DUITSE FAIRNESS-Award 2020

123GOLD voor de derde keer in de top 3 van eerlijkste bedrijven in de branche.

Grote vreugde bij 123GOLD: na 2019 werden wij dit jaar opnieuw als algehele winnaar bekroond met de „Duitse Fairness-Award“ in de categorie „Jewellers“. 2e en 3e plaats gaan naar Thomas Sabo en Pandora.
Bovendien kwamen wij voor de derde keer naar voren als algehele winnaar in de categorie „Prijs/Prestatie“.
Cornelia Kohaupt-Ionita
Algemeen directeur Peter Hensel
Algemeen directeur

„Het is voor ons een eer om wederom te worden geëerd als de eerlijkste juwelier in Duitsland. Al meer dan 15 jaar werken wij nauw samen met onze partners en fabrikanten om elke klant van 123GOLD de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs te bieden.

Wij willen in het bijzonder het geweldige teamwerk van onze lokale partners bedanken, die elke dag met ons samenwerken om onze zeer hoge kwaliteitsnormen te waarborgen en om winkelen tastbaar te maken voor onze klanten.“

Cornelia Kohaupt-Ionita
Algemeen directeur
Peter Hensel
Algemeen directeur
De basis van de Fairness-Award is een uitgebreide enquête onder Duitse consumenten. Meer dan 55.000 meningen van klanten over 792 bedrijven werden verkregen van het Duitse instituut voor servicekwaliteit (DISQ). Daarin beoordeelden consumenten hoe eerlijk deze bedrijven tegenover klanten waren. Wordt er een eerlijke prijs-prestatieverhouding geboden? Geeft de aanbieder transparante informatie over productkenmerken, contractuele diensten en prijzen? En kunt u op het bedrijf vertrouwen - zowel wat betreft de betrouwbaarheid van zijn producten en diensten als wat betreft het reageren op problemen en klachten? Van 585 bedrijven in 57 categorieën kwam 123GOLD naar voren als de algemene winnaar in de categorie juwelier.
De Fairness-Award is zo speciaal voor ons, omdat dat precies is wat wij willen zijn voor onze klanten en partners: Een eerlijke en betrouwbare partner, en het weerspiegelt onze bedrijfsfilosofie van samenwerken zo perfect als geen ander Award.

De Duitse Fairness Award is een initiatief van de nieuwszender n-tv en het Duitse instituut voor service -Quality (DISQ) en werd dit jaar voor de zevende keer uitgereikt.

Eerlijk advies

 1

Wij zijn de specialisten voor verlovingsringen, trouwringen, memoire ringen en diamanten. Ons advies is professioneel en authentiek. Met onze verscheidenheid aan modellen bieden wij een bijzondere trouwring ervaring van een speciaal soort.

Onze producten

Trouwringen

Trouwringen

Verlovingsringen

Verlovingsringen

Diamanten

Diamanten

Sieraden

Sieraden