Steinberg / 123gold maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Wanneer u verder klikt/navigeert op onze site gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie vindt u hier.

 
Uw favorieten openen:

Opdrachten & adviezen openen:
Klantgegevens opvragen:

klantbeoordelingen van 123gold.nl Amsterdam

by eKomi - The Feedback Company


eKomi klantbeoordelingen van 123gold.nl Amsterdam

 
4.7 / 5
Bepaald aan de hand van 297 klantbeoordelingen heeft  123gold.nl Amsterdam gemiddeld 4.7 van 5 sterren.
 
224 sterren (75.4%)
 
 
 
68 sterren (22.9%)
 
 
 
3 sterren (1%)
 
 
 
2 sterren (0.7%)
 
 
 
0 sterren (0%)
 
 

 
Positief en negatief. We hebben veel plezier beleefd met verkoper *** die ons uiterst geduldig en extreem vriendelijk hielp bij het uitzoeken van onze trouwringen. Het was heel gezellig en ze bood ons alle tijd van de wereld. Alles wat je zoekt in zo'n geval en het eindresultaat is prachtig :-) De enige zure bijsmaak is dat om wat voor reden dan ook een van de ringen uiteindelijk niet paste. Je hoopt dan toch dat je zo goed in dit proces wordt meegenomen en begeleid dat dat niet aan de orde hoeft te zijn. Overigens geen enkel probleem om dan nog wat langer op het eindresultaat te wachten, maar achteraf toch wel bijzonder jammer dat wij zelf moesten opdraaien voor de vermaakkosten. Ze waren zelf stomverbaasd dat dit kon gebeuren, maar dan zou ik toch zeggen: laat het bij de service inbegrepen zijn, als zo'n misser maar zo zelden gebeurt. Voelt dan toch vriendelijker. Een onzinnig praatje van een andere verkoper over dat ze in een goede bui waren en nu maar de helft van de kosten zouden rekenen (alsnog €100) maakte het geheel een beetje onsympathiek. Other than that een prima beleving en vooral veel lof voor ***!
 
Heel erg prettig geholpen bij het uitzoeken van onze trouwringen. Mooie winkel met een groot assortiment en professionele hulp. Ringen zijn heel erg mooi geworden en we zijn er super blij mee
 
Erg goede service door ***. Niet alleen geweldig geholpen bij het uitzoeken van een verlovingsring maar ook uitstekend geholpen bij de trouwringen. De ringen waren zo aangepast dat ze binnen ons budget pasten zonder het uiterlijk aan te passen. Ze zijn uiteindelijk prachtig geworden. Keep up the good work!
 
Super service! Alle tijd werd genomen om samen met ons de perfect ringen samen te stellen. We hebben het fantastisch gevonden en heel speciaal! En het eind resultaat is letterlijk oogverblindend;)
We hebben jullie al bij meerdere mensen aanbevolen!
 
We zijn erg fijn geholpen in de winkel; we kregen het gevoel dat er alle tijd voor ons was en dat we alles konden vragen, bekijken, of opnieuw bekijken. Alles werd goed uitgelegd: bijvoorbeeld vonden we het erg prettig dat er goed met ons gekeken werd naar de verschillende opties/afmetingen/karaten/diamant-eigenschappen et cetera. Hierdoor konden we een goede keuze maken in de balans tussen kwaliteit en budget.

Zowel verlovingsring als trouwringen gekocht. Voordat we de verlovingsring kochten hadden we al op de website vooronderzoek gedaan. De website is erg overzichtelijk en toegankelijk.
 
Ze waren klant vriendelijk. We waren goed ontvangen en geholpen vooral door ***
 
Ben zeer tevreden met aankoop en heb meerdere aanbieders vergeleken. Heb vooronderzoek op web gedaan. (Het zou handig als jullie de mogelijkheid bieden een account aan te maken). En ben uiteindelijk bij jullie winkel in amsterdam geslaagd en goed en vriendelijk geholpen
 
Onze wensen werden uitgebreid besproken en met deskundig advies hebben we ons eigen ontwerp gemaakt.
 
Gewoon goed, van eerste contact tot eind afronding.
 
Ik / wij (mijn toekomstig vrouw) zijn zeer tevreden met onze ervaring met Steinberg 123Gold in Amsterdam. Vooraf hadden we een afspraak gemaakt om trouwringen uit te gaan zoeken. In de winkel zijn we ruim 1,5 uur uitgebreid, deskundig en persoonlijk geholpen. Ook de verdere afhandeling / productietermijn en het afhalen waren duidelijk en persoonlijk. Kortom: een absolute aanraden!
 
Heel fijn geholpen in de winkel met het samenstellen van onze ringen, snelle levering en het resultaat was precies wat we wilden!
 
Very friendly and professional service
 
Fijne winkel , professioneel , ongedwongen , goed advies kortom top!!!
 
Ja ik heb samen met mijn partner uitgebreid de site geraadpleegd
Ik vind de site erg overzichtelijk, de hoogte van de ring zou automatisch mee kunnen aanpassen als je iets in de ring veranderd
Geen ervaring met andere aanbieders
Erg klantvriendelijk en service gericht
We zijn super tevreden
 
Zeer kundige en persoonlijke service gehad van ***
 
Al twee keer super goed geholpen, deskundig en direct een goede match bij onze wensen.
 
I think the lady who served us is extremely professional. The experience buying a new pair of rings is like re-married and she is the witness. This experience is priceless!
Big thank you to the lady who served us.
 
Goede service, fijne mensen en prachtige ringen. Naar wens en budget gemaakt.
Door de "bijzondere" radio reclame verwachten we niet deze prachtige zaak. Een aanrader voor elk koppel!!
 
Ben zeer tevreden, erg goed geholpen, vriendelijk personeel, die je vakkundig advies geeft !
 
Heel goed geholpen in het filiaal Amsterdam. En met resultaat een prachtige ring! Heel erg bedankt en ik ga jullie zekker door aanbevelen.
 
Very happy with my recent purchace..Experienced staff at the Amsterdam location
 
Goede service, werd tijd voor je genomen, goede koffie
 
Fijne ervaring, samen met adequate hulp en advies.
 
Vriendelijk ontvangst en een goed advies gekregen.
 
Onze ervaring met Steinberg was een schoolvoorbeeld van 'service tot de deur'. Het hele proces rond de aankoop verliep voorbeeldig en fijn. We werden goed geholpen en zouden Steinberg zeker hebben aanbevolen bij vrienden. TOTDAT mijn verloofde tijdens het dragen ontdekte dat de ring te groot was en te makkelijk van haar vinger gleed. Ze draagt nooit ringen en heeft in haar keuze voor de maten dan ook vertrouwd op het advies van de adviseur van Steinberg. Op zich nog niks aan de hand natuurlijk, ze bracht de ring terug en vroeg of hij verkleind kon worden. Eerder was al gezegd dat dit geen enkel probleem is als dat ooit nodig zou zijn. Tot onze grote verbazing en teleurstelling kregen wij vervolgens de factuur van de verkleining van de ring. Mijn verloofde bracht daar nog tegenin dat we vertrouwd hadden op hun advies qua maat en dat dit niet goed blijkt te zijn geweest en wij hier nu vervolgens (letterlijk) de prijs voor moeten betalen. Haar werd duidelijk gemaakt dat het onze schuld is en wij het moeten betalen. Verbijsterd en teleurgesteld ging ze weg en deelde dit met mij. We vinden dit erg jammer. Tot deze ervaring hadden we Steinberg 5 sterren voor service gegeven en nu 2. We zullen vrienden Steinberg nu niet AANraden, maar AFraden. En dat gaat de komende jaren zeker klanten kosten, want we hebben een hoop vrienden die in de komende jaren hopen te verloven of trouwen, die we anders zeker Steinberg geadviseerd zouden hebben.
 
Er was bijzonder veel tijd voor het uitzoeken van de ringen en het ophalen ervan. Alle aandacht en geduld waarbij er volop meegedacht wordt met de klant.
Fijne ervaring.
 
Van tevoren al goed kunnen oriënteren op de website van Steinberg. Afspraak maken ging moeiteloos en werd keurig bevestigd. Uitstekend ontvangen in de winkel en netjes en correct te woord gestaan. De verkoper ging goed mee in onze keuze en voorzag ons van kundig en nuttig advies. De aankoop geschiedde ook in goede harmonie, met versnapering, waarbij wij uitstekend zijn geholpen en de juiste keuzes hebben kunnen maken. Ook de aflevering van de ringen gebeurde op zeer correcte wijze, waarbij vooral de kwaliteit van hetgeen besteld was keurig was verzorgd.
 
