Uw favorieten openen:

Opdrachten & adviezen openen:
Klantgegevens opvragen:

Oppervlakte bij 123gold

 Oppervlakte bij 123gold

Het individuele karakter van uw ring wordt in hoge mate bepaald door haar oppervlakte. Bij ons heeft u afhankelijk van merk en collectie de keuze uit gepolijste oppervlaktes en verschillende gematteerde varianten.

Het polijsten van ringen staat helemaal aan het einde van het productieproces en is ook vandaag de dag nog handarbeid. De oppervlakte van de ring wordt daarbij op ambachtelijke wijze aan roterende polijstschijven glad gemaakt. Daardoor ontstaat de unieke glans van gepolijste ringen.

Bij het matteren daarentegen vermindert de glans van de ring. De oppervlakte wordt ruwer en krijgt, afhankelijk van de richting waarin het matteren wordt uigevoerd, een geheel eigen stijl. Wij bieden dan ook zowel verticaal, overdwars, horizontaal of in de lengte als ook diagonaal of schuin gematteerde ringen aan. Een speciaal motief als zandmat doet denken aan afgelegen stranden en geeft al naar gelang de fijnmazigheid een bijzonder effect.

Meer opvallende oppervlaktes voor aparte.

De in onze ervaring meest populaire oppervlaktes zijn gepolijst, in de lengte gematteerd en zandmat of een combinatie van deze motieven. De glans van een gepolijste oppervlakte kan naar voren worden gehaald door het met een zachte doek af te wrijven. Voor het verzorgen van gematteerde oppervlaktes zijn speciale sponsjes verkrijgbaar.

Dat sieraden na verloop van tijd gebruikssporen gaan vertonen is helaas onvermijdelijk. Ringen krijgen in het dagelijkse leven bijzonder veel te verduren. Wij raden u daarom aan, het symbool van uw liefde, trouw en vriendschap van tijd tot tijd door een vakman van nieuwe glans te laten voorzien.

www.123gold.nl maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website tot een aangename ervaring te maken. Cookies van diensten van derden worden ook ingesteld. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring