Maak nu een afspraak

by eKomi - The Feedback Company


eKomi klantbeoordelingen van 123gold.nl Rotterdam

9.2 / 10
Bepaald aan de hand van 1246 klantbeoordelingen heeft 123gold.nl Rotterdam gemiddeld  9.2 van 10 sterren.
774 sterren (62.1%)
 
437 sterren (35.1%)
 
23 sterren (1.8%)
 
7 sterren (0.6%)
5 sterren (0.4%)
 

De personen die ons hebben geholpen met het uitzoeken van de ringen en bij wie wij de ringen kwamen ophalen ( 2 verschillende personen) waren niet erg klantvriendelijk. Ze waren kort af, ongeïnteresseerd en hun toon was alles behalve enthousiast.

Miquel heeft ons goed geholpen. De winkel is prettig. Ringen zien er top uit.

Het enige echte minpuntje is dat het Steinberg-logo in de ring staat gegraveerd. Dit was ons vooraf in ieder geval niet duidelijk en doet af aan de sobere stijl van de ring.

Hi,
Ik heb een ring bij jullie gekocht in de winkel super vriendelijk geholpen kan niet anders zeggen ook bij het inmeten van de ring. Daarna meermaals gebeld of de ring er al was kreeg ik simpelweg het antwoord ben je al gebeld, nee dan is die er nog niet. Ik ben echter nooit gebeld maar een mailtje gekregen. Waarop ik direct de winkel bel om een afhaal afspraak te maken wordt er gezegd moet je even zelf doen online. Dat vind ik ronduit slecht als ik iets kom afhalen dat ik zo behandelt werd.

Heel erg tevreden over het eind resultaat en hoe wij geholpen werden door mevrouw Dag.

Prettig geholpen en prachtige trouwringen uitgezocht.

Heel fijn en vriendelijk geholpen met onze trouwringen. Er werdt meegedacht met onze persoonlijke voorkeuren.

Ik ben goed geholpen door Gabriel. Hij denkt met je mee en heeft ruim de tijd genomen om mij te voorzien van informatie.

Mooie winkel .veel keus en keurig te woord gestaan

We hadden zelf al een idee wat we wilden uitzoeken...dat scheelt want het aanbod is enorm om uit te kiezen. We zijn heel erg prettig geholpen en geadviseerd. De ringen zijn prachtig!!!!

Wij zijn zeer tevreden. Wij zijn goed geadviseerd en geholpen mwt het ontwerpen van de ribgen en deze waren optijd binnen. Zodra jullie deze ontvangen hadden zijn wij hier ook gelijk over ingelicht, wat wij erg fijn vonden

Uiteindelijk goed geholpen en zeer tevreden met onze trouwringen. Echter werd ons aan het begin aangeven dat de afspraak echt maar voor 45 minuten was. Toen we een keuze hadden gemaakt voor bepaalde ringen met uitbreidingen die wij wilde speelde de tijd ineens geen rol meer en hebben we 2 uur gezeten om onze wensen mogelijk te maken die ook goed gelukt zijn. Dat voelt een beetje wrang. Daar wil ik best wat toelichting op geven.

Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Dacht ook goed met ons mee.

Goed en snel geholpen, erg prettig!

Helemaal top, dunk u

We had a very tailored experience and gentleman that assisted us was very personable, knowledgeable and patient

Prachtige ring gekocht. Prima begeleiding bij aankoop. Bij afhalen werd ring gepresenteerd door mannelijke medewerker. Die had allerlei onnodige vragen zoals: "gaan jullie nog wat leuks doen vandaag" of "is de inboedelverzekering goed geregeld" etc. Dit is onnodig en ongewenst.

De service was gewoon prima. Alles werd duidelijk uitgelegd en ze gaven advies over de kwaliteit van de ringen en de materialen. Gewoon een prettige ervaring voor de rest.

Een hele mooie zaak met veel keuze. Enige verkoop training voor de medewerkers zou geen overbodige luxe zijn

Fijne ervaring, mondkapje vergeten die hadden ze in de winkel gelukkig voor me liggen, netjes wat te drinken geserveerd tijdens het gesprek en open de prijzen kunnen bespreken. In verband korte tijdsbestek voor mijn aanzoek, extra snelle levering geregeld. Super fijne ervaring en zeker een aanrader.

Goede service en de ringen werden snel geleverd. Kwaliteit van de ringen is goed. In mooie verpakking meegekregen.

Heel fijn geholpen in de winkel. Zowel bij het uitzoeken van de ringen als bij het ophalen van de ringen.
Goed advies, meedenken in onze wensen en daarnaast ook tijd voor een gezellig gesprekje.
Klein verbeterpunt; telefonisch niet altijd even goed bereikbaar.

We zijn erg goed op weg geholpen naar de medewerker en vooral met het maken van de keuzes.

Wij zijn super tevreden,
Wij zijn heel goed geholpen we hebben goed advies gehad en de ringen zijn prachtig

Dank u wel!!

Goed en snel geholpen. Inmiddels mooie ring aan de vinger van mijn aanstaande vrouw.

Erg prettige ervaring. Er werd de tijd genomen en rustig met je meegedacht. Miquel wist veel over de materialen en liet ook verschillen in soorten zien. Hij heeft me goed geholpen bij de keuze.

A++

Het enige is dat je alle ringen gaat uitzoeken die je mooi vind, zonder het prijskaartje te weten. Pas bij het passen welke ik het mooist vindt wordt de prijs gezegd. Dit was ver boven mijn budget. Dit werd niet gevraagd aan het begin. Er was toch een ring die ik online had gezien. Deze werd niet door de medewerker aangereikt, ook niet toen ik zei dat het te duur is voor mijn prijsklasse. Het leek er op dat hij sowieso een duurdere variant wilde verkopen. Echter heb ik de goedkopere ring wel gekocht omdat ik hem mooi vond.

Naar grote tevredenheid geholpen door dhr *** bij het selecteren van een verlovingsring in 2019. Daar was ik zo positief over gestemd dat ik in 2020 samen met mijn partner (inmiddels verloofde) terug ben gekeerd om wederom samen met dhr *** onze perfecte trouwringen te vinden. Hiervoor hebben wij meerdere afspraken met hem ingepland om op onze gemak ringen te bekijken en de opties goed te kunnen overwegen. Telkens zijn wij zeer goed en vriendelijk geholpen door dhr ***. Hierdoor hebben wij de aankoop zeer positief ervaren en zouden wij Steinberg Ringen en deze consultant aanbevelen bij personen die op zoek zijn naar een echte, vriendelijke en eerlijke ringenspecialist!

Egt vriendelijk personeel die de tijd voor je neemt. Ik heb mijn ring anders bestelt dan de standaard en hij is in 1x perfect geleverd. Ook bij het afhalen zonder afspraak nemen ze alle tijd voor je . Zodat je ze rustig kan bekijken en vragen kan stellen.

Wij zijn erg tevreden, zoals het eigenlijk hoort als je trouwringen besteld. Goede persoonlijke aandacht, geduld en vriendelijkheid in de winkel. Een groot assortiment met prachtige ringen.

Zeer goed geholpen en een uitstekende service. Zal de winkel zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

Goede en eerlijke service.
Er werd de tijd voor ons genomen

Tevrede over de goede service en het advies

*

zeer vriendelijk en goed geholpen. Niets is teveel. goede service. Erg blij met onze ringen

Behulpzaam personeel, nemen de tijd, denken met je mee

De verkoopster was heel vriendelijk. Wel vind ik het jammer dat we geen korting kregen. Mijn familieleden hebben hun trouwringen ook van jullie en wij hebben ook onze verlovingsringen en ook nu trouwringen gekocht. Zelfs de gravering kon er niet van de prijs af.

Wij zijn super tevreden met onze trouwringen! Er is goed met ons meegedacht qua budget en design. Service was perfect en met vragen kunnen wij altijd terecht. Bedankt!

Positieve ervaringen gehad met ***. Fijne verkoper met eerlijk advies.

Prima geholpen

Goede service.
Vriendelijk personeel.
Nette winkel.

Medewerkers zijn heel sociaal en netjes naar de klanten toe. Tijdens het afhandelen van de zaken zijn ze niet vies van een goed gesprek, niet werk gerelateerd.

De winkel zag er altijd tip top uit.

Ik werd geholpen in de vestiging in Rotterdam en ben zeer fijn en kundig geholpen door een nette dame.

professionele uitleg er werd ruim de tijd genomen om tot een keuze te komen

Super goed geholpen en geadviseerd

Wij zijn goed geholpen bij een keuze maken van onze trouwringen. Fijne medewerkers en een mooi resultaat wij kunnen niet wachten om de ringen te gaan dragen.

Medewerkers van Rotterdam ontzettend bedankt.

We zijn fantastisch geholpen en ook een hele snelle service ivm onze bruiloft die snel na de eerste afspraak plaats vond.

Heel vriendelijk geholpen en de medewerkers nemen echt de tijd voor je. Wel jammer dat je in 2 uur tijd maar 1 kopje koffie krijgt. En het is makkelijker om eerst te vragen wst het budget is, zodat de mensen weten waar ze moeten kijken.

Goed geholpen en mooie ringen gevonden :)

Ik ben in de winkel goed geholpen. Mij zijn alle opties laten zien die mogelijk waren. De prijsindicatie kwam aan het einde van het gesprek, toen heb ik mijn idee nog aangepast. Vervolgens zijn we het eens geworden over een andere prachtige verlovingsring. Er is op een prettige manier contact met mij opgenomen op het moment dat de ring klaar was. Wellicht dat ik nog eens bij deze winkel terug kom om een ring te kopen.

Zeer tevreden!

Prima geholpen met duidelijke adviezen en niets opgedrongen. Keurig de afspraken nagekomen en een mooie set ringen ontvangen precies zoals wel wilde!

Heel leuk geholpen ,fijne winkel.

Prima service in de winkel. Het was wel even spannend of mijn bestelling tijdig aanwezig was. Wel ander tarief betaald dan origineel bedoelt dus dat was netjes opgelost.

Op afspraak in het weekend werkt prima! Meteen vriendelijk ontvangen met koffie. Daarna rustig rond kunnen kijken en met goede hulp van personeel een keuze kunnen maken. Alle individuele wensen zijn mogelijk: materiaal, grootte, vorm, diamanten, enz.
Snelle levering.
Wel prijzig, maar goede kwaliteit maakt het het geld zeker waard.

Zeer goed geholpen, voldoende keuze

Alles goed. Alleen wat er in de ring stond liet men niet duidelijk zien dit hebben we met vergrootglas gsm in de winkel zelf moeten checken....

3e keer dat we hier iets kopen. Telkens keurig ontvangen in een schitterende zaak.

Zeer tevreden over het personeel en assortiment bij steinberg op blaak te rotterdam

Zeer goed en deskundig geholpen erg vriendelijke en geduldige werknemers

In alle opzichten geweldig geholpen door consultant *** bij het maken van mijn keuze.

Je wordt gelijk welkom geheten, hebt tijd om zelf rond te kijken en wij werden zeer vriendelijk geholpen.

Bijzonder aardig geholpen en met heel veel medeleven en vriendelijkheid

We zijn vriendelijk ontvangen en men is ook erg geduldig.

Prima geholpen in de winkel. Afspraken maken via de website verloopt soepel. De medewerker heeft voldoende tijd voor je en geeft nuttige adviezen. Service en kwaliteit van de ringen zijn top!

Eerste keer dat we (zonder afspraak) binnen kwamen, konden wij, ondanks dat online nog genoeg ruimte was, niet geholpen worden. Terwijl er 4 (!) man niks stond te doen. Vervolgens een afspraak gemaakt, voordat er überhaupt ook maar gevraagd werd wat ons budget was voor een ring, werd ons al haar fijn verteld dat goud en zilver niet goed was, dat we echt wel voor platina moesten gaan. Wanneer ik vroeg wat de prijs was, werd daar geen antwoord op gegeven. Ik heb uiteindelijk dus ook door deze slechte ervaring geen ring gekocht bij ***. De verlovingsring ring had ik wel bij steinberg gekocht, toen der tijd werd ik op een totaal andere manier geholpen.
Ik zou naar aan leiding van mijn laatste ervaring *** dan ook niet aanraden bij andere mensen.

Zeer vriendelijke en deskundige service

Wij zijn tevreden over tijd die werd genomen tijdens het uitzoeken van de ringen. Wij waren hiervoor al bij een andere juwelier geweest, dus wisten al redelijk goed waar we naar op zoek waren. De site en winkel zien er overzichtelijk en netjes uit.

Degene die ons hielp met de ringen kopen was erg behulpzaam. Ze probeerde echt te begrijpen en te kijken wat wij leuk vonden en kwam met goede opties. Verder legde ze alles heel duidelijk uit, waardoor wij dit als een erg fijne winkel hebben ervaren

Ik ben tevreden omdat wij goed geholpen zijn, en een mooie kwaliteit ringden hebben gekocht voor een goede prijs. Bij steinberg kan je elke ring geheel aanpassen aan je eigen voorkeur, en er is persoonlijke en geduldige service. Er wordt echt tijd genomen om je precies dat te bieden waar je naar op zoek bent.

***

Heel erg tevreden.

Fijn op op deze wijze geholpen te worden met aanschaf van trouwringen.

Fijn en vriendelijk geholpen

We zijn prima ontvangen. Zeer vriendelijk personeel die antwoord konden geven op al onze vragen.

Vanaf het begin hartelijk ontvangen. Er werd ons ruimte gegeven om zelf eerst rond te kijken en een aantal mooie ringen te laten zien die we vonden. Omdat de ringen die we vonden buiten het budget lagen dacht de medewerker mee hoe de ring toch betaalbaar voor ons kon worden door verschillende opties voor te leggen. Dit vonden wij heel prettig!

Ik vind dat Steinberg zich vooral onderscheid met de mogelijke functionaliteiten van de ringconfigurator online en het uitgebreide aanbod. Ook de bandbreedte in prijs zorgt ervoor dat er voor ieder budget een ring te vinden is.

Vorig jaar een verlovingsring gekocht. Het hele proces, en de ring, waren goed bevallen, dus dit jaar samen teruggekomen voor de trouwringen. Goede service, veel keus in de winkel, en met de online editor kun je elke ring volledig naar wens aanpassen. Zeker een aanrader voor verlovings- en trouwringen.

De service is super goed. Men neemt uitgebreid de tijd en geeft vakkundig advies.

Het is wel vreemd om in de mail aangesproken te worden met 'dhr/mevr ***'. Dit komt vrij onpersoonlijk over.

Goede en snelle service, vriendelijk en meedenkend personeel, goede en duidelijke uitleg

Advies en service waren top.

Alles was prima

de hulp in de winkel was super echter hebben we de ringen nu om sinds 26 juli en zijn er zeer zuinig op niet om met werk of schoonmaakbezigheden maar er zitten al behoorlijke krassen op de bovenlaag wat we behoorlijk zonde vinden. We vragen ons af of de ringen uberhoud na een paar maanden nog naar wens is.

Erg prettig en kalm/rustig geholpen!
Ik baal er wel een beetje van dat mijn ring snel butst en krast. Daar keek ik wel enigszins van op. Het mag de pret niet drukken, wat wij zijn beiden erg blij met onze ringen.

Goede hulp van ***! Top service!

Waanzinnig goed geholpen

We hebben eerst online globaal gezocht naar trouwringen en bijbehorende adressen. Al snel bleek 123gold voordelig en zijn we binnengewandeld in Rotterdam.
Positief dat we ons bij ons eerste bezoek rustig konden oriënteren. We werden wel vriendelijk benaderd of we een afspraak hadden, maar daarna met rust gelaten. Dat was fijn!
De site gaf vervolgens een heel goed beeld van de aanpassingen die we konden doen aan de ring. Mooi dat we dit rustig thuis konden bekijken. Dat heeft zeker geholpen in het maken van een weloverwogen keuze. Het programma/onderdeel op de site waarin je ringen kunt aanpassen had soms wel veel tijd nodig om te laden. Daardoor wisten we niet altijd zeker of het plaatje dat we zagen klopte met de eisen die we hadden ingevoerd. Ook is het aanbod van ringen op de site zó groot dat het eerst lastig zoeken was. De onderverdeling in verschillende categorieën hielp daar niet altijd bij. Gelukkig hadden we het specifieke nummer van de ring opgeslagen.
Onze ervaring in de winkel: We hadden alleen hele korte ervaringen bij andere juweliers, dus dat is niet echt te vergelijken. Maar we zijn erg tevreden over hoe we zijn geholpen door *** en door de heer die ons tweemaal ontving (naam is me even ontschoten, excuus).
We zijn nog steeds helemaal blij met onze gouden ringen. Ze zijn inmiddels gaan glimmen (ze waren mat), maar daar waren we ook netjes voor gewaarschuwd. Het is hooguit wat eerder gebeurd dan we hadden verwacht.
We hebben verder geen aanmerkingen, we zijn heel tevreden met zowel de service als het product.

Ging goed, lekker ruim opgezette zaak en eindeloos aanbod

Tevreden, persoonlijke benadering. Vriendelijk personeel en levering conform de afspraken.

Fantastisch geholpen en echt meer dan tevreden. Alleen het enige punt van verbetering zou kunnen zijn dat de drukte in de winkel beter bijgehouden zou kunnen worden. Het afspraken systeem werkt goed, maar zorgt ook soms voor teleurstellingen wanneer men spontaan de winkel bezoekt.

Erg vriendelijk.
Fijn hoe er meegedacht wordt

We werden hartelijk welkom geheten en zeer deskundig geholpen, de verkoper nam alle tijd voor ons, en al onze wensen konden ingewilligd worden.

Goede service , vriendelijk
Goed geholpen 😀👍🏻

ik vind de service uistekend!

Vriendelijk en kundig geholpen

Fijne ervaring. Goed en professioneel geholpen.

Toen we verloofd waren en het tijd werd om trouwringen uit te zoeken zijn we eerst via internet rond gaan kijken op verschillende websites. via via kwamen we toen ook de website van 123gold tegen. dit sprak ons wel aan omdat je hier ook erg betaalbare ringen kan vinden. de Website is duidelijk maar ziet er niet erg fancy uit. wat niet erg is, maar het ziet er allemaal gewoon erg standaard uit.
Uiteindelijk hebben we er voor gekozen om naar de winkel zelf te gaan en te gaan kijken of we iets er tussen zagen zitten. Toen we binnen kwamen werden we meteen erg vriendelijk ontvangen en konden we even rondkijken om vervolgens aan te geven welke ringen wij echt mooi vonden ongeacht de prijs, en daarna ging de verkoper ons opties laten zien. Later hebben wij er voor gekozen om een ring naar onze smaak te laten ontwerpen en hier werden we dan ook stap voor stap netjes bij geholpen. Na een paar maanden konden we dan eindelijk de ringen ophalen. Ook hier werden we weer enorm hartelijk ontvangen, werden onze gegevens nog even met ons door gelopen en mochten we de ringen bewonderen. Ze waren prachtig, precies zoals we het ons hadden voorgesteld. we hebben de ringen nog niet kunnen gebruiken omdat we nog ruim twee weken moeten wachten voor we gaan trouwen maar ik weet zeker dat ik dan ook nog tevreden ben. Onlangs hebben we ook al twee andere toekomstige bruidsparen verwezen naar Steinberg en dit zullen wij in de toekomst ook zeker blijven doen.

We hebben een prettige medewerkers gehad bij het uitzoeken van de ringen. Kregen de kans om zelf uit te kiezen wat wij mooi vinden en wat bij ons past. Wel bieden ze gelijk de duurste variant aan. Geven niet te kans om zelf aan te geven wat voor materiaal je wilt.

We zijn zeer leuk en goed geholpen.
Eerste indruk van de ringen, deze komen overeen met wat wij besteld hadden

Fijn dat er uit de ruime keus een selectie gemaakt kon worden op basis van onze persoonlijke wensen. Prettig en klantgericht en vriendelijk geholpen.

Het was fijn dat we eerst rustig op ons eigen tempo konden rondkijken. Daarna zijn we goed geholpen om een keuze te maken. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren!

Wij zijn geweldig geholpen door het kundig personeel en de ringen zijn geheel naar onze smaak samengesteld. Ruim een maand voor de bruiloft hebben wij een belletje gekregen dat de ringen klaar waren en wij hebben die dezelfde week nog op kunnen halen.

Super geholpen en top resultaat echt waar voor je geld

Mooie winkel en zeer goed geholpen:)

Mooie winkel en vriendelijk personeel.Wij zijn super geholpen
Met het uitzoeken van onze trouwringen.dank jullie wel het was een hele prettige ervaring

De ervaring van 5 sterren hadden we zeker gegeven wanneer onderstaande items beter waren verlopen:
1) Een korte omschrijving van jullie manier van werken hadden ontvangen. Scherpe prijzen, geen korting, alle opties zoals graveren zijn extra kosten. (verwachtingsmanagement)
2) Zeer ontevreden over het graveer resultaat in onze ringen. De gravering is nagenoeg onleesbaar door het toepassen van te kleine letters. Dit resultaat in teleurstelling op het ophalen. Corrigeren hiervan is mogelijk maar houdt in ons geval in, extra bezoeken aan de winkel (wegbrengen en ophalen) en het niet kunnen dragen van de ringen onze bruiloft terwijl je daar juist zo trots op bent.

Positieve ervaringen:
1) Veel keus en de mogelijkheid om zelf unieke ring samen te stellen.
2) Verder zeer behulpzaam en zeer correct geholpen door de medewerker(s) bij samenstellen en het ophalen.

Prima service

Goed

Vriendelijke personeel, goed behandeld. Alles duidelijk uitgelegd. Geen negatieve punten opgevallen

Persoonlijke benadering door de medewerker, kundig advies, nam alle tijd en was ook weer hij het ophalen van onze trouwringen aanwezig om ons de ringen persoonlijk te overhandigen.

Het was prettig om online te checken of de ringen die we in ons hoofd hadden ook in ons budget paste. In de winkel hadden we de tijd om rond te kijken en te passen. Wat ik fijn vond is dat de medewerkster met ons meedacht en alles duidelijk liet zien.

Was veel keuze en zag er erg mooi uit

In totaal zijn wij zeer tevreden. Echter merk je dat Steinberg 123Gold.nl een bedrijf is dat zoveel mogelijk klanten wil helpen. En dat de persoonlijke sfeer van een juwelier iets minder is.

Zeer deskundig, prima service en klantvriendelijk.

vriendelijk personeel, Gaan goed te werk door je eerst alle ringen te laten kiezen die je leuk vindt en vervolgens vallen er precies zoveel af dat je de juiste keuze hebt gemaakt TOP

Prettige niet dwingende zeer klantgericht en eerlijk geholpen

Uiterst vriendelijk personeel, netjes gekleed en de klant wordt uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden.

Alles werd mij duidelijk uitgelegd, prima service.

Na bij verscheidene winkels gekeken te hebben in gesprek met de adviseur bij het filiaal in ***. Deze Purmerender heeft ons uitstekend bij gestaan en geadviseerd. Uiteindelijk onze ringen ook besteld. Na advies met een goed gevoel naar huis. Email bericht dat de ringen er waren en ruim voldoende mogelijkheden om een afspraak in te plannen om ze op te halen. De beide dames adviseur hebben ons goed, en persoonlijke, service verleend. Zeer tevreden met onze ringen en een prachtige bruiloft genoten.

Goede en klantvriendelijke service, niet opdringerig, meer dan tevreden met de trouwringen.

Goed geholpen, namen de tijd voor ons

Heel netjes en goed behandeld alles was duidelijk uitgelegd.

Erg goede service er wordt echt geluisterd en samen kom je tot een mooi eind resultaat. Als ik een tip zou mogen geven is het om van te voren te vragen aan de klant of er bepaalde prijs in gedachte is, als je het aan het samenstellen bent heb je namelijk nog geen idee van de totaal prijs en anders kan de winkelmedewerker al een beetje sturen als dit van te voren bekend is.

Klantvriendelijk, goed advies en scherp geprijsd.

Wij werden zeer vriendelijk ontvangen en er werd goed geluisterd naar wat wij wilde hebben voor ringen en daar hebben ze goed op ingesprongen

Fijn geholpen en precies ontworpen naar onze smaak. Goed en deskundig advies.

Netjes en goed geholpen door de verkoper van de vesting Rotterdam

Prima geholpen en advies gegeven

Er hing een goede sfeer. Onze dochter kon aan de slag met een kleurplaat en duplo en wij werden heel plezierig geholpen.

Ik ben goed en professioneel geholpen.

Fijne zaak, super geholpen

Vriendelijk geholpen. Ruime keuze. Aangename prijzen.

Het personeel is zeer deskundig en vriendelijk. Denkt graag mee. Topwinkel

Goede service. Er wordt de tijd voor je genomen.

Zeer goed geholpen

Heel erg goed geholpen, zeer tevreden met de ring (succes!) en de flexibiliteit qua levertijd

Erg prettig en vriendelijk geholpen. Niks geen gehaast gewoon alle tijd om te komen tot de perfecte verlovingsringsring.. Een hoop geleerd rond diamanten

Ik heb mijn bezoek heel prettig ervaren. Ik werd erg vriendelijk en goed geholpen met het vinden van de juiste maat en ring.
Tot aan de punten ook duidelijk geinformeerd en geadviseert, aanrader!

Wij zijn heel fijn geholpen! De tijd werd ook echt genomen om de perfecte ring voor ons te zoeken. Vooraf hadden we thuis al een beetje gekeken wat we mooi vonden. In de winkel eerst een ronde gedaan wat ons mooi leek, daarna kwamen er zoveel ringen tevoorschijn waar we uit konden kiezen! Erg meedenkend en zijn eerlijk in advies geven! Kortom zeer tevreden met het bezoek en aankoop!

Ontzettend fijn geholpen! Voelden ons heel speciaal. Werd ruim de tijd genomen om ervoor te zorgen dat alles naar wens was!

Mooie winkel , veel keuze. Goede service. Alles is mogelijk

Zeer goed en uitgebreid geholpen door Michael

Goed geholpen in de vestiging in ***. Vriendelijke service en ze namen de tijd om mij advies te geven. Ik heb verschillende testringen meegekregen om de juiste maat te bepalen. De uiteindelijke productie verliep sneller dan verwacht!

Snelle leveering en goede kwaliteit.

Mooie winkels, goede beleving door jas aannemen, kopje koffie, zelf mogen rondkijken

Fijn winkelen, veel aanbod. Snel op afspraak geholpen. Er is iets voor ieder budget. We waren er snel uit!

We are very happy with the service! Our rings are beautiful, just as we liked to have them!

Erg tevreden, super prettig geholpen

Mijn Amerikaanse vriendin en ik wilde trouwringen die deels zwart zijn. Daar zijn er op internet best wel veel van te vinden, maar uiteindelijk kwamen we toch steeds weer bij 123gold.nl uit. Uit de verschillende ringen die we daar vonden hebben we een model gekozen dat we toch wel graag echt wilde zien. In november zou ze een week in Nederland zijn. Ik heb daarom via de website in die week een afspraak gemaakt. We werden bijzonder vriendelijk ontvangen. Het was voor ons duidelijk dat de medewerker die ons hielp niet probeerde om ons zomaar iets te verkopen, maar om te achterhalen wat wij voor onze ringen belangrijk vonden en ons daarbij zo goed mogelijk advies te geven. Het resultaat voldoet dan ook helemaal aan wat wij voor ogen hadden.

Wij werden heel vriendelijk behandeld kregen zelfs koffie en de verkoper had veel geduld met ons en bleef zoeken tot we je juiste ringen hadden gevonden en liet ons ook zien dat de ringen naar onze wensen kon worden aangepast.

Professioneel, veelzijdigeid, netheid, service.

Het is een beetje dubbel. We zijn goed en vakkundig geholpen. Hebben prachtige ringen gekocht. Maar ongelofelijk wat kraamde de verkoopster een hoop verkoop onzin uit. Van 'wat een mooie naam, ik vernoem mijn dochter ooit naar jouw' tot als Contradicties. 'wauw wat een mooi symbool. Als ik ook trouw doe ik dat ook.' terwijl ze een trouwring drssigt en 10 minuten daarvoor nog 5 jaar getrouwd was. Ik snap dat je graag een ring wil verkopen. Maar dit soort nonsens komt een beetje louche en shady over voor een zaak als steinberg.

Wij zijn zeer goed geholpen, erg tevreden.

Vol lof aan ***. Heeft alle tijd genomen om ons alle details uit te leggen en ons geen opgejaagde gevoel gegeven. Hebben ruim twee uur met elkaar gezeten voor de juiste keuze van de ringen. Petje af ***

we werden goed en leuk geholpen, personeel is vriendelijk

Netjes, professioneel en vriendelijk

Zeer klantvriendelijke winkel waar ze alle tijd voor je nemen. Zeer ruime keus aan ringen.

Everything perfect!

Vriendelijk geholpen en persoonlijk. Duidelijk wat onze wensen waren en die zijn goed naar voren gekomen in het eindresultaat.

De medewerkers zijn erg vriendelijk en absoluut niet opdringerig. Onze ervaring was zeer positief. We zijn heel prettig geholpen door Miquel zowel bij het uitzoeken en naar smaak aanpassen als bij het afhalen van de ringen. Wij zijn zeer tevreden!