Top service! Zeer goed geholpen door de medewerkers.
 
Super goed geholpen. Service is uitstekend!
 
Wij hebben onze trouwringen laten maken bij Steinberg nadat ik al eerder de verlovingsring heb laten maken.
Beide keren zijn we geholpen in het Amsterdamse filiaal. We werden hier erg vriendelijk en professioneel geholpen.
De ringen zelf hebben we nog maar kort om gehad aangezien het trouwen nog moet plaats vinden. Maar de ringen zijn prachtig en ze zitten goed. Ook het graveerwerk in de ring ziet er heel netjes uit.
 
Zeer professioneel geholpen door personeel. Advies gekregen die voor ons ook echt nuttig was. Ringen zijn in het echt veel mooier dan op de foto. Al met al erg tevreden met de kwaliteit en service.
 
Fijne service! Hadden goed door waar ik naar op zoek was en hielpen me goed bij mijn keuze
 
Top geholpen, dikke pluim voor het geduld en alle uitleg. Ik zou bijna nog een ring kopen. Gr ***
 
Wij zijn heel tevreden over de service die we in Amsterdam hebben ervaren. Een heel vriendelijke en bekwame dame heeft ons geholpen. Goede uitleg, alle tijd. Op basis van de reclame van 123gold wilden we hier eerst niet naartoe, het klinkt goedkoop. Na vergelijking met diverse andere sites leek hier de kwaliteit toch beter en goedkoper te zijn. Wij vinden de naam Steinberg echter veel beter passen. Het is een echte juwelier die echt mooie kwaliteit levert.
De enige tip die we hebben is een andere opstelling van portier en de eerste tafel. Als je aan de eerste tafel zit, staat de portier vlak achter je, wat minder het gevoel van privacy waarborgt.
 
The German lady who helped us in Amsterdam choosing and buying the ring was amazing. We had the best customer experience ever.
 
Eerst op internet gezocht naar mooie ringen. Bij 123gold vond ik een aantal mooie ringen. Daarna naar de winkel gegaan om deze te bekijken. Prettig en goed geholpen en blij met de aankoop.
 
The lady who served us (***) was absolutely lovely! She seemed genuinely happy for us and was very helpful when we didn't really know anything about diamonds. She also was honest with us about materials and helped us to keep costs down and stick to our budget. Thank you ***!
 
Tevreden over de service, zowel voor het kopen van een verlovingsring als met de trouwringen. Persoonlijke ervaring en genoeg flexibiliteit en expertise om service van hoge kwaliteit te geven.
 
We zijn zeer gastvrij en vriendelijk geholpen. Ook werd alle tijd voor ons genomen om de juiste ringen uit te zoeken! Het was voor ons een prachtige ervaring om in jullie winkel te zijn geweest en hiermee onze eerste stap richting het huwelijk te hebben gezet. Wij zijn zeer tevreden over onze ringen en zullen dit zeker anderen aanbevelen! Met vriendelijke groet ***
 
Enthousiast, kundig en feestelijk, zo hebben wij de service bij Steinberg ervaren. Na de website te hebben bekeken, maakten we een afspraak en werden we ontvangen door ***. Na het inventariseren van onze ideeën en wensen, liet zij ons diverse modellen en materialen zien. Samen hebben we alles getrechterd en kwamen we tot het paar ringen dat wij fantastisch vinden. Bij Steinberg weten ze wat belangrijk is en dat een bruiloft plannen, waaronder de ringen uitkiezen ook valt, een feestje is. Enthousiaste mensen, een cadeautje erbij en met een goed gevoel naar huis. Wij kijken enorm uit naar onze trouwdag, mede dankzij jullie.
 
Leuke mensen en erg servicegericht!!!
 
We zijn zeer tevreden, de ontvangst en het advies was zeer deskundig en professioneel. Uiterst vriendelijk en snelle levering. WE DRAGEN ONZE RINGEN MET GROOT PLEZIER!
 
Wij waren heel blij met de open en eerlijke manier van adviseren. Niets werd opgedrongen, dit voelde heel fijn!
Sidney is ontzettend aardig en kundig. Vertelt alles over de ring en alle mogelijkheden zonder dat je het gevoel hebt dat ze je een bepaalde kant opstuurt. De keuzes, welke dan ook, lagen compleet bij ons. Geen gepush om grotere diamanten of hoger goudgehalte te kiezen. Wij zijn superblij met het uiteindelijke resultaat! Echt de ringen die we graag willen hebben!
Mijn dochter heeft ook haar ringen bij jullie uitgezocht. Wij zullen jullie zeker verder aanbevelen.

Enige minpuntje vind ik de reclame op de radio! Ondanks dat het wel werkt, wij zijn uiteindelijk langs geweest. Maar het radiospotje doet vermoeden dat je bij een of ander goedkoop juweliertje terecht komt. Niets is minder waar! De advertentie en de naam 123gold komt heel goedkoop over.
 
Goede service, geduldig, vakkundig en zeer klantvriendelijk☺
 
Prima geholpen, het was een leuke ervaring. Ringen eerder klaar dan verwacht. Ze zijn prachtig! Ook onze kinderen vinden de ringen mooi! Bedankt *** van vestiging Amsterdam voor je warme professionele hulp.
 
Wij zijn via facebook bij u terecht gekomen. Vooraf hebben wij op de website ringen bekeken. Onze aankoop hebben wij in de winkel in Amsterdam gedaan. Hier zijn wij heel erg fijn en professioneel geholpen en hebben dan ook geen verbeterpunten.De medewerkers zijn heel erg vriendelijk en behulpzaam. Wij zullen uw winkel zeker aan anderen adviseren. We zijn heel tevreden en super blij met onze ringen en hopen deze dan ook nog heel lang te kunnen dragen.

met vriendelijke groeten
ven heel erg tevreden klanten.
 
Goede service door medewerkers. Fijne sfeer gecreëerd door interieur en muziek. We zijn zeer tevreden over de afhandeling.
 
we werden goed geholpen. er was veel mogelijk. het was wel raar om een ring te bestellen zonder deze gezien te hebben. dit maakt de ring wel extra uniek
 
Wij vinden het een bedrijf met een mooie uitstraling en personeel wat goed weet waarover het praat . Onze bestelling is naar onze wensen afgehandeld met hier en daar goed advies van de verkoper . Wij zijn zeer tevreden met het eindproduct . Het enige verbeterpunt wat wij kunnen verzinnen is : parkeergelegenheid .
 
Erg goede service en onbeperkte mogelijkheden. Door de veelvuldige radioreclame verwacht ik eigenlijk een goedkoop 'ringenwarenhuis', maar niets is minder waar. Er wordt flink tijd voor je genomen en je krijgt van voor tot achter uitleg over verschillende vormen, kwaliteiten, diktes, diamantjes, enz. En de mogelijkheden zijn eindeloos. Zeker een aanrader!
 
Bestelling was goed afgehandeld. Hele vriendelijke medewerkster. Ik vond het alleen jammer dat we voor de huwelijksring een vergoeding moesten betalen omdat er krassen op zouden zijn gekomen, terwijl mijn vrouw het daadwerkelijk 10 minuten om heeft gehad.
 
Perfecte bediening in de winkel. Zeer uitgebreide keus. Men neemt alle tijd voor advies.
 
Wij zijn bijzonder goed geholpen met deskundig en vooral geduldig advies.
 
Ruime keus en netjes geholpen.
 
Flesje bubbels is absoluut aardig gebaar, maar smaakte niet zo goed sorry.
Bij het proberen van diverse ringen spelen handen een belangrijke rol, de nagels van medewerkers waren niet altijd schoon/verzorgd was ons opgevallen.
Verder heel fijne ervaring gehad.
 
We zijn goed geholpen bij de vestiging in Amsterdam. Vriendelijk personeel, dat de tijd nam om onze wensen te bespreken. We zijn erg tevreden met het uiteindelijke resultaat!
 
Goede communicatie/service, kwaliteit van de ringen en beleving in de winkel. En dat voor een goede prijs!
 
