Duitse Fairness Award 2019

123gold voor de tweede keer het eerlijkste bedrijf in deze branche

Dubbel vreugde bij 123gold: na 2018 werden we opnieuw bekroond als algehele winnaar met de „Duitse Fairness Prijs“ in de categorie „Juwelieren“. Plaats 2 en 3 worden bezet door Christ en Pandora.
Bovendien kwam 123gold naar voren als de algemene winnaar op het gebied van „prijs / prestatie“.
onze lokale partners

„Het is een eer om voor de tweede keer op rij te worden geëerd als de eerlijkste juwelier in Duitsland. Al meer dan 10 jaar werken we nauw samen met onze partners en fabrikanten om elke klant van 123gold de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs te bieden.

Persoonlijk wil ik het geweldige teamwerk van onze lokale partners bedanken, die elke dag met ons samenwerken om onze zeer hoge kwaliteitsnormen te waarborgen en onze klanten een koopervaring te bieden.“Cornelia Kohaupt-Ionita
Directrice

De Fairness-Award is gebaseerd op een uitgebreid onderzoek onder Duitse consumenten. Ongeveer 50.000 beoordelingen van klanten over 748 bedrijven werden verkregen van het duitse Instituut voor Service- Kwaliteit (DISQ) . De consumenten hebben beoordeeld hoe eerlijk deze bedrijven zijn tegenover klanten. Wordt een eerlijke prijs-prestatieverhouding aangeboden? Biedt de aanbieder transparante informatie over productkenmerken, contractuele diensten en prijzen? En kunt u vertrouwen op het bedrijf - zowel in termen van betrouwbaarheid van producten en diensten als in reactie op problemen en klachten? Vanuit het oogpunt van de consument werden op 24 oktober 2019 de twee tot drie eerlijkste bedrijven uit in totaal 48 categorieën ceremonieel in Berlijn toegekend. 123gold was een van de winnaars van de avond en werd bekroond met de 1e plaats algehele winnaar in de categorie juwelieren.

De Fairness Award is zo speciaal voor ons omdat we precies dat willen zijn voor onze klanten en partners: Een eerlijke en betrouwbare partner, en het weerspiegelt onze bedrijfsfilosofie van samenwerken zo perfect als geen ander Award.

De Duitse Fairness Prijs is een initiatief van de nieuwszender n-tv en het Duitse Instituut voor Service- Kwaliteit (DISQ) en is dit jaar al voor de zesde keer toegekend.

Eerlijk advies

Wij zijn de specialisten voor verlovingsringen, trouwringen, memoire ringen en diamanten. Ons advies is professioneel en authentiek. Met onze verscheidenheid aan modellen bieden wij een bijzondere trouwring ervaring van een speciaal soort.

Shop rotterdam_1

Onze producten

Trouwringen

Trouwringen

Verlovingsringen

Verlovingsringen

Diamanten

Diamanten

Sieraden

Sieraden