Wij waren heel erg tevreden over de deskundigheid en vriendelijkheid in de winkel. Met een engelengeduld werd naar onze wensen geluisterd met als eindresultaat 2 prachtig mooie ringen !!!!

Super service. Klantvriendelijk behulpzaam en rustgevend

Goede informatie voorziening en vriendelijk personeel in filiaal ***

Nette service. Sneller geleverd dan beloofd.

Bi *** wordt je netjes geholpen. De website werkt goed en middels de diamantenkeuze online kun je zelf gericht zoeken. Daarbij onderscheidt *** zich.

Vriendelijke medewerker, zeer tevreden

Mijn man en ik hebben trouwringen gekocht.
We hebben van te voren op internet informatie ingehaald en hebben zodoende de website van Steinberg 123 gold gevonden. Nadat wij al enkele mooie ringen gezien hadden, hebben we een afspraak voor de winkel in *** gemaakt. In deze email hebben we alvast de details van de ringen die ons bevielen doorgegeven.
In de winkel werden wij hartelijk begroet en aan een verkoper voorgesteld.
Deze was blijkbaar niet op de hoogte van onze wensen. We werden ondanks de al gemaakte keuze gevraagd om de ringen in de winkel alsnog te bekijken hoewel we duidelijk zeiden dat dit meer niet nodig was. Dit vonden mijn man en ik wel erg onprettig. Wij dachten er zelfs aan om gewoon weer te vertrekken.
Vanaf het moment dat de verkoper met ons ging zitten werd de sfeer gelukkig ontspannen.
De medewerker heeft ons goede aanvullende informatie gegeven en uiteindelijk hebben wij precies die ring gekocht die wij al in het oog hadden.
We zijn nog steeds blij met onze keuze.

Ons advies voor de verbetering van de service zal wel duidelijk zijn.
Als je de klant op de website al om een voorselectie vraagt, doe er dan ook iets mee !

Correct en adequaat geholpen.

Wij werden heel goed geholpen door ***. Zij was heel gastvrij en zette haar adviesrol in zodra het moest maar gaf ons tegelijkertijd ook weer de ruimte om zelf te bepalen wat wij nou willen. Wij zijn heel erg content en als we de tijd terug konden draaien, zouden we niks aan dat proces willen veranderen.

Hartelijk dank voor de professionele bediening en de vriendelijkheid.
Het assortiment was enorm, desondanks kozen wij voor een traditionele set trouwringen.

***

Heel duidelijke uitleg over de soorten ringen; geduldige medewerkers; ringen waren snel klaar, goed gegraveerd.

goede service en erg klantvriendelijk

Iets te opdringerig en te veel op handen gedragen.
Maar hele aardige mensen die verstand hebben van wat ze doen

Alles was perfect, werd goed meegedacht, erg gastvrij en erg professioneel

Eerlijk advies bij zowel verlovings- als trouwringen. Meerdere adviseurs gesproken en ze luisteren allemaal goed. Je kan ook altijd binnenwandelen voor een poetsbeurt van de ringen. Verpakking mag iets minder opvallend. Vooral bij een verlovingsring zou dat handig zijn.

Heel fijn geholpen in de winkel in ***, eerst bij het uitzoeken van de verlovingsring. En daarna bij het uitwerken van de trouwringen, dank voor de waanzinnige hulp van de eigenaar, welke toevallig in de winkel was.
Verlovingsring met extra ringen omgebouwd tot trouwring.

Aardig personeel en goed advies

Ze nemen de tijd, geven eerlijk advies.

Zeer goed geholpen in de winkel, maar wat een vreselijke reclame hebben ze toch. Dit zou ie haast afhouden de winkel te bezoeken maar gelukkig heb ik dit toch gedaan. Bedankt voor de mooie ring.

Ik heb mij op de site georienteerd en daar een afspraak ingepland bij de vestiging in ***. Ben daar keurig ontvangen en vervolgens door een andere medewerkster geholpen bij het uitkiezen van de ring. Zij was kundig en luisterde goed naar mijn wensen en vragen. Na het maken van mijn keuze is alles goed doorgesproken. Ook bij het ophalen van de ring verliep alles volledig naar wens. Ring is erg mooi, kortom ik ben heel tevreden.

Wij zijn zeer tevreden, erg behulpzaam en geduldig, tevens was de levering snel.

wij zijn erg netjes geholpen en duidelijke informatie verschaft.
weij zijn super tevreden met deze nette service letterlijk tot de deur en met onze prachtige ringen helemaal tot onze wensen aangepast

Klantvriendelijk, ze nemen de tijd voor je en er wordt goed uitgelegd wat de ringen inhouden.

Tijd om te kijken, goed geholpen. Toen we eenmaal een ring hadden wilde partner nog voor de zeker rond lopen in de winkel om te kijken of er echt geen leukere/mooiere tussen zat. Dit was geen enkel probleem.

De verlovingsring heb ik vorig jaar via internet bestelt en in Rotterdam opgehaald. Met deze service was ik dusdanig tevreden, dat we ook onze trouwringen graag bij *** wilden kopen. We zijn ontzettend goed geadviseerd en we hebben echt onze droomringen gekocht.

Bedankt voor deze mooie ervaring!

Keurige, nette en eerlijke service

We zijn erg goed geholpen, we hebben de ringen dei we graag wilden en zijn er nog steeds erg blij mee! Grote dan aan ***.

Vriendelijke mensen, goed advies en redelijke prijzen

Tevreden met de hulpvaardigheid en manier van verwelkomen. Wel jammer dat bij het ophalen van de ringen deze na passen even gepoetst zijn ivm vingerafdrukken. Dit hebben we thuis gedaan op zich geen probleem.

Geen klachten over de verkoop service.

Wel ben ik zwaar teleurgesteld in het feit dat er een logo van ''Steinberg'' in beide ringen staat. Ik vind het absurd dat ik ruim ***,- euro betaal voor ringen en dat er geen woord gesproken wordt over een levensgroot logo dat in de ringen geplaatst wordt. Tevens vind ik het erg jammer dat er aan de telefoon simpelweg wordt aangegeven dat het een *** verplichting is en dat het eruit halen extra geld kost. Raar is dan natuurlijk dat het eruit laten halen wel mag van *** en dat het in de verlovingsring die ik gekocht heb niet gedaan is.

Vriendelijk geholpen, nemen de tijd voor je en hebben heerlijke koffie!

Vlotte service.

Een prachtige winkel met hele lieve medewerkers, goede service en ontzettend veel keus. Ik kan het iedereen aanraden!

We zijn erg prettig en proffesioneel geholpen. Prettige verkoop en geen opdringerig gedoe. Heel fijn!

We werden zeer vriendelijk geholpen. Alleen naarmate het gesprek over het materiaal ging werd de kwaliteit van zilver erg overdreven (het zou slecht zijn, binnen 1 dag aangetast kunnen worden, etc). Mijn vriendin ervaarde bijna een schuld gevoel door voor zilver te kiezen. Terwijl ze al vele jaren zilver sieraden draagt en daar totaal geen problemen heeft met de kwaliteit. Verder zeer duidelijke uitleg over alle mogelijkheden.

De medewerkster heeft de tijd genomen om ons goed te helpen, en heeft ons uiteindelijk ook kunnen helpen aan de voor ons perfecte ringen. Tevens waren de ringen al eerder als gepland klaar, wat natuurlijk een extra bonus is.

We zijn erg vriendelijk geholpen. Goede uitleg over de verschillende materialen.

Ik ben prettig geholpen in de winkel. De verkoper heeft alle tijd genomen om mij goed te adviseren over een verlovingsring. Ik voelde geen druk om direct te koop over te gaan.

Fantastisch geholpen!

Bij aankomst gelijk vriendelijk ontvangen met een hand en een kopje koffie. Daarna goed geïnformeerd en geholpen bij het uitkiezen van de verlovingsring.

Na enige tijd netjes bericht gekregen dat de ring klaar was en deze samen met mijn verloofde aangemeten wederom dezelfde perfecte service en gelijk goed geadviseerd met onze vraag over een bijpassende trouwring.

Daarna nog 1 keer langs geweest om de ring op te halen en al val ik niet graag in herhaling kan ik niks anders zeggen dan perfecte service en vriendelijk personeel.

Complimenten

Met vriendelijke groet,
***

Net personeel, mooie winkel. Levering was sneller dan gedacht.

Mooie winkel, goed en duidelijk advies, fijn en vriendelijk personeel. Last but not least: geweldig mooi eindresultaat voor onze trouwringen!

We zijn erg netjes en uitgebreid voorgelicht over de materialen en mogelijkheden. Van tevoren hadden we al een ontwerp gemaakt en deze is geheel overgenomen.
Afhandeling netjes en correct.

Bijzonder goed geholpen. Oor voor wensen en veel mogelijkheden om aanpassingen te doen.

De vijf sterren zijn meer dan verdiend. We zijn spontaan de winkel binnengelopen. Ondanks de drukte zijn we daar hartelijk ontvangen. De medewerker die ons hielp was zeer vriendelijk, ter zake kundig, informatief, en precies. Ook luisterde hij erg goed naar onze wensen.

Geen advies, houden zoal het is. Professioneel, functioneel en vriendelijk

Heel goed geholpen en een paar schitterende custom trouwringen helemaal naar onze smaak!

We zijn goed geholpen. Er is een groot aanbod van ringen maar alles is aan te passen naar je eigen wensen. In de combinatie van de goede service is het een aanrader

Ruime keuze aan trouwringen. Geduldig en aardig personeel. Ongeveer 4 weken levertijd gehad.

Wij zijn in uw winkel zeer vriendelijk geholpen. Het feit dat wij gebonden waren aan een relatief beperkt budget vormde geen belemmering en de verkoopster heeft alles uit de kast gehaald om ons binnen ons beperkte budget te helpen. We zijn super geholpen en met schitterende ringen de winkel verlaten.

Erg fijne begeleiding gehad in het zoeken en vinden van onze trouwring

Voor zowel onze verlovingsring als onze trouwringen zijn wij goed geslaagd bij Steinberg. De service, professionaliteit en persoonlijke aandacht tijdens onze verschillende bezoeken aan de winkel hebben wij als erg positief ervaren.

Tot 2 maal toe geholpen door Joost in Rotterdam. Loopt goed alle opties door, geeft de tijd om keuzes te maken, laat je hierbij dan ook even alleen om te bespreken met partner.
Trouwringen nog niet gedragen, gezien de trouwdag nog moet komen, kan nog geen oordeel geven over kwaliteit van de ringen op langer termijn.

Prettig geholpen, klant gericht, mooie winkel en prachtige aankleding van de sieraden. Te denken valt aan de verpakking van trouwringen. Voldoet aan onze verwachtingen! Zeer tevreden.

Goede service en prettig winkel ervaring

Meer tijd voor de klant. Niet te gehaast. Verder perfect

Vriendelijk en geduldig personeel met veel ervaring en deskundigheid. Tijdens het uitzoeken van onze trouwringen voelde wij ons erg speciaal en het helemaal zelf samenstellen van de ringen is echt heel erg leuk. Wij zijn erg tevreden met onze ringen van Steinberg 123gold.nl.

Prima geholpen. Jammer dat de ringen die we kozen niet in de winkel aanwezig waren.

Ik werd goed geholpen

De medewerkers geven goed advies en nemen de tijd voor je.

****

Hele vriendelijke en goede vertrouwde service.

Wij zijn zeer tevereden hoe wij geholpen zijn door uw collega.!

Prima ervaring met Steinberg voor wat betreft de mooie winkel met veel keuze en advies van het vriendelijke personeel voor wat betreft de aankoop van onze trouwringen. Helaas bleek het gegeven advies voor wat betreft de maat van één van de twee ringen niet goed. Na afhalen van deze ring bleek deze overduidelijk te groot te zijn. Dusdanig te groot dat deze bijna vanzelf van de vinger af zou glijden. Dit is in de winkel ook door een medewerker geconstateerd. Desondanks werden wij wel geacht (een deel) van de kosten voor het kleiner maken van de ring te betalen. Persoonlijk ben ik van mening dat een winkel bij een dergelijke (kostbare) aanschaf hier zelf 100% verantwoordelijkheid moet nemen, en moet zorgen dat het geadviseerde product ook past. Ik denk dat hier meer aandacht aan besteedt mag worden bij aanschaf. Wij als leek hebben hier helaas te weinig erg in gehad. Dit zou ik graag als tip willen meegeven.

...

Goede ontvangst, professioneel geholpen, kennis wat er wordt verkocht en een glaasje prosecco bij ontvangst. Ze nemen echt de tijd ervoor. Dank speciaal aan ***.

Je wordt vriendelijk ontvangen door vakkundig personeel in de vestiging Rotterdam.
Was helemaal top!!

Wij zijn zeer goed geholpen, er wordt mee gedacht en de verkoper had veel geduld en was zeer professioneel en vriendelijk

Wij zijn hee erg tevreden over onze ringen. We zijn ook heel leuk geholpen en onze ringen waren ook leuk verpakt!

Uitstekende service, erg tevreden met de ringen. We blijven er maar naar kijken. Ook fijn dat er meegedacht werd voor het terugkrijgen van de btw voor mijn buitenlandse partner. Ik zou zo weer teruggaan!

goed geadviseerd, snel geleverd, mooie kwaliteit ringen. Een echte aanrader!

Wij zijn heel tevreden over hoe we geholpen zijn bij t uitzoeken en t afhalen van de ringen

vriendelijk personeel, begrijpen wat je zoekt en denken mee in budget

Wij vonden de keus enorm, het advies is erg fijn en op maat, de medewerkers zijn erg vriendelijk en je loop er met een goed gevoel naar buiten.

vriendelijk personeel die ons op een prettige wijze geholpen hebben om onze ideale ringen te ontwerpen, zijn zeer tevreden

Uitstekende service, betrokken medewerkers, prima contact en mooi etablissement

Wat kleine problemen gehad.
Bij tweede afspraak (ophalen van de ringen) kwam medewerker eerst met verkeerde ringen aanzetten. Toen we eenmaal de goede hadden bleek dat vrouwelijke ring te klein was, terwijl deze met passen (1e afspraak) wel goed zat. (mogelijk toch verkeerde ring besteld? want ik had tijdens 2e afspraak koude vingers, dus waren niet opgezet ofzo.) ik heb altijd maat 16 en nu was er 15,5 besteld. Uiteindelijke manager erbij en ook zij gaf mij gelijk dat ring gewoon te klein was.
Toen samen met medewerker ringen aangepast. Hierbij moest ik goed meekijken, want medewerker nam eerst de mannelijke ring om groter te maken in het systeem. Hem hierop gewezen. Vervolgens schreef hij op dat mijn ring kleiner gemaakt moest worden, maar hij moest juist groter gemaakt worden. Was dus erg blij dat we mee konden kijken op het scherm :)
Uiteindelijk wel goed opgelost, ring is groter gemaakt en nu tevreden met onze ringen!

Heel fijn geholpen in de winkel in Rotterdam; service, vriendelijkheid en kennis van zaken. Geheel mijn eigen keuzes mogen op basis van kundig advies en het resultaat mag er zijn: een werkelijk schitterende ring die past bij mij als persoon.

Een zeer nette en gastvrije benadering van de klant, de kennis rondom de juwelen was direct paraat, en er werd een eerlijk advies afgegeven rondom het sierraad.

Heel veel keuze en goed advies. Online afspraak kunnen maken is prettig. In Rotterdam was parkeren alleen even zoeken.

Zeer goed geholpen

Medewerkers wisten veel te vertellen over de ringen, je kon duidelijk merken dat ze er verstand van hadden.
Wel vinden we het heel jammer dat er vooraf niet is gevraagd naar ons budget.
Uiteindelijk zijn we super blij met de ringen, en zijn ze ook heel mooi..
Maar hebben we er geld aan uitgegeven wat we eigenlijk niet in de planning hadden.

Heel vriendelijk en rustig geholpen. Er werd alle tijd genomen om tot onze droomringen te komen. We hebben er wel 2 uur gezeten. Hele fijne ervaring en het resultaat is geweldig!

Heel vriendelijke en meedenkende medewerkers. Er werd ruim de tijd genomen. Complimenten!

Alles was perfect

We zijn 2 keer langs geweest voor onze trouwringen te bestellen. 1e keer werd ons netjes geadviseerd om over tijdje terug te komen aangezien ik net bevallen was en dikkere vingers had. Wel alles uitgezocht en zover alles klaar gemaakt dat alleen de ringmaat nog moest. Bij terug komst was de verkoopster met meerdere dingen tegelijk bezig soms best hinderlijk. Bestelling zou 3 a 4 weken duren. Na 6 weken nog niks maar eens gebeld en bleek ze de levering er zo ingezet te hebben dat het 1 week voor trouwdatum er zou zijn. Gebeld ik zou terug gebeld worden. Na dag nogmaals gebeld en daarna netjes opgelost ringen binnen 3 weken alsnog netjes geleverd .

***

Fijne binnenkomst, en hartelijk welkom, maar wel veel keuzestress ivm grote aanbod

Wij vonden het afhalen van de ringen uitgebreider en netter dan de ringen uitzoeken. Voelde alsof wij weg gekeken werden/snel afgehandeld moest zijn.

Mooie, strakke en overzichtelijk toonzaal indeling. Gepast advies met zowel de voordelen als de nadelen van de producten. Kundig personeel. Echter hadden we het prettig gevonden om gaandeweg het volledige proces geholpen te worden door één en dezelfde medewerker (tip). Verder absoluut het overwegen waard. Ook het product zelf is van degelijke kwaliteit.

Goed geholpen, vakkundig.

Echt superfijn ervaren. Topservice met kwaliteits-ringen die naar onze wensen zijn samengesteld. Ik kan iedereen Steinberg aanraden!

wij zijn tevreden over de service en afhandeling van onze aankoop

1e en begin 2e bezoek was niet prettig, en vooral nadat we aangegeven hadden niet meer dezelfde verkoper te willen werd deze de 2e keer wel weer aan ons gekoppeld... maar toen hadden wij om een anders gevraagd en volgens mij is dat *** geweest en hij heeft ons heel fijn geholpen daardoor hebben we wel onze trouwringen gevonden!! Bedankt ***!

Prima en snel geholpen

Vriendelijk en behulpzaam personeel!

helder, duidelijk en betaalbaar

Goed in gehele proces begeleid. Veel voorbeelden in de winkel aanwezig. Eigen waren exact zoals we verwacht hadden.

Fijn geholpen. Ringen snel geleverd.

Top geholpen door *** in Rotterdam. Ontzettend persoonlijke service. Aanrader voor prima en betaalbaar product.

Steinberg rotterdam. Fijne winkel. Personeel is vriendelijk en behulpzaam ( ik ben slechtziende) dus dat was een uitdaging. Maar zeer geslaagd! Op naar onze dag!!

Wij zijn zeer goed geholpen, ze is ontzettend vriendelijk en heeft ons goed advies gegeven, goede service.! We hebben een onvergetelijke middag gehad bij het uitkiezen van onze trouwringen.!
Zeer tevreden!!!

Goede en vriendelijke ontvangst.
Tot in perfectie geholpen bij de keuze en alle verdere afspraken.

Goed geholpen, erg vriendelijk personeel.

Zeer klant vriendelijk

We werden heel fijn en vriendelijk geholpen en goed geadviseerd!

Gewoon goed

Mooie zaak, geweldig personeel met alle tijd voor je.

Voorwerk hadden we op internet gedaan. We wisten dus wel ongeveer hoe onze trouwringen er uit moesten komen te zien.. Daarna naar de vestiging in Rotterdam geweest om de materialen en details te bepalen. We werden enorm goed geholpen. Een jonge vrouw. Ze gaf alle ruimte om zelf te beslissen maar gaf ook goed advies inde mogelijkheden. Voor en nadelen. Deze dame met gulle lach en vriendelijke uitstraling. Herkende ons ook weer toen we de ringen kwamen ophalen. We voelden ons echt super fijn geholpen. Of de ringen aan de verwachtingen voldoen? Waarschijnlijk wel maar voorlopig liggen ze nog in de kluis.......Al met al zeker een winkelervaring om positief over te zijn.

Persoonlijk, en warme ontvangst.

Was erg goed! Vooral onze verkoper was geweldig!!

Persoonlijke benadering, goed advies en prima kwaliteit.

Vriendelijk personeel. Ook zijn we goed geholpen en kregen we goed advies! En uiteraard hebben we 2 mooie trouwringen gevonden!

Goede professionele verkoper, lekkere koffie, parkeren voor de deur en uiteraard mooie kwalitatieve ringen voor een leuke prijs. kortom, zeer tevreden !!

Zeer prettig en goede kwaliteit.

nvt

Wij zijn heel goed geholpen met onze trouwringen.

We zijn erg goed geholpen en hebben de ringen ontworpen waar we heel erg blij mee zijn. Vooral de hulp van ***(.?) was erg goed.

Zeker tevreden. er werd de tijd genomen met het vormen van de ringen, en de ringen zijn echt supermooi. Erg leuk initiatief dat je een roos krijgt wanneer de ringen meegenomen mogen worden.

We zijn netjes en vriendelijk geholpen en de dame dacht goed met ons mee.

Geen bijzonderheden

Goede service. Keurig geholpen. Prosecco en roos zijn een leuke touch.

Voordat wij ringen gingen kopen hadden wij op jullie site al gekeken wat jullie zoal hadden. In de winkel hadden we echt. Kg steeds geen idee wat we wel of niet mooi vonden. We hebben super goed advies gekregen en zijn uiteindelijk geslaagd. Over 2 weken gaan we trouwen en kunnen de rongen ei gelijk om! We kunnen niet wachten.

Prettig en proffesioneleel geholpen, goede service. Enkel merkte ik enige tijdsdruk en verkoopdrang van de adviseur tijdens ons bezoek dit was overbodig wij waren al voornemens om bij jullie te kopen.

Goed geholpen in de zaak. Prijs is ook goed. Het is wel 'gemaakt'. Bij een echte juwelier is oprechte interesse, hier is verkopen het hoofddoel en is de beleving en het praatje gemaakt. Maar als je dat in je achterhoofd houdt dan kan je prima shoppen hier.

Ik ben perfect geholpen en netjes bedient heel lief personeel en smeren je niet zo maar iets aan en luisteren naar je verhaal 👍👍👍👍👍👍

Wij zijn ontzettend goed geholpen in de winkel, goede afwikkeling en het was een gezellig moment toen wij de ringen konden ophalen. Uiterst tevreden en een aanrader voor iedereen!

Geen commentaar

Met uitkiezen en bestellen van de ring zeer professional geholpen. Er werd goed advies gegeven en tegelijk geluisterd naar onze wensen.
Bij ophalen viel het wat tegen, beide ringen waren vies en zijn tot twee keer terug geweest om schoongemaakt te worden.
In alle ringen is jullie logo geplaatst, dit hadden wij niet verwacht en vinden we ook niet heel erg nu we weten waarom maar hadden we liever wel vooraf geweten. Toen ik aankaarten dat dit beter vooraf gemeld kan worden was hier geen begrip voor. "Logo zit er altijd in en niemand vind dit erg, waarom zouden we het dan vertellen"
Bij het verkopen werd verteld dat als er iets met de ring is, of je de ring wil laten poetsen je altijd langs kan komen, maar bij ophalen kreeg ik de indruk dat er gewoon betaald met worden om de ringen te laten poetsen...

Een mooie winkel, waar we prima werden geholpen.
We hebben prachtige ringen uitgezocht en toen we later toch twijfelden was een kleine wijziging geen enkel probleem.
De communicatie is erg helder en je wordt heel correct te woord gestaan.
Wel mag het net iets persoonlijker.

Netjes geholpen en alles naar wens mogelijk.

Verzorgde uitstraling van het personeel en vriendelijke service

Heel erg service gericht, vriendelijk personeel. Heel fijn geholpen met het uitzoeken van onze trouwringen en het ophalen van onze ringen.

Je wordt uitgebreid geholpen bij het maken van je keuze. Ze nemen alle tijd voor je.

We werden goed geholpen en altijd vriendelijk te woord gestaan. Ook werd er goed met ons mee gedacht.

Mooie zaak met vriendelijk personeel.

Zeer goed ontvangen en geholpen! Deskundig advies

We zijn erg tevreden met de service, enige tip die ik kan geven is als het keihardregent en het is 5 minuten voor openingstijd - zou ik de klanten die voor de deur staan binnen laten en zeggen: we helpen u zo verder.
Je wilt toch op tijd zijn voor je afspraak, maar voor de deur is geen mogelijkheid tot schuilen...

Behulpzame medewerkers die meedenken

Goede, persoonlijke service, heel veel keuze en ze nemen echt de tijd voor jouw afspraak.

Prima service! van begin tot eind

Zeer vriendelijk geholpen, ruime keuze en er werd echt meegedacht.

Goed geholpen, goede uitleg, ze nemen de tijd voor je, het enige nadeel vond ik dat toen wij in de winkel waren ze niet konden zeggen tot wanneer een bepaalde korting liep en wij ons een beetje onder druk gezet voelden om maar gelijk de ringen te kopen zonder er nog even thuis over nagedacht te hebben zodat we tenminste wel de 10% korting bleven houden

Welkom ontvangen, er werd vervolgens goed de tijd genomen voor ons. Er was ruimte om samen onze keuzes te overwegen zonder directe betrokkenheid van een medewerker, en ruimte om juist goed geïnformeerd te worden. Bij het ophalen wel enige verwarring over de vrijheid zonder een afspraak binnen te komen stappen (ongevraagd werd alsnog een afspraak voor ons vastgelegd waardoor we opeens tijdgebonden waren).
Wij zouden in de toekomst weer aan Steinberg denken voor nieuwe producten. Over de kwaliteit van het product in gebruik kan ik nog geen uitspraak doen, aangezien het trouwringen zijn. Hiervoor moet de periode tussen het ophalen en deze evaluatie groter zijn (zal voor meer klanten het geval zijn).

Nog geen twee dagen na het kopen van onze trouwringen, waarbij geconstateerd werd dat de ring van mijn as vrouw al aardig strak zat, ( er werd gezegd dat dit tijdelijk was en vanzelf overging ) werd ik gelijk bij navraag geconfronteerd met het evt kostenplaatje wat het zou gaan kosten als dit veranderd moest worden.
Geen goede service zou ik zo zeggen, we zijn immers nog niet getrouwd, en ook het feit dat dit na twee dagen al is.
Het komt mij over dat Steinberg alleen maar geld wil verdienen enn iet echt aan service doet.

Deskundige, vakbekwame en attente medewerkers.

We kwamen zonder afspraak om te oriënteren. Maar er werd alle tijd genomen om te adviseren. Er werd goed naar onze wens geluisterd.

Er werd goed geluisterd naar onze wensen en voorkeuren. Op basis daarvan kregen wij verder advies en werden we goed geholpen door de dame in kwestie.

We zijn uitermate tevreden met het uiteindelijke resultaat!

Super tevreden door ***!

Goede begeleiding gehad in het aanschaffen van 2 huwelijksringen en zeer vriendelijk personeel. Aanrader.

Zeer goede ervaring.
Vriendelijk personeel wat je opgemak stelt.
Ze zitten er om je jou ring te verkopen en perse de duurste die ze hebben.
De klant is echt koning

We zijn ontzettend leuk geholpen! Geweldig personeel! Super bedankt voor de goede hulp bij het kiezen, het spontane gesprek en ook een erg leuke 'oplevering' van de ringen!
Ga zo door!! ;)

Het eerste bezoek was relaxed. Personeel nam alle tijd voor ons en reageerde spontaan.
Het afleveren van de ring verdiend aandacht. Voor ons gevoel was het een standaard verhaaltje wat de medewerkster in kwestie afdraaide. Zodra zaken iets anders lopen dan normaal ( bv omdat de ringen nog in de kluis stonden en we even moesten wachten), wist ze met de situatie totaal geen raad. Jammer....

Plus, Veelzijdige ontwerp keuzes.

Puntje van aandacht, zelf de eerste setjes ringen uitzoeken door heel de winkel is nogal overweldigend. Meer aandragen door personeel zou ook een keuze kunnen zijn voor het concept.

Top service!

Er is ruimte voor persoonlijke keuze en goede uitleg van het personeel. We hebben uitgebreid de tijd en aandacht gekregen bij het maken van onze keuze. We zijn erg blij met de gekochte ringen!

Super goed geholpen en advies gekregen.

Prima ervaring, goed geholpen met zowel uitkiezen als ophalen.

Fijne ervaring goed geholpen en uiteindelijk precies wat ik zocht gekocht. Vooral *** was heel behulpzaam en vriendelijk.

Prima kwaliteit. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Snelle en goede service!

Personeel zeer behulpzaam en geduldig overkomend.
Visie van het bedrijf is ons ook uitgelegd. Vonden wij heel erg leuk om te horen.

Bij het ophalen van de ringen werden wij vriendelijk geholpen. De winkelmedewerker praat wel vrij snel waardoor de informatie soms wat moeilijk overkomt. Tevens hadden wij moeite met de opmerking “de ring heeft voldoende speling voor de toekomst wanneer u zwanger wordt”. Deze opmerking impliceert dat wij dit zouden willen / kunnen.