Wij zijn zeer tevreden met de manier waarop zij met de klanten omgaan. Ze tonen veel interesse en geven je een goed gevoel. Ook hebben zij veel kennis van zaken. Zij geven ons niet het gevoel dat zij zoveel mogelijk geld aan je willen verdienen
 
Zeer tevreden, goede begroeting direct geholpen goede uitleg en advies. Niet opdringerig. Miste alleen de vraag wat ons budget was.
 
• Wij hadden meerdere winkels geselecteerd om te gaan kijken naar trouwringen. Steinberg was de eerste, maar daar waren we reeds overtuigd van een bepaalde ring en hebben de rest van de zoektocht dus ook gestaakt en hebben gewoon meteen die set bij jullie gekocht.

• Bij voorselectie online bij Steinberg terecht gekomen via Google Maps.

• De foto's op de website en keuze deden overtuigen.

• Echter de naam 123gold deed ons wel twijfelen, klinkt serieus niet goed, goedkoop en toeristisch. Het was dat de foto's ons over de streep trokken.

• Logo Steinberg ziet er ook te ouderwets uit, niet in overeenstemming met het product of de winkel ervaring.

• Medewerkers doen hun best, hebben veel product kennis, maar komen ongelooflijk nep over op human interest vlak. Om eerlijk te zijn zou ik ook niet weten hoe dit beter moet. Ik kan me nauwelijks voorstellen dat medewerkers echt geïnteresseerd zijn in het zoveelste jubelende bruiloft verhaal van de dag, en dat merk je. Komt nog bij dat wij zelf helemaal geen zin hadden in een jubelend bruiloft verhaal, terwijl de vragen van de medewerkers dat wel al als antwoord ingesloten hadden.

• Wij zijn zelf iets ouder en houden een zeer ingetogen bruiloft, je merkt dat de vragen en het gesprek daar niet bij aansluiten en meer uitgaan van een meisje van 30 dat een groots over de top feest gaat vieren en bezig is met wat iedereen daarvan gaat vinden.

• Vraag even of iemand wel Champagne wil om elf uur 's ochtends, het is zo onaardig om iemand met een dienblad met twee gevulde glazen weer terug te sturen en te vragen om een kopje thee.

• Ik moet zeggen, we stoorden ons wel lichtelijk aan bovenstaande, het komt, nep, Amerikaans en marketing like over; maar het was zeker geen rede om af te haken. Omdat het product gewoon goed was en de intentie van de medewerkers denk ik ook.

• Toen we de ringen ophaalden bleek het Steinberg logo vlakbij onze namen te staan in de gravure, daarmee verbind je jezelf visueel heel direct met het stel dat gaat trouwen. Ik zou het Steinberg logo zo ver mogelijk van de namen zetten op de tegenoverliggende kant van de ring, zodat je de inscriptie en het logo niet tegelijk ziet, dat lijkt me ingetogener en meer kies.
 
Makkelijk om een afspraak via internet te maken. Tijdens de afspraak wordt goed meegedacht om de juiste ring voor de juiste prijs samen te stellen. Aan keuze geen gebrek, alles is mogelijk.
 
We zijn goed geholpen in onze keuzes. Ook toen er de nodige wijzigingen moesten plaatsvinden in onze keuzes en de ringen waren al besteld zijn we goed geholpen en zijn we samen tot een oplossing gekomen.
De ringen zelf zijn prachtig.
 
Wij zijn heel vriendelijk geholpen door uw collega in de vestiging in Amsterdam. Er werd goed met ons meegedacht en de service en klantvriendelijkheid was uitstekend. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat van de ring, en zullen iedereen aanraden om naar jullie toe te gaan.
 
Prachtige ringen voor een goede prijs! De meneer die ons hielp met het uitzoeken was erg goed in zijn werk en gaf goede tips. Echter vonden wij de mevrouw die ons de ringen afleverde helaas erg nep. Ze sprak met een stem alsof ze met kinderen aan het praten was (dit was zeker niet haar standaard stem, want tegen haar collega's hoorde we haar anders praten)
Verder hebben wij een goede ervaring en zouden jullie zeker aanbevelen bij onze vrienden en familie.
 
Goede service. Klantvriendelijk. Er wordt rustig de tijd genomen om te kijken en te passen.
 
Er was altijd voldoende aandacht een tijd voor de klanten (ons). Ook de prijs/kwaliteit verhouding is prima.
 
We zijn heel vriendelijk en professioneel geholpen bij Steinberg in Amsterdam. We hadden de mogelijkheid om de ringen naar onze eigen wensen aan te passen en er werd meegedacht en aan ons budget gedacht. Ook bij het ophalen van de ringen weer goed geholpen. We raden Steinberg zeker aan.
 
Goed geholpen, vriendelijk en kundig personeel. Goed mee gedacht zodat we binnen ons budget konden blijven.
Ringen zijn prima op tijd geleverd en zien er super uit.

Prijzen op de website zijn wel misleidend, we dachten goedkoper uit te kunnen zijn. Medewerkster raadde ons echter aan voor meer kwaliteit te gaan waardoor de prijs toch wel flink hoger uitviel.
 
Na een succesvolle aankoop van een vriend bij Steinberg terecht gekomen. Zeer tevreden over de tool waarmee je zelf een ring kan ontwerpen. Prachtig resultaat en zou er zo weer een ring kopen.

Kleine tip: pas de naam van de website aan. "123gold" klinkt een beetje als zo'n schimmig bedrijfje waar ze voor te weinig geld goud inkopen. Steinberg staat veel statiger en doet naar mijn mening meer recht aan het bedrijf.
 
Uiterst tevreden. Perfect geholpen. Warm ontvangst en keurige afhandeling een prachtig stel trouwringen!
 
Wij vonden het heel prettig dat we een plek hadden gevonden waar we onze trouwringen konden aanpassen en persoonlijk konden maken.
Daarna zijn we met ons ontwerp naar de winkel in Amsterdam gegaan om alles door te spreken, te bekijken en te passen.
In de winkel waren ze erg klantvriendelijk en behulpzaam.
We kijken tevreden terug.
 
Goede service en hulp bij het uitzoeken van onze ringen. Ook bij het ophalen. Zeer vriendelijk personeel.
 
Goed geholpen hoor. Prima.
 
Heel vriendelijke, vakkundige medewerkers, de winkel zelf is stijlvol en ruim. We werden super goed geholpen bij het uitkiezen van onze trouwringen en zijn nu nog steeds erg blij met onze keuze.
 
Prima geholpen. Goede service. Uitgebreid assortiment. Optijd bericht gekregen voor ophalen ringen. Wij zijn heel tevreden.
 
wij zijn zeer vriendelijk en deskundig geholpen en dus tevreden.
 
Super service gehad en ook snel geleverd ivm onze korte trouwdatum, groet Dennis en Irene
 
Uitstekende beleving en service
 
Vriendelijke en persoonlijke advisering. Zeer ruime keuze.
 
Bij de eerste afspraak zijn wij erg goed geholpen. We hadden 2 aparte ringen waar een set van werd gemaakt. Uiteindelijk alle details geregeld en een hele mooie ervaring rijker geworden. 2e afspraak was heel vlug. We hadden een wat zenuwachtig dame die ons hielp. We hadden nog geen eens de koffie op en we waren al klaar. Wij vonden dat wat gehaast en bij de 1e afspraak zouden we bij het ophalen nog een kado/kleinigheidje krijgen. Dit hebben wij niet ontvangen en vonden dat teleurstellend.
 
Wij zijn heel klantvriendelijk geholpen. Ze lieten ons helemaal vrij in onze keuzes en gaven goed advies. De ringen van hoge kwaliteit. Ze doen er alles aan om je te helpen
 
I am so happy with the help we received from the Steinberg Team. I first appointment went by so fast. We know what we wanted and staff member that helped us took his time to explain everything. He was friendly and very nice. The pick up was just as enjoyable. Of course this time we were getting out ring so we were even more excited. The lady that helped us gave us a warm welcome and again took her time to explain everything.
Great Job from a Great Team at Steinberg!
 
We zijn goed en vriendelijk geholpen. We zijn goed geïnformeerd en geadviseerd over verschillende materialen en profielen.
 
Wij zijn zeer goed geholpen en geadviseerd. Er wordt goed meegedacht en is totaal niet dwingend.
 
