Nieuw bij ons - Buitengewone Trouwringen in tantal

Sterk en duurzaam voor de eeuwigheid

Verliefd, verloofd ... getrouwd. Bij ons vindt u de mooiste ringen voor de mooiste dag in het leven. Als u op zoek bent naar die extra kick extravagantie, hebben wij het juiste voor u.

Trouwringen in tantal. Tantal is een zeer zeldzaam medium grijs tot donkergrijs glanzend metaal. Het is van nature nikkelvrij en heeft een absolute zeldzaamheid.Net zo zeldzaam is de liefde tussen twee mensen die geen tweede keer bestaat.

Tantal-ringen maken indruk met hun fascinerende materiaaleigenschappen.De legering is harder dan platina en zeer hittebestendig. Het grote aandeel hand-arbeid geeft de ringen hun extra charme - puur of als een contrastrijke combinatie met klassieke edelmetalen zoals goud, zilver of platina. Om het compleet te maken wordt dit buitengewone metaal aangevuld met één of meer diamanten. Met zijn zeer hoge draagcomfort, past het zich perfect aan de vinger aan en versterkt uw symbool van de liefde naar buiten tot in de perfectie.Uniek advies

Heb je de juiste sieraden nog niet gevonden? Geen probleem Meer dan 60 123GOLD partners in Europa wachten op u. Ons advies is professioneel en authentiek. Met onze verscheidenheid aan modellen bieden we een speciaal soort sieradenervaring. Ervaar het unieke advies van een van onze experts bij een partner bij u in de buurt.

Maak een afspraak