Hallo ik ben goed en snel geholpen want er was haast bij en jullie dachten met mij mee 🙏🏿👍🏿💯

Wat mij erg opviel is dat de verkoopster erg gefocust was om
De behoefte in kaart te brengen van een vriendin die mee was. Zij was mee om als model te fungeren voor haar hand. Duidelijk aangegeven wat mijn wensen was maar kennelijk niet begrepen. Uit eindelijk kreeg de verkoopster een signaal dat het te lang duurde van de leidinggevende. Hierop bemerkten we dat de verkoopster alles ging afraffelen. Waar dat voor nodig was snapten we niet omdat er aan de balie vier collega’s stonden zonder een klant. De ervaring die je als klant als laatste overhoud blijft namelijk het beste hangen. Toen we klaar waren zag ik later in de meegeleverde catalogus de verlovings ring die ik voor ogen had. Als het signaal van mij goed was opgevangen had ik de ring in de catalogus gekocht en niet de ring die ruim onder mijn budget heeft gekost. Al met al een gemiste kans. 1 ding geef ik wel mee. De koffie is lekker en goed.

Goede prijzen en fijne service.

Goede service! Goed ontvangen en uitgebreid geholpen, zowel bij het uitzoeken als het ontvangen van de ringen. Verkoper hield goed rekening met onze wensen!

Goede klantgerichte service.

Perfecte service, echt meedenken en echte interesse. Bijzonder plezierig

Tijdens onze zoektocht naar trouwringen kwamen wij eind 2017 bij Steinberg terecht. In eerste instantie kreeg ik, toen wij 123gold zagen staan, een beetje goedkoop idee van jullie winkel. Echter toen ik de winkel in Rotterdam in keek zag ik dat het juist een hele exclusieve en nette uitstraling had.
Bij binnenkomst werden wij keurig en snel aangesproken. Er werden direct de juiste vragen gesteld over wat onze interesse en stijl was mbt trouwringen.
Vervolgens mochten we een zoveel ringen aanwijzen die we beter wilden bekijken. Toen we plaats namen aan een van de "hulpbureau's" werden we verder geholpen door ***. Door *** zijn wij gedurende het hele proces perfect geholpen! Zijn enthousiasme, kennis en zeer vriendelijke uitstraling gaven ons een zeer prettig gevoel. *** weet precies de juiste balans te vinden tussen persoonlijke humor en verhalen en de zakelijke kant van het verkoopgesprek! Zowel bij het uitzoeken en bij het ophalen kregen we champagne!
Het enige "minpuntje" vonden wij dat er niet naar ons budget is gevraagd. Onze uiteindelijk keus, waar wij heel blij mee waren, bleek ver boven ons budget uit te komen. Tussendoor werden er geen prijsindicaties gegeven. Wij denken dat dit voor meer openheid zorgt.

Ga zo door! Wij kunnen jullie zeker aanbevelen!

In deze winkel voel je je speciaal en kom je echt al in de trouw-sferen. Met een glas champagne en een mooie, geordende zaak met vriendelijk personeel.

Mooie zaak, aardige mevrouw.

We zijn heel blij met onze mooie ringen! De service is ook super!!

We zijn zowel met het ontwerpen als het afhalen keurig en professioneel behandeld. Met een leuke persoonlijke contact erbij. Wij zijn meer dan tevreden en bevelen de vestiging in Rotterdam dan ook aan.

Aardige medewerkers, lekkere koffie, flesje bubbels, goede prijs.

Wij waren erg blij met Steinberg. We hebben genoten avn de goede snelle service door vriendelijk personeel. Het is duidelijk wat je van ze kunt verwachten, ze hekpen je bij je keuzes en leveren mooie en goede producten af

Goed geholpen.

Erg prettig en professioneel geholpen.

Zeer gestroomlijnd en persoonlijk geholpen. Deskundige mensen en er wordt een leuk moment van gemaakt.

Goed, rustig en gedegen geholpen. Ik zou iedereen aanraden zo een ring te kopen. Ga zo door!

Omdat we bij andere winkels langs zijn gegaan u kwam zeker als beste shop /winkel eruit.

Gesprek bij advies was heel goed. Service ook prima. Alleen jammer dat soms gebeld werd terwijl ik gezegd had dat de voorkeur uit ging naar mailen.

we zijn goed geholpen bij het kiezen van onze trouwringen ,goede koffie gekregen en we vonden de champagne met stukjes goud ook een leuke attentie!

Prettige ervaring, persoonlijk en fijn advies. Er wordt de tijd voor je genomen en je wordt netjes geholpen. Goede service!

Goede service vriendelijke mensen goed geholpen top winkel

Prettig en kundig geholpen.
Erg blij met het resultaat van de ring

De service met uitzoeken tot het ophalen van de ringen was perfect.

Goed geholpen, vriendelijkr medewerkers, mooie kwaliteit ring.

Groot assortiment. Veel aanpassingsmogelijkheden om de ringen te maken zoals wij willen. Goed en fijn advies gekregen.

De medewerker in filiaal Rotterdam heeft uitstekend werk geleverd.

Ik ben prima geholpen, en de producten waren keurig optijd geleverd.!
Het was een leuk aanzoek, met een groot success..

Vriendelijke medewerkers, veel aandacht aan ons besteed en met ons meegedacht.

Wij zijn goed en vakkundig geholpen door de medewerkers van Steinberg in Rotterdam. Wij zijn voorzien van informatie over de door ons gewenste ringen en diamant.

Zeer goede service en groot assortiment. Inzichtelijke website waarbij je al veel inspiratie kunt op doen voordat je gaat passen. Meerdere vrienden van ons hebben hun ringen bij Steinberg gehaald en zijn daar ook erg tevreden over!

wij hebben ringen gekocht bij steinberg nu zouden wij graag een paar champagne glazen vansteinberg zelf willen hebben als dat mogelijk zou zijn B.V.D.

Erg vriendelijk personeel. Er werd volop aandacht en tijd voor je genomen. Prachtige collectie en een mooie locatie..

Vriendelijk en zeer behulpzaam!

Keurige zaak. Bij uitzoeken en bestellen van de ringen prima geholpen.
Bij het afhalen en afrekenen enkele weken later wederom goed geholpen. Echter viel het ons tegen dat er (in verband met 10 jarig bestaan) geen beroep kon worden gedaan op de 10% actiekorting die in de afrekenperiode liep (en niet op moment van bestelling)
Erg flauw dat er geen enkele tegemoetkoming was.
Je bestaat tenslotte maar 1 keer 10 jaar en dat duurt niet vier weken maar een heel jaar.

er werd ruim de tijd genomen. we kregen veel en voral goed advies en er was vanalles mogelijk. de medewerker was super lief en betrokken.

De service was uitstekened. Bij aankomst wordt je has aangenomen en wordt er gevraagd of je iets wilt drinken. De koffie is uitstekened. Ik moet zeggen wij waren best vervelend en erg kieskurig maar dat maakte allemaal niet uit ze hadden genoeg tijd om te passen meten en aanpassen helemaal naar mijn wensen. Een leuke verassing was toen we een aankoop hadden gedaan ook nog eens een leuk cadeautje kregen. Toen de ringsn klaar waren ver binnen de afgesproken tijd was ook toen de service erg goed. Ook was ik erg te spreken over de kwaliteit van de gravering. Al met al zeker een top juwelier!

Prima website met de heel handige ringen configurator , en daarna in de winkel perfect geholpen door Nicole. Levertijd zoals aangegeven bij het bestellen. Prima service.

Prettig en heel efficient. Zeer goede communicatie.

Mooie ringen voor een redelijke prijs. Ik ben zeer vriendelijk geholpen en een cadeautje meekrijgen is ook altijd leuk, toch?

Top service en super vriendelijk geholpen!
Er werd mee gedacht en geluisterd naar de verschillende wensen.

Geen ervaring met juweliers, maar zeer tevreden over deze. Fijne service, handig computerprogramma waarmee wij de keuze voor onze ringen gemakkelijk hebben kunnen maken en zeer tevreden met onze mooie aankoop.

Wij zijn erg goed geholpen door een verkoper (man) in de winkel in Rotterdam. Wij zijn uiterst te spreken over de service die hier werdt verleend. Er werdt erg goed mee gedacht en hebben nu precies wat we allebei willen!

Helemaal top! Bedankt!

tevreden

We hadden een afspraak gemaakt in de winkel in Rotterdam. Bij aankomst moesten we echter toch even wachten totdat we werden geholpen. We werden vervolgens goed geholpen. Ook werd goede uitleg gegeven over het materiaal in de ringen. We hebben de ringen goed gepast met pasringen. Toch bleek naderhand dat één van de ringen te klein was. Op locatie de pasring nog eens geprobeerd. Het vreemde was dat deze inderdaad dezelfde maat was, maar toch makkelijker om en af ging. Wellicht kwam dit door het materiaal. Gelukkig konden we de ring nog een maat groter laten maken. Kostte helaas wel *** euro omdat het eigen risico is.

Mooie producten met een prima service. Ben een tevreden klant. Wist niks van ringen af en er werd ruim de tijd genomen voor ons om alles uit te leggen.

Wij zijn erg tevreden over Steinberg. We zijn erg vriendelijk behandeld, en onze bestelling was er ook goed op tijd.

Goede advisering op een toegankelijke manier. Zeer gastvrij personeel.

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop bij jullie. De bestelling werd snel en netjes afgehandeld. Erg vriendelijk personeel.

Fijn personeel, goed advies en zeker behulpzaam.

Zeer ruime keuze en uiterste klantvriendelijkheid. je voelt je er echt op je gemak, en hele goede service

Vriendelijk ontvangen, behulpzame medewerker, veel keuze en nette afhandeling.

Erg professioneel geholpen in alle stadia , geweldig dat alle mogelijke aanpassing die wij wilden morgelijk waren en dat op de computer konden zien. Riingen zien er uiteindelijk in het echt nog mooier uit dan verwacht.

Vriendelijk en goed geholpen, erg leuk om je eigen ringen te kunnen maken

Wij zijn via de reclames op de radio in contact gekomen met 123 gold.nl. We zijn uitstekend ontvangen in Rotterdam aardige mensen en ook de kennis is prima ze proberen je niet te pushen om iets specifieks te nemen maar leggen netjes uit waarom. Wij hebben onze trouwringen hier besteld en de ringen waren zelf een week eerder klaar dan opgegeven helemaal top. Dus zoekt u een mooie ring/sieraad ga zeker even kijken bij Steinberg / 123gold.nl in Rotterdam

Wij zijn heel netjes en goed geholpen bij Steinberg. Wij werden geholpen door een heel aardige dame die ruim de tijd voor ons heeft genomen. De ringen zijn snel en zeer naar wens geleverd,top!

Super goed geholpen. Dat noem je nou klantvriendelijkheid

Goede service en duidelijke afspraken

Wij hebben onze trouwringen in de vestiging van Rotterdam gekocht. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam en nam ook alle tijd voor ons. We kregen ook een goede uitleg en men had er duidelijk verstand van.

De ringen waren ook op tijd geleverd en zagen er erg netjes uit. Ook tijdens het afhalen werd er de tijd genomen en een goede uitleg gegeven.

Wij kunnen deze juwelier zeker aanraden!

Heel sympathiek medewerkers maar de kwaliteit van de Gold is teleurgesteld , dezelfde dag met krassen....phhhhh enfin .......

Erg tevreden. Prima service. Prettige ontvangst. Duidelijke uitleg. Klantgerichte medewerkers.

Goede service.
Medewerkers zijn op de hoogte.
Kennis van diverse soorten huwelijken.

Vriendelijke service en snelle levering!

Wij hebben onze trouwringen gekocht en zijn heel erg fijn en professioneel behandeld. Zeer goede service en ik zal de zaak zeker bij iedereen aanbevelen!

Wat een prima zaak, met hart voor de klant en zijn wensen. Wij werden geholpen door ***, zij was zeer correct en behulpzaam en had echt interesse en aandacht voor onze wensen. Super zaak hebben jullie ga zo door.

Een kleine opmerking heb ik wel, jullie naam waar jullie reclame mee maken op radio en internet past niet bij jullie zeer mooie en goeie zaak. Hij klinkt te goedkoop en meer als een pandjes shop, en dat zijn jullie ZEKER niet!! steinberger klinkt veel beter dan 123 gold.nl! Echt veranderen dat verdienen jullie ook!!
Groeten een zeer tevreden klant***

We zijn hier heel vriendelijk ontvangen, ze namen net zolang de tijd voor ons die nodig was.
De uitleg van hoe of wat is heel professioneel, kennis van zaken is buitengewoon.
we zouden hier zeker terugkomen voor andere sieraden.

In 1 woord super bedankt voor jullie tijd en professie.

***

Gastvrije ontvangst. Kundige en vriendelijke medewerkers ze nemen echt de tijd voor je en luisteren naar je wensen.. Prima service prima kwaliteit. Zeer tevreden

Vriendelijke personeel, prima prijzen, veel keuze, snelle levering

Heel ruim assortiment.
Goed advies om (uiteindelijk) keuze te maken.
Nog steeds royaal tijd en aandacht voor klant bij ophalen ringen.

Mooie sieraden...Alles is mogelijk. Goed geholpen Door vriendelijke mensen.

We hadden een afspraak om ringen te bekijken.
Wij gingen gratis trouwen op een maandag en hechten aan het huwelijk niet veel waarde, maar wel aan onze kinderen waarom wij dus wel voor de wet alles geregeld willen hebben.
Nicole verhulst heeft ons uitermate goed geholpen en hebben we ook mee gelachen!
Goeie sfeer geheel ongedwongen en ook kennis van materiaal. Wij zijn ondertussen getrouwd en zijn blij met onze ringen! Bedankt ***!

Goede assistentie, duidelijke uitleg, veel keuze, vriendelijk, professioneel. Dank

Goede service, ringen waren exact als beschreven. Prettig geholpen in de winkel.

Nette medewerkers, komen eerlijk over, waar voor je geld, flexibel in de mogelijkheden en denken mee, je krijgt de ringen in een luxe verpakking mee, wat leuks ontvangen na aanschaf én een lekker glaasje bubbels, top!

Veel beter dan de radioreclames doen vermoeden.
Compleet naar wens gemaakt, goede uitleg en begeleiding bij alle keuzes.

Goede service, flexibel met latere wijzigingen, meedenken en mooie kwaliteit

Prima services, prima winkel, duidelijke opzet en fijn geholpen.

Goede prijs - kwaliteit verhouding. Goed geholpen in de winkel

Heel behulpzaam en dat was fijn.
We wilden nog even nadenken over de ringen en daar was alle ruimte voor. Er werd niet aangedrongen. Ook attent dat er 2 weken nadat wij langs waren geweest werd gebeld dat er nu een kortingsactie was.

De ring die we wilden was veel te duur voor ons en er is toen ook goed geholpen om de ring met wat aanpassingen binnen ons budget te krijgen.

Ik heb niet echt negatieve opmerkingen. Was gewoon goed.

Prima bedrijf groot assortiment aardig personeel

Vriendelijk personeel. Goed advies.

Zeer goede service, heel goede uitleg, tijd om de klant te helpen, hadden een jongedame die heel goed wist waarover ze sprak. Het was een toppertje. Wij zijn zeer tevreden... een winkel om aan te raden

Wij zijn goed en deskundig geholpen. We hadden ons vooraf al ingelezen qua modellen en wij zijn goed voor gelicht qua materiaal keuze en model keuze. Top en een zeer goede prijs!

We zijn er fantastisch geholpen. We werden zeer vriendelijk welkom geheten en er is zoveel om uit te kiezen. En de service van het team is meer dan uitstekend!! Alles bij elkaar helemaal geweldig.

Heel erg goed geholpen door ***! Zeker een aanrader!

Ze neemt alle tijd voor je en geeft goed advies.

We waren goed geïnformeerd en de dienstverlening was top. We hoorden achteraf dat kennissen van ons korting aangeboden kregen en wij niet. Dar was het enige minpuntje.

Prettig geholpen en het eindresultaat is precies wat we bedoelden.

Wij zijn bijzonder tevreden.
Het personeel had echt aandacht voor ons en waren zeker niet opdringerig.
Ze namen alle tijd voor ons en voelde daar ons zeer prettig bij.

Deze zaak is sjiek en en personeel ziet er verzorgt uit.

Verbetering:
We kregen naar ons eerste bezoek een klein flesje champagne cadeau, dat was heel leuk, we konden ook nog een zakje wine cums er bij krijgen, dat vonden we niet passen! Misschien kan daar 2 bonbons mooi in gepakt er voor in de plaatst komen.
Wij raden al mijn vrienden en kennissen bij u bedrijf sieraden te kopen, in Rotterdam. (daar zijn wij geweest)

Vriendelijke groeten,
***

wij zijn vriendelijk geholpen de afhandeling was zeer goed erg tevreden hartelijk dank daarvoor

Goed en vriendelijk gehopen heel professioneel.
***

In eerste instantie bij binnenkomst zijn we aangesproken door een vrouwelijke medewerker met de mededeling kijkt u maar rustig rond. Echter werd er na het rondkijken geen aandacht meer besteed aan ons. Nadat we ergens gingen zitten kwam iemand ons helpen, wel met een bijzonder goed advies en hulp.

Snel en professioneel behandeld. Rustige omgeving, veel voorbeelden in de winkel.

Prachtige winkel we voelden ons oo echt begrepen. verkoper miquel nam ook ruim de tijd voor ons. Ook erg veel keuze. Levering precies conform afspraak. Kortom aanrader voor degene die op zoek is naar trouwringen.

Winkel in Rotterdam is een fijne winkel met veel keus. Geholpen door een leuke verkoopster die echt de tijd voor ons nam. Na de aankoop kregen we een leuk presentje. Dit alles zorgde ervoor dat de koop van een trouwring een mooie belevenis werd.

Ontzettend goed geholpen in Rotterdam. Ongelofelijk veel keus maar ook ontzettend handige methode om de enorm ruime keuze steeds meer te versmallen totdat je uiteindelijk de ring vindt die je wilt. Verkoper had engelengeduld. Ook bij het afhalen ontzettend leuk en vriendelijk geholpen. Ik had niet zo'n prettig beeld bij 123Gold (te goedkoop, klatergoud, kan niks zijn, onpersoonlijke groothandel) en die naam staat ook eigenlijk niet in verhouding tot de klasse die je aantreft in de winkel. Petje af jullie hebben er een klant bij die zorgt voor positieve mond op mond reclame!

We konden vlot een afspraak maken, werden goed geholpen en de ringen waren binnen een aantal dagen klaar en volledig naar wens. Zeer tevreden dus!

Klantvriendelijk, voldoende keuze

Zeer goed en netjes geholpen.

Goede en nette service, alles volgens afspraak

Heel fijn geholpen in de winkel en ringen zeer mool

Groot assortiment, goede service en kundig advies.

Perfect geholpen, we zijn zonder afspraak binnen komen lopen, keurig geholpen en binnen een week hadden we onze ringen.

Goed geholpen en prachtige ringen.

Prettige ontvangst, rustig de tijd gekregen om rond te kijken naar de uitgebreide collectie. Middels de configurator en een fijn gesprek, onder genot van koffie/thee, de uiteindelijke ringen gekozen.

Ook het ophalen gebeurde in fijne sfeer, dat maakt zo'n bijzondere aankoop extra mooi.

En dan de prijs... beduidend lager dan elke andere juwelier waar we mee vergeleken hebben.

Top service, nette ontvangst en goede uitleg van alle opties.
Ringen werden zelfs voor afgesproken levertijd al geleverd.

Goed geholpen, mooie ringen ontvangen binnen een prima levertijd.

Persoonlijk ontvangst, professioneel en deskundig geholpen, levering punctueel nagekomen.
Kortom alles helemaal top.

De naam 123gold doet afbreuk aan het bedrijf, klinkt goedkoop, *** achting en dubieus. Steinberg klinkt veel betrouwbaarder en eleganter.

We zijn professioneel en vakkundig bijgestaan bij de keuze van onze ringen. De verkoper was uiterst vriendelijk en behulpzaam. We zijn erg blij met onze keuzes.

Het ging allemaal heel soepel en er werd gedacht hoe we onze eigen twist aan onze ringen konden geven. Hierdoor hebben we nu allebei een ring die bij ons individueel en bij ons samen past.

Veel keus

Goed meegedacht en geholpen om binnen het budget een mooi ringenpaar te kiezen. Dank hiervoor!

Ringen gekocht voor 1700 euro. De ringen zijn mooi, maar één ring is een beetje te klein. Je hebt altijd handcream nodig om hem op of af te doen. Bij verkoopproces is deze maat geadviseerd, daarna moet je handtekening geven voor de maat. Bij ophalen hebben we direct opmerking overgemaakt, maar werd gezegd dat we moesten oplossen met handcream, wat idd werkt. Toch hoor ik van iedereen dat ze de ring uit service minimaal 1x horen aan te passen. Ik heb over de kwestie dat de maat niet goed is al meerdere mailtjes gestuurd, de eerste al 2,5 maand geleden, en geen enkele reactie. Die combinatie vind ik zeer slecht, de ringen zijn verder mooi.

Ik ben zeer tevreden met de service, gastvrijheid en sfeer binnen de zaak in rotterdam

1 piep kleine opmerking: De mailtjes die ik ontvang, met name de laatste voor feedback zien er niet heel erg aantrekkelijk uit. Het valt mij extra op omdat het mijn vakgebied is. :)

We zijn erg vriendelijk geholpen! Er werd met ons meegedacht. We zijn erg tevreden over het eindresultaat.

Uitstekende service. Zeer goed geholpen. Uitgebreide keuze. Blij met onze ringen.

Vriendelijk ontvangen, goede en heldere uitleg over de ringen (type, kleur enz.) en hierdoor een juiste keuze kunnen maken!

Vakkundig, goed advies en tevreden over de bestelling. Een mogelijke verbetering zou een lager prijsniveau kunnen zijn.

Goed geholpen door een ontzettend leuke dame!!!

Zeer correct geholpen. Kundig, vriendelijk en niet opdringerig.

Prettige ervaring in de winkel gehad. De mogelijkheden werden benoemd en er werd met ons meegedacht.
We zullen de ring met liefde dragen!

Goed geholpen en mooie winkel (Rotterdam).

Een mooi bedrijf waar tijd wordt genomen voor en goed wordt gekeken naar de wensen van de klant. Schitterende winkel met veel uitzoek in ringen en waar het personaliseren tot in de puntjes wordt geregeld door vriendelijke, gastvrije verkopers. Wij zijn meer dan tevreden over onze trouwringen en de service en zouden het iedereen aanraden!

Mooie winkel en goed geholpen! Tevreden!

Goede en vriendelijke service, waarbij rekening werd gehouden met onze wensen en het budget. Bestelling prima afgehandeld en we zijn netjes op de hoogte gehouden, niets aan toe te voegen

Persoonlijke aandacht, lekkere koffie en fris, veel keuze in ringen, goede uitleg en alle ruimte toch zelf de keuze te maken.

Goede service, vriendelijk personeel uit bergen op Zoom toppie! Bedankt

Bedankt voor de goede service , advies en vriendelijkheid . We zijn fijn geholpen in Rotterdam en er is goed geluisterd naar onze wens en ons budget..

Keurig behandeld, prachtig product en zeer snel (sneller dan afgesproken) geleverd.

We hebben onze trouwringen in Rotterdam bij Steinberg gekocht. De service was werkelijk zeer goed. Ook mbt belasting teruggave ivm het in buitenland wonen is zeer soepel verlopen. We zijn erg blij hier terecht te zijn geweest en zijn zeer blij met onze ringen.

Goede service, heel veel keus en vakkundig advies!!
Wij zijn heel tevreden.

Prettig geholpen en geadviseerd

Super geholpen door Joost zowel met de verlovingsring als de trouwringen!

Een geweldige service!

Mooie ringen en zeer klantvriendelijk personeel.

Alles was goed geleverd

Wij zijn heel erg tevreden over jullie.
Ze zijn heel erg klantvriendelijk en ze nemen de tijd voor hun klanten om ook de gehele ringen uit te leggen waaruit het bestaat en over de kwaliteit van de ringen en de diamantjes.

Kan niks anders zegen dat jullie allemaal echt super zijn en ik jullie zeker zal aanraden voor een ieder die gaat trouwen!

Goed geholpen en zeer vriendelijk personeel!!

De service verliep erg vlot en heel vriendelijk. We werden op een aangename manier geholpen en kregen goed advies ivm onze trouwringen. Wij zijn zeer tevreden!

Bij aanschaf van de ringen erg vriendelijk geholpen leuke dame gaf veel aandacht en service. Keurig.

Bij ophalen en betalen van de ringen stonden we ongeveer met 5 min. buiten, ik vond dit niet zo prettig kreeg een beetje het idee dat hij weinig tijd en zijn had om ons wat tijd te gunnen en te genieten van onze kostbare aanschaf.
Daar waren wij beiden een beetje in teleurgesteld.
Koffie kon er ook al niet vanaf.
Ik hoop en ga ervan uit dat jullie als groot bedrijf dit graag anders zouden willen zien.

Mvrg. ***

Netjes geholpen op een rustige manier.
Bij het ophalen weer de zelfde verkoper wat ik zeer waardeer.

Goed advies, fijne service, erg fijn meegedacht. Enig minpunt: het matte rose goud krast wel erg snel, dat was er niet bij verteld.

Maar verder mooie ringen!

Sehr große Auwahl an Ringen und eine sehr gute Beratung. Man hat sich viel Zeit für uns genommen. Das Ambiente ist sehr stilvoll, ein sehr schöner Laden.

Persoonlijk advies zonder op te dringen, dit vonden wij erg fijn. We konden rustig over alles nadenken en uiteindelijk onze keuze maken. Alle afspraken zijn netjes nagekomen en onze trouwringen zijn inmiddels in ons bezit; nog mooier dan gehoopt! Wij zijn tevreden klanten.

Zeer hartelijk en deskundig geholpen, ben van plan maar 1x te trouwen maar zou anders zeker terugkomen :)

goed en duidelijk geholpen.

Prima service. Fijn geholpen. Alle tijd genomen. Ringen goed afgeleverd.

Er zit duidelijk verschil in het personeel.
Maar degene die bij ons de ringen aangemeten heeft, is erg goed!

Hartelijke groet!

Prima product. Mooie kwaliteit en afwerking. Contact in de winkel is weel heel zakelijk en snel

Alles was heel goed geregeld we werden enorm fijn geholpen.

Na de wat mindere service tijdens het afhalen van de verlovingsringen was de service in het gehele trouwringen traject meer dan perfect.

Zowel ringen uitzoeken als ophalen was een feestje.
We werden beide keren hartelijke ontvangen en er werd de tijd genomen om ons te helpen.
Medewerkers dachten goed mee en kwamen professioneel over. Vanaf 10 juni mogen we de ringen dragen, we hopen ook dan geen spuit te krijgen van onze keuze voor Steinberg.

Super service en begleiding. Erg vriendelijke verkoopster (nicole)

Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling en de mogelijkheden mbt het customizen van de trouwringen. Om zo echt tot onze trouwringen te komen.

Zeer vriendelijk geholpen met alle begrip voor onze budgetaire limitaties. Binnen onze mogelijkheden prima ringen geleverd.

Netjes geholpen

Eerst de verlovingsring en nu ook de trouweringen bij 1-2-3 gold gekocht.

Zeer goed en vriendelijk geholpen. Personeel nam de tijd en luisterde goed naar onze wensen en kwam tevens met goede suggesties.

Wij hebben nooit het gevoel gehad dat wij in de richting van een duurdere optie werden geduwd.

Al met al gewoon 5 uit de 5 sterren, geen enkel negatief commentaar!

kwaliteit en service uitstekend!!! Nemen de tijd voor je en alles werd na wens afgeleverd zelfs voor de afgesproken datum.. Aanrader!!

Prima service en uitgebreid aanbod.

We zijn zeer goed onthaald en de service was heel goed gedurende alle contactmomenten. Aardig personeel, gemoedelijke sfeer.
Na de verlovingsring en de trouwringen komen we hier zeker nog in de toekomst!

Perfect geholpen.

Wij zijn zeer deskundig en vriendelijk geholpen

Wij vonden het 1e gesprek met de vrouwelijke collega het prettigst, het meest inspirerend en we werden goed begeleid naar de ringen die we gekozen hebben.. Jammer vonden wij dat de mannelijke verkoper, die de ringen heeft besteld, ons niet meer hielp toen de ringen geleverd werden.

Zeer goed en vriendelijk geholpen.

fijn geholpen en geadviseerd, alles perfect verlopen!

Top!! Mega goede service. Je voelt je als klant speciaal.

Wij zijn erg doelgericht geholpen bij het uitkiezen van onze trouwringen. De service was goed en de verkopers erg vriendelijk. Helaas voor onszelf hadden wij op de website goedkopere ringen gezien dan waar we daadwerkelijk mee de deur uit gingen, maar of dat aan de winkel of aan ons ligt... We zijn in ieder geval erg tevreden!

Zeer vriendeljik onthaal, oog voor detail, meedenkend, enorm uitgebreide keuze en mogelijkheden en dit alles tegen een zeer correcte prijs.

Een absolute aanrader die we al bij vrienden en kennissen lieten vallen.