Erg goeie service, de focus ligt echt bij de klant.
Ze houden goed rekening met je wensen en passen alles aan zodat alles in het budget past.
 
Zeer goed advies, alle tijd en eerder geleverd dan verwacht!
 
Medewerkers zijn echt professioneel en vriendelijk. Onze trouwringen zijn echt mooi, we zijn blij met ze.
 
We zijn netjes geholpen, er is aan onze wensen voldaan.
 
Goede service, goede communicatie en fantastisch mooie trouwringen.
 
zeer goed geholpen door David zeer mooie ringen geworden !!
 
Zeer vriendelijk personeel die je met een grote glimlach en enthousiadme helpen. Verstand van zaken hebben en dit ook op een goede manier kunnen overbrengen. Hele prettige ervaring voor een dure aankoop!
 
goed en vakkundig geholpen, vriendelijk en duidelijk.

Zou aanbevelen aan vrienden en kennissen
 
Zeer netjes geholpen snelle levering en goed behandelt ga zo door
 
Vriendelijk personeel, goed geadviseerd en geholpen.
 
Heel netjes. Het personeel ziet er keurig uit en behandelen de klant ook heel netjes. Zo hoort het! Ik ben blij dat ik naar jullie ben gegaan. Compliment voor het hele team!

Verbeteringen: 123gold.nl klinkt een beetje goedkoop terwijl jullie winkel een luxe uitstraling heeft. Steinberg is een mooie naam dus zou die naam in de website meer tot zijn recht komen.
Verder ben ik geweldig geholpen dus zou ik daar niets aan veranderen.
 
Wij zijn echt super goed geholpen bij Steinberg in Amsterdam.
We hebben onze trouwringen daar gekocht.
Het maakte helemaal niet uit dat we allebij een ander soort ring wilde alles was mogelijk en werd precies zo aangepast dat het ook nog binnen ons budget viel.
Al met al super tevreden
 
Geweldige service, uitleg en professionaliteit! Wij zijn super blij met onze trouwringen.
 
We werden hier echt super geholpen!

Zeer te spreken over de medewerkers. Alles wordt goed en duidelijk uitgelegd. Ze zijn zeer correct en nemen goed de tijd om alles door te nemen.
 
Klantvriendelijk, duidelijk uitleg, zeer behulpzaam en eerlijke adviezen
 
Een hartelijk ontvangst.
Uiterst vriendelijk personeel.
Goede sfeer en alle rust en tijd.
Goede begeleiding en uitleg.
Bestelling was ruim optijd gereed.
Bij het ophalen is alles nog eens goed en helder doorgesproken. Ook hier weer ruim de tijd en rust.

Verbeteringen.... geen!
Meer dan tevreden!!
 
Prettige ontvangst en goede service.
 
Heel goed geholpen en fijne service!
 
prima
 
Fantastisch en professionele service. Ringen waren binnen een week klaar in plaats van twee. Dank je wel ***
 
Uitstekend geholpen.
 
Het personeel is rustig en luistert goed naar je wensen. Ze zijn niet opdringerig en laten je je gang gaan. Onze verkoopster voelde alles precies goed aan. Vanwege de trouwringenconfigurator hebben wij onze droomringen waar kunnen maken.
 
Geweldige site met veel variaties die je direct kunt zien. Uitstekende begeleiding en uitleg in de winkel, ook bij het ophalen van de ringen duidelijke uitleg over het onderhoud. Heel vriendelijk personeel en bij het bestellen zowel als bij het ophalen dezelfde begeleider. Een echte aanrader 👍
 
correct, behulpzaam, meedenkend, zorgvuldig , kwaliteit, en vooral duidelijk in alle afhandelingen met een vriendelijke behandeling...
we raden het iedereen aan ....
 
Zeer tevreden, goed advies en snelle levering tegen scherpe prijs
 
Beste L.s.,

Wij hebben onze trouwringen gekocht aan de Van Baerlestraar. We zijn door *** de eerste keer geholpen en zijn enthousiasme, interesse en kunde zijn we over te spreken. Ook bij het ophalen (2 maanden later) wist hij ons te herinneren en was zijn informatie top. Wij willen *** nogmaals bedanken en zullen hem bij anderen aanbevelen. Dankjewel,

***
 
Wij zijn naar uiterst tevredenheid geholpen met het uitzoeken van onze ringen. Er werd alle tijd voor ons genomen en alles werd ook duidelijk uitgelegd en er werden goede suggesties gegeven.
 
Een vriend raadde mij dit bedrijf aan een heb hier onze trouwringen gekocht.
Mooie zaak op een chiqcue locatie . Goed geinformeerd, correct personeel.
Je zou zomaar wat anders kunnen verwachten bij de wat louche klinkende webpagina 123gold.nl.


 
We zijn super goed geholpen de verkoper wist in te spelen op wat wij mooi vinden. Hierdoor onze droom ringen gevonden in 2 weken waren ze al klaar en konden we ze ophalen. We vonden de goodiebag super leuk met de champagne en snoepjes en natuurlijk waren de ringen ook heel mooi verpakt. Wij raden andere mensen ook zeker aan naar jullie toe te gaan!
 
Bedankt voor de goede zorg en afhandeling van onze trouwringen
 
Vriendelijk, deskundig, ruime keuze, prettige sfeer.
 
Beste medewerkers van Goldstein Amsterdam, bedankt voor de persoonlijke en behulpzame manier van werken waardoor het een stuk makkelijker werd om de goede keuze te maken voor onze trouwringen. En na het uitkiezen waren de ringen snel klaar. Bedankt!
 
We zijn erg tevreden
 
Wij zijn erg goed en adequaat geholpen door ***. Ivm onze emigatie op korte termijn hadden wij maar weinig tijd om de bruiloft te regelen en we wisten nog niet precies wat voor trouwring we precies wilden. David had snel door wat onze situatie was en ging systematisch te werk waardoor de keuze uiteindelijk heel snel en vloeiend ging. Daarnaast was *** ook erg aardig en we vonden het leuk dat hij er uiteindelijk ook weer was toen wij de ringen kwamen ophalen en passen.
Al met al een leuke en persoonlijke ervaring. Bedankt
 
Wij zijn erg vriendelijk en professioneel geholpen. Er waren genoeg voorbeeld ringen in de zaak en behulp van jullie medewerker hebben we onze eigen ringen gecreeerd, super tof! Ringen waren eerder klaar dan verwacht en we zijn dik tevreden met het resultaat! Bedankt voor de leuke ervaring!
 
Goede service, vriendelijk personeel en schitterende ringen.
 
Wij zijn heel warm ontvangen en goed geholpen door de medewerkers van 123gold A'dam. De medewerker nam alle tijd en deed goed zijn best om informatie te delen en een hielp ons om uiteindelijk een beslissing te nemen.
 
Ik kan geen betere winkel bedenken om trouwringen uit te zoeken.
Het aanbod is geweldig, de website en configurator zijn erg goed.
Als laatste is de service in de winkel ook erg goed.
 
The service not only great, but we also had a fun evening selecting our rings. The staff is great, the product and offering is great and we'll certainly come back for more.
 
netjes geholpen met een correct advies.mooie winkel en fijne entourage.
vriendelijk personeel en een zeer goede uitleg
 
Na aankomst in de winkel verrast over de uitstraling van de winkel. Op de website al een ring samengesteld maar je wil toch een idee hebben hoe de materialen en bewerkingen er in het echt uit zien. Alle materialen en bewerkingen waren voorhanden en met de deskundige hulp van de medewerker ringen met twee materialen en twee bewerkingen samengesteld. Ruim eerder dan gepland waren de ringen klaar en zeer onder de indruk van het resultaat. Het afhalen was een klein feestje op zich en uitermate fijn geholpen. Tot slot werden de ringen mooi verpakt mee gegeven. De 5 sterren zijn wat ons betreft zeer verdiend!
 
Vriendelijke en gastvrije ontvangst in de winkel in Amsterdam, waar de tijd wetd genomen om ons te helpen bij het kiezen van onze trouwringen. Zeer veel keuze en maatwerkmogelijkheden, dus zeker een aanrader.
 
Prettige zaak, plezierige bediening, bestelling goed en correct afgehandeld
 
Precies wat je verwacht en tot in de puntjes verwerkt. Duidelijk, kundig, vriendelijk en een alles netjes op tijd geleverd.
 
