voor het retourneren.
Binnen Nederland is dat € 1,82.

Afhankelijk van het ontwerp raden wij aan om uw individuele proefringen als souvenir te bewaren en ze b.v. te gebruiken op strandvakanties, waar het risico op verlies groter is.

Opmerkingen over de Proefring-service

Let op: Proefringen zijn gemaakt van zilver. Deze zullen aanzienlijk lichter zijn dan uw echte trouwringen in de gewenste Legering. Bovendien vertonen proefringen geen kleuren zoals geel goud. Ook meerkleurige ringen kunnen helaas niet worden weergegeven.

Wij hebben ongeveer 14 dagen nodig om uw proefringen te produceren.

Maak nu een afspraak

Maak nu een afspraak

Vakkennis voor u

De beste tips op het gebied van trouwringen.