Fantastisch dat iedere ring uniek is. Leuk om ieder onderdeel van de ring zorgvuldig te kiezen met advies van kundige medewerkers. Wij zijn zeer tevreden over de hulp bij het uitzoeken van de verlovingsring en nog meer met het uitzoeken van de trouwringen. Jullie zien ons zeker nog terug en we zullen jullie zeker aan anderen adviseren.

Prima service. Alles was duidelijk. Goed meegedacht met onze keuze.

Alle tijd genomen op het einde van de dag. Zelfs na sluitingstijd werd er tijd en moeite gestoken om onze perfecte trouwring te maken. Hierna afwachten totdat er een bevestigingsmail werd toegezonden zodat we de ringen konden ophalen. De bevestiging kwam ruim op tijd binnen. Ook tijdens het ophalen werd er tijd genomen om samen de ringen te bekijken. We gaan met een zeer prettig gevoel de bruiloft in met ontzettend mooie ringen van prima kwaliteit.

Veel keus, goede service

Goede hulp gekregen en fijne afhandeling

Prettige service

Super service. Goede hulp bij uitzoeken van onze trouwringen. Ringen zijn fantastisch mooi en passen ook perfect!

Het was een fijne ervaring om onze trouwringen bij Steinberg te kopen. Wij werden zeer professioneel behandeld en de service was erg goed.
Vriendelijk en aardig personeel, genoeg keus qua ringen en opties op de ringen en het snel kunnen afhalen van de ringen zorgde er voor dat wij erg positief zijn over de gang van zaken.
Ook tijdens het afhalen (toen het ontzettend druk was in de winkel) werden wij met veel zorg geholpen, er werd echt de tijd voor je genomen!

Ik zou deze winkel zeker aanraden.

We zijn extreem goed en snel geholpen bij Steinberg. De ring die wij zochten zat niet in het assortiment en daarom hebben wij de ringen compleet zelf kunnen ontwerpen. Dit ging vlot en met heel veel aandacht voor onze wensen. Qua prijs kwamen we er ook goed vanaf. Ik draag mijn trouwring nu een week en ben er nog steeds ontzettend blij mee.

Uitgebreid assortiment mooie ringen en snelle levering

Prima winkel!
Ondanks dat we geen afspraak hadden toch geholpen.
We zijn zeer tevreden over de afhandeling en de ringen worden prachtig ingepakt.

*** in Rotterdam heeft onze verlovingsring en trouwringen verzorgt. Zij heeft ons zeer professioneel geholpen! Persoonlijk en oog voor detail!! Wat ons betreft een 10!!!

We zijn erg goed geïnformeerd bij het kopen van onze ring. We hebben alle opties kunnen overwegen voor het maken van de juiste keuze

Zeer vriendelijk personeel die verstand hebben van de producten die ze verkopen.

Wij stonden zeer verbaasd van de ontvangst, kennis en vriendelijkheid bij de aankoop ook de verdere afhandeling is perfect.
Kom je zeer weinig meer tegen onze complimenten.

De inscriptie in beide trouwringen loopt schuin. Toen ik hier over belde werd niet duidelijk wat hier nu aan gedaan kan worden, er werd vooral meegedeeld dat we niet in het weekend moeten komen, omdat het zo druk is. Eén van de trouwringen zit meestal ook los om de vinger, waardoor de oude inscriptie verwijderen en een nieuwe plaatsen niet aantrekkelijk lijkt, aangezien de ring waarschijnlijk nog losser zal gaan zitten.

In 1 woord.. Top.
Warm welkom en mooi op tijd geleverd. Medewerkers waren zeer vriendelijk en er werd goed geluisterd naar de wensen.

Alles was heel persoonlijk, het voelde geweldig.
Wij zijn dan ook heel erg tevreden. dit hebben we dan ook tegen al onze vrienden en familie verteld.

uitstekende service en begeleiding

Gebruiksonvriendelijke website. Bij bekijken van ringen liep de site steeds vast.
De behandeling in de winkel is daarentegen erg vriendelijk en goed verlopen. Ook de bestelling en afhandeling was goed.

Prima service

Goed geholpen.
Alleen site up to date houden vooral dat er rond de feestdagen een afspraak gemaakt moet worden voor het afhalen van BHV ringen.
Verder zeer vriendelijk personeel en beide keren uitstekend geholpen.

Vanaf binnekort werrd ik uitstekend en enthousiast geholpen door de medewerker. Hij gaf mij veel informatie over wat er mogelijk was. Nadat ik een idee had gekregen probeerde wij dit uit te werken. Hij liet met meerdere ringen heel goed zien wat het ongeveer voor ring ging worden. Hierop heb ik de ring besteld en kreeg nog een gezellig drankje. Deze medewerker had duidelijk zin in zijn werk en probeerde er een feest van te maken. Nadat mijn ring klaar was kreeg ik netjes en discreet een email. Bij het ophalen werd ik geholpen door een andere medewerkster. Deze deed ontzettend haar best om leuk en gezellig over te komen. Maar ik kwam op mijn toch iets meer zakelijker over. Ik ben enorm tevreden over het geleverde product.

Wij zijn heel goed geholpen. Er is een ruime keuze en wordt alles aan gedaan om je een goede keuze te laten maken. Er wordt genoeg tijd voor je vrij gemaakt en wij voelden ons zeker op ons gemak. De ringen waren voor de afgesproken datum al klaar.
Jammer alleen dat het vrij duur is. Achteraf moesten wij nog een bedrag van 70 euro extra bij betalen vanwege een foutje. Het bedrag is verlaagd naar 55 euro maar wij hadden het leuker gevonden als Steinberg / 123Gold dit bedrag geheel voor eigen rekening had genomen. Op het bedag dat we uitgegeven hebben, was dit niet zoveel. Maar dit neemt niet weg dat ik hun zeker zl aanbevelen bij anderen!

Veel keuze en mogelijkheden qua trouwringen, vriendelijke service, komen afspraken goed na.
Kwaliteit van de ring valt tegen.

Goed advies en korte besteltijd, erg blij met onze ringen

Onze ervaring is dat we ons gelijk thuis voelde in uw winkel in Rotterdam.
Heel klantvriendelijk en meedenkend personeel.
Samen hebben we de ringen uitgezocht die voor ons en ons budget het mooist zijn.
We zijn zeer tevreden en zullen uw bedrijf zeker aanraden aan onze vrienden en familie.
Wat ons betreft : Het kan niet beter.

***
Jullie onderneming straalt uit dat er een goede organisatie is en eigenlijk alles op jullie gebied bij jullie beschikbaar is. De ondersteuning en advisering is perfect!'
Het enige nadeel vinden wij het moeten maken van een afspraak voor het weekend. Aan de andere kant ook bij de kapper maak je een afspraak.
Succes.

Zeer vriendelijk personeel. Goede service. We hebben hier met veel plezier onze ringen gekocht.

Wij vonden de tijd en persoonlijke aandacht die gegeven werd bij zoiets speciaals als het uitzoeken van een trouwring erg prettig. Wat het extra feestelijk maakte.

alles was prima

Vriendelijk personeel dat met je meedenkt. Ruim aanbod.

Keurig geholpen!

Prima service vriendelijke personeel en goede prijs kwaliteit verhoudingen en een ontzettende grootte keus aan ringen

Prima geholpen mooie winkel

Uitstekende service en goede prijs/kwaliteit verhouding

Wij zijn keurig geholpen en er werd alle tijd besteed aan het ontwerpen van onze trouwringen. Leuk ontvangst met champagne wat ons al in de stemming bracht.

Goede hulp met het uitzoeken en configureren van de ringen. Tot in de puntjes verzorgt!

Goede service. En zeer netjes geholpen.

Super, klant vriendelijk en behulpzaam.

Alleen jammer dat jullie zo gierig zijn voor een extra ringdoos!

Wij zijn erg tevreden over de geboden service. Bij het uitzoeken van de ringen zijn wij goed geïnformeerd over de mogelijkheden en hebben op basis hiervan een goede keus kunnen maken. De ringen werden ruim voor de verwachte leverdatum al geleverd.

We zijn goed en vriendelijk geholpen. Er is duidelijk rekening gehouden met onze wensen. Wij zijn in Rotterdam geweest, mooie grote winkel. Ik vind het persoonlijk jammer dat ze de zaak promoten met 123gold. Dat komt echt heel erg goedkoop over. Steinberg is veel sjeiker

We werden heel fijn verwelkomt. Bij terugkomst wisten ze nog wie wij waren. Een juwelier met hart voor z'n klanten.

Netjes geholpen, vriendelijk personeel, veel keuze en mooie winkel. Wij kwamen de ringen ophalen toen er 10% korting gelde, dus het was wel jammer dat wij geen 10% korting over het resterende bedrag kregen. Maar verder zijn wij tevreden.

We hebben onze ringen samen met een medewerker in Rotterdam zelf ontworpen, de mogelijkheden zijn eindeloos. De medewerker was wel wat pusherig toen we een besluit moesten maken, wat we als iets minder fijn hebben ervaren. Uiteindelijk zijn de ringen erg mooi geworden en zijn we er zeer tevreden mee.

zeer service gericht!

Vanaf het eerste moment dat wij in de winkel kwamen hadden we een goed gevoel. De manier waarop wij werden benaderd en in een later stadium geinformeerd werden, was prima.
Ook het afhalen van de bestelde ringen ging vlotjes. Via de website een afspraak gemaakt en alles lag klaar en was conform onze wensen.
Lof!

Uitstekende service. Geduldig personeel en goede communicatie.

Super goed geholpen! We zijn met een goed, vertrouwd gevoel vertrokken.

Wij zijn tevreden.

We zijn heel tevreden over de service van de medewerkers. We werden gastvrij ontvangen en er werd veel tijd genomen om ons te helpen. Ook de winkel in Rotterdam is supermooi.

Wij hebben het als uitstekend ervaren. Goede service, er wordt naar je wensen geluisterd en alles is goed verlopen. Top winkel ga zo door.

Goede service, duidelijke uitleg, vriendelijk personeel

De verkoop verliep prima. Netjes geholpen, en mooie ringen uitgezocht. Echter achteraf ben ik geheel niet tevreden. Na een paar daagjes dragen vond ik mijn ring toch echt te groot. Ik bel even op dacht ik om mijn probleem voor te leggen, blijkt dat dit mijn eigen verantwoordelijkheid is en ik hier zelf voor moet betalen. Ik snap best dat het mijn eigen verantwoordelijkheid is, maar jullie zijn toch de deskundige? En als ik een plat profiel aan de binnenkant pas, en ik kies een rond profiel waardoor de ring losser komt te zitten, vind ik het toch eigenlijk wel jullie taak om mij hierin voor te lichten. Wat naar mijn mening niet gebeurd is.
Wat ik gewoon jammer vind is dat ik veel geld uit geef, zonder dat ik er blij mee kan zijn. En dat er niet samen gekeken kan worden naar een oplossing. Het enige wat ik te horen krijg is dat het mijn eigen verantwoordelijkheid is.. Meer dan dat wordt er niet gezegd. Ik had wat meer klantvriendelijkheid gehoopt, of in iedergeval enigszins begrip. Naar mijn gevoel wordt er weinig moeite gedaan om de klant tevreden te houden, je koopt tenslotte toch maar een keer trouwringen?!

De service van deze zaak vond ik erg goed. We warden heel vriendelijk ontvangen, er werd de tijd voor ons genomen en er werd goed uitleg gegeven. Ik vond het jammer dat er geen prijzen bij de ringen staan in de winkel. Verder waren we erg tevreden.

Ik vond het fijn om bij jullie de trouwen op tehalen zien er mooi uit
Ik moet zeggen dat jullie alles goed en netjes alles met ons Door Namen en werden goed begleid Door jullie
Bedankt voor alles en ga zo Door

Wij zijn zeer tevreden over hoe wij geholpen zijn! De eerste keer kwamen wij binnen om alleen maar even te kijken en informeren over trouwringen we wilde ze zelf ontwerpen dus alle mogelijkheden besproken en bekeken en aan de slag gegaan met het uitzoeken van onze ideeën uit eindelijk liepen we anderhalf uur later naar buiten we hadden trouwringen gekocht we werden zo leuk en vriendelijk geholpen en hebben veel plezier gehad in het ontwerpen van onze ringen! Het eindresultaat was mooier dan we hadden verwacht! Bij het ophalen van de trouwringen werden we goed en vriendelijk ontvangen! Heel aardig en vooral vriendelijk personeel!!

Wij zijn heel erg tevreden over de klant afhandeling en de bewerking en bestelling en aflevering van onze trouwringen.
Wij zullen iedereen aanraden om naar 123 gold te gaan om zo de kans te hebben om je unieke trouwringen te laten maken.
Nogmaals,zeer tevreden.

Zeer fijn geholpen bij het uitzoeken van de verlovingsring. daarna ook de trouwringen aangeschaft. Snel, duidelijk en vertrouwd!

Wij hebben bij het aanschaffen van onze trouwringen gevraagd of er nog acties kwamen. De medewerkster gaf aan dat dit niet het geval is en dat er alleen bij de opening zoiets was. Ik had namelijk online gezien dat er soms 10% korting werd gegeven op je bestelling dus vandaar mijn vraag. Nu hebben wij 2 vrijdagen terug onze ringen opgehaald en een week later krijgen wij via de radio te horen dat je nu 10% korting krijgt op je bestelling. Dit vond ik een gemiste kans en ik heb gevraagd of jullie nog wat voor ons kon betekenen. Jullie medewerker gaf aan dat hij dit niet bij zijn hoofdkantoor voor elkaar krijg en wenste mij verder een fijne dag. U kunt wel begrijpen dat wij deze situatie jammer vinden. Wij zijn verder wel tevreden met onze ringen maar door deze misverstand kost het mij wel 550 euro meer. Aangezien wij pas volgend jaar gaan trouwen 10-07-2016 was het voor ons geen probleem om die paar weken nog te wachten.

In de winkel zijn wij wel vriendelijk geholpen en voelden ons welkom.

We zijn geweldig geholpen, enorme keuze, maar toch op maat af te stemmen. Wij waren zeer kort voor onze trouwdag pas op zoek naar ringen (we dachten dat ze wel op voorraad zouden liggen :-)) Maar het is 123gold toch gelukt ze tijdig af te leveren. Ook bij het ophalen is alle tijd genomen om alles door te nemen.

*****

Super leuk personeel. Erg zitten lachen met de dame die onze ringen ontworpen heeft. Ze zijn echt bereid veel voor je te doen. Zo heb ik een speciale kleur diamant. We zijn echt super tevreden. Alleen jammer dat jullie niet in brabant zitten. Was wat ver rijden voor ons

Voor het uitzoeken van de trouwringen hebben we de tijd kunnen nemen. We zijn goed geholpen door Kim Kloppert. De service was goed en het resultaat is uitstekend! De informatievoorziening (email service, telefonisch contact) is ook goed!

Correct, overzichtelijk

Ik vind Steinberg een mooi en professioneel bedrijf. Tijdens de eerste afspraak werden we zeer correct geholpen; iets meer contact had gemogen. Zo kregen we bijvoorbeeld geen kopje koffie o.i.d. Desalniettemin zijn we goed geholpen en zijn we tot een goede keus gekomen door de hulp van de verkoopster. Bij het afhalen werden wij helemaal netjes geholpen en ontbrak het aan niets.

Wij zijn zeer tevreden met de hulp die we in store hebben gehad. De verkoopster dacht met ons mee mbt onze wensen en gaf waardevolle adviezen.

Gewoon goed; goede hulp. duidelijk en alle afspraken nagekomen.

Zeer vriendelijk personeel en goede service.

tevreden, goed geholpen.

prima geregeld. verzending tussen de 2 bedrijven zou beter kunnen. Zodat een bestelling in Rotterdam ook in Amsterdam af te halen is.

Fantastisch geholpen, hebben alle tijd voor ons genomen.
Netjes een mail gehad, dat de ringen klaar lagen.
En tijdens het ophalen ook fantastisch geholpen en de ringen waren boven onze verwachtingen.

We zijn zeer tevreden over hoe we geholpen zijn vriendelijk personeel en zeer professioneel

Goed en vlot geholpen! Erg tevreden met de trouwringen!

Ik ben zeer klantvriendelijk geholpen. De doorlooptijd was ook snel.

Wij zijn zeer tevreden over 123Gold!
Wij hebben een goede begeleiding gehad bij de aanschaf van onze trouwringen.
Ruime keuze aan trouwringen, duidelijke informatie, erg klantvriendelijk en er wordt de tijd voor je genomen. Een trouwring aanschaffen dat doe je natuurlijk niet zomaar even.
Ik zal na mijn ervaring met 123Gold zeker anderen adviseren bij jullie op zoek te gaan naar trouwringen.

Tijdens onze eerste afspraak werden wij zeer goed geholpen. Vriendelijk en deskundig personeel. De ringen waren vervolgens binnen twee weken gereed, en de service achteraf is perfect.

Zeer vriendelijke mensen , goede service wij vinden het een topzaak. En bij afhalen krijg je nog wat te drinken, ze pakken het heel erg leuk in,
echt klasse

goed geholpen goede service!

Super tevreden! Heel open en relaxed ontvangen

Netjes, vriendelijk en deskundig. Wel wat amateuristisch wannneer er met het pinapparaat moet worden gezocht naar verbinding.

Prijs en kwaliteit is goed.

Ruime keuze in het aanbod.

Verkoop vonden wij nog al opdringerig. We snappen dat er geld verdiend moet worden, maar om direct €1000 boven ons budget te zitten en pas na herhaaldelijk aangegeven te hebben dat we elders verder kijken werdt de configuratie zodanig aangepast dat we tevreden waren over de ringen en de prijs.

goed advies en goed geholpen.

Wij zijn perfect geholpen door medeweker Kim...zij was heel geduldig en vrolijk. Voelde ons goed aan en kan niet anders zeggen dat we dankbaar zijn met haar hulp en expertise...


Thanks.

Wij zijn uitstekend geholpen bij Steinberg Juweliers. Het was een zeer fijn en persoonlijk gesprek. We werden goed ingelicht door de medewerkster van het bedrijf. Zij probeerden absoluut niet om ons van alles aan te smeren , om zo de ringen duurder te maken.

Klantvriendelijk en de bestelling geheel volgens afspraak nagekomen.

zeer goede service, en prachtige trouwringen ontvangen.

Nette winkel, gunstige prijs en we hebben precies gekregen wat we z

Fijne mensen en ruime kennis van materialen. Alles werd netjes op tijd geleverd, zelf te vroeg! Helemaal tevreden.

Uitstekend geholpen, en een prachtige set ringen die voldeden aan onze verwachtingen. De ringen configurator is een uitstekende voorbereiding. Zeer vriendelijk personeel.

Wij waren vrij laat met het regelen van onze trouwringen (1 maand voor datum) en hadden ook nog eens een specifieke wens voor Carbon.
Door Steinberg is dit met spoed nog geregeld bij de leverancier voor deze hun vakantieperiode hadden.
We zijn met veel aandacht en extra service geholpen.
Niets dan lof over de winkel, het personeel en de afhandeling van de bestelling. ook wordt er afgeleverd met leuke extra`s zoals een flesje bubbels met goudfragmenten en een mooie verpakking, waardoor het allemaal echt af is !

Super tevreden, snelle aktie
goede terugkoppeling op vragen en mailtjes

We zijn heel vriendelijk geholpen en onder de indruk geweest van de vele mogelijkheden en het maatwerk wat jullie kunnen bieden. Het was een feestje om bij jullie trouwringen uit te zoeken.

mooie ,nette zaak met vriendelijk en vakkundig personeel.
goede service en prima kwaliteit

Graag ook een bakje koffie aanbieden bij het ophalen van de trouwringen. Nu hadden wij het gevoel: " ze hebben de buit binnen en wegwezen" hoe de ringen ingepakt zijn is trouwens geweldig en erg mooi gedaan, daar niks over te klagen. Ook het uitzoeken en passen van de ringen niets op aan te merken. Vriendelijk personeel die erg professioneel is en veel weet over wat die verkoopt!!
Op het bovenste puntje na....geweldige zaak die ik zeker zou aanraden bij anderen.

Vriendelijk personeel en veel keus.

Prima service en snelle levering - ik ben zeer tevreden

Wij hebben onze trouwringen bij jullie gekocht en zijn zeer tevreden. We zijn vriendelijk geholpen, goed geïnformeerd over de verschillende materialen en de ringen waren ruim op tijd binnen.
Het enige verbeterpunt is dat er een fatsoenlijke voorbeeld ring mag komen met carbon erin. Wij hebben dit materiaal besteld voor onze ringen vanaf een foto, het ringetje dat er als voorbeeld was, was echt veel te klein.
Verder was alles super!

Zeer tevreden over zowel de prettige dienstverlening als de ringen!

Bij uitzoeken ringen goed geholpen, verkoper bleef alleen erg druk leggen op dikke ringen, dus duurder. Dit ondanks dat wij een maximum prijs hadden aangegeven. Uiteindelijk goed geholpen en maten zijn perfect.

overzichtelijk, klantvriendelijk, ruime keuze

Vriendelijke en klantgerichte service, kundig personeel

Prettige sfeer, goed advies en blij met het resultaat!

Goed geholpen, snelle en goede service en levering. Resultaat is prachtig. Kwaliteit nog niet te beoordelen omdat de ringen nog niet zo'n gedragen. Prijs wel hoog. Tip: let op ringdikte en breedte zodat je op de site geen ringen gaat maken in de onjuiste dikte en breedte waardoor de prijs in het echt veel hoger is.

Vriendelijke werknemers, zijn bereid je goed advies te geven. Nemen ook de tijd om te kijken wat je graag zou willen en wat niet. Ook wordt er rekening gehouden met het te besteden budget.

Wij hebben bij Steinberg Rotterdam onze trouwringen gekocht.
Hierbij werd ons de mogelijkheid gegeven om zelf mooie ringen uit te kiezen.
Deze gingen hierna mee naar het bureau en medewerker. De medewerker vroeg ons niet wat wij er voor over hadden en begon gelijk bij een prijs van €6000 euro!
Na toch even te vragen of de prijs die bovenin het scherm stond ook de daadwerkelijke prijs was zei de medewerker heel simpel: Ja, dat klopt.
Wij hebben toen aangegeven dat wij een veel lager budget voor ogen hadden en dit toch meer rond de 1300 max was.
Na veel wikken en wegen is het toch gelukt.
De afwikkeling was zeer goed en de ringen zien er geweldig uit.

Service in de winkel kan veel beter en vraag naar de prijs van de koper in plaats van met ringen van €6000 euro te komen.

Goede service! Goed geholpen!

professioneel en behulpzaam.
jammer dat ik niet kon betalen met American Express, dat zou stukken makkelijker gaan, dat veroorzaakte wel wat gedoe om contant geld te krijgen bij de bank.

Goede nette service! Er wordt erg meegedacht!

Persoonlijke service, geen gehaast.

Zeer correcte behandeling en uitstekende service. Stap voor stap werden de ringen samengesteld volgens onze wensen. Werkelijk alles was perfect!

Super goed geholpen door Michel in Rotterdam. Leefde met ons mee en genoot volop van onze voorpret. Mooie ambiance, kortom vol lof!

Heel fijn dat door middel van software een goed beeld kan worden verkregen van het eindresultaat.

ben niet tevreden, er komen heel snel krassen op mijn ring en ik doe er geen gekke dingen mee.

Wij zijn onwijs netjes en goed geholpen. Erg klantvriendelijk, beleefd en bieden goede kwaliteit!

Zeer professioneel en vriendelijk personeel, goede service en duidelijke uitleg en informatie.

Uitstekende service.
Fantastisch ontvangst.
Aangenaam en vriendelijke bediening.
Ruime keuze.
Perfecte balans prijs/kwaliteit.
Zeker een aanrader!

Winkel ziet er top uit, maar de kwaliteit van de ringen is ronduit slecht. Binnen week hadden wij al doffe plekken op de ringen en wij hebben spijt van het kiezen voor steinberg.

We zijn uitstekend geholpen in de winkel. We zijn zeer tevreden.

Prettige behandeling, professioneel, rustig

Zeer tevreden. Net personeel. Er wordt ruim de tijd genomen voor (potentiële) klanten. Prijs - kwaliteitsverhouding is realistisch. Cadeautje was erg leuk en attent. Zou zeker nog eens langs gaan. Al zal dat niet gebeuren want heb de ware gevonden.

Ontzettend goede, vriendelijke en persoonlijke behandeling. We kwamen om verlovingsringen uit te zoeken en door hun wijze van service gerichte klantbehandeling heeft men ertoe bijgedragen dat dit een hele bijzondere gebeurtenis is geworden.
***.

Persoonlijke aandacht. Veel geduld en advies bij selectie ringen. Oneindig veel mogelijkheden, maar met goede hulp toch keuze kunnen maken.

Alleen over onderhoud ringen pas de nadelen gehoord bij het ophalen van de ringen, dus na aanschaf.

We werden netjes opgevangen door beleefd personeel en mochten meteen rondkijken naar de ringen. Er werd ook met ons mee gezocht naar de ringen die wij uitgekozen hadden op de website. De kwaliteit en look&feel van de ringen werd met veel geduld en goed advies samengesteld tot de juiste prijs. De ringen waren ook keurig op tijd geleverd. Wij zijn dan ook zeer tevreden.

Super geholpen! Er zat een klein defect in een van onze ringen, terug gebracht en binnen 3 dagen konden we weer langs komen om hem opnieuw op te halen! Helemaal gaaf!!

Een mooie winkel, veel keus, fijn geholpen en zeer snel geleverd. Kan niet beter.

professioneel. Vriendelijke medewerkers.

Wij kwamen zondag zonder afspraak maar er is tijd voor ons gemaakt. Alles ging snel en soepel ook omdat wij nu eenmaal verliefd werden op 1 paar ringen. Kleine aanpassingen en maat opnemen en klaar waren wij. Vriendelijk geholpen en alles duidelijk uitgelegd.

De ring die ik dacht dat ik besteld had bleek anders dan de ring die ik gekregen heb. De ring wordt nu vermaakt zodat hij alsnog een beetje lijkt op de ring die ik wilde hebben en dat is netjes opgelost maar toch is het jammer dat het zo gegaan is. Of het ligt aan de verkoopster of aan ons, de communicatie is in ieder geval niet goed geweest. Voor de ring die ik gekregen heb had ik in eerste instantie nooit getekend, de ring die het wordt had ik ook niet meteen uitgezocht.

Wat daar ook nog bijkomt is dat werd gezegd dat de vermaaktijd tussen de één en twee weken zou zijn en we inmiddels ruim drie weken (bijna vier) verder zijn en wij nog steeds geen afhaalbericht ontvangen hebben.

Netjes geholpen. Veel keus en snelle levering.

Heel goed bedrijf. Zeer goed geholpen. De bestelling is perfect afgehandeld.

goed geholpen, professionele medewerkers, groot assortiment en mogelijkheden.

Proffessionele mensen met verstand van zaken

Zeer vriendelijke ontvangst. Er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen. Alleen moesten wij op dat moment beslissingen nemen waar we achteraf niet helemaal meer achter stonden. Er werd toen het bedrag van de ringen boven ons budget kwam een beetje geïrriteerd gereageerd en werden er nogal snel wijzigingen aangebracht waar wij achteraf spijt van hadden. Bijv. de steenkwaliteit van het diamantje.
Bestelling keurig afgehandeld.
Desondanks toch tevreden met de ringen en de service.

Erg goed en vriendelijk geholpen, ben zeer tervereden en kan zo geen verbeter punten noemen.

Op het moment dat wij binnen kwamen om onze ringen uit te zoeken, waren wij gekleed in onze klus kleding. Niet al te fraai dus. Wij zijn uiterst correct en vriendelijk geholpen.
Ook bij het ophalen van de ringen zijn wij zeer vriendelijk geholpen. Ondanks dat wij een kwartier voor sluitingstijd binnen kwamen, werd ruim de tijd voor ons genomen. Erg prettig.

Goede service , je krijgt de aandacht die je verwacht , klant vriendelijk en begrip vol ( na foute opgave van gravering werd het toch nog gratis als service opnieuw gegraveerd ) kort om een fijne ervaring

Zeer tevreden.

Heel tevreden over hoe de medewerkster ons te woord heeft gestaan. Dacht goed mee met onze wensen en liet ons zelf kiezen. Hierdoor een goed besluit kunnen maken. Ook bij de afhaling was de medewerkster weer heel netjes en heeft alles duidelijk uitgelegd.

Erg mooie winkel, zeer vriendelijk personeel en een prima service.. Ik ben zeer tevreden en heb voor mij en mijn toekomstige vrouw twee prachtige ringen gekocht, Bestelling word binnen de afgesproken termijn geleverd,

Nette service, groot assortiment

Hele mooie zaak met vriendelijk en bekwaam personeel. Wij hebben zelf onze ringen kunnen ontwerpen en ze zijn precies zo geworden als wij wilden.

We zijn zeer tevreden met het resultaat.

Een puntje van verbetering is dat de verkopers een beetje te graag een grote diamant willen verkopen.

prettig geholpen,afspraken werden nagekomen,heelvriendelijkpersoneel

Zeer tevreden

Erg prettig behandeling, prima service en prijs!

was vriendelijk en attent !!!!!!