Goede duidelijke hulp
 
Wij zijn door *** van Steinberg Amsterdam ontzettend vriendelijk en persoonlijk geholpen. Niet te formeel of afstandelijk, maar meedenkend, secuur en met frisse blik. Onze trouwringen zijn vóór de aangekondigde datum geleverd en zien er uit zoals bedacht. De extraatjes zoals de aangeboden bubbels en de mooie verpakking (ringendoosje etc.) zijn leuk en geven een speciaal gevoel. Ik zou Steinberg zeker aanraden.
 
Super goede service, duidelijke uitleg en klantvriendelijk. Dank, wij hebben een top trouwdag gehad, de ringen staan erg mooi! Wij zijn er erg blij mee.
 
Vriendelijk, vakkundig advies en alles volgens afspraak geleverd. Zeer goede prijs- kwaliteitsverbouding
 
Deer professionele aanpak, werd vriendelijk geholpen en de verkoper nam voldoende tijd.

Graag wat meer transparantie in de prijzen en afwerkingen.
 
Professioneel, bekwaam, vriendelijk en inlevingsvermogen in wat wij zochten.

Van binnenkomst zonder aankoop tot en met vertrek met aankoop.

Nergens het gevoel van pressie gehad, uitgebreid de tijd genomen, allemaal heel relaxed.

Complimenten!
 
Vriendelijk personeel, snelle service, prachtige ringen!
 
Niet gekozen voor de webshop, maar voor de vestiging in Amsterdam. Wij wilden advies over de breedte, diameter en lettertype van de gravering. nav een eigen idee dat we hadden uitgewerkt met de configurator.

Het zijn prachtige ringen geworden. Men heeft alle tijd voor ons genomen, zowel bij het adviesgesprek als bij het overhandigen. Het is een goede keuze geweest bij Steinberg de ringen te kopen.
 
Service is voldoende maar ook echt niet meer dan dat. Men weet als je (twee weken later) na een gesprek terugkomt echt niet meer wie je bent. Mijn vrouw heeft haar ring bij een andere winkel gekocht en dan zie je opeens hoe groot het verschil in service en persoonlijke aandacht kan zijn. Het voordeel van Steinberg (en ook de reden dat ik er heen ging) is dat het mogelijk is snel een ring te hebben. De voorraad is ruim en je kan een voorbeeld ring krijgen voor de dag of aanzoek zelf.
 
Uitstekend advies gekregen van ***. Zij neemt de tijd voor je, alle mogelijkheden worden doorgenomen en alle afspraken worden duidelijk vastgelegd. We zijn bij meerdere juweliers geweest voor advies. Dit is echt top!
 
Super service. Mooie ringen. Goede kwaliteit voor goede prijs.
 
Het bedrijf heeft heel veel keuze. We zijn zeer goed en professioneel geholpen. Ze hadden alle tijd voor ons ook toen we onze ringen kwamen ophalen.
 
Erg goed geholpen en duidelijkheid in de uitleg. Ook erg tevreden met het eindresultaat!
 
Prima tevreden over alles
 
Zeer korte vragenlijst.
 
Zeer fijn geholpen, goede communicatie voor het ophalen van de ringen. Erg fijn!
 
Prima duidelijke en nette afhandeling
 
Hele goede service. Vriendelijk personeel en goed tijd genomen om ons tot de juiste keuze te laten komen.
Dank.
 
Zeer klantvriendelijke en persoonlijke uitleg bij de keuze van de trouwringen. Doorgaan met passen en proberen totdat de juiste maat in de juiste kwaliteit gevonden is. Kennis over producten is zeer goed en sfeer in de winkel is alles zeggend. Topkwaliteit.
 
We werden goed geholpen door het vriendelijke personeel. We vonden het erg prettig dat we zelf de trouwringen konden ontwerpen en ze zijn mooier geworden dan we verwacht hadden.
 
Very nice and friendly staff and the secetions fits any budget may it be expensive or not.
 
Vriendelijk, beleefd, adviserend, beknopt. Precies waar we naar op zoek waren.
 
We zijn perfect geholpen.
Ze nemen echt de tijd voor je.
De bestelling is ook perfect verlopen en heel klantvriendelijk afgehandeld.
ik zou zo weer heen gaan.
 
Goede en professionele service van medewerkers. Duidelijk wat mogelijk is om binnen budget te blijven en advies bij eventuele wensen.
 
Uitstekende service, goed advies en erg vriendelijk. Duidelijkheid over de prijs. Ringen zien er prachtig uit!
 
Nette en vriendelijke service. verder uiteraard prachtige sierraden!
 
we zijn erg leuk geholpen door *** en toen we de ringen kwamen halen werden we geholpen door een aardige mevrouw weet helaas haar naam niet meer maar ze was zwanger wij vonden het een uitstekende sevice en zouden het aanbevelen
 
Gastvrij ontvangen door een van de medewerkers in Amsterdam.
Ze nam voor ons de tijd en was erg geduldig!
Ik hoop niet nooit nog een trouwring te hoeven kopen, maar anders zou ik weer naar Steinberg Amsterdam gaan.
Mvg ***
 
We zijn erg goed geholpen! Er zijn erg veel mogelijkheden om de ringen naar eigen wens aan te passen. Dat kan een beetje overweldigend zijn, maar de dame die ons hielp wist ons goed te adviseren. Inmiddels zijn de ringen binnen, en ze zijn helemaal zoals we ons voorgesteld hadden. De winkel is netjes en je kunt rustig met je adviseur alles doorspreken.
 
Zeer goed, een paar weken na bestelling zonder afspraak terug gegaan om nogmaals maat te checken, zonder extra kosten aangepast. Vriendelijk en goede service.
 
Zeer prettige ervaring bij Steinberg Amsterdam. De ontvangst is uitstekend en er wordt rustig de tijd voor je genomen en er wordt niets opgedrongen. We zijn ook zeer tevreden met het resultaat van de ringen!!! Er werd ons het gevoel gegeven dat we belangrijk waren en het kwam ook gemeend over! We zijn zeer tevreden over *** en zijn collega's en de hele ervaring met het uitzoeken tot aan het afhalen van de ringen. We raden Steinberg Amsterdam zeker aan aan anderen!!!!!
 
Super behandeld dikke 10
 
We zijn heel erg fijn behandeld, het was super dat ze afhankelijk van je budget heel goed met je meedenken. Onze ringen zijn prachtig geworden. Het leuke was ook, dat je ringen nog niet bestaan. Ze worden speciaal voor je gemaakt.
Dank voor de fijne samenwerking om iets mooiste creëren en voor de goede service.
 
Goede service
 
Goed advies en service!
 
Prima geholpen, heel zorgvuldig. Soms misschien wel wat uitvoerig wat betreft details.
 
Top. Vakkundig en adequaat geholpen. Alles liep soepel.
 
goede serivice vriendelijk en tijd genoeg voor de klant.
 
prettige verkoop zonder opdringerig te zijn. Heel veel keuze en het is mogelijk alle ringen ook nog persoonlijk te maken. Zeker aan te raden.
 
Nemen alle tijd, erg vriendelijke medewerkers
 
Via Google bij Steinberg gold in Amsterdam terecht gekomen. Er is een ruime keuze welke rustig te bekijken is tijdens je afspraak. De dame welke ons geholpen heeft was zeer kundig en gaf ook goede adviezen m.b.t. de diamanten. Zij lette ook erg op het beste aanbod naar de klant toe. Uiteindelijk onze ringen gevonden, welke op tijd en volgens bestelling gemaakt werden. Tijdens het ophalen opnieuw goede service door verlovingsring nog in een tril badje te plaatsen, zodat deze net zo glinstert als de trouwring. Ook het meegeven van en klein flesje champagne na het bestellen van de ringen vonden wij een super leuke geste. Wij hebben deze aankoop dan ook thuis nog even 'gevierd'!
 
Prachtige ringen en perfecte service!!
 
Fantastische service en de bestelling is heel goed afgehandeld.
Ga zo door
 
Keurig ontvangst. Vriendelijk, professioneel en persoonlijk. Of je nou hele dure trouwringen koopt of niet... Je voelt je als klant héél serieus genomen. Zijn top geholpen door *** in Amsterdam!! Echt een aanrader!
 
Van begin tot het eind alles top geregeld
 
Uitgebreid assortiment en prima service!
 
