Steinberg / 123gold maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Wanneer u verder klikt/navigeert op onze site gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie vindt u hier.

 
Uw favorieten openen:

Opdrachten & adviezen openen:
Klantgegevens opvragen:

Profielen bij 123gold

 Profielen bij 123gold

Het draagcomfort van een ring wordt niet alleen bepaald door dikte en breedte. Met name voor het om- en afdoen van een ring is de profielvorm van doorslaggevende betekenis.

Ervaart u het dragen van een ring als storend of zit hij als gegoten? Perfectie en individualiteit staan bij 123gold hoog in het vaandel, daarom heeft u bij ons de keuze uit niet minder dan 12 verschillende profielvormen.

U kunt kiezen uit een rechte binnen- en/of buitenkant, meer of minder gebolde vormen of verschillende combinaties hiervan. Daarnaast bestaan er enigszins spits toelopende, bolle, schuine of juist rechte zijkanten.

Met name de aan de zijkant iets bredere vormen zijn uitermate geschikt voor het zetten van briljanten. Welke vorm u ook kiest, uw draagcomfort staat voorop! .. kom gerust langs in onze winkel om –uiteraard geheel vrijblijvend- te proberen welke vorm het beste bij u past.