Zeer klantvriendelijk, ervaren en vriendelijk personeel, goede begeleiding en advies. Goede uitleg.
Onze bestelling was perfect afgehandeld en we zijn zeer tevreden over 123gold.

Wij zien dan ook geen reden tot verbeteringen in uw bedrijf.

Snel, klantvriendelijk en goede kwaliteit

Prima geholpen en goed advies

Werkt perfect zo. Afspraak op Zondag, bestelling op tijd klaar. Top!

Wij hebben hier onze trouwringen gekocht en zijn zeer tevreden! Wij hebben ongeveer 7 maanden voorafgaande aan ons huwelijk de ringen besteld. De ringen die wij mooi vonden waren iets boven ons budget We konden onze wensen doorgeven en samen werd er 3D een ring samengesteld die voldeed aan onze wensen en ons budget. Echt ideaal! Ook het afhalen verliep netjes..de ringen waren er 2 dagen later dan afgesproken maar dit werd netjes op tijd telefonisch aan ons kenbaar gemaakt. Wij zulllen ze dan ook zeker aan anderen aanraden.

Goed ontvangst, netjes en vriendelijk personeel.

Hele goede service en heel aardig personeel. De bestelling kwam zelfs eerder binnen. Ik ben heel tevreden. In de toekomst zal ik 123gold zeker aanraden bij vrienden en familie.

Helemaal perfect. Niks op aan te merken!

Geweldig!!

Prima geholpen met het uitzoeken van de trouwringen. Veel keuze/voorbeelden ringen waardoor we al een beeld hadden hoe de ring er uiteindelijk uit zou komen te zien.

E-mail ontvangen dat de ringen op konden worden gehaald. E-mail met duidelijke instructie welke documenten er mee moeten worden genomen.

Prima geholpen. Mooie ringen. Vriendelijk en gastvrij.

Bedankt!
***

wij hadden onze twijfels om een ring te kopen bij een winkel die 1,2,3, gold zou heten. maar we zijn zeer tevreden over jullie bedrijf. vanaf de eerste ontmoeting tot en met het ophalen van de ring. erg klantvriendelijk, en dat is tegenwoordig waar klanten waarden aan hechten. mooie winkel en een zeer ruime keuze in trouwringen.
ik zou zeggen, volgende vestiging moet in Eindhoven geopend worden.
nogmaals bedankt voor de goede service.

Goede koffie fijne hulp in de winkel van de dames!

Wat een keus! En als je dan een model hebt uitgekozen, is deze ook nog eens verder naar wens aan te passen. Dan is het even spannend hoe ze er echt uitzien. De afgesproken levertijd is netjes nagekomen. We zijn vriendelijk geholpen van begin tot eind en we hebben prachtige ringen!
Heel erg bedankt!

Voor een bedrijf dat promoot laag in prijs te zijn we zeer netjes en stijlvol behandeld. Zonder het rode doek om het ringendoosje is mooier. Die doet wat ons betreft af aan het kwalitatief gevoel want het doosje in het doosje is op zichzelf mooi, in een prima tasje.

My future wife and I looked for very special rings and without *** help we wouldn't have found it. After showing us the "normal" stuff we were not very excited but after realizing that we look for something else, he didn't give up and slowly brought us back. After describing what we were looking for he suggested what we could do and that was spot on. We are incredibly happy with the result

Alles tot in de puntjes verzorgd.

Zeer goed!

boven verwachting een goede service en vriendelijke ontvangst.
ringen schitterend en snel besteld en geregeld heel erg veel bewondering voor uw mooie zaak en produkt.
wij vertellen het door mvg ***

Vooral het gesprek bij het uitzoeken en samenstellen van de ringen was heel aangenaam. Totaal niet gehaast en alles was mogelijk. Mederwerker Kim verdient een pluim!
Qua prijs zit 123gold aan de gunstige kant.

Tevreden over service en tot nu toe (na 1 maand) ook tervreden over de ringen. Veel keus.

Heel tevreden over deze zaak. Aanbeveling!

Uitstekend ontvangen en geholpen. Mensen met een goede kijk en ervaring.

Zeer net, gastvrij en vriendelijk personeel. Wij zijn prima geholpen.

Zeer goede en persoonlijke benadering door de medewerkers van 123gold in Rotterdam. Goed advies en men neemt de tijd om je te helpen met je keuze.

Zijn fijn geholpen. We zijn wel drie keer terug gegaan, omdat we niet konden kiezen. Keurig voor de levertijd klaar in de winkel.

We zijn uitermate tevreden over onze ringen. Speciaal dank aan *** (vestiging Rotterdam), omdat zij ons op zeer prettige wijze onze ringen heeft verkocht.

Professioneel
Gastvrij
Vakkundig

Als je trouwen gaat is dat een feestje en dat voelden ze goed aan, rustyig kundig en prettig geholpen. Chapeau!

Prima service en duidelijke uitleg met goede afhandeling

Afgenomen vingerafdrukken (voor in de ringen) zijn kwijt geraakt, waardoor we opneuw langs de winkel moesten.
Het is naar ons toe niet duidelijk gecommuniceerd hoe groot de vingerafdrukken zouden worden in de ringen, waardoor dit een lichte teleurstelling was toen we de ringen kregen.
Verder matig advies gekregen. Verkopers zijn vooral uit op verkopen en nemen te weinig de tijd voor je.

Mooie winkel, prima personeel. Ruimte om na te denken. Geen pusherig gedrag.
Kwaliteit ringen!
Voor een prima prijs.

De service was vriendelijk, doeltreffend en professioneel. Uitstekend bedrijf.

Super netjes

We zijn zeer tevreden. Alles werd heel professioneel aangepakt. We zijn heel blij met resultaat en de goede service.

Zelf je trouwringen samenstellen werkt ideaal!

Echter was de aangemeten maat niet goed en kostte het 90 euro om deze alsnog op de goede maat te krijgen. Dat kost ze naar mijn mening minimaal 2 sterren.

Goede service, uitstekende kwaliteit, zeer tevreden met het eindresultaat. Bestelling is naar volle tevredenheid afgehandeld.

Bij de aanschaf van onze trouwringen niets dan lof. Zeer prettige en persoonlijke behandeling, waarbij alle tijd werd genomen om de ringen helemaal aan onze wens aan te passen. Ook het gegeven dat je thuis via het ontwerpprogramma van Steinberg tijdens de bestelperiode van de ringen je 'eigen' ontwerp kan blijven bekijken, is helemaal top. Bij het ophalen werd ook weer ruim de tijd genomen door vriendelijk personeel om e.e.a. uit te leggen over onderhoud, eventueel reparatie, en wat dies meer zij. We zijn gewoon erg tevreden!

Ik ben heel tevreden en zie op dit moment geen verbeteringen!!!

Goed en hartelijk ontvangst. Enthousiast en kundig personeel.

Vriendelijke medewerkers, er word de tijd voor je genomen en goede adviezen

prima service, vriendelijk personeel. kwaliteit van de producten moet nog blijken maar daar heb ik alle vertrouwen in.

Zeer netjes.
Vriendelijk personeel.
Niet opdringerig.
Bestelling ruim op tijd klaar.

We zijn heel gastvrij ontvangen,
Niet opdringerig ,alles werd goed uitgelegd bij een heerlijke kop koffie ,vriendelijk personeel .
We hebben mooie ringen uitgezocht .
We hebben ze nu opgehaald ,en ze zijn heel mooi .
Ik raad het iedereen aan om naar deze winkel te gaan ze hebben alle tijd voor de klanten .

Vriendelijk, hulpvaardig, correct en duidelijke communicatie. En mooie ringen!

Service zoals je die kan verwachten bij een juwelier.

Alles prima verlopen.

zeer goed geadviseerd, accuraat, vriendelijk en gastvrij!!!!!!!!

Vriendelijk en kundig personeel. Relaxte sfeer. Nemen echt de tijd voor je. Zijn absoluut niet aan het pushen en houden rekening met de wensen van de klanten.

We zijn heel tevreden over Steinberg. We zijn goed geholpen in de winkel. Daarnaast is de site geweldig. Je ringen volledig naar wens samenstellen waarna je de details kan bespreken met de adviseur in de winkel die goed advies geeft.

Vriendelijk te woord gestaan. Veel kennis. De indruk dat alles in het werk gezet wordt om de klant optimale ervaring te geven. Grote keus aan ringen.

Wij zijn heel goed geholpen. Goed verkoopster, attent weet waar ze over praat!!

Een mooie zaak met ruime keus. Het personeel is zeer vriendelijk, kundig, geduldig en attent. We zijn heel goed geholpen. Onze trouwringen zouden 1 maart klaar zijn maar we werden al eerder gecontact dat onze ringen er al waren.

Uitgebreid assortiment en erg klantvriendelijk!

Heel vriendelijk geholpen! Ruime keuze in trouwringen voor een redelijke prijs.

We zijn netjes geholpen, bij het uitzoeken en bij het ophalen. Mijn ring paste met ophalen niet; ik weet niet of ik anders geadviseerd had moeten worden of dat het echt aan mijn vinger lag

Wij zijn goed en efficiënt geholpen bij het uitzoeken van onze trouwringen en steinberg biedt enorm veel flexibiliteit in de keuze van het samenstellen.
De prijzen zijn netjes in vergelijking met de markt.
Ons gevoel is dat de procedures van 123gold erg goed afgestemd zijn op de wensen van de klanten.
Het enige nadeel wat wij kunnen bedenken is dat in het weekend er een afspraak gemaakt moet worden en anders kun je erg lang wachten(met een gratis aangeboden drankje)
Kortom wij zijn heel tevreden over de behandeling en het resultaat bij steinberg!

Wij zijn geweldig geholpen. Goed advies en verkoopster was deskundig.
Fijn dat de verkoopster ons de tijd gaf om na te denken, door af en toe even weg te lopen.

123 gold kan ik iedereen aanbevelen!!

Deskundigheid, veel uitleg en super vriendelijk geholpen. Een dikke pluim!!

Netjes geholpen, goede service op de vloer.

Prima bedrijf, uitstekende service, tijdige levering

Mijn verloofde en ik zijn heel vriendelijk geholpen in de winkel en kregen alle tijd om rond te kijken en tijdens het ontwerpen van de ring werd ook alle tijd genomen. Toen de ringen niet waren zoals we afgesproken en gehoopt hadden werd dit probleemloos en kosteloos opgelost. Top service!

Onze zoektocht naar trouwringen is begonnen met een bezoek aan Steinberg Rotterdam alwaar we uitgebreid uitgelegd kregen wat de mogelijkheden zijn. Enthousiast zijn we thuis aan de slag gegaan om onze ringen met de configurator samen te stellen. Bij een tweede bezoek aan de winkel bleek dat het gekozen materiaal niet meer in de configurator zat. Gelukkig had de computer niet het laatste woord en kregen we in de winkel gewoon het aanbod zoals wij die eerder hadden samengesteld. So much for "computer says no". Wij zijn blij met onze ringen, op naar de grote dag!

Erg goed geholpen via e-mail na bezoek in de winkel: snelle reacties en duidelijke antwoorden

Wij zijn heel tevreden over Steinberg!
Zowel bij het uitzoeken als bij de prijsbepaling van onze trouwringen zijn we heel goed geholpen. Dit was niet gemakkelijk, want het staat er echt vol met mooie ringen. Onze bestelling was sneller klaar dan verwacht.
De ringen werden nog een laatste keer opgeblonken en mooi verpakt toen we ze gingen afhalen. Wij hebben geen ringkussen nodig, want de ringen zijn verpakt in een mooie doos!
Het enige nadeel is dat de ringen niet in België verkrijgbaar zijn en we dus naar Rotterdam moesten rijden. Maar dat hadden we er graag voor over!

Product qualiteit, service was helemaal top! Wij hadden onze ringen in drie dagen inleveren. Echt goed ervaring!

Mooie winkel, goede ontvangst en er wordt de tijd voor je genomen. prettig dat je je ring met hun computerprogramma naar eigen smaak kan configureren. Enige minpuntje was de toon van de email voor het ophalen van de ringen, waarbij werd aangegeven dat dit eigenlijk niet op zatedag zou mogen. dit viind ik weinig klantvriendelijk.

Goede service.
Prima leveringstermijn.

In binnenzijde ringen staat logo van Steinberg gedrukt. Niet storend, maar is niet vooraf gemeld.

Transparant en duidelijk. Fijn!

Hele goede ervaring gehad. mooie winkel, veel uitzoek, vriendelijk personeel met kennis van zaken.
ringen zitten mooi in een doosje en belangrijkste is dat de ringen er super uitzien, precies zoals we wilde!!
Helemaal top!!

Zeer prettige winkel met ruime keuze. Goed en deskundig personeel die de tijd voor je nemen.

Zeer prettig en plezierig onderhoud
Bestelling is netjes afgehandeld, zeer tevreden, geen verbeteringen te melden.
PS ringen worden nog niet gedragen, trouwdatum in het verschiet.

In eerste instantie leuk contact met de verkoopster. Hielp ons goed en legde alles keurig uit. Ik vond het alleen wat slordig dat ik aan het eind van ons gesprek moest vragen of het niet handig was om onze ringmaat op te meten omdat ze dit vergat.
Wanneer we de ringen kwamen ophalen bleek alsnog de ringmaat van mijn vriend niet goed te zijn (te groot). De verkoper pakte toen een set ringen waarmee je de maat van je vinger kan opmeten. Wij vertelden de verkoper dat de verkoopster de vorige keer dit niet had gebruikt. Toen de desbetreffende verkoopster erbij werd gehaald ontkende zij dit. Het gevolg was dat wij alsnog de vermaak kosten moesten betalen. Hierin waren we erg teleurgesteld. Overigens zijn de ringen die we hebben mee gekregen wel prachtig!

Zeer vriendelijk geholpen door kundig iemand. Ze wist ons alles te vertellen over de ringen en materialen en ook wat daarbij onze mogelijkheden waren. We zijn zeer blij met onze ringen die perfect bij ons passen

Uitgebreid assortiment, veel keuzemogelijkheden. We zijn goed geholpen en onze trouwringen waren er binnen 5 weken! Top!

Wij zijn zeer prettig en deskundig geholpen met het uitkiezen van onze trouwringen. Er werd veel tijd voor ons genomen en wij voelde ons hierdoor zeer prettig. Het eindresultaat is dan ook geweldig geworden!

Perfecte service

Goed geholpen. Website en personeel maken veel duidelijk over de vele verschillende ontwerpen die mogelijk zijn. De uiteindelijke ringen zien er ook erg goed uit en zitten prima.

Vriendelijke verkopers/verkoopsters
Duidelijkheid, service.
We zijn erg te vreden ,de ringen waren zelfs
eerder klaar dan de afgesproken datum.

Goede service, hulp bij het maken van de ringen is super! Wensen kunnen besproken worden. Levertijd van de ringen is ook vlot.

Erg goede service en veel keuze. top!

We werden goed geholpen. Werd veel tijd voor ons genomen. Onze ringen zijn erg mooi geworden.

Ontvangst hartelijk, uitleg en expertise heel goed, vriendelijk en neemt alle tijd om vragen en opmerkingen te beantwoorden. Uiterst tevreden en zeer correct behandeld in het hele traject.

Vriendelijk, deskundig personeel.

Mooie winkel met zeer ruime keuze. Als je hier niet slaagt dan slaag je nergens. Goede uitleg door bekwaam personeel!

Ik heb de verlovingsring en onze trouwringen allemaal bij jullie winkel in Rotterdam gekocht. Daar werd ik alle keren ontzettend fijn en prettig geholpen. De medewerkers en medewerksters komen netjes, sociaal vaardig en representatief over, hebben kennis van zaken en adviseren goed. De afhandeling van de bestellingen gaan erg snel en zijn vaak al voor de afgesproken datum binnen. Ik ben ontzettend lovend over jullie winkel en nog meer over de service. Ik raad jullie dan ook regelmatig bij vrienden en kennissen aan.

Ik heb erg hard nagedacht over verbeterpunten, maar die zijn er simpelweg niet!

Prima bedrijf, personeel en afhandeling zal het zeker aan bevelen.

Na een etentje zomaar langs de etalage gelopen en nadien , de winkel was gesloten, op een andere dag naar binnen voor de mogelijkheden.
Deskundig geholpen, vriendelijk professioneel en tot aankoop overgegaan.

Prettig en fijn / goed geholpen ook bij ophalen nadien. Zeer mooi gemaakt en zijn er beiden zeer blij mee.
Deze winkel raad ik een ieder aan voor ringen!

De naam van de winkel klinkt niet aantrekkelijk en we gingen aanvankelijk alleen naar binnen omdat het naast de zaak zat waar ik mijn trouwjurk heb gekocht en ik daardoor wel in een goede bui was.

We hadden daarvoor meer dan vijf juweliers bezocht en ik vond niks leuk genoeg. Ook zelf ontwerpen vond ik geen fijn idee; ik wil het voor me zien voor ik er zoveel geld aan uitgeef.

Bijna hadden we besloten geen ringen te nemen, tot ik hier een ring zag en meteen wist ik dat dat hem moest worden.

De medewerkers waren erg behulpzaam en vriendelijk. Mijn man spreekt geen Nederlands, maar de eerste medewerker die ons hielp kon prima Engels (en technisch!). Helaas spraken de mensen de tweede keer toen we onze ringen kwamen ophalen alleen maar Nederlands. Daarom 4 sterren i.p.v. 5.

Wat ik wel jammer vond was dat de ringen niet gratis groter gemaakt konden worden en dat dat ook lange tijd in beslag nam.

zeer goed bedrijf heel aardige mensen en nette service tot aan de voordeur top ben zeer tevreden en raar het iedereen aan

Het zou fijn zijn als de verkoper naast het aantrekken van een pak zich zelf zou verzorgen en na het roken ff een pepermuntje oid zou eten

Zijn super goed geholpen bij het uitzoeken van onze trouwringen, de ringen zijn helemaal samengesteld naar onze wensen en budget. Ook bij het ophalen super service en we zijn erg tevreden met de ringen. Kan niet wachten tot dat we ze ook daadwerkelijk om mogen doen!

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf! Fijn en netjes geholpen in de zaak in Rotterdam en toen we naderhand belde of onze bestelling alsnog eerder als afgesproken opgehaald kon worden, was dit geen probleem. Goede service en erg vriendelijk personeel! Niks op deze zaak aan te merken. Een aanrader voor iedereen!

Zoals jullie inmiddels al doen; jullie kwaliteit meer naar voren laten komen in jullie uitingen ipv het goedkoop klinkende 123 gold

Netjes, zakelijk en toch persoonlijk, personeel met verstand van zaken.

Prima service en snelle levering

Snelle afwikkeling van bestelling
Mooie winkel
Goede medewerkers wel enigszins opdringerig met het uitbreidden van de ringen wat leidt tot extra kosten.

Gastvrijheid
Begeleiding was goed, naar op maat gemaakt product en lieten ons eerst zelf rustig kijken
Open visier
Afhandeling correct
Goede, duidelijke en nette service

Klantvriendelijk, servicegericht

Net bedrijf met goede sevice vriendelijke medewerkers.
Bestelling is goed afgehandeld geheel naar verwachting.
Wij zijn tevreden niets veranderen

Een zeer gastvrij ontvangst, een ruime keuze aan soorten en materialen. Configurator kunnen gebruiken om onze eigen ringen naar wens te krijgen, kregen daar zeer goede informatie bij. En de levering, 4 dagen, dat is simpelweg geweldig gezien de al vrij strakke geboden levertijd van 10 dagen.

Goede service! Vriendelijk personeel, goed geadviseerd

Keurige ontvangst in de zaak (Rotterdam), alle mogelijkheden worden goed uitgelegd, bestelling wordt meerdere keren met je doorgenomen om te controleren, zoals de klant de ring wenst zo kan het ook.

Nette winkel, die meedenkend werkt met de klant

Er werd genoeg tijd genomen voor ons. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Ze geven goed advies en een duidelijke uitleg. We zijn goed geholpen. En het product is heel mooi. We zijn erg tevreden.
Ik vind het personeel wel zakelijk. Dat geeft een wat koelere sfeer, niet het warme gevoel zoals bij de kleinere juweliers. Misschien komt het doordat het personeel er in zakelijke kleding bijloopt, zoals een autoverkoper er ook bijloopt. Juweliers en zakelijke kleding matchen niet in mijn ogen.....

Prima service, mooie ringen. Ruim assortiment.

Erg goed geholpen, veel keus en supersnelle levering!

Zeer vriendelijk en professioneel behandeld en alles op tijd geregeld met heldere communicatie. Top!

Alles is goed en keurig geregeld!
Top service.
We waren super blij met onze ringen!

Nogmaals heel erg bedankt

Netjes geholpen, goed advies en snelle levering

Zeer keurige, nette en snelle afhandeling. Super service.
Doe alleen het flesje bubbels bij de afhandeling. Dot was gevoelsmatig wat killer dan bij het bestellen. De 1e bestelling wordt heel feestelijk gedaan en dan voelt het bij de afhandeling als inpakken en wegwezen.

tevreden

Goede service, fijn personeel

Uitstekend.... goede service.
Snelle levering,en erg aardig personeel ongeacht mn voorkomen.

Hoody baggy jeans en nikes zijn voor veel mensen een reden tot vooroordeel.
Waar hier geenzins sprake van was.

Een aanrader voor eenieder

Ringen zijn prachtig, alleen jammer van dat ze zo snel beschadigen. ( krassen )

In de zaak zijn we keurig geholpen. Helaas ook een minder goede ervaring opgedaan. Een week nadat wij onze trouwringen kochten startte er een langdurende kortingsactie vanwege het 12,5 jarig jubileum. Ik heb direct contact opgenomen, maar er was op geen enkele manier alsnog wat korting te krijgen. Ook niet op het resterende bedrag dat nog betaald moest worden bij het afhalen van de ringen. Dit vinden wij niet flexibel en klantvriendelijk.

Wij hebben alles als prettig ervaren.
Erg goed geholpen en goede uitleg gekregen.

Inmiddels zijn we getrouwt en dragen we de ringen met volle tevredenheid.

Sterker nog ik voel hem niet eens zitten, kan je na gaan hoe hoe ie zit.

Kortom bedankt voor een pezzelstukje van onze trouwdag, en als het ergens te spraken komt dan zal ik 123 gold zeker aan bevelen.

Groetjes,
***

Zijn heel vriendelijk geholpen. Kinderen konden lekker spelen in lego hoek en kregen drinken en een Lollie, kleine moeite misschien, maar groot plezier!

Prachtige ringen !!
Perfecte gravering.
Zeer zeker aan te raden.
Vakmensen !!

Fijne service, dame die ons hielp drong niets aan ons op, maar gaf wel heel goed advies.

Vriendelijke en professionele hulp

vriendelijk geholpen, goede service.
ruime keuze aan ringen.
hopelijk zet 123 gold dit ook door wanneer er onverhoopt is mis is met de ringen, maar gezien hun service tot nu toe ga ik daar wel van uit!

Goede hulp, advies en dienstverlening. Prijzen zijn acceptabel en de servicegerichtheid van het personeel is prima.

We zijn zeer tevreden over alles. We zijn ook super goed en vriendelijk geholpen..

Snel en goed geholpen in de winkel. Verkoopmedewerkster nam de tijd. Snelle levering mogelijk.

1,2,3 gold geeft mij als consument niet het gevoel dat ik zou willen bij een juwelier, echter word ik er wel doorgetriggerd. Uiteindelijk, als je hier doorheen kijkt is het een prettige zaak met ontzettend veel keuze, prima service en is het mogelijk compleet je eigen ring te laten ontwerpen. Ook de afhandeling was top en prettig.

Vriendelijk personeel, goede transparante prijzen

Erg goed geholpen. Nooit het gevoel gehad dat ik meer heb betaald dan wat ik voor ogen had. Kwaliteit erg goed. Mooie winkel, goed verzorgd en een heldere uitleg van de verkopers.

Wij zijn zeer tevreden. De service is heel hoffelijk, duidelijk en vriendelijk. Trouwringen kopen doe je niet dagelijks, maar 123gold weet je op de juiste manier te voorzien van de nodige informatie. Ook de details (papier, tasjes, doosje) zijn allemaal van mooie kwaliteit en geven net dat beetje meer.
Als enige verbeterpunt zou ik graag een duidelijkere uitleg op de website zien m.b.t. ringdikte en het effect op de prijs.

Ben goed geholpen

Werden goed geholpen, veel keus, goede overzichtelijke website. Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Ook de ruime openingstijden zijn erg fijn

Prima personeel dat met veel geduld ons heeft geholpen bij het uitzoeken van de ringen voor de mooiste dag uit ons leven

Ruime keuze en mogelijkheden om de perfecte ringen te laten maken.
Perfecte ontvangst en de deur wordt open gehouden bij vertrek.
Kundige en geinteresseerde adviseurs

Enige minpunt (en dat is misschien persoonlijk) is de naam die ze voeren 123gold.nl is zeer onaantrekkelijk qua naamgeving. Gelukkig vonden wij de winkel gewoon via Google onder de naam Steinberg, anders waren we niet bij ze gaan kijken.

We zijn super geholpen bij 123Gold!
prima service!
we werden hartelijk welkom geheten en erg vriendelijk geholpen. We kregen eerst rustig de tijd om rond te kijken naar ringen die wij mooi vonden.
Nadat we een aantal gezien hadden werd er rustig de tijd genomen om alle verschillen en mogelijkheden uit te leggen.
Ook bij het ophalen van onze ringen werd alles nog een keer duidelijk uitgelegd en een paar tips gegeven om de ringen netjes te houden.

Enorm vriendelijk en behulpzaam personeel. Een ring uitzoeken is bij jullie echt een feestje. Onze complimenten.

Bij uitzoeken ringen keurig netjes geholpen.
Bij het ophalen van de ringen keurig geholpen maar werden na de betaling snel de winkel uitgewerkt(wetende dat het op dat moment hard regende). Prima service maar een kleine nasmaak.

goede snelle service!

Onze ervaring met de winkel is zeer goed. Was precies zoals de verwachting. Goed op de hoogte gehouden en zelf onze ringen samengesteld.

Wij zijn heel vriendelijk geholpen, en het resultaat mag er ook zeker wezen.

Goed geholpen tegen een redelijke prijs

Mooie grote zaak met een ruime sortering in het Centrum van Rotterdam. Wij zijn heel goed geholpen en geadviseerd.

We zijn zeer goed geholpen tijdens het kiezen van onze trouwringen. Ook de extra opties waren duidelijk uitgelegd en de voorbeelden daarbij waren ook duidelijk.
De ringen waren zeer snel gereed en werden via e-mail daarvan op de hoogte gesteld. Ook het afhalen van de ringen was netjes geregeld en hebben ook uitleg gekregen hoe we de ringen moeten onderhouden om ze netjes te houden.
We waren beide zeer blij met de service die we hebben gekregen.

mooie winkel,goede verkoper die de tijd voor je nemen en je goed helpen.
ruime keuze en er is veel mogelijk.

Zeer duidelijk, goede service, vriendelijk en nakomen van afspraken.

Mooi bedrijf en deskundig personeel

Verbetering, mannen beter kleden en netjes

Wij zijn zeer te vrede over jullie manier van werken. Vooral de klant vriendelijkheid zijn wij zeer te vrede over!

We wisten niet echt wat we wilden. Maar met een klein beetje hulp wisten we al gauw wat wel wilden! We voelde ons echt even koning (als klant dan). Super gevleid:)

Hele goede service. Ook laten ze alternatieven zien voor wat je gekozen hebt.

We verder erg vriendelijk geholpen, medewerkers informeerden ons goed. De tijd werd er voor uitgetrokken.

Professioneel en vriendelijk geholpen in de winkel te Rotterdam. Korte levertijd. Zeer tevreden.

Wij werden vriendelijk geholpen hebben uitgebreid de tijd voor ons genomen en kregen een goede uitleg over de materialen etc, keurig!

Er wordt goed met je meegedacht, ook goed uitgelegd wat de verschillende keuzes zijn. Dat is een ander voordeel dat er veel mogelijk is, maar dat het overzichtelijk gebracht wordt, door eerst type ring te laten kiezen en dan pas alle opties.

Goede informatieverstrekking
Goede service
Heerlijke koffie
Mooi product
Strakke en mooie winkel

De eerste keer dat we langs kwamen, werd ons geadviseerd door een mevrouw om nog maar even na te denken wat we willen. Graag had ik gezien dat wij wat meer begeleiding hadden gekregen. De tweede keer zijn wij wel prima geholpen.

Wat betreft de gravering in de ring is ons ook verkeerd geïnformeerd terwijl ik vroeg of wat wij wilde zeker kon. Daarna hebben wij dus tegen onze wil de gravering moeten aanpassen.

We zijn erg vriendelijk geholpen door de medewerker. De ringen waren wel wat prijzig, maar dat heb je natuurlijk zelf in de hand, misschien hadden wij wel dure wensen ;-)

De service was in ieder geval erg goed, de medewerkers waren vakbekwaam en al met al een zeer tevreden gevoel bij deze zaak. De ringen zijn prachtig geworden!