We zijn erg tevreden over de manier waarop we geholpen zijn. De medewerkers waren zeer vriendelijk, gaven ons de ruimte om rustig te beslissen en dachten goed mee om binnen ons budget te blijven.
 
Very nice service and very helpful, friendly staff.
 
Heel goede service ontvangen van alle medewerksters die we gesproken hebben. Namen uitgebreid te tijd om de juiste trouwringen te kiezen.
 
Erg goed en professioneel geholpen. Alle mogelijkheden worden getoond en er wordt de tijd voor je genomen. Neem je een kind mee, geen probleem. Ook je kleine zal het naar zijn zin hebben. Die van mij wou met haar trouwen :D. Echt top !!!!
 
Zeer klantvriendelijk, goed geholpen. Men leeft zich in in de persoonlijke situatie.
 
We zijn zeer netjes geholpen door Gabriel, met goede hulp om tot het juiste ontwerp te komen.
Hij was ook erg geduldig toen we moeite hadden om een keuze te maken.
Een last-minute wijziging in de ring, was ook geen probleem.
De ring was daarnaast volgens afspraak op tijd klaar om te worden gehaald.

Voor ons was alles perfect.
 
Zeer vriendelijke en meedenkende medewerkers. Zeer professioneel en er is ontzettend veel mogelijk qua ringkeuze.
 
Erg goed ontvangen. Goed advies ontvangen, er was veel mogelijk. Erg tevreden over de service en heel blij met onze aankoop!
 
Netjes bedrijf, goed geholpen. Nemen ruim de tijd voor je. Bestelling netjes afgehandeld, ringen helemaal naar onze wens!
 
Goede service. Prettig geholpen.
 
Uitstekend geholpen door deskundige medewerkers en zeer vriendelijke service.
 
Erg goed geholpen! Ze liet ons zelf rondkijken, daarna de mooiste uitgezocht. Om vervolgens met haar goede hulp een mooie persoonlijke touch aan de ringen te geven! Erg prettig. We zijn in de van Baerlestraat geweest.
 
Goede service gehad, vriendelijke geholpen en alles mooi op tijd klaar
 
We zijn zeer goed en uitgebreid geholpen bij t uitzoeken en ontwerpen van onze trouwringen.
Zeker een aanrader.
 
Prima service, uitgebreide keuze, leuke adviseur.
 
Het feit dat je zelf je ring helemaal zelf samen kan stellen is erg cool. We zijn dan ook erg tevreden met onze ringen. We werden goed geholpen.

Al moet ik wel zeggen dat de verkoper vaak overdreven vriendelijk was. Ik weet zeker dat het ze het allemaal echt heel goed bedoelde, maar ze sprak wel veel op een soort kinderlijke toon. Daardoor voelde het niet echt natuurlijk aan.
 
Uitstekend geholpen! Prachtige ringen en natuurlijk heeft ze JA gezegd! Ook mijn Eigen verlovingsring is prachtig.

Toen we mijn ring kwamen ophalen, wist elk personeelslid nog wat leuks te zeggen over onze facebookfoto voor Steinberg.

We komen uiteraard nog terug voor onze trouwringen.
 
dame nam de tijd en hielp ons goed. zeer tevreden
 
Erg goed! Altijd heel vriendelijk geholpen en te woord gestaan. Heel persoonlijk waardoor je makkelijk tot keuzes kan komen. Totaal geen dwingende verkoop waardoor je de tijd krijgt om mooie sieraden te kiezen. In het bijzonder onze complimenten aan ***. Echt een topper. Tot gauw (vrees ik hihi)
 
Super fijn geholpen en zeer goed geadviseerd, hele fijne zaak!
 
Onze aankoop bij Steinberg hebben wij ervaren als zeer prettig. Bij binnenkomst was het al goed. We werden fijn ontvangen, jassen werden keurig aangenomen en we kregen rustig de tijd om nog door de winkel te lopen.

Eenmaal aan tafel werd er wederom alle tijd voor ons genomen om de ring samen te stellen die exact voldeed aan onze wensen, eisen en budget. Het eindresultaat is perfect geworden!

Steinberg bedankt en ga zo door!
 
Keurig geholpen bij zowel het uitzoeken als bij het afhalen van onze ringen. Duidelijke en transparante uitleg over alles wat we moesten weten. We voelden ons snel thuis bij jullie, waarvoor onze complimenten!
 
Super goed en vriendelijke personeel. Wij zijn super goed geholopen in Amsterdam.
 
Wij zijn tot onze volle tevredenheid geholpen. Er werd prima meegedacht met ons. Ook bij het ophalen van onze bestelling werden wij plezierig en professioneel geholpen.
 
tevreden. bij begin afspraak duidelijker zijn hoe het proces precies verloopt. ik was nu vrij verbolgen dat ik een afspraak moest maken en er 'zoek maar uit wat u mooi vindt' werd gezegd toen we binnen kwamen. Als vooraf duidelijk was geweest dat op onze selectie een zeer persoonlijke ring werd gemaakt dan had ik die - tijdelijke - negatieve ervaring niet gehad.
 
Top winkel! de service en het advies is hier super goed. De mensen die er werken zijn allemaal erg vriendelijke en super lief. De eigenaren van de winkel zijn ook heel vriendelijk en erg betrokken bij hun klanten. Ik zou iedereen adviseren om hier hun trouwringen te halen. Ik heb hier hele mooie herinneringen mogen beleven. Liefs ***
 
prima keuze, vriendelijke benadering
 
Prettige service, vriendelijk personeel, goede kwaliteit
 
Helemaal top! Min puntje de mevrouw die ons hielp toen we de ringen haalden was heel erg overdreven.
Maar verder een goede zaak, ringen precies zoals we ze wilden. Goed advies en snel geleverd. Ze zijn mooi en passen perfect! Een absolute aanrader!
 
Erg vriendelijk ontvangen, goed doorvragen en peilen wat je echt zelf wil. Goede prijzen.
Ze maken het een bijzonder moment.
 
Zeer vriendelijke en goede service!
 
We vinden de ringen mooi, maar zijn niet op en top tevreden over de service. De gravure in de ringen lijkt eerder op bedrukking; hier hebben wij vooraf geen voorbeeld van gezien. Ook was de dame die ons hielp niet altijd even professioneel (taalgebruik, woordkeuze, vloeken), hoewel de setting en winkel dat wel was.
 
We zijn super tevreden. Persoonlijk advies, voldoende tijd en professioneel. Super blij!
 
Goede ontvangst en begeleiding. Vriendelijk personeel en een prachtig resultaat.
 
Everything was great, the person that attend us was very proffesional and super friendly. About the ring the quality is as expected.
 
Ik vond het een goed en zeer mooi bedrijf en vriendelijke mensen.
 
Erg fijn geholpen met prachtige trouwringen!
 
Werden fantastisch geholpen en hebben mooie trouwringen die een leven lang meegaan.
 
Behulpzaam, ervaren
 
Goed advies, uitstekende service en precies gekregen waar we naar op zoek waren.
 
Goede service, zeer tevreden over de ringen, de winkel en de klantvriendelijke medewerkers.
 
Wij zijn in de winkel in A'dam geweest en vanaf het moment van binnenkomst erg prettig behandeld/geadviseerd. Daarnaast ook nog eens een stukje TOP service mogen ervaren door (bij wijze van uitzondering) de ringen binnen een week te leveren zodat wij ze op onze 25 jarige trouwdag om konden doen.
 
Eerst rustig zelf kunnen rondkijken en daarna nuttige adviezen over welke ringen te kiezen. Niet opdringerig. Nemen goed de tijd. We zijn zeer tevreden.
 
Heel fijn en vooral persoonlijk contact waarbij er veel aandacht wordt geschonken aan je aankoop en persoon. Je gaat echt met een gevoel naar buiten dat je een waardevolle en persoonlijke aankoop hebt gedaan. Op en top vriendelijke medewerkers en de portier aan de deur is helemaal geweldig, die ook nog eens de deur voor je opent!
 
Goede configurator op de website en een prettige afhandeling in de winkel
 
Goede service, prettige sfeer, ruime keuzemogelijkheid
 
Prettig geholpen, op een rustige manier.
Goede volgorde om keuze te maken en zeer goed geadviseerd.
 
Prachtige ring gekocht en zeer goede klantervaring! Je koopt natuurlijk een product in een bepaalde prijsklasse, maar er werd dan ook alles aan gedaan om dit tot een positieve ervaring maken!
 
