CONSULTATION APPOINTMENT

Our recommendations:
Schedule an appointment online and avoid long wait times.

Steinberg Trouwringen Centrum Amsterdam

Experience 123GOLD's unique advice.

ADDRESS AND CONTACT INFORMATION

Steinberg Trouwringen Centrum Amsterdam Van Baerlestraat 15
1071 AM Amsterdam

Phone
+31 20 3034513

Email
amsterdam@123gold.nl

OPENING HOURS

Now closed

Monday Closed
Tuesday 10:00 - 19:00 Hours
Wednesday 10:00 - 19:00 Hours
Thursday 10:00 - 19:00 Hours
Friday 10:00 - 19:00 Hours
Saturday 10:00 - 18:00 Hours
Sunday 12:00 - 18:00 Hours
10-percent-on-wedding-rings
 

Directions and parking

Parkeren is mogelijk in de directe omgeving of in de parkeergarage Q-Park onder het Museumplein, op een kleine 5 minuten loopafstand.
Zondags kunt u gratis parkeren in de directe omgeving. Voor informatie hierover kunt u terecht op de site van de gemeente Amsterdam: www.amsterdam.nl
Wij wensen u een goede reis.

Route plan

We look forward to your visit

Gewaardeerde klanten!

Hartelijk welkom bij de Steinberg-Lounge in Amsterdam.
Wij raden u ten zeerste aan, zeker in de weekeinden, de koopavonden en in de avonduren, een afspraak te maken om lange wachttijden te voorkomen. Gebruik hiervoor alstublieft onze "Online afsprakenkalender".

Telefonisch bereikt u ons van dinsdag tot en met zondag op de aangegeven openingstijden.

Hoogachtend,

Uw Steinberg Team

Message

You provide us with your personal data for processing your request. These are only used by us to process your request and are deleted after processing. Further storage or processing does not take place. If you do not agree with the transmission of the data, we can unfortunately not process your request.

Our Products

Wedding Rings

Wedding Rings

Engagement Rings

Engagement Rings

Diamonds

Diamonds

Available positions

Join our team, Current we are looking for the location Amsterdam.

VERKOOPMEDEWERKER JUWELIER

Verkoopmedewerker Juwelier

DETAILS

Wedding Rings in Amsterdam

Bij Steinberg in Amsterdam wacht een trouwringen belevenis op u met buitengewone klasse. In een groots opgezette ambiance voelt, ziet en vergelijkt u de pracht en exclusiviteit van onze hoogwaardige trouwringen. Wij bieden zowel ringen van goud - witgoud, geelgoud en verschillende andere goudlegeringen - als ook trouwringen van platina en palladium aan. Tevens hebben wij een unieke keuze aan diamanten, verlovingsringen en sieraden. Het effect van de edelmetalen in combinatie met de fonkelende briljanten in verschillende combinaties en steenzettingen zal u fascineren en betoveren.

Wij inspireren u met een enorm groot assortiment aan modellen, die als uitgangspunt dienen om uw unieke trouwringen te ontwerpen. Naast klassieke trouwringmodellen bieden wij u ook ringen met een bijzonder design en verschillende, uitvoerige briljantzettingen in haar mooiste vorm. Ons uitstekend geschoold personeel helpt u bij het uitzoeken van uw perfecte trouwringen en om deze geheel naar wens individueel te ontwerpen. Ook bij uw persoonlijke gravures zijn aan creativiteit bij Steinberg geen grenzen gesteld. Of u nu een persoonlijke liefdesboodschap in uw eigen handschrift of zelfs de hartlijn van uw kind wilt laten graveren - voor ons team is geen uitdaging te groot!

Unieke trouwringen met de trouwringen-configurator

Als uitvinder van de trouwringen-configurator is 123GOLD sinds 12 jaar leidinggevend bij de vertoning van de ringen in de configurator en de bedienbaarheid door voortdurende technische doorontwikkeling en innovatie. Hierdoor kunnen wij de - door onze klanten met veel liefde ontworpen - ringen op de best mogelijke manier laten zien en ook direct de uitwerking van de wensen van de klant op de prijs zichtbaar maken. De directe koppeling van de configurator met het systeem van de producenten zorgt ervoor dat wij een uiterst nauwkeurige en snelle levering kunnen garanderen. Alleen de toonaangevende Duitse producenten geven wij de opdracht uw trouwringen te laten maken.

In onze vestiging in Amsterdam bieden wij u een uitvoerige keuze aan trouwringen in alle klassieke, moderne en originele designs, in een veelvoud aan verschillende legeringen en in alle prijscategorieën, van zeer betaalbaar tot uiterst exclusief. Met meer dan 100.000 verkochte trouwringen per jaar is Steinberg / 123GOLD Europa's trouwringen specialist nummer 1.

Bij Steinberg Amsterdam vindt u voor iedere gelegenheid een passende ring of sieraad. Of u nu diamanten, trouwringen, verlovingsringen, vriendschapsringen of eenvoudigweg een sieraad zoekt om uw liefde tot uitdrukking te brengen, een veelvoud aan individueel aanpasbare producten van Steinberg laten uw emoties op de best mogelijke manier zien.

Company Profile 123GOLD

Steinberg Ringfabriek Amsterdam bv

Chamber of Commerce Number: 60502991