Zo werkt 123GOLD online

Stap 5 -
Bestelling en voorpret

Wij vervaardigen uw trouwringen in de beste fabrieken van Duitsland.

Verschiedene Gestaltungsmöglichkeiten

Met name bij verlovings- en trouwringen worden emoties vertaald in sieraden. Deze claim staat bij 123GOLD in het middelpunt van de belangstelling en is te zien in elke werkstap die uw persoonlijke sieraad doorloopt.

Elke handgreep van de fabriek wordt gekenmerkt door het streven naar perfectie en gaat gepaard met liefde voor het product. Zo ontstaan de unieke verlovings- en trouwringen die zijn gemaakt in een combinatie van de nieuwste productietechnologie en traditionele goudsmidskunst. Elk sieraad wordt door toonaangevende fabrikanten in Duitsland met grootste zorgvuldigheid tot in de perfectie gebracht.

De trouwring als symbool van de liefde doorloopt tijdens het maken een veelvoud aan arbeidsstappen, die door professionele handen begeleid worden. De creativiteit van onze klanten is voelbaar in elk van deze stappen en inspireert ons elke dag opnieuw. Dit enthousiasme vloeit over in de creatie van de ringen en is later voelbaar wanneer u uw unieke ringen draagt.

De weg van de fabriek naar uw vinger

Uw trouwringen zullen u elke dag vergezellen en zullen op de proef worden gesteld door de uitdagingen van het dagelijks leven - zoals uw liefde. Zodat uw ringen hier goed op voorbereid zijn, moeten ze hard en duurzaam zijn. Met behulp van de juiste legeringen en extra compressie van het materiaal bereikt de trouwring de hardheid waarmee u er een leven lang plezier van zult hebben. Indien nodig kunnen de ringen keer op keer bijgewerkt worden en glanzen ze als op de eerste dag.
Bekroon uw ringen met een persoonlijke gravure en maak er een perfecte liefdesverklaring van. Het polijst-proces geeft uw sieraden de laatste glans en moet nu de laatste keuring doorstaan. Deze competentie van de fabrieken vormt de basis voor het merkenportfolio van 123GOLD: acredo, eternal touch, 123GOLD, Merii en Steinberg - 5 sterke merken die elke wens vervullen.

Trouwring kennis

De beste tips op het gebied van trouwringen.