Netjes behandeld tijd voor je nette levering

Goed geholpen met kiezen van de ringen en de aflevering was volgens afspraak en keurig verzorgd. Enige kanttekening is de prijs. Sowieso is het niet bepaald goedkoop, maar belangrijker is dat dit op de site lastig is te achterhalen. Je moet echt heel goed kijken om een redelijke indicatie van de prijs te krijgen.

Al met al tevreden met deze winkel.

Wij werden echt super goed geholpen door een leuke meid. Wij hadden mooie ringen uitgekozen die ver boven ons budget lagen dn ze heeft ze zo gemaakt dat het veel beter werd de prijs. Ze nam de tijd rn voelde ons zeer op ons gemak en speciaal.
Weet helaas even niet hoe de heet maar deed het zeer professioneel.

We hebben de ringen gehaald en ook toen werden we niet snel weggekeken. Netjes zitten en uitleg gekregen.

Aldus, wij zijn tevreden klanten! Nu wachten op 5 september dat we ze om mogen.
***

Super, veel keuze, en er was genoeg
Tijd en kennis van de verkoper

wij zijn uitstekend geholpen door Marleen Budak. Heel waardevol advies. Dit hadden wij gemist als we een online bestelling geplaatst hadden.

Wij zijn zeer goed geholpen bij 123gold door de eigenaar zelf. Nam zeker de tijd voor ons, na 5 min hadden we onze trouwringen al gevonden en zijn we deze helemaal gaan maken naar onze wensen.
Bij het afhalen van de ringen werden we zeer warm ontvangen en kwamen ook de eigenaar en degene die geholpen had met de verlovingsring ethousiast naar ons toe om onze ringen te bewonderen. Hierdoor kregen we een heel fijn gevoel. We zouden deze winkel zeker aanraden voor trouwringen en verlovingsringen!!

Jullie hebben een mooi filiaal met genoeg voorbeelden van hoe je eigen ontwerp er ongeveer uit komt te zien. Op deze manier wordt het echt tastbaar. Best fijn als je iets besteld voor een groot bedrag. Vriendelijk personeel en een goede afhandeling.! Alleen jammer dat er maar 1 filiaal in Nederland zit, voor ons ruim 1:30 rijden.

Prima service, snelle levering. Wel erg commercieel ingesteld vwb materiaaladvies. Erg sturend op palladium terwijl keuze viel op goud. Marge-verhaal?

Prima en mooi uitgevoerd

Wij zijn uitstekend geholpen!

Professionele advisering bij de keuzes voor de aanschaf van twee ringen. Wat je op internet zelf moet uitzoeken leggen zij in alle rust aan je uit. Ze nemen de tijd voor je en voor je beslissing.

Na een kennis makings gesprek en het opmaken van de offerte hebben we besloten een afspraak te maken, tijdens deze afspraak hebben we de bestelling definitief gemaakt, toen werd ons verteld dat er een aanbetaling gedaan dienden te worden. Hier hadden we niet op gerekend, het had prettig geweest als we dat tijdens het eerste gesprek hadden geweten. Niet dat we dan niet terug waren gekomen, maar dan hadden we er rekening mee kunnen houden aangezien het om een behoorlijk bedrag ging, 50% van de aankoopwaarde.

Mooie en verzorgde showroom, fijn geholpen, bestelling netjes op tijd geleverd.

Goede service en mooie ringen.

Een locatie in de buurt van Amersfoort zou fijn zijn ;)

Uitstekend geadviseerd! Prima service

Bestelling is goed afgehandeld. Goede producten en snelle levertijd. Enige puntje was dat bij het ontwerpen van de ring niet naar ons budget is gevraagd.

De service is goed, heel vriendelijk, enthousiast personeel die erg hun best doen om je te helpen en niet schromen een goedkopere oplossing aan te bieden, wat alleen maar siert.
Verder is de website heel simpel en handig te gebruiken en hebben ze een aanbod waar je U tegen zegt.
Ook het feit dat je makkelijk en eenvoudig je eigen ringen kunt ontwerpen/aanpassen is een compliment waard.

het enige wat ik dan jammer vind is dat je duidelijke ontwerpen afspreekt en 6 weken later alsnog een fout ontwerp in je handen krijgt... maar ja, geen tijd om te corrigeren, dus we doen het er maar mee.

zeer nette ringen en goede levering vriendelijk te woord gestaan en geholpen in de winkel.

Service was top. Diversen keren teruggewenst en altijd vriendelijk geholpen. Van A - Z een aanrader om hier je trouwring te kopen.

Mooie vestiging in Rotterdam. Chique winkel. Leuk en speciaal om samen bij jullie trouwringen uit te zoeken.

Eigenlijk geen verbetering. Netjes en deskundig geholpen. Duidelijke uitleg en overal een antwoord op.

We zijn vriendelijk en zeer professioneel geholpen

De trouw ringen zijn prachtig! !

Perfecte service en kwaliteits-prijs verhouding, Levering is ook erg snel in vergelijking met andere juweliers. De website zit erg goed in elkaar en is overzichtelijk. Vanachter je PC kun je al een goede keuze maken, top! Het assortiment is erg groot en de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook op zondag open dus een echte aanrader!!

Prima service, duidelijk, veel mogelijkheden. Mooie winkel en aardig personeel met kennis.
De ringen zien er schitterend uit en over kwaliteit kunnen we later spreken. Tot nu toe een aanrader!


Ik zou graag wel zien dat de parkeermogelijkheden wat ruimer zijn of dat 123Gold plekken heeft waar je kan parkeren.We zijn heel erg tevreden over de afhandeling en de kennis en kunde van het personeel.

Hele mooie winkel, vriendelijk,leuk en professioneel personeel.

Wij zijn zeer tevreden hoe wij in de winkel zijn geholpen en hoe wij telefonisch te woord zijn gestaan. Service en klantvriendelijkheid is perfect!
Wij zullen zeker mensen aanraden om naar jkue toe te gaan!

Netjes en beleefd personeel en de winkel ziet er fraai uit

Mijn vriendin had zich al goed georiënteerd van te voren. Jullie spelen daar heel goed op in:
Iedereen in jullie zaak was bij binnenkomst bezig. Toch komt er iemand naar je toe en vraagt wat je wil en vraagt je alvast even rond te kijken en ringen te onthouden die je mooi vindt.
Daarna uitgenodigd aan tafel met de ringen die we mooi vonden, alternatieven erbij en een kop koffie/thee.
Goed advies, veel keuze vwb diamanten enz enz.
Binnen een uur a anderhalf uur hadden we de ringen die we wilden...

heel tevreden

Prima service. Zeer blij met de mooie trouwringen.

Zeer klantvriendelijk en goed geholpen

Zeer nette uitstraling. Strakke regeling van alle processen. Netheid medewerkers ook top.

Ik ben tevreden over de manier waarop wij zijn geholpen.

zeer goed geholpen en ringen mooi op tijd gekomen.

Netjes geholpen en helemaal tevreden.@

goed,netjes en duidelijk geholpen

na een eerste online zoektocht waarin onze keuze op hoofdlijnen gemaakt was de winkel ingestapt en daar onze aanvankelijke keuze kunnen specificeren met behulp van een kundige medewerker.
Hoewel het druk was in de winkel werd gelukkig alle tijd genomen om ons te begeleiden in het maken van de, voor ons, juiste keuze.
Het resultaat is er naar. Bijzonder tevreden over het resultaat dat sneller dan verwacht afgehaald kon worden.

Zeer correct en vriendelijk gehoplen.

Heel goed geholpen

Is allemaal prima gegaan. Geen op- of aanmerkingen.

Fijn dat we leenringen mochten gebruiken, want we kwamen pas een week voor de trouwdatum bij jullie voor de ringen.

Ontvangst in de winkel was prima. Service en hulp bij het uitzoeken van de ringen ook. Geen verbeterpunten.

Goede sfeer, vriendelijk verkopers. Nemen, ondanks de drukte in de winkel, goed de tijd.

Verbeterpunt; 123 gold komt wat 'goedkoop' over.
Laat in de PR dit iets meer achterwege en breng Steinberg iets meer naar voren

Prima geholpen

Vriendelijk personeel, groot assortiment, snelle levering na bestelling.

Duidelijk en overzichtelijk
Snelle levering van de bestelling
Ben zeer tevreden

Goed geholpen!

mooie winkel en vriendelijk personeel

Een ongelofelijk mooie en nette zaak.
Ondanks de drukte (in het weekend) word je goed geholpen en heb je niet het idee dat je moet opschieten.
Personeel is uiterst vriendelijk
Bestellingen zijn prima afgehandeld en geleverd op de juiste datum.

1 klein minpuntje is wel dat het personeel niet goed in de gaten heeft welke klant er aan de beurt is als er een plekje aan tafel vrij komt.
Hierdoor kan het zijn dat je nog langer moet wachten.
Maar nogmaals dit kan zeker ook komen door de drukte.

Tip: Maak een afspraak !!

Een hele mooie winkel met een ruime keuze. We werden heel goed geholpen. Er werd goed gekeken naar wat onze wensen waren. We vonden het heel leuk een flesje champagne te ontvangen en onze ringen waren mooi ingepakt. Kortom, we zijn heel tevreden en erg blij met hoe onze trouwringen geworden zijn. Wij raden andere verloofden dan ook jullie aan!

We zijn heel goed geholpen in de winkel!
Mochten eerst zelf rustig rond kijken voor er iemand
op je af stormt. Heel goed geholpen door een vriendelijke medewerker die onze wensen heel goed
in kaart kon brengen. Was ook erg eerlijk over wat
beter was en wat niet, gaf ook duidelijk aan dat er aan
sommige dingen een prijskaartje hing en kon dan ook
goed laten zien wat de prijs en het verschil in de
ring werd. Wij zijn erg tevreden en ook met ophalen echt
super service!!

super goed professionel en vriendelijk geholpen!
ook de afhandeling was top!

Goede ontvangst bij de eerste keer maar ook bij het ophalen, het was druk, toen kregen we een muntje om koffie te gaan drinken.

We konden op de laatste dag van de kortingsactie nog terecht. Ondanks dat het heel druk was werd er uitgebreid de tijd voor ons genomen.
Deze prijs kwaliteit verhouding ben ik nog niet eerder tegengekomen.

Goede service in de winkel. Op website lijkt voor een voordeliger bedrag de aanschaf gedaan te kunnen worden. Echter in de winkel krijg je service en kwaliteitsinformatie. De dikte van de ringen op de website staat vaak geen garantie voor langdurig gebruik. Ons advies, loop de winkel binnen en bestel niet online. De service is het waard, wij willen kwaliteit voor ons geld.

heel overzichtelijk, heel veel keuze's , heel klantgericht en je krijgt genoeg informatie over het product. heel vriendelijk en ook het afleveren van de ringen was perfect. echt top.

Top service, mooie ringen!

Prima service, ook als je niet voor de duurste en/of meest exclusieve ringen gaat.

vriendelijk en netjes en word er goed geholpen
en nemen de tijd dus alleen maar goed

Wij zijn vriendelijk te woord gestaan en goed geadviseerd

Bestelling van ringen ging heel goed. Erg plezierig geholpen zowel bij bestellen als ophalen. Helaas bleek één van de ringen niet helemaal goed te passen. Bij afspraak om ring eventueel te laten vermaken niet erg vriendelijk geholpen. Ik vind vermaakkosten van €40 erg hoog, aangezien ik in een jaar tijd 3 ringen bij *** heb gekocht.

Wij zijn zeer tevreden over de deskundige en uitgebreide uitleg van de verkoper, Joost van Nieuwamerongen, in de winkel. Samen hebben een ring samengesteld die helemaal naar ons zin is! We hebben een aantal dagen later de tekst nog veranderd in de ring en ook dat is telefonisch helemaal in orde gekomen.
Waar wij echter niet tevreden over zijn is de mail die wij hebben ontvangen toen de ringen binnen waren bij 123gold. Dit was een mail (die ook aanmaning betaling wordt genoemd)waarin stond dat we nog steeds het resterende bedrag niet hadden betaald en werden aangemaand om dit zsm te doen omdat anders de levering later plaats zou vinden. Het werd er neergezet alsof we wanbetalers waren terwijl de afspraak was dat we een mail zouden krijgen als de ringen binnen waren. Na een telefoontje bleek dat dit de desbetreffende mail was maar de toon daarin mag stukken vriendelijker en staat in schril contrast met de vriendelijkheid in de winkel.
Wij begrijpen dat er mensen zijn die te laat betalen maar dan stuur je zo'n mail pas nadat je op een fatsoenlijke en vriendelijke manier hebt laten weten dat de ringen zijn gearriveerd.
De bestelling is op zich netjes op tijd afgehandeld alleen moet degene die daar over gaat beter lezen hóe de afhandeling is afgesproken, het zijn kleine dingen die net het verschil maken en nogmaals zeggen we, het is in schril contrast met de deskundigheid en vriendelijkheid in de winkel en dat is jammer want we zijn zeer tevreden over 123gold!!

Goede service en vriendelijk personeel wat ons heeft geholpen bij het uitzoeken van onze trouwringen.

Perfect geholpen en een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Complimenten !

Vriendelijke medewerkers die een gezellige sfeer weten te brengen, en er zijn voldoende materialen en voorbeelden aanwezig voor een juiste indruk. Kleine tip alleen, niet iedereen kan veel of wil veel uitgeven. Ook die mensen verdienen 100% inzet.

Klantvriendelijk (***)
Vakkennis

Wij zijn zeer tevreden over de ringen en de service. We zijn snel en deskundig geholpen en de ringen bevallen goed.

Prima bedrijf, niet altijd goede communicatie tussen medewerkers waardoor je soms lang moet wachten.
Medewerkers zijn goed opgeleid in het verkopen van dure ringen en wat mij betreft iets te vasthoudend in deze doelstelling. Ik ben wel tevreden.

Goed bedrijf erg tevreden en erg goed geholpen.. Alle tijd wordt er voor je genomen! Alles is mogelijk wat je wilt.. Zeker een aanrader en heel veel keuze!

Zeer tevreden en snelle afhandeling.

Vanaf het begin met het bestellen tot het ophalen van de ringen is de service zeer goed. Je wordt compleet geholpen van begin tot einde. Er is een zeer goede focus op de klant.

Goed geregeld, professioneel. Voor de klant duidelijk waar hij/zij aan toe is.
Slim: als naam in communicatie 123gold gebruiken (dat onthoudt iedereen), maar als klant naar buiten lopen met een tasje van Steinberg (dat klinkt wat luxer).

Wij hebben een erg goede ervaring gehad bij 123Gold; dit had niet in de minste mate te maken met de goede hulp die wij kregen van Marani.

We hebben onze ringen met haar hulp geheel naar onze wensen kunnen maken, waarbij ze veel kennis van zaken had (en we erg hebben gelachen). De ringen hebben we inmiddels opgehaald en deze zijn exact geworden zoals we deze wilden; inclusief een inscriptie in ons eigen handschrift (nee niet de datum, dat kan écht niet meer...).

Conclusie: wij zijn helemaal tevreden!

Goede service. Kennis van zaken! Een mooi eindproduct!

Goede begeleiding en oneindig veel keus. Vriendelijke verkopers. Top!

Goede service

Bestelling is precies afgehandeld zoals besproken. Geen nare verrassingen achteraf en prima service. Zeer klantvriendelijk personeel.

Zeer tevreden, proffesioneel, servicegericht en vooral persoonlijk!

We werden keurig geholpen, alles werd netjes uitgelegd. Heel goed, heel flexibel, heel duidelijk. De medewerkster nam de tijd om ons te helpen.
Eén verrassing: bij de gravering zat ook het logo van het bedrijf. Dat was ons niet verteld. Geeft niet heel erg, maar is wel een beetje jammer dat het niet gewoon gelijk was gezegd.

Zeer goed.

Super geholpen met een hele mooie verlovingsring en onze trouwringen!

Klein puntje van kritiek; bij het bestellen van de verlovingsring gekozen voor platina en de indruk gekregen dat de platina trouwringen in het budget van ons zouden vallen. Helaas bleek dat toch ruim het dubbele te worden. Wel goed opgepakt en we hebben ons budget bijgesteld.

Uiteindelijk zelf een hele mooie ringen kunnen ontwerpen (combinatie van ringen).

Puntje van aandacht is zorgen dat leverancier leveringsdatum strak nakomt. Dat voorkomt teleurstelling.

Verder absoluut een aanrader. Vak bekwaam en goede prijs/kwaliteit.

Wij waren bij aankoop blij met onze keus bij 123 gold. De service was vriendelijk en de afspraken duidelijk. Bij levering van onze trouwringen was 1 ring echter te groot en deze moest dus vermaakt worden. Aan de telefoon werd niets gemeld over eventuele kosten hiervoor en wij namen dan ook aan dat het bij de service inbegrepen was. Bij aankomst in de winkel bleek dit niet zo en werden we sowieso niet vriendelijk te woord gestaan. Hoewel onze trouwringen prachtig zijn en we daar niets anders dan positief over kunnen zijn, vonden we het dus wel jammer dat de service en vriendelijkheid tot aan het binnenhalen van de klant lijkt te zijn. Hierna is er niks meer van terug te vinden. Jammer.

Zeer net bedrijf, werden vriendelijk ontvangen en goed geholpen. Alle keuzes worden toegelicht en er word uitgebreid de tijd voor je genomen.

een goede hulp bij het uitzoeken van de mooiste ringen
ik raad het mensen ook aan om bij 123 gold te gaan kijken voor ringen!

De ringen waren precies naar wens, we zijn goed geadviseerd en de bestelling was zelfs voor de vastgestelde datum al beschikbaar.

Wat een fantastische service. Omdat we er de eerste keer niet uit kwamen, zijn we thuisk de site nog eens gaan kijken. Toen we weer langs kwamen zijn we fantastisch geholpen en hebben we de trouwringen gevonden die we graag de rest van ons leven om willen.

Tijdens onze aankoop zijn we zeer goed geholpen door een medewerker in Rotterdam (Hava). Het ophalen was daarentegen minder hartelijk. In onze ogen kan dit wel met meer belangstelling en interesse. We zijn tot nu toe zeer tevreden over onze ringen. Ze beschadigen wel sneller dan we hadden gehoopt (we hebben beide een matte ring) en zouden het persoonlijk op prijs stellen wanneer je een keer in de zoveel tijd (tegen een vergoeding) terug kunt komen naar de winkel om de ringen opnieuw op te poetsen. Wat ons betreft kan er dus veel gewonnen worden in de 'aftersales'.

Goed geholpen. Heel vriendelijk. Veel keuze.

Een zeer mooie winkel met uitgebreide keus. Je wordt geholpen door zeer professionele mensen, die je echt adviseren en weten waar ze het over hebben. Wij hebben onze trouwringen hier gekocht en zijn heel blij met het resultaat en waren aangenaam verrast door de goede service en vriendelijkheid.

Prima geholpen. Ook toen bleek dat de oplevering niet helemaal was zoals besteld, maar dat werd meteen verholpen en kwam eigenlijk nog beter uit.

Duidelijk concept, goede operationele uitvoering, goede kwaliteit van personeel en ringen.

Zeer vriendelijk en kundig personeel. Daarnaast een overvloed aan keuzes en mogelijkheden.

Netjes, geordend, professioneel

Ondanks drukte goeie oplossing met kopje koffiebon bij de poffertjes tent. Verder goeie service en je voelt je serieus genomen. Mooie kwaliteit ringen voor aantrekkelijke prijs.

Goed advies en uitleg. Ook naderhand goede service

Het is een mooie winkel en je krijgt de gelegenheid om rustig om je heen te kijken. Je kunt rustig kijken of er iets tussen zit wat je mooi vind en als het er niet helemaal tussenzit kun je vast wel iets erop bedenken want je kunt de kleuren en diktes aanpassen hoe jij het zelf wilt. Ook kun je zelf bepalen hoeveel karaats goud de ring moet worden en hoe sterk je 'm wil hebben. Het nadeel vinden wij dat je als je iets anders wilt hebben dan je in de winkel hebt zien liggen moet je dit vanaf een computerscherm kiezen. Het zou fijner zijn als je de ring in je handen zou kunnen hebben!

Erg goede service. Juiste behandeling. Keken goed naar onze wensen en dachten mee

Wij konden heerlijk op ons gemakje de mooiste verlovingsringen uitzoeken!

Zeer goed geholpen!.Nemen echt de tijd voor je. Heel veel keuze. Alles kun je aanpassen. Ringen waren ruim optijd klaar.

Prettig ontvangst en er wordt goed de tijd genomen door de verkoper/verkoopster om de perfecte ringen te zoeken. Tijdens het gesprek word je niks opgedrongen en kan je je eigen keuzen maken.

Enig minpuntje was de miscommunicatie inzake de levertijd, hadden gevraagd of het een maandje eerder geleverd kon worden, was geen probleem. Uiteindelijk bleek dit niet geregistreerd te zijn en waren ze wel op tijd, maar niet op de door ons gevraagde datum.

Prettige medewerkers, uitstekende voorlichting, goede prijs/kwaliteitsverhouding en vlotte levering

vriendelijke ontvangst, prima service, aandacht voor wensen van de klant

Winkel heeft chique uitstraling. Personeel is professioneel en zeer klantvriendelijk tot op detailniveau.
Wij zijn zeer tevreden over de behandeling. Je voelt je een echte klant.

Verbeterpunt: mogelijk iets doen aan een bijdrage in de parkeerkosten.

Goed en netjes geholpen. Erg fijn, we waren er snel uit. De ringen waren ook sneller klaar dan verwacht.

Ik vind de ruime keuze aan trouwringen fantastisch en het computerprogramma waarmee in enkele seconden op maat gemaakte ringen mee gemaakt worden ook geweldig.
Het resultaat is ook erg mooi.

De reclame op de radio heeft ervoor gezorgd dat we jullie hebben gevonden. Echter gaf de reclame mij de indruk dat jullie een grote en goedkope outlet zijn zonder service (dit was mijn gevoel erbij). Gelukkig is het tegendeel waar en ziet de winkel er heel modern en mooi uit en zijn jullie erg servicegericht.

De ringen zijn snel geleverd en zijn mooi, dus over het geheel genomen zijn wij positief. Ook echt een mooie zaak met een nette uitstraling. Twee echte minpunten:
1. Wij hadden een afspraak gemaakt op zondag. We werden netjes ontvangen, maar moesten nog even wachten. Na drie kwartier en meerdere stellen die zonder afspraak binnen kwamen en wel direct geholpen werden, waren wij er behoorlijk klaar mee. Als wij niet van ver waren gekomen, waren wij absoluut al eerder weggegaan. Uiteindelijk werden we goed geholpen en vonden we onze ringen.
2. €100 voor het graveren van een datum in twee ringen.... Achteraf echt belachelijk, want dit hoort service te zijn. Er werd op dat moment niet gezegd wat de kosten hiervan waren, dus het overviel ons een beetje. Hier had ik naderhand toch een wat vervelende nasmaak van.

Wij zij heel tevreden over de winkel en personeel . En over de algehele service

Vriendelijke service en duidelijke uitleg mogelijkheden. Geen verrassingen achteraf. Leuke attentie na het bestellen en ook het eindresultaat is naar wens.

Wij vinden dat alles perfect afgehandeld werd en wij zijn zeer tevreden met jullie service.
Bedankt ***

Bij het uitzoeken van de ringen werden we op een nette manier rondgeleid. Tijdens het verder samenstellen van onze trouwringen kregen we heldere uitleg en goede tips. We kregen de ruimte om samen nog even over de ringen te praten zonder dat daar een medewerker bij zat. Dit vonden wij erg fijn. Zowel bij het uitzoeken, samenstellen en ophalen van de ringen zijn we zeer klantvriendelijk geholpen.

Ben zeer tevreden over de dienstverlening.

Goed geholpen. Levering op tijd

Fijne winkel, prettige hulp en goede prijs

We werden vriendelijk geholpen, hadden alle tijd voor ons. Werd duidelijk uitgelegd. Bij het afhalen na een aantal maanden, bleek er een fout te zijn met de gravering. Ook dat is netjes hersteld en de ring naar ons verzonden. Dat was wel even spannend, maar hij is er en op tijd!

zeer tevreden! zeer vriendelijk personeel. Ze nemen echt de tijd voor je. Een zeer groot assortiment!

Snelle service, netjes alles doorgenomen en afgehandeld.

Aardig klantvriendelijk en behulpzaam personeel

Erg netjes geholpen. Vriendelijk personeel. Veel keuze. Fijne openingstijdens zodat wij uit Den Bosch ook naar 123 Gold kunnen komen. Ringen zijn erg mooi, goede service. Over 3 weken mogen we ze eindelijk gaan dragen.
Heel erg bedankt! Ik zou 123 Gold bij vrienden/familie zeker adviseren.

goede service, mooie ringen.

Makkelijk te bereiken, erg mooie, goed ingerichte winkel. Erg vriendelijk personeel, je merkt dat ze er verstand van hebben.
Keuze is erg ruim. Heel fijn dat alles, maar dan ook alles mogelijk is. Je maakt in principe je eigen ring.
Na bestelling is de communicatie helder en duidelijk.

Wij waren al met al super tevreden en kunnen 123gold voor iedereen aanraden!!

De service bij 123gold is super. Lekker op je gemak en totaal niet het gevoel dat er wordt gehaast. Ook helemaal geen goedkoop gevoel die wel gegeven word door andere juweliers/aanbieders. Alles voelt professioneel en duur terwijl je voor een heel mooi bedrag, hele mooie ringen kunt kopen. Zeker aan te raden!!

bestelling werd snel afgehandeld

Snelle en goede afhandeling. Zeeer vriendelijk allemaal, zou het iedereen aanraden om hiernaartoe te gaan. Uitgebreide keus aan ringen en alles is mogelijk

Vriendelijke, duidelijke en vakkundige verkopers. Krijgt er een goed gevoel van om er te zijn, we werden de tweede keer dat we langs kwamen gelijk herkend door de verkoopster die ons de eerste keer hielp. Zijn goed geholpen en de ringen zijn écht de ringen van onze dromen!

Deskundige hulp, ruime keuze (exemplaren ook aanwezig) en levering sneller dan afgesproken.

Bij binnenkomst correct ontvangen, waarna wij een super enthousiaste verkoopster toegewezen kregen. Zij had nam voor ons alle tijd en luisterde goed naar onze wensen. De ringen zijn inmiddels twee weken eerder dan afgesproken door ons afgehaald. Ringen waren nog mooier dan we ons hadden voorgesteld.

Bij binnenkomst wordt je vriendelijk ontvangen. Ondanks het feit dat wij zonder afspraak binnen liepen werden we zeer snel en vriendelijk geholpen. Ook de levering ging zeer voorspoedig. Het aanbod is heel groot, wat er wel voor kan zorgen dat je de ring die je zoekt net over het hoofd ziet.

Goede fijne service. Nette ontvangst, gewoon helemaal prima

Goede service!

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.
Je krijgt netjes per mail bericht dat de ringen binnen zijn en afgehaald kan worden.
Zo hebben wij geen stress om het in de gaten te houden

Prima geholpen! Heel veel keuzes en scherp geprijsd.
We konden zelfs al eerder onze ringen ophalen dan de afspraak was. Helemaal top.

We zijn goed en uitgebreid geholpen. Er werd veel aandacht aan ons besteed, al onze vragen werden geduldig beantwoord en we vonden het speciaal dat we champagne mee naar huis kregen.
We zijn erg tevreden met onze ringen.
De service bij het afhalen van de ringen zou nog wat verbeterd kunnen worden: hier werd weinig tot geen aandacht aan besteed en dat was wel jammer.

Voor ons was de service erg goed. Dit omdat wij en budget voorhadden onze ringen. Hier werd heel goed rekening mee gehouden. Bij het afhalen van de ringen werd ook alles zeer duidelijk uitgelegd.

Zeer tevreden. We werden goed geholpen bij de keuze van de ringen met goede adviezen en uitleg. Ook de levering was volgens afspraak en op tijd en de ringen zijn prachtig! Erg vriendelijk en behulpzaam personeel.

Wij zijn zeer tevreden!

Na de wat foute reclame zijn wij ook langs 123gold gegaan. Maar daar super opgevangen en echt mooi ons eigen disign kunnen maken.

Alle mogelijkheden en keuzes zijn ons geboden en we zijn er zeer tevreden mee hoe hij in het echt eruit ziet.

Persoonlijk, geduldig, professioneel, veel keuzes en mogelijkheden

Leuk dat je zelf ringen kan ontwerpen. De ringen zelf zien er erg mooi uit, kan niets anders zeggen.
Bij de maatbepaling was er geen tussenmaat beschikbaar. Deze heb ik wel besteld, aangezien de ene aan de kleine en de andere aan de grote kant was. Uiteindelijk viel de ring toch te klein uit. Dit heb ik bij een andere juwelier kosteloos laten oplossen. In de winkel van 123gold gaven ze aan dat het wel kon, maar dat hier kosten aan zitten. Dat vond ik wel jammer.

We hebben een afspraak gemaakt in Rotterdam. Hier werden we zeer goed en vriendelijk geholpen door de eigenaar en hebben daar door de vele ontwerpmogelijkheden de perfecte ringen gevonden die we beiden mooi vinden. Ze namen alle tijd voor ons. Een afspraak maken is wel een aanrader, gezien de drukte tijdens de dag waarop wij een afspraak hadden.