Wij zijn allervriendelijkst geholpen. Er zijn geen punten die ik aan zou passen
 
Ik ben zeer tevreden met het advies en afhandeling van mijn aankoop!
 
Na het op internet al te hebben gevonden in Amsterdam in de winkel geweest en zeer vriendelijk ontvangen.
Een fijn lichte en overzichtelijke winkel met een luxe ambience.
Met koffie en koekje erbij de ringen geselecteerd en samen met *** de perfecte maat en pasvorm gevonden.
Nu begon het wachten...

De ontvangst werd op de voorspelde datum bevestigd en bij het ophalen van de ringen (en passen natuurlijk) werden we ook weer zeer vriendelijk te woord gestaan en geinformeerd.

Wij zijn niet meer van plan om te trouwen maar we raden nieuwe bruidsparen aan om met 123gold zaken te doen!

***
 
Zeer prettig ontvangen en geholpen,omdat we een afspraak hadden gemaakt was er alle tijd om ringen naar onze wens uit te zoeken

Ringen op de afgesproken tijd klaar en kan eigenlijk alleen maar zeer tevreden zijn.
 
Super vriendelijk. Keurig ontvangst. Ruime keuze. Eerlijk advies.
 
Wij zijn zeer tevreden. De naam 123gold klinkt een beetje goedkoop, maar dat is alleen maar de naam. De winkel, de medewerkers en de winkel eigenaar straalt luxe uit. Wij zijn uitstekend geholpen en blij met het eind resultaat.
Wij kunnen dit iedereen aan raden en hebben dit ook al bij meerdere mensen gedaan. Hun waren ook tevreden.
 
bijzonder tevreden over de beleefde ontvangst.
Na de nodige informatie door medewerker hebben we ringen gepast,uitgezocht en besteld.
De benodigde levertijd van 6 weken was voor ons erg krap; verkoper heeft best gedaan e.e.a. toch op tijd (ruim zelfs) in huis te hebben en ons snel te berichten.Afhalen en verdere informatie was uiterst beleefd en duidelijk.
Al met al een prima ervaring met uw zaak in Amsterdam!
 
We zijn erg goed geholpen. Er wordt goed de tijd voor je genomen, de medewerkers hebben interesse in je en geven je goed advies. We wonen wat verder weg, maar we zijn blij dat we voor jullie hebben gekozen en het resultaat is er ook naar! Ook de leuke attentie die we meekregen toen we de ringen hadden besteld, konden we erg waarderen!
 
We zijn perfect geholpen in alle opzichten. Goede voorlichting over de verschillende materialen en mogelijkheden.
De winkel is ook erg overzichtelijk zodat je een goed beeld kan vormen waar je persoonlijke voorkeur naar uit gaat.
 
Goede verwelkoming in de winkel. Vriendelijk personeel.
De dame die ons hielp was zeer bekwaam en wist waar ze over sprak goede uitleg over wat mogelijk was. Dacht goed met ons mee. Al met al zeer tevreden!
 
Dit is een top bedrijf! Ben behandeld als een koning! Super vriendelijk en vakgericht personeel. Gewoon een hele goeie ervaring.
 
Fijne, zeer persoonlijke hulp. Nemen echt de tijd! Geen verbetering punten
 
-Medewerkers hebben veel product kennis
-Winkel heeft een luxe en mooie uitstraling
-Waarom ontvangst
 
prima geholpen en alles prima afgehandeld
 
Uitstekende service, vriendelijk en alles volgens afspraak
 
Top geholpen! Super happy met de trouwringen!
 
We zijn uitstekend geholpen. We hadden zelf al een idee en met dat idee is goed meegedacht. Alternatieven en opties zijn goed uitgelegd en wij werden vrij gelaten om wel of niet een upgrade toe te voegen. Er werd eerlijk advies gegeven.
Geen verbeteringen noodzakelijk.
Na 4 weken de ring dragen merken we wel dat hij, ogenschijnlijk sneller dan de andere ringen die we dragen, beschadigt. Hier zouden we graag nog advies over willen, is er wellicht een fabrieksfout gemaakt?
 
Afspraken zijn makkelijk via de site te maken. Goede, persoonlijke begeleiding.
Enige aandachtpunt; Wij hadden een budget en het meisje wat ons begeleide kon niet echt aangeven welke ringen in ons budget zouden kunnen vallen. De ringen kunnen geheel naar eigen smaak gemaakt worden daardoor is het moeilijk voor de begeleider om dit aan te geven, maar we hebben toch een aantal ringen gekozen die niet aan te passen zodanig dat ze in ons budget zouden passen.

Na de bestelling heb ik een wijziging doorgegeven en deze is prima verwerkt.
We zijn erg blij met onze trouwringen.
 
Zeer tevreden. Mooie winkel, goed ontvangst en uitstekend geholpen! Er wordt goed geluisterd naar de wensen en passend advies gegeven. Het personeel is ook erg vriendelijk. Bestelling is ook goed en volgens afspraak geleverd.
 
De bestelling is perfect afgehandeld! We zijn bij het bestellen als het afhalen erg goed behandeld. Goede verkoper die goed informeerde naar onze wensen en dat combineerde met zijn expertise om uit eindelijk tot een perfect resultaat te komen.
 
Bij het eerste bezoek was de ontvangst zeer prettig en was er alle aandacht voor ons. Het samenstellen van de ringen was heel leuk op deze wijze.
Het tweede bezoek om de ringen af te halen was heel zakelijk. Dat voelde minder fijn aan.
 
Zeer goed geholpen!
 
Over de service erg tevreden. Trouwringen besteld en na twee maanden opgehaald. Zagen er prachtig uit! Toen we thuis kwamen en nog een keer de ringen wilden bekijken, bleek de trouwring voor de man nog onder het vet te zitten. Erg smerig en na poetsen er eindelijk af. Het leek in eerste instantie een grote beschadiging.
 
Goede uitleg, geduldig en vriendelijke hulp, veel kennis over materialen gedeeld. Het resultaat is prachtig!
 
Uitstekende service!
 
Goed geholpen een zelf ontworpen ring te maken.
 
Zeer goede service. Goed geinformeerd en prachtige trouwringen ontvangen.
 
Correct en klantvriendelijk. Niet opdringerig maar meteen bereid de verwachtingen van de klant te vervullen. Niet er op uit om je zoveel mogelijk geld uit te laten geven.
 
Prettig geholpen. Goed advies om bij de goede ring te komen in de zeer ruime keuze.
 
Prima geholpen, erg klantvriendelijk, mooi hedendaags bedrijf, begrijpen precies wat er gevraagd wordt, eigenlijk alleen maar plussen, heel tevreden!!!
 
erg vriendelijk personeel wat graag met je meedenkt om uiteindelijk samen de perfecte trouwring samen te stellen.
Bij het ophalen van de ringen werden we nogmaals erg vriendelijk ontvangen en nam de medewerkster ruim de tijd voor ons wat een prettig gevoel geeft als klant.
 
Wij zijn goed geholpen, en vinden dat wij waar voor ons geld hebben gehad. Trouwringen hopen wij maar 1 keer aan te schaffen, en verwachten niet opnieuw bij Steinberg zaken te doen.
 
Niets op aan te merken!
 
Wij zijn zeer tevreden over de service die word fegeven ik raad iedereen ook aan om bij steinberg hun trouwringen te halen
 
Ik kan geen verbeterpunten opgeven. Alles is perfect gegaan! Ik had een klein budget desondanks werd ik behandeld alsof ik de belangrijkste klant in de zaak was. Dat is een onbetaalbaar gevoel. De vriendelijkheid, meedenken en goede ontwerp voorstellen maakte de ervaring zo prettig dat het voor mij gewoon deel is van mijn huwelijk.. ik voelde me als een prinses behandeld..
 
Heel professioneel en vriendelijk geholpen. Na het doorgeven van de gravure konden we de ringen binnen een maand ophalen. Deze waren geheel volgens wens.
 
Mijn verloofde en ik hebben bij deze juwelier onze trouwringen laten maken. We zijn erg tevreden over het resultaat en over de klantenservice in het algemeen. Er wordt goed geluisterd naar de wensen en daarnaast wordt er ook uitgebreid meegedacht met het uiteindelijke vormen van de perfecte trouwring.