Wij zijn van binnenkomst tot verlaten van de winkel behandeld als koning!
Fantastische service, erg vriendelijk en alles is tot in detail goed geregeld!
Een aanrader voor iedereen!

Ik vind uw bedrijf zakelijk. Alles keurig verzorgd en snel en netjes afgehandeld. Prijs/kwaliteitverhouding is prima.

Een absolute aanrader! Een top bedrijf!
Er word ruim de tijd genomen om alles aan te passen naar eigen wens!
Perfecte afhandeling van de bestelling!
Zeer tevreden over onze prachtige trouwringen!

Wij zijn zeer tevreden over 123 Gold, Ook werden wij erg goed geholpen, Alleen lijkt het ons fijn bij terugkomst (als de ringen moeten vermaakt worden) dat we de zelfde adviseur krijgen.

erg fijn geholpen! ons budget was niet zo giga groot maar doordat je zelf alles kon aanpassen (ik zelf door mijn werk de ring niet kan dragen dus die kon wat dunner) werd t voor ons haalbaar! iets boor de afgesproken tijd waren ze er en we zijn er erg blij mee!!

U was erg behulpzaam en dacht goed mee.

Mooie winkel, goede service, duidelijke uitleg.

Ik ben zeer tevreden over 123gold.nl!

prachtig zijn ze geworden we zijn super blij er mee...
nu nog precies een maand en dan kunnen we ze echt omdoen....
helemaal happy en natuurlijk de uitstekende service van 123 gold

We zijn zeer goed geholpen. En zouden hier zeker nog een keer heen gaan als we nieuwe ringen willen of onze vriendien aan raden!

Mooie strakke ingerichte winkel , zelfs toen het bijzonder druk was in de winkel werd er tijd genomen om rustig samen te zitten en de ringen voor onze bruiloft uit te zoeken. De goede prijs en configurator boden een makkelijke keuzen boven de rest van de juweliers die we bezocht hadden.

Snelle en duidelijke service. Erg goed geholpen bij het uitkiezen van onze trouwringen. Wij adviseren vrienden die ook gaan trouwen naar jullie te gaan.

We werden zeer vriendelijk geholpen en goed geinformeerd over onze opties tijdens het ontwerpen van de ringen. Er werd met ons meegedacht en we zijn erg blij met het eindresultaat.

Vriendelijk personeel, goede uitleg en er werd de tijd voor ons genomen. Prachtige trouwringen helemaal naar onze smaak.

123Gold heeft een persoonlijke benadering. Met deskundigheid en enthousiasme zijn onze wensen geïnventariseerd en zijn we tot het eindproduct gekomen. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Kwaliteit voor een scherpe prijs. Een absolute aanrader!

Geweldig geholpen bij 123Gold. Prima service en allemaal heel duidelijk hoe het proces verloopt.

Gratis parkeervoorzieninging voor klanten zou mooi zijn, dat dit van de prijs afgaat bijvoorbeeld nadat iemand een bestelling heeft gedaan.

Prima bedrijf, de bestelling is precies zoals afgesproken afgehandeld. Wij zijn tevreden.

Groot aanbod, zorgvuldige afhandeling, wat gladjes personeel.

Het is een mooie, nette, ruime winkel. Wij zijn heel goed geholpen. Onze jassen werden netjes aan gepakt. Daarna hadden we de tijd om 6 paar ringen uit te zoeken, waarna me met een medewerkster aan de slag gingen. Alle vragen werden goed en duidelijk beantwoord. We zijn super tevreden.

Klantvriendelijk. Levering volgens afspraak en product zoals verwacht:)

netjes geholpen perfecte service, hoop natuurlijk dat ik niet nog een keer zaken met jullie hoef te doen ;-P

Wij zijn ontzettend goed en lief geholpen zou er zo weer heen gaan .
Zal ook aan iedereen die aan trouwen denkt dit zeker aanraden.

***

Netejes en beleefd geholpen in de winkel. Helaas was 123 vergeten te ellen toen de ringen binnen waren, zelf achteraan moeten gaan. Verder prima!

goed geinformeerd en veel verstand van zaken door het personeel. afhandeling was ook zeer netjes en de zaak zag er prima en schoon uit.

geen verbeterpunten

Keurige en kundige medewerkers, we hebben ringen gekocht voor onze bruiloft en er was niet veel tijd, maar ze hebben alles keurig op tijd aangeleverd.

Snelle service, zeer vriendelijk
Je wordt meteen geholpen als je de winkel binnengaat, duidelijk advies.

Vriendelijk en goed geholpen. In de winkel hangt een gezellige sfeer.

Top!

Ruime keus en goed geholpen bij het uitzoeken. Ringen zijn precies geworden zoals vooraf voor ogen hadden. Het enige minpunt vind ik dat de verkoopster die ons leuk geholpen heeft bij het uitzoeken ons niet geholpen heeft bij het ophalen. Kregen een e-mail ringen zijn klaar en kunnen opgehaald worden. Wij hadden het leuker gevonden (en misschien de verkoopster ook wel) als we door dezelfde persoon waren geholpen.

De winkel heeft een chique uitstraling en de service is goed! De bestelling was keurig op tijd!

Goede site met volledige info. Klasse service in de winkel. Vriendelijk personeel. Ruime keuze en zeer goede product/prijs verhouding. Snelle/goede levering. Correcte afhandeling van betaling en rekeningoverzichten. De naam Steinberg doet de deze meer eer aan dan 123gold.In ieder geval zeer aan te bevelen.

Zeer prettig zaken gedaan! Een ruim aanbod, en kundige advisering. Aanrader!

Gast vriendelijk, behulpzaam, meedenkend, kwaliteit en betaalbaar.

Netjes geholpen, goede service, keurig op tijd geleverd en enorm veel keuze. Top!

goed geholpen met het uitzoeken van de ring.
Het advies was goed. Ze had veel verstand van zaken

Goede medewerking. Jullie kennen de zaakjes. Wij gaan toch met duurdere ringen weg dan gepland. Maar daarom zijn ze echt prachtig.

Zeer professionele service
Erg uitgebreid assortiment
Relatief snelle levering

We hadden een afspraak gemaakt en toen zijn we goed geholpen en geadviseerd met het uitzoeken van onze trouwringen.

leuke manier van verkoop! tis gewoon gezellig. en men denkt ook echt met je mee wat jij mooi denkt te vinden! onze ringen zijn echt prachtig geworden!!!

een hele mooi winkel, gastrvij en vriendelijk ontvangst, zeer goed verzorgt, professioneel

Wij zijn erg tevreden!!!!!

Goede service. Uitgebreid aanbod en prachtig resultaat

Heel snel en mooie ringen. Relatief goedkoop. Nette service.

Top geregeld

Wij waren onder de indruk van e prachtige winkel, de zeer uitgebreide collectie en keuzemogelijkheden en de vriendelijke service.

Prima bestelling. Voelde me op me gemak tijdens de samenstelling vd ringen. Kosten waren eerst wel wat onduidelijk. Achteraf wat aan de dure kant. Wel zeker waar voor mijn geld!

Complimenten voor de ruime keuze en mogelijkheden om de ring naar eigen wens aan te passen.
Super geholpen en duidelijk alles uitgelegd, toen ik de ringen kwam halen herkende de verkoopster mij zelfs, erg leuk!

Heel goede service, advies en keurig geholpen!

Goede en fijne persoonlijke ontvangst in de winkel.
Personeel denkt goed mee.
Bestelling werd uiteindelijk goed afgehandeld. Heren ring werd in eerste instantie 9 maten te groot geleverd maar binnen een week was dit al aangepast.

Bij ons eerste bezoek zijn we bijzonder goed geadviseerd naar onze keus n.l trouwringen.Via het scherm konden we onze wens zelf samen stellen en daar zijn prachtige ringen van gemaakt .Na berichtje wat we kregen konden we onze ringen komen afhalen.We waren echt verrast ze waren nog mooier als dat we verwacht hadden.We hebben de ringen een mooie luxe verpakking meegekregen en we hebben content de zaak verlaten.Onze dank voor de hele begeleiding .Hulde voor de dames doe ons geholpen hebben.!!!

Wij zijn erg netjes geholpen, de bestelling is goed verlopen. Kortom een tevreden klant

Wij zijn zeer goed geholpen. De medewerkers denken mee en we zijn uiteindelijk tot onze droomringen gekomen.

Klantvriendelijk, goede informatie zonder overdreven neiging naar extra verkoop, op maat. dus prima

We kwamen binnen in een zeer nette en professionele winkel! Dat is de eerste indruk!
We werden direct geholpen en het was ons ook meteen duidelijk wat de bedoeling was.
De dame die ons uiteindelijk verder heeft geholpen heeft het duidelijk en professioneel gedaan.
Toen wij de ringen na een aantal maanden op kwamen halen(zonder afspraak), wist deze dame onze namen nog, maar nog veel leuker was dat ze zelfs de namen van onze kinderen nog wist!
Betrokken en klantvriendelijk!! Top!

Goede en nette zaak. Goed en duidelijk geholpen. Wij hadden een klein budget en proberen je er niet overheen te laten gaan. Klantvriendelijk en goede sfeer. Je voelt je serieus geholpen en kleine details laten je speciaal voelen.
Weinig verbeter punten ! Persoonlijk vind ik het jammer dat hun logo in de ringen staan , maar verder alles mooi afgeleverd.

Top

Alles was prima in orde en goed geregeld. Service is goed en door aardige mensen.

Een goede service vriendelijk personeel en een heel prettige en fijne sfeer

goede service en aardige verkopers

Heel goed en vriendelijk geholpen. Er werd alle tijd voor ons genomen en jullie kwamen met mooie en goede ideeen. Dit heeft dan ook geresulteerd in hele mooie ringen waar we super blij mee zijn.
Snel geleverd!

Prachtige showroom, erg vriendelijk personeel en deskundig advies. Klant is echt koning hier. Ringen zijn volledig naar wens te ontwerpen. Onze ringen waren al snel klaar en waren helemaal zoals we wilden! Echt een aanrader!

Allereerst hebben we ons vooraf georiënteerd, echter kwam de verkoopster met goede adviezen die we ter hand hebben genomen. Adviezen op het gebied van materiaal, breedte en de hoogte. Daarnaast hebben ze bij 123gold ook alles op alles gezet om de ringen binnen anderhalve week te leveren. Service goed, Levering subliem!

Wij zijn uitstekend geholpen en dankzij de configurator konden we precies de ringen naar onze zin ontwerpen. Ze zien er prachtig uit! We kunnen niet wachten om de ringen aan familie en vrienden te laten zien op onze bruiloft. We hebben er wel 2 uur gezeten om dan tot onze beslissing te komen. Super bedankt voor de tijd die jullie erin gestoken hebben. Heel fijn! Het is goed afgehandeld. De ringen werden erg mooi ingepakt. Enthousiast en gezellig personeel!

Zeer mooie winkel, zeer correct en prettig personeel. Ruime sortering tegen een aantrekkelijke prijs. Parkeren voor de deur is lastig en kan tijdens marktdagen problematisch zijn. Afhalen van de bestelling is best een punt. Zeker omdat aangegeven wordt dat dit niet tijdens het weekend de bedoeling is. Er is slechts een zaak in Nederland dus voor een groot aantal mensen die van buiten Rotterdam komen zal dit een lastig punt zijn. Dit moet anders kunnen. Spotje komt wel erg vaak op de radio voorbij. De gehanteerde naam 123Gold.nl is ongetwijfeld een bewuste keuze maar komt bij mij wat shabby'' over en doet mij denken aan een louche goudopkoper. De naam Steinberg komt op mij persoonlijk veel degelijker over. Zeker omdat het om luxe artikelen gaat niet onbelangrijk. De gravering (d.m.v. een laser) valt mij tegen. Het is heel oppervlakkig. In mijn oude ring is dit indertijd met de hand gedaan en is heel veel duidelijker.

Zeer goede behandeling gehad. Op een nette en zorgvuldige manier behandeld en ontvangen door kundige verkopers. Zeker aan te bevelen!

Goede service en zeer klantvriendelijk. Het personeel denkt met je mee en heeft de kennis en ervaring op dit vakgebied. Wij zijn erg blij met onze trouwringen en ze waren nog mooier dan verwacht. Wij raden 123Gold zeker aan....

Erg goed.

Wij zijn zeer tevreden aan ons bezoek en zullen het zeker aanraden aan anderen. We zijn vriendelijk geholpen en goed voorgelicht. Wij zouden zo niet echt verbeteringen aan kunnen geven, erg keurig en professioneel allemaal.

wij zijn zeer goed geholpen. We waren naar het ringen centrum in Rotterdam. De medewerker was zeer vriendelijk en bood ons wat te drinken aan. We hebben onze trouw ringen samen met de medewerker ontworpen. We zijn zeer tevreden en de ringen kopen was een leuke beleving op zich.

We zijn zeer goed geholpen bij het ontwerpen van onze eigen ringen en alles is duidelijk uitgelegd.

enorm vriendelijk ontvangen,
supersnelle service.
Klant is hier werkelijk nog koning,alles kan, geen enkele vraag is teveel.

Wij zijn heel tevreden! Hebben eigenlijk geen minpunten! Zijn goed geholpen door de medewerkers en er wordt ruim tijd gemaakt!

Prima geholpen. Prima prijzen, vooral als je niet al te dure ringen wilt. Snelle service.

Een goede wenste qua keuze in ringsloten, echter de indruk die je qua prijs krijgt blijk niet overeen te komen met de werkelijkheid omdat er meer bij komt kijken in de praktijk. Wij zijn verder zeer tevreden over de behandeling in de winkel Door het personeel. Ook goed op de hoogte gehouden per mail over de bestelling. Enige verbetering zou wat mij betreft dus op de wenste kunnen Door niet de indruk te wekken dat alles heel goedkoop is, maar dat er meer bij komt kijken of duidelijker wordt gemaakt wat de verschillen zijn in maten, legeringen enz. Ook zou de kortingen waarmee wordt geadverteerd doorgevoerd moeten worden als men binnen een bepaalde termijn al een aankoop heeft gedaan, wij hadden de ringen eind november besteld en vanaf eind december werd er 10% korting gegeven en deze heb ik niet gekregen toen ik de ringen opgehaald heb en nog een groot deel moest afrekenen.

Ik vind jullie een professioneel bedrijf. Ik ben zeer tevreden. Ik kreeg netjes een mailtje dat mijn bestelling binnen was en opgehaald kon worden.
Op dit moment zie ik geen punten tot verbetering.
Ga vooral door met de reclames op de radio. Tijdens de eerste ronde vorig jaar heeft het ons naar jullie winkel getrokken. we wilde graag trouwringen kopen en zijn direct bij jullie geslaagd!
Zeer vriendelijk, meedenkend in de keuzes en toch vrij latend in onze eigen keuze.

We zijn keurig ontvangen en goed geholpen, precies wat je mag verwachten van een juwelier. Bestelling is geleverd op de afgesproken datum. We hadden nog geen datum, dus de inscriptie in de ring ontbrak nog. Dit konden we op een later moment als nog kosteloos laten inzetten.
Een minpuntje, bij 123Gold verkopen ze maar 1 merk. Neem niet weg dat je nog steeds ruim voldoende keus hebt.

Zeer goed. Professioneel, zeer vriendelijk. Kortom: een echte aanrader.

***
Den Haag

Wij waarderen de professionaliteit van het bedrijf. Mooie zaak, goed personeel en ze nemen de tijd voor je.
Complimenten voor *** en bedankt voor al de hulp.

Uitstekend georganiseerd en.. zeer mooie winkel!

Alles was prima! Zeer vriendelijk en behulpzaam!

Netjes geholpen, goede uitgebreide informatie, uitstek ende openingstijden. Kortom fantastische winkel en personeel.

Mooie zaak met kundig en prettig personeel. Men neemt de tijd en onze bestelling voldoet compleet aan de verwachting.

De radioreclame doet wel 'afbreuk' aan de verwachting. Pas bij het bezoeken van de internetpagina ziet men wat voor kwaliteitszaak Steinberg eigenlijk is.

Goed advies en mooi assortiment

Ons bezoek aan 123gold.nl is ons heel goed bevallen. We hebben er heel wat kilometers voor moeten rijden (Son en Breugel - Rotterdam) maar het was het meer dan waard.
Onze bestelling is prima afgehandeld. Complimenten!

Erg goed, vriendelijk personeel met veel kennis van zaken. We kwamen zonder afspraak langs en ook nu werd er voor ons de tijd genomen.

Goed advies, goede service, niet opdringerig.

De naam 123gold doet geen eer aan de kwaliteit en uitstraling van de winkel. Persoonlijk zou ik Steinberg primair in de naamvoering gebruiken.

Wij zijn op een ontzettend prettige manier geholpen bij 123 gold/Steinberg. Ondanks de drukte werd er uitgebreid de tijd genomen om ons te helpen bij het uitzoeken van onze trouwringen. Het personeel is kundig, rustig en uiterst vriendelijk. Je voelt je geen nummer, maar speciaal. De ringen die wij hebben gekocht zijn prachtig en zullen wij nog lang met zeer veel plezier dragen.
Met vriendelijke groet,
***

Super vriendelijke en zeer deskundig personeel.
Veel is mogelijk

Prettige behandeling

Geen feedback nodig...
Ging perfect...

Erg tevreden, aardige medewerkers! Goede service

mijn bestelling is goed afgehandeld er wordt rustig de tijd voor mij genomen en de bestelling was ruim optijd binnen ben zeer tevreden

perfect service!
perfect afhandeling bij het afhalen van de ringen.

Aandacht voor de klant!
Aandacht voor de wensen voor de klant!
Mee denken met de klant!

Erg vriendelijk personeel.
nemen rustig de tijd als je de ringen komt uitzoeken , met ophalen is het snel klaar.vonden wij een minpuntje.

Het is een mooie zaak. Fijn persoonlijk contact om ook echt de ring samen te stellen die je wilt. Wij wilden graag onze ringen zelf ontwerpen. Ook het ophalen van de ringen ging snel. Wij kregen het ook nog eens mee in een mooie verpakking.

Service is heel goed. Alles netjes geregeld. prachtige ringen en zijn er heel blij mee.
nadeel is dat er maar 1 locatie is midden in rotterdam.

ik ben erg tevreden. we zijn goed geadviseerd en geholpen. de bestelling was snel klaar. en de ringen zijn erg mooi geworden.

Wij zijn zeer vriendelijk en met aandacht voor onze wensen geholpen.

Onze ringen zijn via een computerscherm samengesteld en dat blijft het altijd de vraag hoe deze er in het echt uitzien maar dit heeft al onze verwachtingen overtroffen.

Ook bij het afhalen ben ik zeer goed en vriendelijk geholpen.

Dit is een absolute aanrader.

Professioneel, snel, kundig.

Vooral het binnen komen en het verlaten van de winkel werd een feestje van gemaakt!
Ik voelde me net een klein meisje wat een snoepje had gekregen!!!
Jullie zijn heel gastvrij en luisteren goed naar de wensen van de klant.
Ik geef jullie winkel en de medewerkers een dikke 10!

Een prettig bedrijf, met een goede service. Binnen een maand waren onze ringen klaar. De keuze is enorm, alles is aan te passen en de prijzen vallen mee. Let er wel op dat de prijzen op de site soms lager zijn, omdat er gebruik gemaakt is van 8 karaat-goud.

ZEER VRIENDELIJKE MEDEWERKERS; PRIMA GEHOLPEN IN MAKEN VAN DE KEUS (WANT VEEL MOGELIJK!); GESCHATTE LEVERTIJD IS GEHAALD --> PRIMA INDRUK !!

Fijn bedrijf! Erg prettig en goed geholpen.
Bij de ringen ophalen ook erg netjes geholpen.
Het is een goed verzorgd bedrijf.

Goede winkel duidelijke site! Helpen je heel goed en een mooi prijsje voor je ringen! Goede service! Onze bestelling is goed afgehandeld! We zijn zeer tevreden

Geweldige service en afhandeling!

Aantal weken onze trouwringen hier besteld.
Samen met een personeelslid zelf een ring ontworpen.
Ze waren er nog eerder als de afgesproken leverdatum.
Ringen zijn mooi, we zijn goed geholpen, zowel met bestellen als ophalen.

Wij zijn zeer tevreden

Zeer goede service!
De winkel bleef zelfs een half uur langer open voor ons. er word met veel geduld met je om gegaan, wat wij als zeer prettig ervaarde.
Er is super veel keuze en daarin veel mogelijkheden, zo kan je je ring echt "eigen" maken.
Een kleine 2 maandjes later waren onze prachtige ringen klaar!
Ringen worden mooi ingepakt en we konden thuis lekker genieten van een de champagne die we mee kregen, leuk!
Al met al een absolute aanrader!

We werden goed geholpen de bestelling was ook keurig op tijd

1 tip waar ik zeer veel hekel aan heb is dat wanner ramen de winkel in loop gelijk aangesproken woord met het vraag kunt u het vinden? Dan is mij antwoord ben net binnen

We zijn zeer tevreden over de service en het resultaat. We hadden zelf een ontwerp in ons hoofd voor de trouwringen, welke we in geen een winkel konden vinden. Bij 123Gold hebben we het ontwerp doorgenomen en werd het ontwerp helemaal nagemaakt. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat!

Mooi bedrijf met een zeer professionele uitstraling. Erg vriendelijk en deskundig personeel. Een perfecte prijs/kwalitieit verhouding. Zeer aan te bevelen.
Goede lokatie met ruime parkeergelegenheid. Makkelijk vanaf te vinden.

heel vriendelijke en snelle ontvangst, super behulpzame en geduldige medewerkster bij het ontwerpen van onze Trouwringen, uitstekende ontvangst ook bij het ophalen van de ringen.

Wij vinden het een hele mooie winkel. Onze bestelling is goed afgehandeld. We zijn erg tevreden met onze ringen!!

Positieve ervaring in een sfeervolle winkel en prettige behandeling. Wij zijn een tevreden klant.

Goed concept. We hebben maatwerk advies ontvangen welke een 10 beoordeling krijgt. Tips, niet alleen koffie aanbieden bij verkoopgesprek maar ook bij ophalen en afbetalen van de ringen. Nu voelt het het alsof de buit binnen is en er geen koffie meer vanaf kan. Geen kritiek slechts een tip

Ik hou het kort: Top!

Wij hebben onze trouwringen bij jullie gekocht. We hadden een goede service gekregen. Onze ringen waren ook best snel klaar. Mooie ringen voor mooie prijs!

Prima service, verstand van zaken en goede kwaliteit product.

Het personeel is heel vriendelijk, en hebben alle tijd voor de klanten je wordt er hartelijk ontvangen echt super wij voelden ons helemaal thuis.ik geef dan ook de man die ons geholpen heeft een dikke tien echt heel vriendelijk. Ook al wonen wij in HIerden ik zou zo weer naar Rotterdam gaan naar 123 gold

Zeer gastvrij en vriendelijk geholpen. Heerlijk koffie gekregen bij bestelling en ontvangst en bij de bestelling flesje prosecco, wij zijn echt verwend.
Ringen zijn mooi verpakt, gewoon een cadeautje.

Wij werden goed geholpen. Er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen. Duidelijke en uitgebreide uitleg gekregen. Goed eindproduct

Via internet hebben we 123 Gold.nl gevonden, De naam zou kunnen vermoeden dat het om een goedkope organisatie gaat, maar niets is minder waar. Keurig ontvangen in R'dam en perfecte uitleg over de diverse mogelijkheden. Wellicht een tip om de naam te wijzigen ???

Jullie hebben ons netjes geholpen, het personeel was erg vriendelijk!

Bedankt

kort samengevat; zeer tevreden!

Geweldige service van een hele vriendelijke vrouw.
Ik zal het iedereen aanbevelen!

Goede prijs/kwaliteit verhouding en uitstekende service

Heel vriendelijk en geduldig geholpen. Als heel prettig ervaren. Aardig meisje dat ons hielp. Voldoende informatie gekregen en antwoord op onze vragen.
Communicatie zeer goed. Leuk dat we een flesje " gouden" wijn kregen.
Mooie ruime winkel.
Ringen goed ontvangen en resultaat zoals we hadden verwacht.

Wij zijn via een familielid op de hoogte gesteld van uw firma.

Bij de juwlier Steinberg in Rotterdam is er alle tijd en aandacht genomen om ons te adviseren en ons van dienst te zijn. Er werd goed geluisterd naar onze ideeën en daarop werd concreet en gericht in alle vriendelijke feedback gegeven.

De uitstraling van de juwelier is warm, open en rustig, wat maakt je je op je gemak voelt om alle ringen rustig te bekijken.

Qua bestelling is alles goed verlopen.
Over het product (de ringen) zijn wij zeer tevreden. Alles is uitgevoerd naar onze wens en ze zijn van goede kwaliteit.

Doordat onze ervaringen positief zijn hebben wij geen verbeterpunten.

Mooi bedrijf web site is handig voor het uitzoeken.personeel in de winkel is erg behulpzaam en vriendelijk.zijn zeer tevreden over hoe alles is af gehandeld.meer winkeels ivm reistijd zou mooi zijn.

Professionele nette klantvriendelijke organisatie. Tevreden afhandeling van de bestelling. Goede communicatie over de gereedheid van de bestelling. Redelijke inhoudelijke kennis over de edelstenen. Overall zeer tevreden!

Ondanks wij de verkeerde ringen hebben ontvangen, hebben we een goed gevoel over de afhandeling

we werden uitermate vriendelijk in de winkel ontvangen
met voorbeelden vanaf de web shop konden we de ringen bewonderen
Het te kiezen product kon samengesteld worden op elke prijsniveau
zeer vriendelijke afhandeling ook toen we de ringen kwamen halen
zeer tevreden kon niet beter

verbetering kleintje maar is betalen met visa

Prachtige ringen, deskundig advies, op tijd geleverd

Goede service, mooi product.

Prima afgehandeld. De wijziging in onze trouwdatum is ook goed doorgevoerd. We zijn heel persoonlijk en open ontvangen en de informatieverschaffing was ook goed. De adviezen waren gericht op onze vraag en aangepast op onze situatie waarbij we niet het gevoel hebben gehad dat de medewerkster ons meer wou 'aansmeren'.

Top service
We hebben ons ideale ring kunnen ontwerpen

Ontvangst had iets vriendelijker gekunt, verder netjes geholpen.

Allereerst. Wow wat een mooie zaak. Trouwringen te kust en te keur. Zeker een bezoek waard want de keuze is enorm en je wordt zeer vriendelijk geholpen. Ik heb m'n trouwring inmiddels opgehaald en ook bij afhandeling was het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook de ring was precies zoals ik m hebben wilde. Dus kortom....... Wij zijn zeer tevreden.

Goede ontvangst, vriendelijk personeel, zeer volledige afwikkeling met service van deur tot deur. Let wel op dat als klanten aangeven dat ze kiezen voor een wat goedkopere ring dat deze net zoveel aandacht krijgen als mensen die dure ringen kiezen. Wij hebben zelf ondervonden dat wij toen opeens een stuk minder interessant waren terwijl wij vanwege de prijzen op internet naar jullie toe zijn gekomen, adverteer dus ook eerlijk.

* Vriendelijk personeel.
* Netjes dat er wat gedronken kon worden aan de overkant, wachtend op een beschikbare adviseur.
* Goed en zeer eerlijk advies ontvangen van onze adviseuse.
* Leuke presentjes bij de aanschaf en ophalen van de ringen.

Kortom wij zijn een uitermate tevreden stel.

Prima, nette zaak, goed en vriendelijk ontvangst.

zeer tevreden
Geweldig goed geholpen en een hele goede ontvangst en een zeer goede uitleg

Zeer tevreden. Goed geholpen.

Goede service, nette winkel, behulpzaam personeel.

Heel fijn. Persoonlijke aandacht. Goed advies.

Ik ben echt tevreden. De verkoopster heeft ons goed geholpen en laten zien dat we echt veel aan de ring konden veranderen waardoor een ring naar onze smaak was maar toch binnen budget bleef. Heel flexibel! Duurt wel lang voordat een ring er is, dus je moet op tijd bestellen. Enige wat de verkoopster zich in vergiste was de maat... Zij raadde ons aan nog een maatje kleiner te gaan maar dat hebben wij niet gedaan. Toen de ringen warden geleverd waren wij daarmee blij want ze zaten perfect.

Klantvriendelijk en professioneel. Breed aanbod aan ringen en staan open voor je eigen keuze.

De website is zeer uitgebreid en goed toegankelijk. De collectie onderscheidt zich positief van andere door het brede assortiment.

123Gold ziet er erg mooi uit, het lokt om er naar binnen te gaan. Wij zijn er uiterst vriendelijk geholpen en de ringen zijn ook echt prachtig! We werden goed op de hoogte gehouden... Geen negatieve feedback kunnen bedenken.

Ruim assortiment, goede verkopers, juiste levertijd.

Wij zijn heel erg tevreden over de handelswijze en de tijd die er voor klanten genomen wordt! Vriendelijk personeel! Top!

Alles prima. Erg goede medewerkster bij het uitzoeken van de ringen. Beetje erg informele medewerkster bij overdracht ringen. Leuk flesje champagne bij uitzoeken! Slechte bereikbaarheid!

Heel tevreden. Nette service en veel mogelijkheden!
Kan ik iedereen aanraden!

Vriendelijke behandeling, snelle service.

Als ik een tip mag geven;
Zorg ervoor dat het bijzondere moment gekoesterd wordt en dat het niet te veel ' productie-matig' wordt.
Vergeet niet dat veel mensen een sieraad voor een bijzondere gelegenheid komen kopen.

Mooie winkel, hartelijk ontvangen. Professioneel geholpen en goed meegedacht met onze wensen.

goede service en afhandeling

professioneel
persoonlijk
goede prijs / kwaliteit verhouding
deskundig advies
perfect

Niet alle medewerkers zijn even aardig/klantvriendelijk. Bij het ophalen van de trouwringen werden we weggekeken omdat er een nieuw koppel stond te wachten.

Prettig en vriendelijk geholpen. Over de kwaliteit kan ik nog niets zeggen, aangezien de ringen nog niet gedragen zijn.

Vakkundig, klantvriendelijk, personal design

Prima bedrijf

wij werden vriendelijk geholpen, jammer dat de ring die wij op internet kozen niet in de winkel was en de ring die wij kochten hebben we ook niet in het echt kunnen bekijken.
maar hij is wel heel mooi in het echt nu!

Professionele winkel, ruim assortiment en goede informatie (kort en krachtig). Je wordt als klant goed behandeld.

Contact verloopt goed via e-mail en telefoon.

Hopelijk wordt de klant even goed behandeld bij problemen (recht op garantie enz.).

ik ben te vrede

Prettig in omgang, Goede kwaliteit, duidelijk en natuurlijk goedkoop.

Geen verbeterpunten

Super goed geholpen.

Heel enthousiast.

Geweldig, en de ringen waren sneller binnen dan verwacht. Top!

Keurig geadviseerd en behandeld. Nette zaak en zeer veel keuze.

Zeer vriendelijke service. Ik ben uiteindelijk tevreden over de afhandeling van mijn bestelling.

Wij zijn erg tevreden. Zeer mooie winkel, erg vriendelijk personeel, lekkere koffie en ontelbare mogelijkheden qua aanpassing van de ringen. Wij kunnen geen verbeteringen bedenken.

Wij zijn zeer vriendelijk ontvangen, hebben rustig rond kunnen kijken, kregen deskundig advies en mochten alles vragen wat we wilden. We hebben nu prachtige ringen, die we met veel plezier (vanaf ons trouwen) ons leven lang hopen te dragen!

Goede service, veel keuze en ruime openingstijden. Geen punten voor verbetering op het moment.

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en service van 123 gold bij de aankoop van de verlovings- en trouwringen die we in Rotterdam hebben gekocht. De persoonlijke begeleiding van het personeel was super!

Een erg mooie winkel waar je goed geholpen wordt!

Een aanrader voor iedereen.

ik ben heel goed geholpen. ik vond het fijn dat ons te drinken aangeboden werd en dat wij een fles champagne mee kregen, dat geeft je toch het gevoel dat je relaxed kan kijken. er is veel mogelijke bij 123gold mbt het samen stellen van trouwringen, daarom heb ik ook eenvoudig en voor niet te veel geld de ring gevonden die ik graag wilde hebben. bij het afhalen van de ring ben ik zonder afspraak op zaterdag binnengelopen, hier werd ik meteen geholpen.
een hele goede ervaring met 123Gold (Steinberg)

Website is geweldig. Trouwringen-configurator levert jullie duidelijk concurrentievoordeel op. Prijzen zijn scherp. Echter, er is wel duidelijk verschil tussen verkoopsters. Wij hebben er 3 gehad, waarvan de eerste (blonde vrouw rond 30-35) geweldig was, maar de andere 2 iets te zakelijk waren (zusje van eigenaars geloof ik en turkse meid met zwart haar) en daardoor wat minder vriendelijk overkwamen.

Goede Service, mooi product en snel geleverd!

Bestelling was 1,5 week eerder gereed. ringen zien er super gaaf uit

Mooie ringen, prima geholpen. Zeer netjes afgeleverd.

1e mailtje wat gestuurd was om de betaling te doen voor versturing van de ringen mocht van mij wel iets vriendelijker, had het idee dat we eerder een mailtje hadden gehad en niet betaald hadden, kwam een beetje kattig over. Verder zijn we zeer tevreden over de service.

Mooi nette zaak, goed geholpen

Als we niet van tevoren ons huiswerk hebben gedaan, waren we vast minder enthousiast geweest. De verkoper leek op zoek naar een snelle aanschaf. Dat was wat jammer. Voor de rest vinden we het super dat wij de ringen zo aan konden passen dat het helemaal aan onze wensen voldeed. Zowel qua prijs als uitstraling.
De dame die ons hielp met afpassen was het tegenovergestelde van haar collega. misschien een gulle middenweg hiertussen qua verkopers zou deze zaak niet misstaan.


In alle opzichten goed geholpen. Geen vertraging in de levering, vriendelijk personeel en duidelijke uitleg van de mogelijkheden en uiteraard prachtige ringen!

Vindt dat we zeer goed geholpen zijn ze nemen de tijd voor je als je daar binnen komt wordt je begroet en wordt dan goed geholpen en alles is goed afgehandeld

Wij zijn netjes behandeld, men heeft er erg veel verstand van. Zeer tevreden!

Zeer vriendelijk geholpen!

Wij zijn zeer goed geholpen door een vrouwelijke collega (ik dacht Shirley) wat de koop van onze ringen als een hele leuke ervaring is geworden.
De ringen zijn helemaal naar wens!

Goede service

Fijne ontvangst, er wordt de tijd voor je genomen.

We zijn zeer beleefd, vriendelijk en vakkundig geholpen, zowel bij het bestellen als afhalen van onze trouwringen. De ringen zijn naar onze wens gemaakt, zelfs terwijl dat volgens het computerprogramma eigenlijk niet mogelijk was. De levertijd werd nagekomen en het cadeautje dat we kregen was erg origineel. Het belangrijkste is echter dat de ringen heel erg mooi zijn geworden!

Wij zijn heel tevreden over uw bedrijf. Het personeel heeft ons bijzonder goed geholpen en ook de bestelling is goed afgehandeld. Op dit moment hebben we geen tips voor verbetering.

Zeer goed en vriendelijk geholpen en ringen waren helemaal naar wens.

we zijn zeer tevreden over de service. de uitstraling van de winkel en de website geeft al een goed gevoel erover. jullie zijn zeker niet duur en voor elk budget zijn er mogelijkheden. jullie nemen zeker ook tijd voor de klanten. het adviseren is ook heel duidelijk.
wij gingen zeker als tevreden klanten de deur uit.
verschillende mensen hebben we al aangeraden om naar jullie winkel te gaan. het zou mooi zijn als jullie ook kettingen en oorbellen gingen verkopen.

Als eerste een heel mooie zaak, sfeervol en overzichtelijk.
Dan de wijze waarop wij zijn geholpen is echt super vriendelijk, niet opdringerig maar wel goed professioneel advies. Wij zijn geholpen door Eva Budak en is zeer sympathiek en wij zouden als nodig zo weer komen. Bedankt!!!

Wij zijn netjes ontvangen bij het uitzoeken en goed geinformeerd over de aanpassingemogelijkheden van het product. Bij het ophalen werd weer de tijd voor ons genomen. Zeer tevreden.

Vriendelijk personeel en aandacht voor de klant. Wij zijn correct en zeer persoonlijk geholpen. Ook de interesse van het personeel in de klant is welgemeend en zeker niet nep zoals zo vaak omdat het moet.
Wij zijn super tevreden.
Met name dank aan ***

We zijn uitgebreid voorgelicht, goed geholpen en de bestelling is keurig afgehandeld.

Zeer vriendelijk en professioneel personeel.

Zeer goed, net en representatief bedrijf.Dhr. Gabriel Kara heeft in al onze wensen voorzien en de bestelling proffesioneel afgehandeld. Wij zijn tevreden over alle handelingen die gemaakt zijn. Ga zo door, zeer klantgericht bezig!

Groetjes aan Gabriel en Marleen namens Jacqueline en Frans Girjasing

Het is een hele mooie zaak, erg vriendelijke medewerkers, bestelling is prima afgehandeld, alleen had ik wel het idee dat de tijd om zelf eerst even rond te kijken niet zo werd gewaardeerd, daar bedoel ik mee dat de verkoper liever gelijk met je aan tafel wilt zitten.

Vakkundig advies en uitstekende service

Vriendelijk / behulpzaam personeel, groot assortiment, afspraken worden nagekomen.

Wij werden netjes, serieus en geduldig geholpen. Beloftes werden nagekomen (levertijd) en de ringen waren mooier dan naar verwachting. De 'deftigheid' mag van ons wel wat minder en wat meer naturel, maar aan klantvriendelijkheid zal het niet schorten.

Bedankt!

netjes en professioneel geholpen
zowel bij aanschaf / uitzoeken als bij afhalen

mooie winkel met net personeel

We zijn erg tevreden, mooie zaak vriendelijk personeel en hebben alle tijd voor je!

Prachtige ringen! Goede service en prijs/kwaliteit verhouding. Groot voordeel is dat je de ringen geheel naar eigen wens kunt ontwerpen.

Gastvrije werknemers. Viel me alleen wat tegen dat er overduidelijk aangedrongen wordt op het direct sluiten van de koop.

Een hartelijk welkom, rustig rondkijken en diverse keuzes maken. Daarna een goed, duidelijk en helder advies over wat wel en niet slim is.

Zeer tevreden, geweldig super snelle service

de eerste ervaring was niet de beste. de jongen die ons hielp was erg van zijn eigen verhaal en dat wilde wij graag op een andere manier.
de vervolg afspraken maakte dit weer goed want toen werden we wel goed geholpen

Heel vriendelijk en goed geholpen door Eva, bijzonder prettige atmosfeer in de zaak zelf.

Service wordt bij 123 Gold.nl duidelijk met een Hoofdletter geschreven

Zeer klant vriendelijk, goed advies

Prima bedrijf wat er erg mooi uitziet. De dame die ons geholpen heeft, heeft ons zeer goed geholpen. Nam de tijd voor ons en was uiterst vriendelijk.

Ik heb persoonlijk grote handen, hierdoor moest ik een toeslag betalen. Deze toeslag is niet gering, dit is ook niet van deze tijd. Wanneer het een kleine ring is krijg je ook geen korting. Deze enorme toeslag had er bijna voor gezorgd dat ik met een ontevreden gevoel de winkel was uitgelopen. Uiteindelijk toch een korting ontvangen waardoor alle partijen tevreden waren.

Prima bedrijf met goed personeel, bestelling keurig afgehandeld.

Zeer mooie zaak, Goed geholpen en we kregen de tijd om er over na te denken. We hebben de ringen zelf ontworpen en toen ze er op het plaatje toch niet helemaal uitzagen als we wilden maakten het niet uit maar begonnen we gewoon opnieuw met ontwerpen, ze namen dus echt de tijd voor je. Ze hebben echt oog voor detail. Toen we ze later op kwamen halen kregen we een uitgebreide uitleg over het onderhoud en poetsen van de ringen en werden we wederom netjes en goed geholpen. Het totaal plaatje van het binnen komen lopen tot het naar buiten lopen met de ringen klopt gewoon. Zeer tevreden dus.

Top

Goede ontvangst, ruime keuze, vriendelijk personeel en leuk dat je al een presentje mee naar huis krijgt als je de ringen hebt besteld

We zijn goed geholpen bij het uitzoeken van onze ringen. Elk aspect is daarbij besproken, waardoor we een zeer bewuste keuze hebben kunnen maken.

mooie winkel echter, niet de service bij ophalen die je van deze winkel had verwacht.
Bij de verkoop was de dame zeer vriendelijk en nam echt de tijd voor je.
Bij het op halen was er een cursus bezig in de zaak en was het snel de ringen geven en vlug, weg en snel weer verder met de cursus. Dit komt bij de klant over van de verkoop is rond bedankt en tot ziens. Voor de rest een mooie zaak.

Mooie winkel in Rotterdam, ruime keuze, super vriendelijke bediening die ook nog eens verstand van zaken heeft. Wij zijn zeer tevreden, Eva heeft ons geholpen. Ze zou misschien iets meer de grootte van de ring aan de klant over kunnen laten maar verder zijn wij meer dan tevreden over de geweldige wijze waarop ze ons heeft geholpen.

prima.geholpen voor ieder wat wils en heel vriendelijk wanneer ik echt ga trouwen zeker terug

Vriendelijk personeel alles netjes afgehandeld

We zijn heel erg tevreden!!

Geweldig bedrijf.... En wat zijn we goed geholpen. Ben blij dat we de keuze hebben gemaakt door daar onze trouwringen te bestellen. Heb toen ik thuis kwam heel vaak naar de ringen gekeken. Nu wachten tot onze grote dag , dan mag ik eindelijk onze zelf ontworpen ring om. Bedankt nogmaals en ga zo door met de service.

Wij zijn heel tevreden over de manier waarop wij geholpen zijn in de winkel. Erg klantvriendelijk!

Het ontvangst en de service bij ons eerste bezoek was perfect. Degene die ons hielp was zeer vriendelijk en had veel kennis van zaken waardoor we ook zeer geslaagd zijn. Bij het ophalen van de ringen was de service nog steeds goed, maar minder dan bij het uitzoeken van de ringen.

Er zijn veel mogelijkheden om tot het gewenste resultaat te komen.
We werden professioneel geholpen en de bestelling was binnen een week binnen.

Wij vonden uw bedrijf zeer representatief en volledig customer focused. Kennis van zaken is sterk en dat voor een goede prijs.
Wij waren met name zeer te spreken over de vriendelijke service van de verkoopster!.

TOP!

wij zijn perfect geholpen en de ringen waren op tijd binnen. hartelijk dank

Het zou fijn zijn als er meer personeel rondloopt zodat je geen afspraak hoeft te maken en gewoon binnen kan lopen in de winkel. Verder geen op of aan merkingen gewoon goed geregeld en een hoge klantvriendelijkheid

We zijn heel tevreden en alles is zeer vlot verlopen, we zijn blij jullie winkel te leren kennen.
We hopen dat jullie met de tijd ook in Antwerpen een winkel op doen. Jullie zien ons zeker nog terug!

Tevreden over de ontvangst in de winkel, wel vreemd dat mijn levertijd naar achteren is geschoven. Dit was eind mei en volgens de verkoper pas half augustus. Bij telefonisch contact kwam dit omdat de bruiloft in september is en men daardoor dacht dat het wel kon.
Maar we hebben toch wat afgesproken, dan is het biet aan het bedrijf om te bepalen dat het later kan. Misschien had ik de ringen eerder willen dragen.

Heel prettig dat het assortiment zo groot en divers is. Voor ieder wat wils. Het computer systeem is ook top! Heel geavanceerd.
Het uiteindelijke resultaat ben ik iets minder blij mee. Ik vind de ring net te groot voor mijn vinger. Die van mijn man is wel perfect voor zijn vinger. Wellicht hadden we dit iets beter geadviseerd kunnen krijgen. Voor ons, als ringenleken, is het heel moeilijk in te schatten hoe het uiteindelijk aan mijn vinger staat vanaf een design van een beeldscherm. Voor de rest was de service uitstekend. Ook super snel want wij hadden binnen 2 weken onze ringen!

Wij vinden uw bedrijf professioneel en uiterst klantvriendelijk mede door de goede afhandeling en service van onze order.

Zeer nette zaak en service. Bij binnenkomst wordt men zeer gastvrij ontvangen en de tijd gegeven om lekker met zijn tweeën rond te kijken.

Veel keus uit vormen, maten en mogelijkheden met daarbij een passend advies.

Levering mooi op tijd en netjes. Zelfs eerder dan aangegeven was. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken.

123gold is zeker een aanrader!

We hebben in Rotterdam onze trouwringen gekocht. Ondanks dat het druk was toen we ze gingen uitzoeken, werd er alle tijd genomen zodat we precies hebben kunnen uitzoeken wat we wilden. De deskundigheid speelde hier ook een grote rol bij. Ook het ophalen ging super, de ruime openingstijden waren daarbij ook erg prettig. Een hele goede ervaring wat ons betreft!

De winkel is heel mooi ingedeeld. Je kunt rustig de tijd nemen om rond te kijken. We werden geadviseerd de ring die we kozen niet in het zilver te nemen maat in wit-goud of iets met platinum. De nadelen van 2 kleuren zilver werden erg benadrukt. Na lang zoeken bleek dit er toch niet te zijn. Dan krijg je als klant het gevoel dat je een mindere ring kiest omdat er geen betere opties zijn. Ook het passen van de juiste maat ging erg snel en met hele maten waardoor ik erg onzeker was of ik nou de goede maat gekozen had of niet. Het afhalen van de ringen verliep perfect!

Goede service en begeleiding om tot een perfect unieke ring te komen. We zijn zeer tevreden!

We zijn geholpen door een heel enthousiast, vriendelijke en behulpzame medewerkster. Super! We zijn dan ook zeer tevreden.

De service in de winkel was heel goed, wij werden uitgebreid geholpen. Alle afspraken klopten met hoe we het bekeken hadden op de website, geen onverwachtse verrassingen of kosten. We zijn tevreden met onze trouwringen!

Top winkel en service! Veel keus, goed geïnformeerd en fijne sfeer . Tevens goede cappuccino :))) zo door gaan!

Zeer tevreden. Goede en snelle service.

Wij zijn geweldig geholpen door uw bedrijf.
Twee weken voor wij gingen trouwen kwamen wij bij uw bedrijf terecht.
Wij werden vriendelijk en professioneel geholpen.
Onze trouwringen waren binnen een week binnen.
Super snelle levering, wat een top service!

Klantvriendelijke mensen en alles wordt duidelijk uitgelegd. Afspraak werd ook netjes nageleefd. Wij zijn zeer tevreden over de prijs en de service van 123gold

Nette, ruim opgezette zaak. Vriendelijk personeel die uitgebreid de tijd neemt. De ringen zijn precies naar wens gemaakt.

Zeer vriendelijk geholpen en we zijn zeer tevreden over de kwaliteit én de prijs van onze ringen!

Hartelijk en professionele ontvangst. De vrijheid gekregen om zelf rond te kijken. Goed en geduldig advies ontvangen, privacy gekregen voor overleg.
Al met al heel fijne ervaring

Zeer klantvriendelijk, persoonlijke begeleiding, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Prima geholpen zonder iets op te dringen.

Beste service ooit.

Mooie winkel, vriendelijk personeel, goed geholpen met de ringconfigurator.

En belangrijkste, de ringen zijn supermooi!

De dames zijn zeer gastvrij

wij zijn erg tevreden

Vriendelijke en goede afhandeling, goede adviezen.

Vriendelijke ontvangst, behandeling en sfeer.

Goede begeleiding en uitgebreide informatie over de eigenschappen van de diverse metalen. Bestelling is netjes afgehandeld. Zijn zeer tevreden.

Onze bestelling is prima afgehandeld. We zijn ook keurig netjes geholpen door het personeel. Wat is alleen jammer vond dat kennis ontbreekt bij het personeel, als je vragen stelt over de producten krijg je na lang twijfelen een vaag antwoord wat jezelf ook had kunnen bedenken.

Zeer tevreden.

prettig georiënteerd via de website en vervolgens erg goed geholpen in de winkel. We waren eerst in een andere juwelier maar de service was zo beroerd dat we wegliepen. Bij 123 gold kregen we de service die hoort bij zo'n belangrijke aankoop. Verbeterpunt: verkorten van de leveringstijd. Die was met een kleine vier weken best lang

De service is niet te overklasse en de ringen zijn van super kwaliteit. Heel erg bedankt!

duidelijk en professioneel

* Gastvrije ontvangst
* Verkoper nam de tijd voor ons en gaf duidelijke uitleg over het proces
* Verkoper luisterde naar wensen en gaf vakkundig advies
* Door aanpassingen aan de ringen werd het totaalbedrag toch nog hoger dan verwacht
* Binnen de afgesproken tijd zijn de ringen gereed en het ontwerp zoals afgesproken

Prima

We konden niet gelijk geholpen worden en mochten daarom even wat gaan drinken aan de overkant. Toen we aan de beurt waren werden we gebeld. Omdat wij al wisten wat we wilden, waren we met een minuut of twintig al klaar. We kregen een leuk presentje mee! Na twee weken konden we de ringen ophalen en na de controle werden ze op een hele leuke manier ingepakt! We vonden dat de winkel een hele mooie uitstraling had, het personeel was ook heel vriendelijk en eigenlijk was onze ervaring met 123gold zeer positief!

Op korte termijn trouwringen besteld en het werd netjes met spoed geleverd, goede service! Medewerkers in de showroom ook professioneel en behulpzaam. Keuze eindeloos! Aanrader.

Wij zijn op een zeer correcte en nette manier behandeld, zowel bij de aankoop als bij de aflevering van de door ons gekochte ringen. Ook de uitstraling van de winkel is zeer netjes en chique.
Wij zijn zeer tevreden ook over de prijs/ kwaliteitsverhouding van de ringen.

We zijn zeer tevreden over de service van de medewerkers en de tijd dat de ringen waren afgeleverd

Wij zijn zeer tevreden over de service de tijd die jullie nemen voor de klant.
En voor de afhandeling waren wij ook zeer tevreden.

Goede kwaliteit ringen! Bestelling ging soepel en de service was zakelijk en persoonlijk, een hele prettige ervaring! Nu nog trouwen, aan de ringen zal het zeker niet liggen!

Super mooie winkel! Zeer vriendelijke en goed geholpen door medewerkers die er verstand van hebben! En de ringen zijn super mooi geworden! Het hele concept (je eigen ring ontwerpen) is ideaal! Je bent niet afhankelijk van wat een 'doorsnee' juwelier biedt. Je kan een ring ontwerpen naar je eigen smaak en budget!

Wij zijn in de winkel heel klantvriendelijk geholpen, wij zijn erg tevreden met het resultaat.

Fijn contact en bestelling is correct afgehandeld.
Zeer tevreden.

Aardige medewerkers. Duidelijke uitleg. Kortom zeer tevreden.

Toen we de winkel binnen kwamen werden we een beetje argwanend aangekeken. Het leek of het personeel onervaren was en niet goed wist wat ze met ons aanmoesten. We werden niet warm verwelkomd, wat ik wel zou verwachten bij zo'n winkel. Uiteindelijk zijn we wel vriendelijk te woord gestaan en konden we rustig rondkijken. We moesten wel zelf vragen of we een aantal ringen konden passen. Bij het passen van de ringen zijn we professioneel en vriendelijk geholpen.

Wij werden hartelijk ontvangen, netjes door de winkel rondgeleid, en konden in alle rust onze gewenste ring uitzoeken. Er valt weinig tot niets op aan te merken, al vond ik het wel een beetje teleurstellend dat de verkoper ons niet herkende toen wij de ringen op kwamen halen maar dat is misschien niet zo vreemd in zo'n goed draaiende vestiging.

Zelf op de website een ring kunnen samenstellen vonden wij zeer prettig.

een mooie en nette zaak.
vriendelijk personeel die de tijd voor je nemen.
goede afspraken gemaakt die allen netjes zijn nagekomen.
dus kan iedereen 123 gold aanbevelen.

Goede service, goede prijzen!

Ik vind het een prima bedrijf, alleen jammer dat we de eerste keer toen we er waren heel lang hebben moeten wachten, van ellende maar weer naar huis gegaan, de tweede keer een afspraak gemaakt en toen meteen geholpen. Als ik had geweten dat dat kon een afspraak maken had ik dat de eerste keer meteen al gedaan.

Ik ben heel erg tevreden!! Twee vrienden van me die ook gaan trouwen in september heb ik ze ook aangeraden om naar 123gold tegaan! Heel erg klantvriendelijk.. Ik ben erg goed geholpen bij jullie! Heel erg bedankt! En ja.. Ik kom zeker wel terug bij me volgende bruidloft Als deze niet goed gaat!;) hehe

Ik vindt het echt een super bedrijf. vriendelijk geholpen alle tijd en super personeel

geweldige service, prachtige ringen, mooi concept.
van harte aan te bevelen.

hoop dat we samen heel oud worden en nooit meer trouwringen hoeven te kopen maar anders haalden we ze zo weer bij jullie.

Uitstekend geholpen door vakmensen in een prachtige winkel!

Wij zijn vriendelijk en professioneel geholpen bij het ontwerpen van onze trouwringen. Wat wij prettig vinden aan 123Gold is dat je de ringen kun samenstellen zoals jij dat wilt. vrijwel alles is mogelijk. De uiteindelijke ringen zijn precies zo geworden als wij ze voor ogen hadden. De bestelling is daarnaast keurig en op korte termijn afgehandeld. Wij zien zo snel geen verbeterpunten en zouden 123Gold zeker aanraden.

Goede service, klantvriendelijk. Het is fijn om de ringen zelf samen te kunnen stellen naar onze wensen! Alles verliep perfect.

Wij zijn zeer vriendelijk en snel geholpen. Ook aan de kinderen werd gedacht, super!

Super geholpen ruime keuze en meedenken met de klant. Perfecte zaak die ik iedereen aanbeveel.
Grotere keuze nog nooit gezien en scherpe prijzen zelfs in Turkije is het duurder.

Prima service, advies en ontvangst. Afspraken zijn goed nagekomen.

Mooi en professioneel bedrijf. De bestelling was binnen de afgesproken termijn gereed.

Zeer goede service, zeer correcte behandeling

de verkoopsters moeten heel goed op de maat letten bij het passen. de mijne is te klein en daar baal ik stevig van. het kost me nu weer geld om hem te laten vermaken .

Netjes, goede service bij het uitzoeken, koffie aangeboden etc. Vond hetbij het afhalen jammer dat er een stuk minder klantgerichtheid was. We moesten een eind rijden en we stonden met 5 minuten weer buiten..

Winkel is zeer gastvrij en heeft aantrekkelijke prijzen. Onze ringen zijn geheel naar wens geleverd.

Vriendelijke en deskundige adviezen en snelle afhandeling en aftersales.

Wij zijn netjes ontvangen. De eigenaar, die ons hielp, nam uitgebreid de tijd voor ons. Hij gaf ons ook goed advies wat betreft de grootte van ringen, diktes, diamantjes, aantal karaat goud, et cetera. Door dit alles voel je je welkom en door het goede advies en de betaalbare ringen zullen we zeker opnieuw zaken doen.

Vriendelijk personeel dat zeker de tijd voor je neemt.

klantvriendelijk,goed advies,deskundig personeel.

Snelle service, ruime keuze en prima begeleiding. En dat tegen een goede prijs. Ik zou 123gold zeker aanraden bij anderen.

Wij waren erg tevreden over de service die werd geboden. Voor het uitzoeken van de ringen werd echt de tijd genomen. Ook het verder bestelproces was erg netjes.

Professioneel bedrijf dat kennis heeft van zaken en totaal op de wensen van de klant inspeelt.

Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat!!!

Goed hulpvaardig personeel goede begeleiding snelle levering

We zijn super goed geholpen, vriendelijk personeel en houden rekenening met privacy!
Super!

Wij zijn zeer tevreden over de ontvangst en begeleiding tijdens het kiezen van de juiste ringen. Professioneel, zakelijk en deskundig. Warm onthaald en van begin tot eind een uitstekende service.
Geen op- of aanmerkingen.

Bedankt Gabriel.

Groet Cynthia en Jan

Ik zou willen adviseren om minder opvallende zakjes te nemen. Dit vanwege de waarde die erin zit. Iedereen weet dat je nu van 123 gold af komt.

wij waren zeer tevreden met alle tijd die voor ons genomen werd.
en dat alles zo precies naar onze wensen gemaakt kon worden.

Prima!

wij zijn tevreden, je kan hier gewoon klant zijn zonder dat dingen je opgedrongen worden.

Volgens mij hebben WIJ de RINGEN in de WINKEL in ROTTERDAM gekocht en niet zoals u suggereert via de webshop

de service in de Winkel was uitstekend en hopelijk niet voor een tweede bezoek waard
(je trouwt hopelijk maar 1 keer)

Mischien eerst kijken hoe de klant iets heeft gekocht voordat er een mail wordt verstuurd zou misschien wel prettig zijn,

De mensen die me geholpen hebben zijn klantvriendelijk. Je wordt met goed advies begeleid tot een mooi resultaat.

Het assortiment en de mogelijkheden zijn enorm.

In mijn geval was een spoedbestelling noodzakelijk. Deze werd ook op de afgesproken datum geleverd.

123Gold beschikt over een zeer ruime collectie met enorm veel mogelijkheden om de ringen heel persoonlijk te maken. Wij zijn erg tevreden met de ontvangen behandeling in de winkel (bij het uitzoeken en ophalen) en de snelheid waarmee de ringen zijn geleverd. Erik & Daniëlle

Professioneel, netjes en klantgericht. Je wordt hier nog als een gewaarde klant geholpen.

Heel goed geholpen,erg vriendelijk personeel!!

We werden vriendelijk geholpen en het was erg fijn dat we wel een set konden uitkiezen, maar dat we verschillende maten konden kiezen. Mijn vingers zijn korten dan die van mijn verloofde, waardoor mijn ring smaller is gemaakt.

Hele goede service, begrepen precies wat wij zochten

Wir sind zufrieden.