De locatie ziet er op zijn minst gezegd ook zeer elegant en chique uit, zeker een aanrader!
 
De meerwaarde van onze ringen zit niet in het goudgehalte of een diamant meer of minder, maar in de blijvende herinnering aan een voor ons uniek moment in ons leven.
 
Via radio reclame bij 123gold terecht gekomen.
Enorm veel keus. Er is goed geluisterd naar onze wensen. Daar waar nodig ook goed advies gegeven. Bestelling is prima op afgesproken tijdstip afgehandeld. Wij zijn tevreden. Helaas was door de korte tijd tussen bestellen en afleveren geen tijd voor een voorbeeld.
 
Zeer tevreden over de algehele service.
Vanaf binnenkomst in de winkel tot het afhalen van de ringen was men zeer klantvriendelijk en behulpzaam.
 
****
 
Het is een net en verzorgd bedrijf en de werknemers zijn erg vriendelijk, tevens zijn we zeer goed geholpen en de bestelling is keurig afgehandeld.We zijn dan ook uitermate tevreden over het hele verloop van begin tot eind en zouden dan ook niet 123;-) verbeteringen weten aan te brengen.
Hartelijk dank voor de goede service en we zouden jullie dan ook zeker aan anderen willen aanbevelen.
 
Prettige sfeer, oprechte aandacht en vriendelijke service verlening.
 
De vestiging in Amsterdam is van binnen heel mooi ingericht. Alles wordt duidelijk uitgelegd en je wordt vriendelijk geholpen. Een echte aanrader!
 
De keuze is reuze! Zijn goed en professioneel geholpen. Uitleg over kwaliteit van goud en diamanten was zeer kundig.
 
Mooie ringen! Veel keuze.. Mooie winkel in Amsterdam en je wordt goed geholpen, erg persoonlijk allemaal. Prettig.
 
Ik vind het een mooi en netjes bedrijf. Ik voelde me net een royalty hoe wij werden ontvangen. Omdat we moesten wachten kregen we gratis een kopje koffie. Er werd echt tijd voor ons genomen. Alles werd tot in detail besproken en uitgelegd. Ik ben zeer zeer tevreden. Ik had alleen gehoopt dat ik, net als bij het aanschaffen van onze trouwringen, bij het ophalen ervan ook een flesje bubbels te krijgen (helaas kregen we dit niet) En dat terwijl we toch voor een flink bedrag ringen hadden gekocht. Maar dat is het enige puntje aan kritiek wat ik heb. Verder was alles echt top!
 
Goede uitleg, verkoopster nam haar tijd en was zeer kundig in haar advies.
 
Vestiging Amsterdam is een mooie winkel. Personeel is vriendelijk en heeft echt verstand van het product dat ze aanbieden.

Ze nemen alle tijd voor hun klanten en luisteren goed.

Onze trouwringen zijn heel mooi geworden. Dank jullie wel voor de goede service en ik zal jullie zeker aanrader bij familie, vrienden en kennissen.

Geen verbeter punten voor ons. Ga vooral lekker zo door. Familie Stam is zeer tevreden. Foto's van onze mooie ringen volgen nog.
 
Goed advies, heel veel keuze (maatwerk) en de prijs is beter dan de standaard juwelier
 
Begeleiding en levering perfect verlopen. Persoonlijke service.
 
We zijn erg tevreden. De service was super, de communicatie, de ringen zijn prachtig, niets op aan te merken
 
We zijn goed geholpen in onze keuze voor de trouwringen. De leveringn was goed en de prijs/kwaliteit verhouding is goed.
 
Na een moeizame start is het allenmaal toch wel goed gekomen
 
Dankzij de deskundigheid van mw. *** hebben we een goede keuze kunnen maken. Ze heeft kennis van zaken en kon daarom goed adviseren. Het contact hebben wij als zeer aangenaam ervaren. Leuke bijkomstigheid: de bestelling lag sneller klaar dan verwacht. Wij komen zeker terug.
 
Prima service. Goede kwaliteit en advies.
Het is alleen allemaal te overdreven. Er wordt wel 20 keer hetzelfde verteld en je krijgt de uitleg alsof het een erg ingewikkeld product is.
Je krijgt niet het gevoel dat je zelf rond mag kijken naar het aanbod.
Verder zou ik dit bedrijf aanraden aan kennissen/vrienden om hier goede kwaliteit ringen te aan te schaffen.
 
Bij Steinberg Amsterdam werden eigen ontworpen ringen binnen ons beperkte budget mogelijk gemaakt. Het resultaat is prachtig. We zijn erg vriendelijk geholpen; naast dat het 'mensen mensen' zijn, zit je bovendien duidelijk aan tafel bij professionals die de tijd voor je nemen.
 
We zijn super goed geholpen. Mijn verloofde spreekt de Nederlandse taal niet en de vrouw die ons hielp deed heel erg haar best om voor hem alles in het Engels te vertalen. Dit was heel erg fijn!
 
Goed, klantvriendelijk en alles naar tevredenheid afgehandeld.

Tip: in het mailtje voor de evaluatie staat: " Hartelijk dank voor uw aankoop in onze webshop of in het Trouwringen Centrum Rotterdam." Ik vermoed dat dit een oudere tekst is, want wij hebben de aankoop gedaan bij de nieuwe vestiging in Amsterdam. Dus dat kunnen jullie wellicht nog aanpassen.
 
We zijn uitstekend geholpen en kregen advies op maat. Het was erg prettig dat de tijd genomen werden om uit te zoeken wat wij wilden en het ruime assortiment ringen konden bekijken.
 
Na een prettige kennismaking hadden wij een aantal ringen uitgekozen die wij mooi vonden. Hierna samen met een medewerker gekeken wat er mogelijk was en dat is heel erg veel. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat !
 
Mooi bedrijf in Amsterdam, uitstekend geholpen, zeer tevreden, geen verbeterpunten
 
Goed behandeld vanaf moment dat we binnen kwamen tot we met de ringen uit de deur liepen!
 
Mooie winkel in Amsterdam, zeer uitgebreide sortering trouwringen en bestelling correct afgehandeld. Personeel zeer onprettig, kijken niet naar behoefte van klant!
 
Goede service, correcte behandeling. Erg klantvriendelijk
 
goed en professioneel geholpen, erg blij met het geboden maatwerk en advies.
 
Wij waren helemaal met de service te vreden
 
Trouwringen kopen is een hele speciale gebeurtenis in het leven. Het heeft iets romantisch. 123 gold vult en voelt dit gevoel perfect aan. De ontvangst en afhandeling past perfect in dit totale plaatje. Het geeft een bijzonder tintje aan dit romantische gebeuren...trouwen. Voor ons een 10 met een gouden randje!
 
Mooi overzichtelijk ruime keuze en aardig deskundig personeel.
 
We zijn vriendelijk welkom geheten. Kregen duidelijke uitleg.
Er is veel tijd en aandacht besteedt aan ons. We voelden ons hier door speciaal. Ook door de koffie en thee die ons aangeboden werd en de attenties die we meekregen.
Ook de persoonlijke aandacht bij het ophalen van de ringen was prettig. En heel belangrijk, de kwaliteit van de ringen. Helemaal zo geworden zoals we hadden gehoopt.
Dank! *** en ***
 
Top geregeld!!
 
Zeer vriendelijke en meedenkende hulp in de winkel. Een enorme keuze en dan nog de mogelijkheid om alles naar wens aan te passen.
Zelfs al ware wij laat met onze keus(+/- 3 weken voor onze trouwdatum) werd er enorme spoed achter onze bestelling gezet en is alles ruim op tijd geleverd.
 
Zeer goede service, groot assortiment, maatwerk, tijdens wachten consumptie voor koffie bij buren gekregen, erg klantvriendelijk, goede informatievoorziening, kortom top!
 
We kochten trouwringen bij 123Gold.nl, we werden zeer vriendelijk te woord gestaan en men was erg geduldig met ons. De prijzen zijn verder uitstekend en de service idem. Zeer tevreden en ik zal dit bedrijf zeker aanraden aan familie en vrienden.
 
Fijne sevice!
Omdat we de dag na de opening een afspraak gemaakt hadden en het dus erg druk was, moesten we een half uur wachten, maar we kregen netjes koffie aangeboden.
 
Goede service, *** is een leuke vrouw die ons geholpen gewoon goed heeft; hadden we een klik mee. Mooi product ook!